ARKADASLAR ETKILENME OLMADAN BİR ERKEGE SANS VERIRMISINIZ?

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
53
yanı mantık evlılıgı? bıri var arkadaşımın tanıdığı facede görmüş benı begenmıs maddı durumu cok ıyı ıyı bır meslegı var dış gorunus olarakta ıdare eder neyse cok ısrar ettı görüştük ama ben eletırık alamadım ıcıme hıc sınmedı sımdı sureklı mesaj atıyo arıyor falan sızce sans vermek doğrumu? kendısı 34 yasında bende 29.. ama sırf yasım ılerlıyor dıyede mantık evlılıgı olurmu sızce? sans vermeye degermı?

ama bu benim için geçerli...Şans ver diyenler olacaktır.Bi de onları dinle bakalım...

İlk intibah önemli diye düşünüyorum
Ama benim için önemli olan karakter
Hakkınızda hayırlısı olsun artık günümüzde doğru insan yanlış insan mi anlamak çok zor

İçinizin zerre kıpırdamadığı birşyle nasıl olacak?
Sadece oturup konuşmak değil ki evlilik bu. Aynı yatağa girebilrcrk misiniz?

Icine sinmediyse sakin gorusme canim,ilk anda insan elektirik alamassa dahada alamaz bence,yani sonradan olusan bisey degil bide simdiden surekli msj atiyosa,sans versen sonra pesini birakmaz mazallah ugras dur isin yoksahicc bulasma derim ben

Ben eşimi ilk gördüğümde hiç etkilenmemiştim ama sesini duyunca vuhuuu buda ne dedim :) yani ben tanıdıkça Kör kütük aşık oldum ama öncesinde arkadaştık zaten aşk olunca sevgili aşamasına geçtik :) siz şimdi ciddi bir niyetle tanıştırılınca oda baskı oluşturuyor tabi. Bir şey hissetmek için zorlamayın kendinizi aşk biraz da uçarı olmalı yani itelemekle olmaz.

sırf zengın ve kültürlü diye herkez baskı yapıyo kımse halımı anlamıyo haklısınız bende böyle dusuyorum

Zengin ya da kültürlü oluşu şayate siz sevgi duyarsanız bir anlam kazanır.
Öyle zengin diye her gelene tamam denir mi?
Bu adamın türlü hali olacak. Hastalığı var bunun, kötü günü var. İnsanlar tüm zorluklara sevgi adına katlanıyorlar. Size cinsel olarak çekici gelmeyen bir adamla mutlu bir evlilik yapamazsınız.
Mantık önemli ancak bence sevgisiz mantık ya da mantıksız sevgi hayatı cehenneme çevirir.
Olmuyorsa olmuyordur.

Icine sinmediyse sakin gorusme canim,ilk anda insan elektirik alamassa dahada alamaz bence,yani sonradan olusan bisey degil bide simdiden surekli msj atiyosa,sans versen sonra pesini birakmaz mazallah ugras dur isin yoksahicc bulasma derim ben

aynen yanlışlıkla elıme dokundu tüylerim diken diken oldu o derece bıde bana dokunsa çıldırırım herhalde..

Icin sinmediyse burda niye soruyorsunki sen paylascaksin onla hayati biraz paran fazla olunca mutlu olmuyorsun sofranda sevgide askta olmasi lazim bide insan asik olmadigi birine dokunamaz ..

Hoşlanmak bir tarafa size itici de gelen bir tarafı olduğuna göre bence zorlamayın kendinizi hiç. Etraf hep bir şeyler söyler ama sen mutsuz olduğunda tuh tuh çokta zengin çokta kültürlüydü neden öyle oldu demezler. Salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…