Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç yaşındalar cnmArkadaslar durumu çok kötü olan bir ailenin çocuğu için sünnet kıtafeti aranıyor elinde olup hayır için yardım amaçlı vermek isteyen arkadaslarım dönüş yaparsa sevinirim
Yardımcı olabilecekmisinizkaç yaşındalar cnm
İlginiz İçin çok çok teşekkür ederim inşallah iyi bi haber gelir. Biri için bile olsa bulunur inşallahsoracam arkadaşlara cnm belki buluruz
Merhaba birinede baska bi arkadas yardımcı olur anlamında demek istedim ikiside aynı kişiden değil anlamında. Kayseride karga ben de yardımcı olacağım inşallahHangi sehire gidecek. Bir akraba mizin va r sanirim sormam lazim ama kargo bedelini odeyin diyemem... sordum cvp bekliyorum. Ama yukarıda sadece biri icin bile olur demissiniz ya. Kardeslerden biri giyip oteki giymezse cok uzucu olur. Ya ikisi icin de olsun ya hic..
Diyor ki bagislayamam ama giyip geri verirse olabilir diyor biraz da titizdir nasıl olacak bilmiyorum. Buyuge olan buyuk gelebilir bir de.Kargo yardımcı olacağım inşallah bende
Siz bakmaya devam edin bulunmazsa en sin care bana donus yapın bence. Arada kalmis olmayayım ben de..Diyor ki bagislayamam ama giyip geri verirse olabilir diyor biraz da titizdir nasıl olacak bilmiyorum. Buyuge olan buyuk gelebilir bir de.
kaç yaşındalar cnm
Arkadaslar durumu çok kötü olan bir ailenin çocuğu için sünnet kıtafeti aranıyor elinde olup hayır için yardım amaçlı vermek isteyen arkadaslarım dönüş yaparsa sevinirim