- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 27
- Konu Sahibi Hayalim2121
Merhaba kk kulübünün güzelleri direk konuya giricem öncelikle 3 üncü ayıma girdim hamileyim.dolayisiyla kaygilarim var.cocugun ihtiyaçları benim ihtiyaçlarım falan bunları her kadın düşünür benim aslında beni çok anlayan bir eşim var ama bir konuda bir türlü anlaşamıyoruz eşimin ailesiyle özel sebeplerden ötürü görüşmüyoruz eltim var.cocuklari var 2 tane biz cocuklara asla kin atmiyoruz eşim eltimi hiç sevmez ama çocukları ikimizde çok severiz geçen bayram eşimle çocukları alıp bayramlık almaya gittik eve geldik vay efendim biz neden çocuklara bayramlık almışız geldi tüm elbiseleri üzerime attı laf söyleyip gitti sonra gelip geri almış odamdan neyse asla artık çocuklarıma bir şey almayin dedi.bende ses etmedim kaynimin hatırına sustuk sonra bu bayram eşim yine diyor onları alicam kiyafet alalım bende bak ben hamileyim eğer senin o dengesiz yengen gelip tek kelime söylerse olacaklardan sorumlu degilim dedim.oda o kimki benim abimin çocukları diyor bende kızdım sende boşver dedim babaları var.seninde yakında çocuğun olucak sende bunu düşünerek kimseye harcama yapma dedim.ustelik bayram geliyor kiyafetler beni sıkıyor bende alicam dedim.bana küstü şimdi suç benimmi Allah için