Arkadaşlar görüşlerinize ihtiyacım var.

Eşinizin bayramlık almaktaki ısrarı çok bencilce geldi bana.. Kadının tavrına şahit olduğu halde, daha çok çileden çıkarmak ister gibi. Yeğenlerini o kadar önemsiyorsa , yaşadıkları evdeki huzuru düşünsün. Belli ki bayramlık alındıktan sonra evlerinde huzursuzluk çıkıyor. O huzursuzluk içinde bırakmasın yeğenlerini...Amaç yeğenlerini mutlu etmekse, bence bu bayramlık almaktan daha önemli.

sizin durumunuzdan bağımsız olarak söylüyorum..Benden hoşlanmayan birinin , benim doğurduğum çocuklarla egosunu tatmin edemez. Annesi isterse görüştürmeyebilir, değil amcası kim olursa olsun annesi kadar hakkı yok üzerinde.

şimdi sizin durumunuza bağlı olarak söylüyorum, sizin dolabınıza erkek atleti koyup iftara atan bir insan, eşiniz hakkında da çocuklarımı hediyelerle kandırıyor şeklinde başka türlü iftiralar atabilir. Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.
Anlıyorum ama eşim beni bu konuda dinlemiyor sende karışma onlar benim yeğenim diyor

Eşinizin bayramlık almaktaki ısrarı çok bencilce geldi bana.. Kadının tavrına şahit olduğu halde, daha çok çileden çıkarmak ister gibi. Yeğenlerini o kadar önemsiyorsa , yaşadıkları evdeki huzuru düşünsün. Belli ki bayramlık alındıktan sonra evlerinde huzursuzluk çıkıyor. O huzursuzluk içinde bırakmasın yeğenlerini...Amaç yeğenlerini mutlu etmekse, bence bu bayramlık almaktan daha önemli.

sizin durumunuzdan bağımsız olarak söylüyorum..Benden hoşlanmayan birinin , benim doğurduğum çocuklarla egosunu tatmin edemez. Annesi isterse görüştürmeyebilir, değil amcası kim olursa olsun annesi kadar hakkı yok üzerinde.

şimdi sizin durumunuza bağlı olarak söylüyorum, sizin dolabınıza erkek atleti koyup iftara atan bir insan, eşiniz hakkında da çocuklarımı hediyelerle kandırıyor şeklinde başka türlü iftiralar atabilir. Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.
Bende onunla tartıştım eğer alırsan bende çantamı alır giderim dedim hem bana yaptıklarını unutmuş gibisin yegeninse bende kadınım dedim bişey demedi küstü gitti

Sizin eşinizle aranızı bozmak için dolabınıza erkek atleti koyan elti değil miydi bu?
Hem suçlu bir de hâlâ size mi saldırıyor ?
Eşiniz alsın kıyafetleri kendi evlerine götürsün o zaman.

Sizin eşinizle aranızı bozmak için dolabınıza erkek atleti koyan elti değil miydi bu?
Hem suçlu bir de hâlâ size mi saldırıyor ?
Eşiniz alsın kıyafetleri kendi evlerine götürsün o zaman.
Evet o kadın ya gotursede yüzsüz ben diyorum alma ne halt yerse yesin bulaşmak istemiyorum ama eşim inatçı

Söyleme şeklin yanlış olmuş.Biliyorsun önceden böyle birşey yaşandı birdaha olmasın bizim için birşeyler alalım derdin olur biterdi.

geçen bayram eşimle çocukları alıp bayramlık almaya gittik
eşim yine diyor onları alicam kiyafet alalım
oda o kimki benim abimin çocukları diyor
Esiniz saygisiz bir adam
Ne olursa olsun cocuklari alip da tek basiniza anneleri babalari olmadan bayramlik almaya gitmemelisiniz. Eger alacaksaniz hediye olarak cocuklar olmadan alirsiniz paketletir gelirsiniz ,ellerine de verirsiniz cocuklarin. Her seyin bir yolu yordami var. Bu sekilde olmaz. Hele ki cocuklarin annesine “o kim ki” demesi? Annesi musadenizle ya? Bu ne ayiptir

Esiniz saygisiz bir adam
Ne olursa olsun cocuklari alip da tek basiniza anneleri babalari olmadan bayramlik almaya gitmemelisiniz. Eger alacaksaniz hediye olarak cocuklar olmadan alirsiniz paketletir gelirsiniz ,ellerine de verirsiniz cocuklarin. Her seyin bir yolu yordami var. Bu sekilde olmaz. Hele ki cocuklarin annesine “o kim ki” demesi? Annesi musadenizle ya? Bu ne ayiptir
Benim abimin çocukları diyip duruyor ondan karismiyorum alsın ben ona gostericem

Bayramdan önce çocuklara dışarı cikmak yasak degilmiydi, benmi yanlış hatırlıyorum? Ayrıca benim haberim olmadan çocuklarımı götürürlerse bende kızarım. Ozellikle şu dönemde yaparlarsa kıyameti koparırdım. Ama arada problemler yoksa ayıp etmiş yinede.

Eşinizde cok tuhafmış, kadin kıyafetleri yüzünüze atmış neden aldınız diye. Ama eşiniz hala bayramda kıyafet alacağım derdinde. Küserse küssün laf işitmeye cokmu meraklısınız yine. Almayın kendinize alin kıyafet

Söylemeden geçemeyeceğim,
asla kin atmiyoruz
"Kin tutmak" doğrusu

Merhaba kk kulübünün güzelleri direk konuya giricem öncelikle 3 üncü ayıma girdim hamileyim.dolayisiyla kaygilarim var.cocugun ihtiyaçları benim ihtiyaçlarım falan bunları her kadın düşünür benim aslında beni çok anlayan bir eşim var ama bir konuda bir türlü anlaşamıyoruz eşimin ailesiyle özel sebeplerden ötürü görüşmüyoruz eltim var.cocuklari var 2 tane biz cocuklara asla kin atmiyoruz eşim eltimi hiç sevmez ama çocukları ikimizde çok severiz geçen bayram eşimle çocukları alıp bayramlık almaya gittik eve geldik vay efendim biz neden çocuklara bayramlık almışız geldi tüm elbiseleri üzerime attı laf söyleyip gitti sonra gelip geri almış odamdan neyse asla artık çocuklarıma bir şey almayin dedi.bende ses etmedim kaynimin hatırına sustuk sonra bu bayram eşim yine diyor onları alicam kiyafet alalım bende bak ben hamileyim eğer senin o dengesiz yengen gelip tek kelime söylerse olacaklardan sorumlu degilim dedim.oda o kimki benim abimin çocukları diyor bende kızdım sende boşver dedim babaları var.seninde yakında çocuğun olucak sende bunu düşünerek kimseye harcama yapma dedim.ustelik bayram geliyor kiyafetler beni sıkıyor bende alicam dedim.bana küstü şimdi suç benimmi Allah için
Sizinki de baya bi tuhaf. Bir kre heves edip yapmış bir amcalık ama anneleri kabul etmemiş. Bu çocukşarın babası var sizin eşinize ne oluyor? Çocukların giyimine kuşanına karışmaması getektiğini anneleri size göstermiş neyin gövvde gösterisi iyi misiniz siz?

Back
X