İşte onların egosunu yükseltmek oluyor bu.Bes ay oldu sessiz kalamadim.cok ustune
gittim.abuk subuk seyler yaptim.daha fazla kendini alcaltma ve var oldugumu unut dedi en son.Hasta ve kotu biri oldugumu dusunuyor.Bu yuzden imkansiz dedim.
Valla aşkta gurur murur olmuyor. Sessizliği bozacaktır. Sen çizginin dışına çıkma :)Er ya da geç dönsün ve evet mümkünse en acımasız olduğum anda dönsün; ki bana çektirdiklerinin birazını belki çektirebilirim. Evet sanırım erkekler özgürlüğün tadını çıkarıp, sonra aşk akıllarına geliyor... Bizde önce aşk, sonra özgürlük.. Kesinlikle sessizliğimi koruyorum; ne yazıyorum, arıyorum, ne de onla ilgili birşey paylaşıp acımı gösteriyorum. Sessiz ve sakince duruyorum.
Benim ki çok gururluydu, egosu yüksekti; döneceğinden o yüzden endişe ediyorum. Amacım da dönsün barışayım değil, o gururundan ödün verip, benim gururumu okşaması. Gözüm yok yani daha dönünce mutlu olacağımda..
Bastan beri sevmiyordu zorlamisti kendini.Ben istemistim iliskiyi de.Bittikten sonrasindakiler cok kotu.._Ozis_ O egoyu yükseltenler de aslında bizler değil miyiz ? Adamları şımartıyoruz sonra bizim beğendiğimiz yücelttiğimiz insanlar bizi beğenmiyor. Sevdiğinden eminsen döneceğinden de emin ol canım.
Valla aşkta gurur murur olmuyor. Sessizliği bozacaktır. Sen çizginin dışına çıkma :)
_Ozis_ O egoyu yükseltenler de aslında bizler değil miyiz ? Adamları şımartıyoruz sonra bizim beğendiğimiz yücelttiğimiz insanlar bizi beğenmiyor. Sevdiğinden eminsen döneceğinden de emin ol canım.
Bunu başarabilirim fakat kaçan kovalanır bir durum olsaydı keşke: Üstüne düşmekten ziyade rahatsız ettim yaptıklarımlaİşte onların egosunu yükseltmek oluyor bu.
Hatanın en büyüğünü onların üzerine fazla düşerek yapıyoruz.
Ayrılığın acısı ne kadar dayanılmaz olsa da susmak gerekiyor.
Sana tavsiyem; en azından bundan sonrası için susan ve uzaklaşan taraf olman.
Kaçan kovalanır durumu.
Duygularının kontrolünü ele geçirebildiğin sürece bunu başarabilirsin..
şu an acı çekiyorsun ama değmeyecek biriymiş yakında hissetmeyeceksin bence. hayırlısı olmuş . ve herkes yaptığını bir şekilde öder. sen mutlu olmaya bak. hayatını yaşamaya bakÇok acı çekiyorum tam herşey yoluna girdi derken hersey guzel derken eski konustuklarindan biri aradi beraberdik onlayken aradi telefonu acmadi beni kandirdi isyerimden arkadasim diye sonra dokuldu cok eski çalıştım yerden arkadasim diye yalan söyledi beni ara verdimiz 2 ay suresince aldatmis megerse bende ayrildim sildim herseyini 5 yıllık iliskim çöpe gitti Değmeyecek bir kadin yüzunden cok fena aci cekiyorum donsede dönsemde artik guvenemem allah bildigi gibi yapsin aldatti en sonunda beni dilerim ömür boyu mutsuz olsun
benim eski sevgilim de iki aydan sonra şimdi tekrar ilgili davranmaya başladı.aklından ne geçiyor bilmiyorum.geri dönmesini çok istiyorum aslında. nasıl davranacağımı da bilmiyorum ama..
20 - 21Yaslariniz kac?
Neden en imkansızdı?Geri donmesi en imkansiz eskis sevgili ebnimkiydi ve o da donduuu
Sen benimkini dinlesen sanırım en imkansız benimki olduğunu anlardın..Benimki enlerin eni.Geri donmesi en imkansiz eskis sevgili ebnimkiydi ve o da donduuu
Dunyanin en iman en.dedgm dedk en gururlusudur. Bi o kadr da derin sever. Ne yaptysam olmamisti. Cok agir laflar.etmisti ve hoc acik kapi birakmamisti. Smdi geri dondu..Sen benimkini dinlesen sanırım en imkansız benimki olduğunu anlardın..Benimki enlerin eni.
En azindan sevmis.Beni sevmedi hic..Ayrilik sonrasi yaptiklarim..Yanlis davranislarim oldu bana yakismayan..Rezillikler yani..Hakkimdaki dusunceleri berbat..Daha bi suru sey..Dunyanin en iman en.dedgm dedk en gururlusudur. Bi o kadr da derin sever. Ne yaptysam olmamisti. Cok agir laflar.etmisti ve hoc acik kapi birakmamisti. Smdi geri dondu..
Duzelir insallah.. nasip deglse duzlmesin zatn bosverinEn azindan sevmis.Beni sevmedi hic..Ayrilik sonrasi yaptiklarim..Yanlis davranislarim oldu bana yakismayan..Rezillikler yani..Hakkimdaki dusunceleri berbat..Daha bi suru sey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?