Arkadaşlar eşim kaynanamın bizimle birlikte yaşamasını istiyor ?

Onca yıl evli kalmislar da simdimi bosanacak veya ayrilacak benimi beklediniz derdim yahu 1 yıllık kari kocasının evinde saglikli genc üstelik eşi hayatta olan bir kaynana ne alaka

K.peder evimi mahvetmiş yoksa,validemi pasaklı.
Ne güzel işte eşin burada sana destek olmuş,hayor demiş başka türlüde konuşup hadi evi temizleyelim de diyebilirdi.

Kv.kp.i boyle alistirmis yani is yapmamaya. Yoksa kv.de titizdir. Kv.De biryere gitse o gelene kadar elini surmez adam. Oglunu da oyle yetistirmis ama oglu simdi birak temizligi yemegi bile yapiyor :)

Rahmetli ananeme dedikoducu bir komşumuz bak benim gelin her bayram benim evi dip köşe temizliyor tatlimı bòreğimi yapıyor, senin gelin bayramın 2.günü misafirliğe geliyor demişti. Ananemde gelin niye benim evimi temizleyecekmiş benim elim k.çıma mi kaçti demisti.( o sıralar 90 yaşındaydi).

İlerde kavga edip boşanacağına şimdi güzellikle boşanmanı öneririm. Alsın annesiyle otursun. Kabul etsen bir yıla zaten boşanacaksınız en azından kendini yıpratmamış olursun.kimsesiz kalsa bile üç ay sende üç ay diğer gelinde üç ayda kızında kalır öyle kabul edilirki evi var eşi var yuvası var.

Kv.kp.i boyle alistirmis yani is yapmamaya. Yoksa kv.de titizdir. Kv.De biryere gitse o gelene kadar elini surmez adam. Oglunu da oyle yetistirmis ama oglu simdi birak temizligi yemegi bile yapiyor :)
Birazda kadınlarımızda suç aslında,bazı ev işlerini öğretip alıştırmak lazım.
Erkek eşlere mutlaka yardımcı olmalılarihayat müşterek zaten.

Enayilikten önce erkeklerin düşüğnce yapısı bunlar,bazı erkekleride tenzih ediyorum önce.
Karım değilmi anamın evini temizlemek zorunda diyen çok erkek var maalesef.
Yaw tamam da kadın da buna hayır diyecek yapmayacak. Ben hiç bir erkeğin kv evini temizlediğini duymadım.

Birazda kadınlarımızda suç aslında,bazı ev işlerini öğretip alıştırmak lazım.
Erkek eşlere mutlaka yardımcı olmalılarihayat müşterek zaten.

Aynen ben burada da cok goruyorum erkek isi kadin isi diyenleri. Biz birlikte ogrendik. Her seyi de birlikte yapariz. Evlenmek ev isini kadinin gorevi yapmiyor ama cogu kisi evlenince bu yuku tek basina yukleniyor.

Annesi babasi ayrilacak kadin sizemi gelecek? Daha 59 yasinda ne munasebet. Evleneli 1 yil olmus hayatinizi mahvetmeyin

Ek: birde temizlige gidiyormuşsunuz sebep ne? Eli ayagı flnmi tutmuyor ohoo o kadin eve gelir yerlesir siz boyle pasif olursanız

Taviz vermey Taviz vermeyin elbette..bakıma muhtaç bir durum yok ortada ki zaten öyle bile olmuş olsa bütün kardeşlerin alacağı bir sorumluluk o gorumceniz de varmış zaten ..şu etaptada zaten böyle birşeye gerek yok .gerekirse kardeşler ortak bir ev tutsunlar annelerine o şekilde yardımcı olsunlar .siz tek başıniza böyle bı durumu kabul etmeye mecbur degilsiniz

Zaten gelmez kvniz eşini düzenini bırakmaz bence. Öyle aman aman bir kavga göremedim yaşlılar öyle olur zaten her şeye söylenirler .Siz kv nin ağzını şaka yollu yoklayın bakalım ne diyecek

Aynen ben burada da cok goruyorum erkek isi kadin isi diyenleri. Biz birlikte ogrendik. Her seyi de birlikte yapariz. Evlenmek ev isini kadinin gorevi yapmiyor ama cogu kisi evlenince bu yuku tek basina yukleniyor.
Bazı erkeklerde yardım edeyim derken dağıtma huyları oluyor,bu seferde onun toparlanmasıda var kadın aman boşver ben halledrim deyip çekilebiliyor.

hasta olsa bakıma muhtaç olsa vs neyse de
Eşinizinki tamamen keyfi
Geri durmayın
İyiyken kötü olursunuz

Enayilikten önce erkeklerin düşüğnce yapısı bunlar,bazı erkekleride tenzih ediyorum önce.
Karım değilmi anamın evini temizlemek zorunda diyen çok erkek var maalesef.

Kadınlara da kızıyorum. Azıcık dik dursunlar. Sonra KK da kadınlar çalışsın diyince biz tepki çekiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…