Arkadaşlar Ben de Sait beye gidiyorum ama yeniyim. Herkes pek memnun ama bana soğuk ve sanırım birazcık ukala geldi yaniii ne bileyimBen normal doğurmak istiyorum. Ama SAit beyin hastaları hep sezeryan oluyor korkuyorum beni de sezeryana alacak diye...[/QUO
Öncelıkle merhaba bende 12.haftalığım ve doktor arayışındayım..
hizmet hast.ve o doktorun methini çok duydum..ve gitmek istiyorum ... ve tabiki ilk etapta normal doğum taraftarıyım...
sen fiyat araştırması yaptınmı?
ve ayrıca normal doğumda epidural olma şansımız varmı?
eğer bilgin varsa yazabilirmisin
selam hanımlar ben 38 haftalık hamileyim o doktora hiç gitmedim ama hastane ve doktor hakkında çok iyi şeyler duydum. Bence bi dönem devam edin. derimm
öncelikle merhaba aynı konudan bende açmıştım 1 hafta önce sende açmışşın :))))) bende sait halile gidiyorum gayet memnunum ama ondan doğum yapan varmı merak ediyorum 30 haftalık hamileyim asabiyetinede rastlmadım
ben çok memnunum hastaneden ve sait beyden tek sorun çok bekliyo olmam mesela randevu saatindede gitsen 1 saat beliyosun ama doktor çok bilgili zaten 9 10 senedir o hastanede çalışıyomuş.
Ücretleri nasıl?
muayene tahlil doğum bu konuda bilgin varmı? ssk lıya
bide renkli ultrasonu varmı? yoksa bildiğimiz eski tip ultrasonlardan mı bakıyor...
bende 1 ay önce gittiğimde aynı fiyatları aldım ama şimdi ne olmuştur bakalım mayıs ayında gidicem anlarız.benimde hizmet hastanesinin web sitesinde e-bebek var oraya bakarken dikkatimi çekti sait beyin bütün hastaları hemen hemen 8.35 te doğum yapmış şansmıdır artık kimbilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?