Merhaba hoşgeldin
Ben okurken aklıma sanki başka biri var gibi geldi

yalnız kalmak isteyebilir buna saygı duyulur da, sevgili dediğin kişi zaten yanında olmasını isteyeceğin kişidir. Ya berabersindir ya değilsindir. Bir de "tek üzülen sen değilsin" lafında başka şeyler var yani ben seni üzersem idare et ama sen beni üzme gibi sorumluluğu sana yükleme durumu var
Ben sevgilimle değil de bir arkadaşımla yaşamıştım buna benzer bir durum. Arasam açmaz, mesajıma cevap vermez (görüldü oluyor ama sallamıyor) sonra bir sorunu olduğunda dert anlatmak için arar, ben oldu da görmedim açamadım o zaman da mesajlara boğar hemen trip atardı. Arkadaşlığı kestim tabii ki. Onda bile ben suçlu oldum. :)
Bana başka biri var ve bunun üstünü örtmek için seni suçlu konumuna sokmaya çalışıyor gibi geldi. Ayrıca ayrılmayarak istediği zaman geri dönme hakkını korumak istiyor. Bu arada sana neden kızgınmış ? Madem kızgın o zaman bunu zamanında dile getirecek özürler dilenecek konu kapanacak. Biliyorum inanması zor, insan sevince gözü kör oluyor ama sen ayrılmışsınız gibi düşün ve kendini toparlamaya bak. Geri döndüğünde emin ol şimdiki gibi olmayacaksın daha rasyonel bakacaksın olaya ve belki de sen "hayır istemiyorum bitsin" diyebileceksin.
Hayat bir şekilde devam ediyor ve kimse vazgeçilmez değil. Nasibinde kim varsa belki o kişinin gelmesi için eskilerin çıkması gerekiyordur. Tabii hemen sevgili bul demiyorum sadece olanda vardır bir hayır böyle düşünmek lazım.