Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkArkadaşlar hangisi daha sorunsuz gittigidiyormu yoksa bebefixmi
HERKESE MERHABA daha acil bir cevap alabilşmek için konuyu tekrar açtım arkadaşlar aynı bebek odası yaklaşık aynı fiyatlarda bu iki sitede de var ama ben daha önce hiçbirinden alışveriş yapmadım bir sorun yaşarmıyız alışveriş yapanlar varsa bilgi verirseniz çok sevinirim
Bende gittigidyordan pekçok ürün aldım ancak mobilya gibi büyük eşya almadık hiç.Birde Gittigidyorda kargo size ait oluyor.Bebefix'te nasıl?Buna da dikkat et derim.
gittigidiyordan hıc sorun yasamadım
dıger sıteden bısey almadıgımdan bırsey dıyemem
KArgo ucretı kısmı orda yazıyordur ama bunca para olan bır urun kesın kargo ucretsızdır
ama yınede bak ordan kargo kısmına
Her iki siteden de devamlı alışveriş yapıyorum hiç bir problem yaşamadım cnm...Hatta bebefix ten bebek yatağı aldım ama çok güzel paket yapmışlar hiçbir sorun yaşamadık...
cogu alısverısımı gııgıdıyor mınıkbaby ereyon ve hepsıburada adlı sıtelerden yaopıyorum bır sorun yasamadım.hepsıburada da baz urunler kargo bedava oluyor o yonden cok ıı
ben gittigidiyordan sürekli alışveriş yapıyorum. daha bugün biçok şey sipariş verdm. ürünü sipariş ediyorsun satıcı sana kargo bilgilerini giriyor kargonun nerede olduğunu görebiliyorsun. ürünü teslim aldıktan sonra ancak sen onay verirsen para satıcıya aktarılıyor. diyelimki ürünü beğenmedin iade etmek istiyosun ( ama ürünü alacağın satıcıya önceden iade alıp almadıklarını sor) onayı durduruyosun ürünü satıcıya geri yolluyosun. bu kadar basit.