Arkadaşlar eşim kaynanamın bizimle birlikte yaşamasını istiyor ?

Sizin annenizin şartlarıyla herkesin şartları aynı değilki .Çoğu insan için lükse giriyor eve yardımcı almak. Annem de benden talep etmese bile içimden geliyor yapıyorum ona sormadan .Tabi konu sahibini tam okuyamadım kv si mi istiyor kendimi görüp yapıyor durumunu bilemiyorum.

Ama tüm bunları yaptığı için kayınvalide bu gelininde ve oğlunda kalmak istiyor çünkü o yüzü vermişler. Ben eli ayağa tutan birinin her türlü hizmetinin yapılmasını doğru bulmuyorum hasta olur eli kolu tutmaz o zaman vicdanen içten gelirse yapılır.Anne farklı kayınvalide farklı kıyaslanamaz bile.

Gelin diye hizmetçi almış gibi davranan, evlerine yerleşip kendine baktıran hiçbir anneyi anlamam mümkün değil. Oğlum var ileride gelinim ne işimi yapsın ne evlerine sığıntı gibi gideyim isterim. Bunu güzel bir şey gibi yazmak da bana anlamsız geliyor. Allah kimseye muhtaç etmesin

Bende hep diyorum. Hastalık falan olsa neysede ben yapamam aynı evde diyorum. Ki aynı evi bırak aynı bina aynı mahallede de yapamam ben diyorum.

Bende hep diyorum. Hastalık falan olsa neysede ben yapamam aynı evde diyorum. Ki aynı evi bırak aynı bina aynı mahallede de yapamam ben diyorum.
Sizi hariç tutuyorum kedi, sizin kayınvalidenizin size bir şey yaptığı yok. Nişanda dibinden ayrılmayıp evlenince kovan bir insansınız. Durduk yere kadınla uğraşan sizsiniz. Ben gerçekten hoş olmayan olaylar yaşadığım halde, kayınpederle küs olduğum halde ana babadır diye gidiyorum. Bu yorumum sizin haricinizdeki gelinlere. Allah sizin gibi gelin vermesin bana inşallah.

Valaha tamam iyiler ama düşüncesizler. Yeni evli insan nikah ertesi gün kahvaltıya, hergun yemege cagırılır mı? Bıktırmasalardı kendınden. Hiçte kovdugum falanda yok ayrıca. Bilip bilmeden atıp tutması kolay

Kocanızın babannesi adına sizden önce alınan, sizin kullanmaya hakkınızın dahi yasal olmadığı arabayı bile kendi arabanız sanıp olay çıkarıyorsunuz. Yapmayın lütfen bir senelik evlilikte dişe dokunur olay yokken her gün kadın adına konu açtınız. Düşmanıma istemem sizin gibi gelin.

Nişanda da hep eşimle bir gittim. Kalk deyınce kalkardı eşim. Evlenince anne dıye aglıyo ben napayım. Az önce sen bu duyguyu bilmezsin dıyor. 35 yasında ve annemı özledım deyıp duruyo
Yenı evlısın dakka bası kaynanaya gıdınce tabıkı sogursun.Nişanlıyken böyle bogmazdı.Ama emrıvakıleri can sıkıyor. Bana sormak yok. Oglunu arar gelin der. Belkı işim var

Tamamda bunalttı beni başlarda. Şuan hayır dıye bılıyorum. Başlarda hep Çagırsdı. Eşime hayır dıyemedım ve gıttı. Bak bugün için gene Çagırdı.Annesıyle tek problemim içli dışlı olalım hep gıdelım ıstıyor. Ama sıkılıyorum. Pazarları gezmeyip onlara kahvaltıya gıdelım ıstıyor. Gezmeye dıye cıkıp eşimle solugu orda alırdık. Bunaldım bende. Hatta emrivaki devam ederse bana sormadan böyle plan yapmaması gerektıgını söylıycem

Ben anneyi aşırı cocuk düşkünü ve hatali da olsa aman koruyayim modunda diye düşündüm
Ama baba dürüstmus yani kendi anlaşmazlıkları elbette ama anne kotu de olsalar koruma derdindeyken baba herkes kendi sorumluluğunu alsin dusuncesinde ki doğru olan bu. Babayi durust buldum.

Sırf bu yuzden ayrılacaklarsa bunun sonucunu cocuklar degil.kadin kendi düşünmeli. Eve getirirken de size sormali elbette (acil durum /hastalik vs haric). Rizaniz yoksa acikca söyleyin ben istemiyorum nokta! Bir de neden temizliğine herseyine kosuyorsunuz ki hic gerek yok kendini paralamaya

annesi babasıyla yapamayacak diye bunun sorumlusu siz misiniz? 1 yıllık evlilik daha adam akıllı oturmamıştır bile. 59 yaşındaki kadında yaşlı değil, bana baksa baksa sen bakarsın oğlum diyecek kadar eli ayağı tutmuyor mu. hasta olsa neyse. ben bu duruma çok kızıyorum, 59 yaşında aklı başında bir kadın, neden 1 yıllık ve ya 10 yıllık oğlu ve geliniyle yaşayıp kendine baktırmak ister ki. yani büyük konuşmuyorum ama kimsenin evinde fazlalık olmak istemem elim ayağım tuttuğu sürece. hastaysa, işini göremiyorsa başımın üstünde yeri var.

Benim babam 59 yasinda öldü annem şuan 65 yasinda kendi tek yaşıyor(8 yildir tek yasiyor) .hergun sabahtan kalkıp evini toplar kahvaltısını yapar mügeyi seyreder koronadan önce günleri vardı giderdi şimdi bunalınca parka markete gidiyor bahçede çapa yapar soğan biber diker çiçeklerine bakar.Kimsenin ağız kokusunu çekemem der evi gelin evi gibidir.İstediği zaman kapısını kapatıp kardeşine komşusuna gider.Cok şükür eli ayağı tutuyor.Gelse başımın üstünde tabiki yeri var ama annem alışmış tek yaşamanın rahatlığına. Bana gelir 1 ay kalır gider tekrar evim evim diye.

Kv istemiyor yani bana gel temizligimi yap demedi icimden geldigi için giderim çay vs iceriz bulaşık doldururum. Misafiri geldiğini biliuorsam duyduysam giderim yardım ederim.

Canım büyük lokma ye büyük konuşma böyle senin gibi konuşanlar hep başı çekti

Canım büyük lokma ye büyük konuşma böyle senin gibi konuşanlar hep başı çekti
Allah kimseye muhtaç etmesin denen yoruma beddua gibi yorum yazmak da tuhaf. İyi niyetli değil. Oğluma, gelinime muhtaç etmesin Allah. Kötü niyetli temennilerde bulunmak yerine rahatsızlıklarınızı düzeltmeye çalışmanızı öneririm.
Yedi senelik evliyim, herkes kırmızı çizgilerimi gayet iyi biliyorlar emin olun. Ben öyle hamarat, gidip kayınvalidesine yardımcı olan biri değildim. Olmadım ve asla olmam. Büyük konuşmaksa konuşmak. Nişanlıyken de gider misafir gibi otururdum, yaranmak için mutfağa yardıma girmezdim ben. 7 senede süpürgesinin yerini bilmem ben. Öğrenmeye de niyetim yok bunu da başta eşim herkes çok iyi bilir

Sana bir anımı anlatayım birgun otobüste bir teyzeyle karşılaştık sohbet ettik arkadasi huzur evindeymis onu ziyaretten dönüyormuş oğlu yurtdisindaymis ama gitmiyormus diyor bir temiz bakıyorlar günleri var okey partisi yapıyorlar cayin kahven geliyor çok güzel hizmet ediyorlarmış yarisi özelmis bahçede keyif yapıyorsun miss gibi ev gibi herkesin kendi alanı odası banyosu var temizliğin yemeğin yapiliyor gün yapıyorlarmış oraya gitmiş koronadan once tabiki( benim işyerinin arkasındaki biliyorum ).Esimle karar verdik eger o kadar yaşarsak elden ayaktan düşecek kadar huzurevine gidecez ölmezsek eger.Niye insanlara yük olayım ki ben anneme de kayınvalideme de bakarım başımla beraber çokta severim ikisini, ama kimse bana baksın istemem rahat edemem.(15 yıllık evliyim bu arada)

Bir gün kızıma dedim ki,şayet ileride tek başıma kalırsam elden ayaktan düşersem huzurevine atın beni dedim.
Kimseye yük olmadan hayatımı devam ettirim dedim,nasıl kızdı varya sakın kızma hayatın gerçekleri benim tercihim böyle dedim.
Boşuna demiyorlar insan eti ağırdır diye..

Ne güzel söylediniz aynen öyle. Hem bence huzur evinde yaşamak kötü ayıplanacak acıklı birşey değil ki. Bence çok çok onurlu bir davranış.Müge anlı da izliyorum 9 tane çocuğu olduğu halde gelininden dayak yiyen nine işkenceler görmüş. Bu duruma kimse gelmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…