- 28 Kasım 2010
- 42.427
- 140.922
- 798
- Konu Sahibi Hayalim2121
Siz gitmeyin cocuklarla beraber kiyafet almaya. Kendi basina gitsin naparsa yapsinBenim abimin çocukları diyip duruyor ondan karismiyorum alsın ben ona gostericem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz gitmeyin cocuklarla beraber kiyafet almaya. Kendi basina gitsin naparsa yapsinBenim abimin çocukları diyip duruyor ondan karismiyorum alsın ben ona gostericem
Eee sabır biryerde tükenir ne yapacaksın.Anlamıyor ki o yüzden öyle dedim kaç defa dir bu konuyu konuşuyor söylüyorum anlamıyor
Aynen çok rahatsız edici bence.Sizinki de baya bi tuhaf. Bir kre heves edip yapmış bir amcalık ama anneleri kabul etmemiş. Bu çocukşarın babası var sizin eşinize ne oluyor? Çocukların giyimine kuşanına karışmaması getektiğini anneleri size göstermiş neyin gövvde gösterisi iyi misiniz siz?
Aynen çok rahatsız edici bence.
Adam degisik bir kafa yasiyorEsiniz saygisiz bir adam
Ne olursa olsun cocuklari alip da tek basiniza anneleri babalari olmadan bayramlik almaya gitmemelisiniz. Eger alacaksaniz hediye olarak cocuklar olmadan alirsiniz paketletir gelirsiniz ,ellerine de verirsiniz cocuklarin. Her seyin bir yolu yordami var. Bu sekilde olmaz. Hele ki cocuklarin annesine “o kim ki” demesi? Annesi musadenizle ya? Bu ne ayiptir
Ah çok teşekkür ediyorum.Lale bi süredir yoktunuz forumda sizi merak ediyordum
Elti de eşiniz de bi tuhaf. Bırakın çocukları rahat diyorum konusahibine
Bu elti dunki camasir konusunda bahsettiginiz eltimi?Merhaba kk kulübünün güzelleri direk konuya giricem öncelikle 3 üncü ayıma girdim hamileyim.dolayisiyla kaygilarim var.cocugun ihtiyaçları benim ihtiyaçlarım falan bunları her kadın düşünür benim aslında beni çok anlayan bir eşim var ama bir konuda bir türlü anlaşamıyoruz eşimin ailesiyle özel sebeplerden ötürü görüşmüyoruz eltim var.cocuklari var 2 tane biz cocuklara asla kin atmiyoruz eşim eltimi hiç sevmez ama çocukları ikimizde çok severiz geçen bayram eşimle çocukları alıp bayramlık almaya gittik eve geldik vay efendim biz neden çocuklara bayramlık almışız geldi tüm elbiseleri üzerime attı laf söyleyip gitti sonra gelip geri almış odamdan neyse asla artık çocuklarıma bir şey almayin dedi.bende ses etmedim kaynimin hatırına sustuk sonra bu bayram eşim yine diyor onları alicam kiyafet alalım bende bak ben hamileyim eğer senin o dengesiz yengen gelip tek kelime söylerse olacaklardan sorumlu degilim dedim.oda o kimki benim abimin çocukları diyor bende kızdım sende boşver dedim babaları var.seninde yakında çocuğun olucak sende bunu düşünerek kimseye harcama yapma dedim.ustelik bayram geliyor kiyafetler beni sıkıyor bende alicam dedim.bana küstü şimdi suç benimmi Allah için
Öyle yapicam ya kavga ettim dedim hamileyim özel hastaneye bile gitmiyorum harcama şimdiden olmassin çocuğun masrafları olucak diye sen hala milletin derdindesinSiz gitmeyin cocuklarla beraber kiyafet almaya. Kendi basina gitsin naparsa yapsin
Canım ben zaten uzak duruyorum benim isyanım eşime inanki ben özel hastaneye bile gitmiyorum harcama olmasın diye o hala milletin derdindeBu elti dunki camasir konusunda bahsettiginiz eltimi?
Neden gorusuyorsunuz ki oyle bir olaydan sonra ne esiniz nede onun esi sizden bir yakinlik beklemez tahminim.
İmkanlari varsa alir herkes cocugunun kiyafetini esinizde amca olarak harcliklarini verir olur biter esiniz almak istiyorsada kendi alsin kendi gotursun
kusura bakmayin ama kadin size baska nasil nefret kussun,gidip gidip dibine girerseniz oda oyle davranir.
İstemiyor sizi belliki ona gore bir mesafede kalin derim
Ben diyorum senin yüzünden nefreti arttı ben sanaaralarındaki anlaşmazlık her neyse, eşinizde kadının rahatsız olduğunu bile bile çocuklar üzerinden onu kışkırtıyor gibi.
abimin çocukları ona ne oluyor falan demesi, babasının evinden mi getirdi demesi hoş değil.
abisi babasıysa o da annesi.
iş baya baya yarışa dönmüş, kim kime diş geçirirse gibi olmuş sanki.
kadının atlet koyması apayrı facia zaten.
Eşim ne yaparsa yapsın almicam bakalım ne yapacakBayramdan önce çocuklara dışarı cikmak yasak degilmiydi, benmi yanlış hatırlıyorum? Ayrıca benim haberim olmadan çocuklarımı götürürlerse bende kızarım. Ozellikle şu dönemde yaparlarsa kıyameti koparırdım. Ama arada problemler yoksa ayıp etmiş yinede.
Eşinizde cok tuhafmış, kadin kıyafetleri yüzünüze atmış neden aldınız diye. Ama eşiniz hala bayramda kıyafet alacağım derdinde. Küserse küssün laf işitmeye cokmu meraklısınız yine. Almayın kendinize alin kıyafet
Söylemeden geçemeyeceğim,
"Kin tutmak" doğrusu
Farkindamisiniz bilmiyorum ama yazidada belirttiğim gibi ben meraklı değilim yapmaya eşim inat ediyorSizinki de baya bi tuhaf. Bir kre heves edip yapmış bir amcalık ama anneleri kabul etmemiş. Bu çocukşarın babası var sizin eşinize ne oluyor? Çocukların giyimine kuşanına karışmaması getektiğini anneleri size göstermiş neyin gövvde gösterisi iyi misiniz siz?
Bunları yapan kadının çocuklarıni mi düşünüyorsunuz ,üstüne birde gorusuyorsunuz hala,siz artık kendi çocuğunuza birikim yapın bırakın artık milleti düşünmeyiKadın ben yeni evliyken evime gelip dolabima erkek atleti. Koydu bunu daha önce de bi forumda söyledim evde değerli esyalarim var diye odama kamera koymustum
Ben ve eşim konuşmuyoruz ama eşim yegenlerini hep tutuyor getiriyor ve bende öyle diyorum kendi çocuğunu düşün diyorumBunları yapan kadının çocuklarıni mi düşünüyorsunuz ,üstüne birde gorusuyorsunuz hala,siz artık kendi çocuğunuza birikim yapın bırakın artık milleti düşünmeyi
Kıyafet isini bıraksın ufak bı miktar harçlık versin geçsin, madem çocuk olacak artık kendi çocuğunuzu düşünün doğunca para lazım olacak herşeyine,Ben ve eşim konuşmuyoruz ama eşim yegenlerini hep tutuyor getiriyor ve bende öyle diyorum kendi çocuğunu düşün diyorum
Benimki getiriyor onlarda Bana iftira attıKıyafet isini bıraksın ufak bı miktar harçlık versin geçsin, madem çocuk olacak artık kendi çocuğunuzu düşünün doğunca para lazım olacak herşeyine,
Bende eşimin tarafıyla küsüm iftira attılar ayırmak için uğraştılar bu sebeple yeğen felan uğraşamam istemem evimde kimseyi eşimde getirmez de zaten.
Ben hayatımdan çıkardım eşimin tarafını evimde istemiyorum ,bayramda gider yada başka bı aile işi çıkarsa gider onların yanına anca öyle görüşür.Benimki getiriyor onlarda Bana iftira attı
Benim eşim de gitmiyor bende ama yeğenleri konusunda böyleBen hayatımdan çıkardım eşimin tarafını evimde istemiyorum ,bayramda gider yada başka bı aile a çıkarsa gider onların yanına anca öyle görüşür.