öyle düşünme malı kıymetli olmasada dank eder bi gün kafasına eser ister.
eski erkek arkadaşım fotoğraf makinesi hediye etmişti bana ayrıldıktan 1 yıl sonra geri istedi
Öküz...öyle düşünme malı kıymetli olmasada dank eder bi gün kafasına eser ister.
eski erkek arkadaşım fotoğraf makinesi hediye etmişti bana ayrıldıktan 1 yıl sonra geri istedi
Bence hiç tereddüt etmeden gönder gitsin. Sonuçta maddi değeri olan bir şey sen de durmasın. Sonra canını sıkacak bir şey kulağına gelirse daha çok üzülür ve de pişman olursun göndermediğine. Hiçbir şekilde muhatap olmayarak onu düşünmediğini de gosterirsin. Bir de bir erkek için bu kadar üzme kendini inan bana hiç de değecek varlıklar değiller!
İyi de ayrılırken sende kalsın demiş.
Ne münasebet demeliydin, sadaka verir gibi.
Öküz...
Kendine bi uğraş bul onla meşgul ol. Kafanı dağıt. İyi hissettiğin arkadaşlarınla beraber ol. Sakın sinemaya gitme gidersende komedi olsun ama sen yine de gitme. Erkekler çok bencil emin ol o senin kadar takmiyordur. Boşver ve hayatını yaşamaya bak insan 1 kere geliyor dünyaya her anımız çok değerli bu değerli anlarını üzülmekle heder etme.Evet göndereyim gitsin üzülmemeye çalışıyorum ama dün akşam yine banyo da ağlaya ağlaya yıkandım annem hıçkırıklarımı duymasın diye son zamanlar bunu yapıyorum işte yaşlar akıo süekli engel olamıyorm ki
O halde gönderin gitsin. Çöpü kalsın istemezdim şahsen.
Aynen ya ona harcadığın yıllara yazık...Ben de onu diycektim arada laf kaynadı .Ayrıldığına memnun eder böylesi
hemde ne öküz ama bence istediğine pişman olmuştur :) fotoğraf makinesini yollarken içinde o zamanki sevgilimle olan fotoğrafları silmeden yolladım :) etki olmuş olacakki 3 yıl daha peşimden koştu ben evlenince sustuÖküz...
Ke
Kendine bi uğraş bul onla meşgul ol. Kafanı dağıt. İyi hissettiğin arkadaşlarınla beraber ol. Sakın sinemaya gitme gidersende komedi olsun ama sen yine de gitme. Erkekler çok bencil emin ol o senin kadar takmiyordur. Boşver ve hayatını yaşamaya bak insan 1 kere geliyor dünyaya her anımız çok değerli bu değerli anlarını üzülmekle heder etme.
hemde ne öküz ama bence istediğine pişman olmuştur :) fotoğraf makinesini yollarken içinde o zamanki sevgilimle olan fotoğrafları silmeden yolladım :) etki olmuş olacakki 3 yıl daha peşimden koştu ben evlenince sustu
yok zaten hiç peşimden düşmemişti borcu varmış birine makineyi ondan istedi yoksa istemezdi zaten sürekli kendini hatırlatma çabasındaydıÇok iyi yapmışsın ya :)Ama zaten makineyi senle görüşmek için bahane etmiş sanırım kendileri
Ayyy valla ne iyi olmuş oh olsun, çok iyi yapmışsınız vallahemde ne öküz ama bence istediğine pişman olmuştur :) fotoğraf makinesini yollarken içinde o zamanki sevgilimle olan fotoğrafları silmeden yolladım :) etki olmuş olacakki 3 yıl daha peşimden koştu ben evlenince sustu
ama şimdiki aklım olsa ayrılırken daha verirdim :) daha toy zamanıma denk geldi o zamanAyyy valla ne iyi olmuş oh olsun, çok iyi yapmışsınız valla
yok zaten hiç peşimden düşmemişti borcu varmış birine makineyi ondan istedi yoksa istemezdi zaten sürekli kendini hatırlatma çabasındaydı
peşine düşünce için soğumuyor ki ben o sevgilimden zor kurtuldum ben her ayrıldığımda tehditle barışırdım psikopattı en sonunda onu çileden çıkardım o ayrıldı ben bi daha affetmediğim için koştu başka bi derdi yoktu tamamen takıntılıydı.Keşke benim kide peşime düşse de içim soğusA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?