Evet haklı yorum ama soruya yanıt bu mu? Bu konu hakkında hata bende mi diye sormuştum.Maşallah daha oturmamış bi evliliğe hamile kalmak için hiç gecikmemişsiniz. Anlamıyorum ne aceleniz var önce birbirinizi tanısaydınız.
Sizden sıkılmış, kendi takılmak istiyor.Eşimin cumaya kadar izni var . Geçen hafta kayınvalidem arabadayken eşime perşembe bizi kadınlar plajına götüsene dedi o da götüriyim dedi.Öncesinde de bana teyzelerle kadınlar plajına gideriz falan demisti kayınvalidem o yüzden üstüme alınmamış gibi ben hep sustum bir sey demedim.Yarın denize gidecektik ertesi gün de annemle seni tek denize götürürüm dedi. Ben de sen napıcaksın dedim annesiyle gitmek istemediğimi söyledim. O da nasıl gitmek istemiyorum ne demek falan dedi benim de moralim bozuk bozuk cevaplar verdim suratımdan da çok belli oluyordu o da masaya vurdu falan aşırı derecede kızdı. Birlikte yapabileceğimiz bir şeyler olsun istiyorum tatilin sonuçta dedim . Hevesimi hep kursağımda bırakıyorsun lanet olsun falan dedi. Senin baban gel balığa gidelim dese ben istemesem nasıl olur dedi . Ben mi suçluyum anlayamıyorum. Daha yeni oldu şu an konuşmuyoruz. Bu arada 3 aylık evliyiz ve 7 haftalık hamileyim
hata sizde. çünkü hamilesiniz. 3 aylık evli biri hamile olmamalı. evliliğiniz henüz yeni. bak adam masaya falan vuruyor. şayet sen hamile olmasan ve dik duruşun olsa hiçbir erkek öyle kolay kolay masaya vuramazdı. anasına da mecbur etmezdi. anasına mecbur değilsin. sen onunla onun anasını eğlemek için mi evlendin. sana ne onun anasından. bak bunları çatır çatır söylemek için önce dik duruş lazım.Evet haklı yorum ama soruya yanıt bu mu? Bu konu hakkında hata bende mi diye sormuştum.
sizin tek hatanız bunlar konuşulurken kendi fikrinizi söyleyip gelip gelmeyeceğinizi belirtmemek olmuş. son anda da ben gitmicem diyorsunuz yani planlanmış birşeyi yerine getirmiyorsunuz. eşinizin hatası da zaten az olan izin gününde sizinle vakit geçirmek için düzgün bir olan yapmamasıGeçen hafta kayınvalidem arabadayken eşime perşembe bizi kadınlar plajına götüsene dedi o da götüriyim dedi.Öncesinde de bana teyzelerle kadınlar plajına gideriz falan demisti kayınvalidem o yüzden üstüme alınmamış gibi ben hep sustum bir sey demedim
Eşimin cumaya kadar izni var . Geçen hafta kayınvalidem arabadayken eşime perşembe bizi kadınlar plajına götüsene dedi o da götüriyim dedi.Öncesinde de bana teyzelerle kadınlar plajına gideriz falan demisti kayınvalidem o yüzden üstüme alınmamış gibi ben hep sustum bir sey demedim.Yarın denize gidecektik ertesi gün de annemle seni tek denize götürürüm dedi. Ben de sen napıcaksın dedim annesiyle gitmek istemediğimi söyledim. O da nasıl gitmek istemiyorum ne demek falan dedi benim de moralim bozuk bozuk cevaplar verdim suratımdan da çok belli oluyordu o da masaya vurdu falan aşırı derecede kızdı. Birlikte yapabileceğimiz bir şeyler olsun istiyorum tatilin sonuçta dedim . Hevesimi hep kursağımda bırakıyorsun lanet olsun falan dedi. Senin baban gel balığa gidelim dese ben istemesem nasıl olur dedi . Ben mi suçluyum anlayamıyorum. Daha yeni oldu şu an konuşmuyoruz. Bu arada 3 aylık evliyiz ve 7 haftalık hamileyim
Altlı üstlü oturuyolardı diye hatırlıyorum.Sana niye bu şekilde emrivaki yapıyorlar daha doğrusu senin adına plan yapıyorlar? Birlikte mi yaşıyorsunuz?
Adam evlenene kadar aldatmış mesajları silmeye bile tenezzül etmemiş, şu an naptığı da meçhul, çalışma demiş eve kapatmış tamam demişsin oturuyosun evde, kv altlı üstlü oturuyosun, koştura koştura hamile kalmışsın. Evet senin suçun. Kadınlar plajı olmamalı takıldığın nokta.Eşimin cumaya kadar izni var . Geçen hafta kayınvalidem arabadayken eşime perşembe bizi kadınlar plajına götüsene dedi o da götüriyim dedi.Öncesinde de bana teyzelerle kadınlar plajına gideriz falan demisti kayınvalidem o yüzden üstüme alınmamış gibi ben hep sustum bir sey demedim.Yarın denize gidecektik ertesi gün de annemle seni tek denize götürürüm dedi. Ben de sen napıcaksın dedim annesiyle gitmek istemediğimi söyledim. O da nasıl gitmek istemiyorum ne demek falan dedi benim de moralim bozuk bozuk cevaplar verdim suratımdan da çok belli oluyordu o da masaya vurdu falan aşırı derecede kızdı. Birlikte yapabileceğimiz bir şeyler olsun istiyorum tatilin sonuçta dedim . Hevesimi hep kursağımda bırakıyorsun lanet olsun falan dedi. Senin baban gel balığa gidelim dese ben istemesem nasıl olur dedi . Ben mi suçluyum anlayamıyorum. Daha yeni oldu şu an konuşmuyoruz. Bu arada 3 aylık evliyiz ve 7 haftalık hamileyim
En iyisi denize gitsin. Hem yüzmek hamilelikte iyiAltlı üstlü oturuyolardı diye hatırlıyorum.
Evet hata sizde. Birincisi açık iletişim yok. İkincisi biryere gitmek istemedi iz diye basalara vuran adamla halen aynı evdesiniz. Surat asmak mı çözüm yani. Üç aylık evlisiniz ilk tatilde sizinle olan yapmayan bir adam. Hamile olmanız fiyasko zaten ona deginmiyirum. Muhtemelen bu evlilik böyle devam edecek. Ayrılma ya da aktif savunma yapmayacaksınız. O nedenle suyuna gitmenizi tavsiye ederim . Hem seçiminiz sürat asmadan ibaret hem de sonuç değissin diye bekleyemezsinizEşimin cumaya kadar izni var . Geçen hafta kayınvalidem arabadayken eşime perşembe bizi kadınlar plajına götüsene dedi o da götüriyim dedi.Öncesinde de bana teyzelerle kadınlar plajına gideriz falan demisti kayınvalidem o yüzden üstüme alınmamış gibi ben hep sustum bir sey demedim.Yarın denize gidecektik ertesi gün de annemle seni tek denize götürürüm dedi. Ben de sen napıcaksın dedim annesiyle gitmek istemediğimi söyledim. O da nasıl gitmek istemiyorum ne demek falan dedi benim de moralim bozuk bozuk cevaplar verdim suratımdan da çok belli oluyordu o da masaya vurdu falan aşırı derecede kızdı. Birlikte yapabileceğimiz bir şeyler olsun istiyorum tatilin sonuçta dedim . Hevesimi hep kursağımda bırakıyorsun lanet olsun falan dedi. Senin baban gel balığa gidelim dese ben istemesem nasıl olur dedi . Ben mi suçluyum anlayamıyorum. Daha yeni oldu şu an konuşmuyoruz. Bu arada 3 aylık evliyiz ve 7 haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?