arkadaslar hayır içün sünnet kıyafeti aranıyor acil

lay07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
219
9
38
38
Arkadaslar durumu çok kötü olan bir ailenin çocuğu için sünnet kıtafeti aranıyor elinde olup hayır için yardım amaçlı vermek isteyen arkadaslarım dönüş yaparsa sevinirim

Biri üç biri altı yasında cok nüyük değilse biraz küçültülebilir belki annesi çok istiyor giymelerini

bende çocuklarımdan kalma ayakkabıları var yepyeni küçüğüne olmaz ama büyük olana olur kıyafetleride verdim galiba hatırlamıyorumm yine de bir bakayım en azından ufaklığa olmasada diğerine olur

Hangi sehire gidecek. Bir akraba mizin va r sanirim sormam lazim ama kargo bedelini odeyin diyemem... sordum cvp bekliyorum. Ama yukarıda sadece biri icin bile olur demissiniz ya. Kardeslerden biri giyip oteki giymezse cok uzucu olur. Ya ikisi icin de olsun ya hic..

Hangi sehire gidecek. Bir akraba mizin va r sanirim sormam lazim ama kargo bedelini odeyin diyemem... sordum cvp bekliyorum. Ama yukarıda sadece biri icin bile olur demissiniz ya. Kardeslerden biri giyip oteki giymezse cok uzucu olur. Ya ikisi icin de olsun ya hic..
Merhaba birinede baska bi arkadas yardımcı olur anlamında demek istedim ikiside aynı kişiden değil anlamında. Kayseride karga ben de yardımcı olacağım inşallah

Arkadaslar durumu çok kötü olan bir ailenin çocuğu için sünnet kıtafeti aranıyor elinde olup hayır için yardım amaçlı vermek isteyen arkadaslarım dönüş yaparsa sevinirim

Canım http://www.umuttreni.org/ sitesinden Burhan Bey ile irtibata geçersen yardımcı olacaktır. Bir çok kıza gelinlik , okul dönemi çoçuklara kırtasıye malzesine kadar destek oluyorlar. Ellerinde muhtelen bağışla gelen vardır yoksada bulumak için çabalarlar. Belki bi hayır sahibi yenisinide alabilir Burhan Bey'i bi ara derim.

Back
X