Arkadaşlar eşim kaynanamın bizimle birlikte yaşamasını istiyor ?

60 yaş yaşlı degl ki yahu dayak yese fln amenna ama dediğin gibi başkalarını savunacagina kocasının yanında dursun ben olsam bende kabul etmem bu durumda

Evli, kaynananın sizi yerleşmesi cok sacma. Daha kaynatan hayattayken.. Üstelik yeni evlisin.. Kabul etme, sorunların daha da büyür.. Bu sefer de kaynatayla aranız bozulur.. Adam karısını ister yahuuu

Yaw tamam da kadın da buna hayır diyecek yapmayacak. Ben hiç bir erkeğin kv evini temizlediğini duymadım.
Benim eşim yapıyor. Ben onun annesinin evini hiç temizlemedim ama eşim annemin evini dip bucak temizledi 1-2 defa. Kimse birşey söylemedi, annemle kızımı parka götürmüştük, içinden gelmiş yapmış. Bende ne fenaysam karşılık bekleyerek yapmadın değil mi, ben yapmam haberin olsun diye hemen pazarlığa giriştim. Bulaşık falanda yıkar annemin evinde. Ablamla sohbet ede ede iş yaparlar mutfakta. Misafirlik biraz uzayınca işin ucundan tutulur bence,kim olursa olsun.

59 60 yaş yaşlı bir yaş değil ki ayrıca kavga ediyorsa biraz ayrı kalırlar tamam o zaman sizde birkaç hafta kalsın ama herkesin kendi evi varken sağlık sorunu da yokken niye beraber kalasınız ki? Çok problemi varsa boşansınlar yakında bir ev tutun kv ye

Eşine helal olsun ozamn. Misafirlikte elbette yapılır ama konu sahibi kv.sinin misafiri geldikçe, bayram öncesi gidip temizlik yapıyormuş bu olmaz işte buna da saygı diyor

Ona yanaşmıyor eşim. Kayinpederim kaynanama çok kızdı sen utanmicak mısın yeni evlilerin evine gitmeye terbiyesiz otur evinde dedi sen çocuklarımla aramı açıyorsun senin benim yanimda durman gerek çocuklar varken her söylediğime he diyeceksin babanız doğru diyor diyeceksin sonra baş başayken istediğini söyle bana dedi kaynanam da kendince kendini savundu etti ben hep sustum sussam bile sen hep kavga çıkarttın huzur bırakmadın vs kayinpederim de yastık fırlattı. Esim de bu annemi döver biz küçükken de döverdi zaten diyerek bize taşınmasını istiyor.

Eşine helal olsun ozamn. Misafirlikte elbette yapılır ama konu sahibi kv.sinin misafiri geldikçe, bayram öncesi gidip temizlik yapıyormuş bu olmaz işte buna da saygı diyor
O çok saçma ve değişik bir durum zaten. Kayınvalidemde temizlik yaptım diyebilmem için 1 haftadan uzun bir zaman orada kalmam lazım. O kadar süre kimin evinde kalırsam işin ucundan tutup birşeyler yaparım zaten.

Arkadaşlar temizlikten kastım benimde buydu tuvaletini banyosunu temizlemedim ki ben hiç . Evi süpürmüsümdür ve makineye bulaşık atmışımdır. Bayram temizliğinde camlara falan da girmedim.

Sağolasın canım

Gorumcem memlekette yasiyor uzakta kaynanam da akciğer hastası üzülüyorum biraz ondan yardımcı oluyorum

Yok canım ama daha önce de konu açmıştım eşimle çocuk yapma asamasindaydik ara ara mide bulantım oluyor test yaptıracağım.

Arkadaşlar temizlikten kastım benimde buydu tuvaletini banyosunu temizlemedim ki ben hiç . Evi süpürmüsümdür ve makineye bulaşık atmışımdır. Bayram temizliğinde camlara falan da girmedim.
Bayram temizliği diyorsunuz. Ben sadece bulaşık makines diyorum farkındaysanız. Yerleri süpürmek de abes. Burdan başlayabilirsiniz, temizliğini yapmayın. Yapamıyorsa yardımcı alsın

Bayram temizliği diyorsunuz. Ben sadece bulaşık makines diyorum farkındaysanız. Yerleri süpürmek de abes. Burdan başlayabilirsiniz, temizliğini yapmayın. Yapamıyorsa yardımcı alsın
Neden kadını gaza getiriyorsunuz ki yapsın ne güzel işte .Siz gidip kendi annenizin evini hiç mi temizleyip yardım etmiyorsunuz .Bizim enerjimizle onların enerjisi bir değil artık. Elemi yapışacak yani bu tür şeyler insana iç huzur veriyor .Enayi yerine koyuldum hissi vermiyor .

Gaza getirmiyorum, bana çirkin geliyor başkasının evini temizlemek. Annemin böyle bir talebi hiç olmadı. Üç kızı var bayram temizliği yapacaksa profesyonel yardımcı alıyor. Ben de ileride gelinime evimi temizletmem. Çok çirkin bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…