- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- 53
- Konu Sahibi Hayalimde11
-
dimi boşuna zaman kaybı yapmıyım:)ilk görüşte aşka inananlardanım...İlk görüşte bişi hissetmediysem olmaz idi.
yanı mantık evlılıgı? bıri var arkadaşımın tanıdığı facede görmüş benı begenmıs maddı durumu cok ıyı ıyı bır meslegı var dış gorunus olarakta ıdare eder neyse cok ısrar ettı görüştük ama ben eletırık alamadım ıcıme hıc sınmedısımdı sureklı mesaj atıyo arıyor falan sızce sans vermek doğrumu? kendısı 34 yasında bende 29.. ama sırf yasım ılerlıyor dıyede mantık evlılıgı olurmu sızce? sans vermeye degermı?
sırf zengın ve kültürlü diye herkez baskı yapıyo kımse halımı anlamıyo haklısınız bende böyle dusuyorumİçinizin zerre kıpırdamadığı birşyle nasıl olacak?
Sadece oturup konuşmak değil ki evlilik bu. Aynı yatağa girebilrcrk misiniz?
Icine sinmediyse sakin gorusme canim,ilk anda insan elektirik alamassa dahada alamaz bence,yani sonradan olusan bisey degil bide simdiden surekli msj atiyosa,sans versen sonra pesini birakmaz mazallah ugras dur isin yoksayanı mantık evlılıgı? bıri var arkadaşımın tanıdığı facede görmüş benı begenmıs maddı durumu cok ıyı ıyı bır meslegı var dış gorunus olarakta ıdare eder neyse cok ısrar ettı görüştük ama ben eletırık alamadım ıcıme hıc sınmedısımdı sureklı mesaj atıyo arıyor falan sızce sans vermek doğrumu? kendısı 34 yasında bende 29.. ama sırf yasım ılerlıyor dıyede mantık evlılıgı olurmu sızce? sans vermeye degermı?
sırf zengın ve kültürlü diye herkez baskı yapıyo kımse halımı anlamıyo haklısınız bende böyle dusuyorum
Icine sinmediyse sakin gorusme canim,ilk anda insan elektirik alamassa dahada alamaz bence,yani sonradan olusan bisey degil bide simdiden surekli msj atiyosa,sans versen sonra pesini birakmaz mazallah ugras dur isin yoksahicc bulasma derim ben
Zengin ya da kültürlü oluşu şayate siz sevgi duyarsanız bir anlam kazanır.
Öyle zengin diye her gelene tamam denir mi?
Bu adamın türlü hali olacak. Hastalığı var bunun, kötü günü var. İnsanlar tüm zorluklara sevgi adına katlanıyorlar. Size cinsel olarak çekici gelmeyen bir adamla mutlu bir evlilik yapamazsınız.
Mantık önemli ancak bence sevgisiz mantık ya da mantıksız sevgi hayatı cehenneme çevirir.
Olmuyorsa olmuyordur.
aynen yanlışlıkla elıme dokundu tüylerim diken diken oldu o derece bıde bana dokunsa çıldırırım herhalde..
Ovvv baya baya itmiş sizi. Neden öyle oldu ki acaba?
Ooo olmaz bu iş. İlk görüşte ay aşık oldum aman öldüm bittime ben de inanmıyorum ama tiksinme de olmamalı.aynen yanlışlıkla elıme dokundu tüylerim diken diken oldu o derece bıde bana dokunsa çıldırırım herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?