- 11 Mart 2017
- 1.650
- 1.408
- 133
- Konu Sahibi Caresizzzz
-
Sizin annenizin şartlarıyla herkesin şartları aynı değilki .Çoğu insan için lükse giriyor eve yardımcı almak. Annem de benden talep etmese bile içimden geliyor yapıyorum ona sormadan .Tabi konu sahibini tam okuyamadım kv si mi istiyor kendimi görüp yapıyor durumunu bilemiyorum.Gaza getirmiyorum, bana çirkin geliyor başkasının evini temizlemek. Annemin böyle bir talebi hiç olmadı. Üç kızı var bayram temizliği yapacaksa profesyonel yardımcı alıyor. Ben de ileride gelinime evimi temizletmem. Çok çirkin bana göre
Ama tüm bunları yaptığı için kayınvalide bu gelininde ve oğlunda kalmak istiyor çünkü o yüzü vermişler. Ben eli ayağa tutan birinin her türlü hizmetinin yapılmasını doğru bulmuyorum hasta olur eli kolu tutmaz o zaman vicdanen içten gelirse yapılır.Anne farklı kayınvalide farklı kıyaslanamaz bile.Sizin annenizin şartlarıyla herkesin şartları aynı değilki .Çoğu insan için lükse giriyor eve yardımcı almak. Annem de benden talep etmese bile içimden geliyor yapıyorum ona sormadan .Tabi konu sahibini tam okuyamadım kv si mi istiyor kendimi görüp yapıyor durumunu bilemiyorum.
Gelin diye hizmetçi almış gibi davranan, evlerine yerleşip kendine baktıran hiçbir anneyi anlamam mümkün değil. Oğlum var ileride gelinim ne işimi yapsın ne evlerine sığıntı gibi gideyim isterim. Bunu güzel bir şey gibi yazmak da bana anlamsız geliyor. Allah kimseye muhtaç etmesinSizin annenizin şartlarıyla herkesin şartları aynı değilki .Çoğu insan için lükse giriyor eve yardımcı almak. Annem de benden talep etmese bile içimden geliyor yapıyorum ona sormadan .Tabi konu sahibini tam okuyamadım kv si mi istiyor kendimi görüp yapıyor durumunu bilemiyorum.
Bende hep diyorum. Hastalık falan olsa neysede ben yapamam aynı evde diyorum. Ki aynı evi bırak aynı bina aynı mahallede de yapamam ben diyorum.Ben kimsenin hizmetçisi değilim, kayınvalidenin evini de asla temizlemem. Misafir ağırlayacaksa kendi de halleder işini. Siz baştan kendinizi hizmetçi yapmışsınız. Eşinizin annesi de sizi de oğlunu da biliyor ondan size geliyor. Eltiniz sizden akıllı kusura bakmayın.
Ben 7 yıllık evliyim. Eşim bana sormadan çağırmaz annesini. Hele hele bizle yaşasın diye diyemez. Ben en baştan söyledim asla kimseyle bir evde yaşamam. Bana eşim böyle bir şeyle gelse ben giderim. Bir saniye durmam. Yaşayacaksa buyursun gelsin ikiniz kalın derim. Siz alçak eşek olursanız semer veren çok olur
Sizi hariç tutuyorum kedi, sizin kayınvalidenizin size bir şey yaptığı yok. Nişanda dibinden ayrılmayıp evlenince kovan bir insansınız. Durduk yere kadınla uğraşan sizsiniz. Ben gerçekten hoş olmayan olaylar yaşadığım halde, kayınpederle küs olduğum halde ana babadır diye gidiyorum. Bu yorumum sizin haricinizdeki gelinlere. Allah sizin gibi gelin vermesin bana inşallah.Bende hep diyorum. Hastalık falan olsa neysede ben yapamam aynı evde diyorum. Ki aynı evi bırak aynı bina aynı mahallede de yapamam ben diyorum.
Valaha tamam iyiler ama düşüncesizler. Yeni evli insan nikah ertesi gün kahvaltıya, hergun yemege cagırılır mı? Bıktırmasalardı kendınden. Hiçte kovdugum falanda yok ayrıca. Bilip bilmeden atıp tutması kolaySizi hariç tutuyorum kedi, sizin kayınvalidenizin size bir şey yaptığı yok. Nişanda dibinden ayrılmayıp evlenince kovan bir insansınız. Durduk yere kadınla uğraşan sizsiniz. Ben gerçekten hoş olmayan olaylar yaşadığım halde, kayınpederle küs olduğum halde ana babadır diye gidiyorum. Bu yorumum sizin haricinizdeki gelinlere. Allah sizin gibi gelin vermesin bana inşallah.
Kocanızın babannesi adına sizden önce alınan, sizin kullanmaya hakkınızın dahi yasal olmadığı arabayı bile kendi arabanız sanıp olay çıkarıyorsunuz. Yapmayın lütfen bir senelik evlilikte dişe dokunur olay yokken her gün kadın adına konu açtınız. Düşmanıma istemem sizin gibi gelin.Valaha tamam iyiler ama düşüncesizler. Yeni evli insan nikah ertesi gün kahvaltıya, hergun yemege cagırılır mı? Bıktırmasalardı kendınden. Hiçte kovdugum falanda yok ayrıca. Bilip bilmeden atıp tutması kolay
Nişanda da hep eşimle bir gittim. Kalk deyınce kalkardı eşim. Evlenince anne dıye aglıyo ben napayım. Az önce sen bu duyguyu bilmezsin dıyor. 35 yasında ve annemı özledım deyıp duruyoSizi hariç tutuyorum kedi, sizin kayınvalidenizin size bir şey yaptığı yok. Nişanda dibinden ayrılmayıp evlenince kovan bir insansınız. Durduk yere kadınla uğraşan sizsiniz. Ben gerçekten hoş olmayan olaylar yaşadığım halde, kayınpederle küs olduğum halde ana babadır diye gidiyorum. Bu yorumum sizin haricinizdeki gelinlere. Allah sizin gibi gelin vermesin bana inşallah.
Tamamda bunalttı beni başlarda. Şuan hayır dıye bılıyorum. Başlarda hep Çagırsdı. Eşime hayır dıyemedım ve gıttı. Bak bugün için gene Çagırdı.Annesıyle tek problemim içli dışlı olalım hep gıdelım ıstıyor. Ama sıkılıyorum. Pazarları gezmeyip onlara kahvaltıya gıdelım ıstıyor. Gezmeye dıye cıkıp eşimle solugu orda alırdık. Bunaldım bende. Hatta emrivaki devam ederse bana sormadan böyle plan yapmaması gerektıgını söylıycemKocanızın babannesi adına sizden önce alınan, sizin kullanmaya hakkınızın dahi yasal olmadığı arabayı bile kendi arabanız sanıp olay çıkarıyorsunuz. Yapmayın lütfen bir senelik evlilikte dişe dokunur olay yokken her gün kadın adına konu açtınız. Düşmanıma istemem sizin gibi gelin.
Kv istemiyor yani bana gel temizligimi yap demedi icimden geldigi için giderim çay vs iceriz bulaşık doldururum. Misafiri geldiğini biliuorsam duyduysam giderim yardım ederim.Sizin annenizin şartlarıyla herkesin şartları aynı değilki .Çoğu insan için lükse giriyor eve yardımcı almak. Annem de benden talep etmese bile içimden geliyor yapıyorum ona sormadan .Tabi konu sahibini tam okuyamadım kv si mi istiyor kendimi görüp yapıyor durumunu bilemiyorum.
Canım büyük lokma ye büyük konuşma böyle senin gibi konuşanlar hep başı çektiGelin diye hizmetçi almış gibi davranan, evlerine yerleşip kendine baktıran hiçbir anneyi anlamam mümkün değil. Oğlum var ileride gelinim ne işimi yapsın ne evlerine sığıntı gibi gideyim isterim. Bunu güzel bir şey gibi yazmak da bana anlamsız geliyor. Allah kimseye muhtaç etmesin
Allah kimseye muhtaç etmesin denen yoruma beddua gibi yorum yazmak da tuhaf. İyi niyetli değil. Oğluma, gelinime muhtaç etmesin Allah. Kötü niyetli temennilerde bulunmak yerine rahatsızlıklarınızı düzeltmeye çalışmanızı öneririm.Canım büyük lokma ye büyük konuşma böyle senin gibi konuşanlar hep başı çekti
Ne güzel söylediniz aynen öyle. Hem bence huzur evinde yaşamak kötü ayıplanacak acıklı birşey değil ki. Bence çok çok onurlu bir davranış.Müge anlı da izliyorum 9 tane çocuğu olduğu halde gelininden dayak yiyen nine işkenceler görmüş. Bu duruma kimse gelmemeliBir gün kızıma dedim ki,şayet ileride tek başıma kalırsam elden ayaktan düşersem huzurevine atın beni dedim.
Kimseye yük olmadan hayatımı devam ettirim dedim,nasıl kızdı varya sakın kızma hayatın gerçekleri benim tercihim böyle dedim.
Boşuna demiyorlar insan eti ağırdır diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?