- 16 Eylül 2014
- 14
- 3
- 8
- 48
Sevindim cnm :) İnşaAllah herşey yoluna girer...Sevdaderya teşekkür ederim canım yazdığın için. Bugün aradım konuştuk ..Gururumu kırdığını söyledi en azından farkında beni kırdığını az da olsa. Şimdi aramayacağım daha rahat bir şekilde. Daha iyi hissediyorum..
Teşekkür ederim canım.. Telefondaki konuşmamızı uzattım kapatamıyorum bu da karşı tarafı sıkıyor sanırım. İkimiizn de değişmeyeceğimizi söyledi. Özledim seni filan dedim tutamadım kendimi cevap vermedi zaten beklemiyordum cevap vermesini. Sonuçta durum değişmedi.. Herhangi bir pişmanlık ya da geri dönüş yok..Sevindim cnm :) İnşaAllah herşey yoluna girer...
Acı ama mesafe korkunç bir şeydir...Unutuyor mu? Özlüyor mu? Bilemezsin.....Kendine yeni uğraşlar bulBayramdan sonra Almanyaya gidiyor bir seneliğine..Özleyeceğim ama ne yapayım..
Sonuçta çok kötü değil değil mi son durum? :)[Pozitif bakmaya çalış ama sonuçta çok olumlu da değil.....Sana hikayemi anlatmak isterim ....
Sonuçta çok kötü değil değil mi son durum? :)
Evet cnm sevgi dolu idiKonunu okudum aslında güzel bir hikayen var sevgi dolu geçen zamanların olmuş. Şu anda aramıyorsun nasıl tutuyorsun kendini?Haber alabiliyor musun?
Sevdaderyacım, yazdığın için teşekkür ederim. İyi hissetmiyorum son bir kaç gündür..Geçtiğimiz çarşamba günü bana verdiğin öneri hala geçerli mi? Yaptığım telefon konuşmasından pişmanlık duyuyorum.İçimdekileri söylemekti amacım ama olmuyor.Sesini duyunca normal konuşuyorum.Böyle olunca da sanki o beni kırmamış, beni üzmemiş gibi oluyor. Ben konuştukça " zaten etkilenmemiş, konuşuyor hiç bir şey olmamış gibi" oluyor. Kişilikli davranamadım şimdiye kadar, her yaptığını kabul ettim, rest çekemedim. İçimde kaldı. Yara gibi içimde..
Gayret göstermeme olanak vermedin, seni el üstünde tutardım lafını da duydum. En kötüsü de bu. İçimi acıtıyor.Şimdi ise mecburen sessiz kalmak kalıyor bana.
İnsan önce üzülür sonra rahatlarmış bana söylediği şey buydu telefonda.Sanki bir kız arkadaşımla konuşur gibi akıl verdi..Almanya'da hayatına birinin girmesi ihtimali beni iliklerime kadar korkutuyor..Gözümün önüne geldikçe ürperiyorum..
Slm kizlar, hiç umadiginiz anda beni sil, istemiyorum seni diye eski erkek arkadasi olan geri dönüs yapmak istedi mi ?
bennn, önce beni terk etti sonra aylarca yalvarıp geri döndü sonra evlenmek için delirmiş gibi uğraştı ve evlendik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?