- Konu Sahibi Caresizzzz
-
Kadınlara da kızıyorum. Azıcık dik dursunlar. Sonra KK da kadınlar çalışsın diyince biz tepki çekiyoruz
AynenAksiyonu eksik kalsın herkes kendi evinde yaşasın bir zahmet:))
Baştan kabul etmeyecekler,sebeb ne derseniz seviyorum ölüyorum aşığım deyip kabul ediyorlar maalesef.AynenBen zaten nasıl rahat ediyolar edebileceklerini sanıyolar hayret ediyorum.Allah kimselerin eline düşürmesin
60 yaş yaşlı degl kiArkadaşlar kayinvalidem 59 kayinpederim 60 yaşında ve aralarında geçimsizlik kavga vs oluyor. Kayinvalidem oğulları yanlış yapar yada kızı ya da eltim yada ben... bizi savunur kayin pederim de yahu savunma yanlış yapıyorsa sen yanlış yaptın kızım oğlum gelinim diyeceksin der katıdır ama olmasi gerektiği gibidir diye düşünüyorum. Neyse eltim kocasini fisekliyor gorumcemle arasını bozuyor. Kayınpeder de kzdıim sen neden rahat durmuyorsun insanları huzursuz ediyorsun vs diyor. Kaynanam da yine savununca kavga kopuyor. Esim de tutturmuş ben annemi babama bırakmam o kadın yasli bizde kalacak. Ya ne alakası var hasta değil bir şey değil hasta olsa evi barkı olmasa zaten bakarız kocası var kaç yıllık evli evi var annen de kocasıyla iyi anlaşsın baskalarin yzuunden didismesin dedim. Kaynanam kocamdan para ister eltimin kocasından istemez. Kocasıyla kavga eder eltime gitmez bana gelir bizde kalır hiç saygısızlık yapmamışımdır ama eşim bizde kalsın bizimle yaşasın diyor. Ev üstüne ev kurulmaz diyorum anlatamiyorum daha 1 yıllık evliyiz öneriniz nedir arkadaşlar?
Evli, kaynananın sizi yerleşmesi cok sacma. Daha kaynatan hayattayken.. Üstelik yeni evlisin.. Kabul etme, sorunların daha da büyür.. Bu sefer de kaynatayla aranız bozulur.. Adam karısını ister yahuuuArkadaşlar kayinvalidem 59 kayinpederim 60 yaşında ve aralarında geçimsizlik kavga vs oluyor. Kayinvalidem oğulları yanlış yapar yada kızı ya da eltim yada ben... bizi savunur kayin pederim de yahu savunma yanlış yapıyorsa sen yanlış yaptın kızım oğlum gelinim diyeceksin der katıdır ama olmasi gerektiği gibidir diye düşünüyorum. Neyse eltim kocasini fisekliyor gorumcemle arasını bozuyor. Kayınpeder de kzdıim sen neden rahat durmuyorsun insanları huzursuz ediyorsun vs diyor. Kaynanam da yine savununca kavga kopuyor. Esim de tutturmuş ben annemi babama bırakmam o kadın yasli bizde kalacak. Ya ne alakası var hasta değil bir şey değil hasta olsa evi barkı olmasa zaten bakarız kocası var kaç yıllık evli evi var annen de kocasıyla iyi anlaşsın baskalarin yzuunden didismesin dedim. Kaynanam kocamdan para ister eltimin kocasından istemez. Kocasıyla kavga eder eltime gitmez bana gelir bizde kalır hiç saygısızlık yapmamışımdır ama eşim bizde kalsın bizimle yaşasın diyor. Ev üstüne ev kurulmaz diyorum anlatamiyorum daha 1 yıllık evliyiz öneriniz nedir arkadaşlar?
Benim eşim yapıyor. Ben onun annesinin evini hiç temizlemedim ama eşim annemin evini dip bucak temizledi 1-2 defa. Kimse birşey söylemedi, annemle kızımı parka götürmüştük, içinden gelmiş yapmış. Bende ne fenaysam karşılık bekleyerek yapmadın değil mi, ben yapmam haberin olsun diye hemen pazarlığa giriştim. Bulaşık falanda yıkar annemin evinde. Ablamla sohbet ede ede iş yaparlar mutfakta. Misafirlik biraz uzayınca işin ucundan tutulur bence,kim olursa olsun.Yaw tamam da kadın da buna hayır diyecek yapmayacak. Ben hiç bir erkeğin kv evini temizlediğini duymadım.
Eşine helal olsun ozamn. Misafirlikte elbette yapılır ama konu sahibi kv.sinin misafiri geldikçe, bayram öncesi gidip temizlik yapıyormuş bu olmaz işte buna da saygı diyorBenim eşim yapıyor. Ben onun annesinin evini hiç temizlemedim ama eşim annemin evini dip bucak temizledi 1-2 defa. Kimse birşey söylemedi, annemle kızımı parka götürmüştük, içinden gelmiş yapmış. Bende ne fenaysam karşılık bekleyerek yapmadın değil mi, ben yapmam haberin olsun diye hemen pazarlığa giriştim. Bulaşık falanda yıkar annemin evinde. Ablamla sohbet ede ede iş yaparlar mutfakta. Misafirlik biraz uzayınca işin ucundan tutulur bence,kim olursa olsun.
Ona yanaşmıyor eşim. Kayinpederim kaynanama çok kızdı sen utanmicak mısın yeni evlilerin evine gitmeye terbiyesiz otur evinde dedi sen çocuklarımla aramı açıyorsun senin benim yanimda durman gerek çocuklar varken her söylediğime he diyeceksin babanız doğru diyor diyeceksin sonra baş başayken istediğini söyle bana dedi kaynanam da kendince kendini savundu etti ben hep sustum sussam bile sen hep kavga çıkarttın huzur bırakmadın vs kayinpederim de yastık fırlattı. Esim de bu annemi döver biz küçükken de döverdi zaten diyerek bize taşınmasını istiyor.59 60 yaş yaşlı bir yaş değil ki ayrıca kavga ediyorsa biraz ayrı kalırlar tamam o zaman sizde birkaç hafta kalsın ama herkesin kendi evi varken sağlık sorunu da yokken niye beraber kalasınız ki? Çok problemi varsa boşansınlar yakında bir ev tutun kv ye
O çok saçma ve değişik bir durum zaten. Kayınvalidemde temizlik yaptım diyebilmem için 1 haftadan uzun bir zaman orada kalmam lazım. O kadar süre kimin evinde kalırsam işin ucundan tutup birşeyler yaparım zaten.Eşine helal olsun ozamn. Misafirlikte elbette yapılır ama konu sahibi kv.sinin misafiri geldikçe, bayram öncesi gidip temizlik yapıyormuş bu olmaz işte buna da saygı diyor
Arkadaşlar temizlikten kastım benimde buydu tuvaletini banyosunu temizlemedim ki ben hiç . Evi süpürmüsümdür ve makineye bulaşık atmışımdır. Bayram temizliğinde camlara falan da girmedim.Biz yılda iki üç kere gideriz evlerine birer hafta kalırız. O süre zarfında eşim kalkar çayını kendi doldurur. Annesinden de benden de beklemez. Ben de en fazla makineyi doldurur boşaltırım. Kalkıp temizlik yapmaya kalksam en başta eşim saçmalama der. Saçma çünkü
Sağolasın canımKonularınızı az çok biliyorum, aile apartmanında oturmayı kabul ederek baştan bir hata yapmışsınız zaten, eşinizin para vermesi de neyse biraz kabul edilebilinir ama artık bu kadarı fazla. Evsiz değil,yurtsuz değil, muhtaç değil. Aynı evde olmaz. Hem nereye kadar? Bazı konularınızda sizi haksız bulmuştum ama bu konuda haklısınız, taviz vermeyin. Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Gorumcem memlekette yasiyor uzakta kaynanam da akciğer hastası üzülüyorum biraz ondan yardımcı oluyorum59 yaşındaki kadının evini neden temizliyorsunuz ki?
Çok gerekliyse kendi kızı temizlerdi.
Elti bazı şeylerin farkına varıp mesafeli duruyordur haklı olarak.
Eşinize net bir şekilde istemediğinizi söyleyeceksiniz, kendi başına karar veremez böyle birşeye.
Yok canım ama daha önce de konu açmıştım eşimle çocuk yapma asamasindaydik ara ara mide bulantım oluyor test yaptıracağım.Valla göster tavrını yoksa hayatın elden gidiyor söyliyeyim
Yok böyle bişey ya gecinsin kocasıyla
Nefret ediyorum şöyle tiplerden duygu sömürüsü bulmuş kullanacak evladı
Kesinlikle istemiyorum demwlisin
Çocuğunuz var mıydı
O istiyor zaten. Bana baksan sen bakarsın oğlum diyekv nin haberi var mı bundan?
Bayram temizliği diyorsunuz. Ben sadece bulaşık makines diyorum farkındaysanız. Yerleri süpürmek de abes. Burdan başlayabilirsiniz, temizliğini yapmayın. Yapamıyorsa yardımcı alsınArkadaşlar temizlikten kastım benimde buydu tuvaletini banyosunu temizlemedim ki ben hiç . Evi süpürmüsümdür ve makineye bulaşık atmışımdır. Bayram temizliğinde camlara falan da girmedim.
O istiyor zaten. Bana baksan sen bakarsın oğlum diye
Neden kadını gaza getiriyorsunuz ki yapsın ne güzel işte .Siz gidip kendi annenizin evini hiç mi temizleyip yardım etmiyorsunuz .Bizim enerjimizle onların enerjisi bir değil artık. Elemi yapışacak yani bu tür şeyler insana iç huzur veriyor .Enayi yerine koyuldum hissi vermiyor .Bayram temizliği diyorsunuz. Ben sadece bulaşık makines diyorum farkındaysanız. Yerleri süpürmek de abes. Burdan başlayabilirsiniz, temizliğini yapmayın. Yapamıyorsa yardımcı alsın
Gaza getirmiyorum, bana çirkin geliyor başkasının evini temizlemek. Annemin böyle bir talebi hiç olmadı. Üç kızı var bayram temizliği yapacaksa profesyonel yardımcı alıyor. Ben de ileride gelinime evimi temizletmem. Çok çirkin bana göreNeden kadını gaza getiriyorsunuz ki yapsın ne güzel işte .Siz gidip kendi annenizin evini hiç mi temizleyip yardım etmiyorsunuz .Bizim enerjimizle onların enerjisi bir değil artık. Elemi yapışacak yani bu tür şeyler insana iç huzur veriyor .Enayi yerine koyuldum hissi vermiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?