Arkadaşlar görüşlerinize ihtiyacım var.

Eşiniz yeğenlerini düşünmüyor da eltinizin inadına bunu yapmak istiyor gibi hissettim.
Konuşmasanız da nefret etseniz de eltiniz bu çocukların annesi.
Ne olursa olsun istemiyorsa almamalı. Gerçi bu minvalde onlarca mesaja "Eşim inatçı." gibi bir cevap vermişsiniz. O halde siz o gün o alışverişe hiçbir şekilde gitmeyeceğinizi bu saçma sapan çekişmeye dahil olmayacağınızı belirtin. Oturun uzaktan izleyin.🤷‍♀️

Off eşinde ha. Kendi cocugunuza alsin bayramlık seneye doğunca giyer. Bu ne ya. Kadın üzerime atacak kıyafetleri onun bidi bidisiyla mi uğraşacam. Almam valla ben bidaha bisey
Esin fazla iyi niyetli mi saf mi anlamadim ve sen haklısın

Eşiniz yeğenlerini düşünmüyor da eltinizin inadına bunu yapmak istiyor gibi hissettim.
Konuşmasanız da nefret etseniz de eltiniz bu çocukların annesi.
Ne olursa olsun istemiyorsa almamalı. Gerçi bu minvalde onlarca mesaja "Eşim inatçı." gibi bir cevap vermişsiniz. O halde siz o gün o alışverişe hiçbir şekilde gitmeyeceğinizi bu saçma sapan çekişmeye dahil olmayacağınızı belirtin. Oturun uzaktan izleyin.🤷‍♀️
Bende öyle yapicam gitmicem bakalım napicak

Off eşinde ha. Kendi cocugunuza alsin bayramlık seneye doğunca giyer. Bu ne ya. Kadın üzerime atacak kıyafetleri onun bidi bidisiyla mi uğraşacam. Almam valla ben bidaha bisey
Esin fazla iyi niyetli mi saf mi anlamadim ve sen haklısın
Eşim inatçı iyi niyetli falan değil ne milletin çocuğun a aliyon hamile halimle onumu cekicem tek bir kelime desin ben eşime gostericem

Merhaba kk kulübünün güzelleri direk konuya giricem öncelikle 3 üncü ayıma girdim hamileyim.dolayisiyla kaygilarim var.cocugun ihtiyaçları benim ihtiyaçlarım falan bunları her kadın düşünür benim aslında beni çok anlayan bir eşim var ama bir konuda bir türlü anlaşamıyoruz eşimin ailesiyle özel sebeplerden ötürü görüşmüyoruz eltim var.cocuklari var 2 tane biz cocuklara asla kin atmiyoruz eşim eltimi hiç sevmez ama çocukları ikimizde çok severiz geçen bayram eşimle çocukları alıp bayramlık almaya gittik eve geldik vay efendim biz neden çocuklara bayramlık almışız geldi tüm elbiseleri üzerime attı laf söyleyip gitti sonra gelip geri almış odamdan neyse asla artık çocuklarıma bir şey almayin dedi.bende ses etmedim kaynimin hatırına sustuk sonra bu bayram eşim yine diyor onları alicam kiyafet alalım bende bak ben hamileyim eğer senin o dengesiz yengen gelip tek kelime söylerse olacaklardan sorumlu degilim dedim.oda o kimki benim abimin çocukları diyor bende kızdım sende boşver dedim babaları var.seninde yakında çocuğun olucak sende bunu düşünerek kimseye harcama yapma dedim.ustelik bayram geliyor kiyafetler beni sıkıyor bende alicam dedim.bana küstü şimdi suç benimmi Allah için
Çocukları bayramlık almaya götürmek biraz gariban sevindirme gibi olmuş, kaynınızın maddi durumu kötü mü?
Bir de annelerinin haberi var mıydı dışarı bayramlık almaya götürdüğünüzden?
Bence bu bayram götürüp kıyafet almak yerine kaliteli birer oyuncak alıp hediye edebilirsiniz.

Vallaha esının luzumsuzlugu tabıkı sen haklısın ıstemıyorsa ne bu ısrar kıyamet gercı bence gayette ıstıyor kendınce ben ıstemıyorum ama sız alıyorsunuz ıstemem yan cebıme koy yapıyor uyanık almayı verın bırakın kus kaldın sıze ama almasın

Çocukları bayramlık almaya götürmek biraz gariban sevindirme gibi olmuş, kaynınızın maddi durumu kötü mü?
Bir de annelerinin haberi var mıydı dışarı bayramlık almaya götürdüğünüzden?
Bence bu bayram götürüp kıyafet almak yerine kaliteli birer oyuncak alıp hediye edebilirsiniz.
Annenin haberi yoktu bende almak istemiyorum tepki almamak için eşim ısrar ediyor

Vallaha esının luzumsuzlugu tabıkı sen haklısın ıstemıyorsa ne bu ısrar kıyamet gercı bence gayette ıstıyor kendınce ben ıstemıyorum ama sız alıyorsunuz ıstemem yan cebıme koy yapıyor uyanık almayı verın bırakın kus kaldın sıze ama almasın
Boşver küssün o ayrı kalamaz onun tribini cekebilirim ama öyle insanların derdini çekemem

Bence eltinizi arayın ya da mesaj atın eşinizin çocuklara kıyafet alacağını söyleyin. Ben alma diyorum kendisi inat ediyor bı derdin varsa ona söylersin benimle muhatap olma deyin. Eşiniz hem eltinizi sinir ediyor, hem de onunla kendisi değil siz yuzlestiginiz için rahat. Eşinizin bu konfor alanını bozmaniz lazım. Ya da eşinize söyleyin kadına mesaj atıp soyluycem, ben uğraşamam çok istiyosa senle kavga etsin diye

Annenin haberi yoktu bende almak istemiyorum tepki almamak için eşim ısrar ediyor
Annesinin haberi olmadan çocuklarını dışarı çıkarmak saçma bir durum, yani eşiniz baya saçmalamış.
Siz de anne olacaksınız, sizin haberiniz olmadan eltiniz çocuğunuzu dışarı çıkarsa bunu olumlu karşılaşmazsınız bence.

Eşinize sacmaladığını bir şekilde anlatmanız gerek.

Bence haklisiniz anasi var babasi var istemiyorlarsa ne zorluyor esin bosuna ugrasiyorsunuz cocuklari sevin ama alisveris felan iyilik yaramiyorsa yapmayin

Eşim inatçı iyi niyetli falan değil ne milletin çocuğun a aliyon hamile halimle onumu cekicem tek bir kelime desin ben eşime gostericem
Bazısı öyle. Benim esim de öyle. Mesela çarşamba doktora gidelim derim yok perşembe gidelim der sırf inatlaşmak icin hic bir sebep yok ama. Bilmediği konuda bile inat eder

Bence eltinizi arayın ya da mesaj atın eşinizin çocuklara kıyafet alacağını söyleyin. Ben alma diyorum kendisi inat ediyor bı derdin varsa ona söylersin benimle muhatap olma deyin. Eşiniz hem eltinizi sinir ediyor, hem de onunla kendisi değil siz yuzlestiginiz için rahat. Eşinizin bu konfor alanını bozmaniz lazım. Ya da eşinize söyleyin kadına mesaj atıp soyluycem, ben uğraşamam çok istiyosa senle kavga etsin diye
Ben onunla asla konuşmam yaptıklarını asla unutmam

Annesinin haberi olmadan çocuklarını dışarı çıkarmak saçma bir durum, yani eşiniz baya saçmalamış.
Siz de anne olacaksınız, sizin haberiniz olmadan eltiniz çocuğunuzu dışarı çıkarsa bunu olumlu karşılaşmazsınız bence.

Eşinize sacmaladığını bir şekilde anlatmanız gerek.
Anlamıyor küsmüş

Bende öyle diyorum anneleri diyorum babasının evindenmi getirdi diyor
Bu nasıl bir mantık? Annesi ya annesi ne demek babasının evinden mi getirdi? O doğurdu o çocukları tabi ki söz hakkı var. Eşinizin kendisine çeki düzen vermesi gerek. Bilerek kavga mı çıkarmaya çalışıyor çocukları bahane ederek acaba

Back
X