sait halil bey hizmet hastanesinden ayrılmış ama doğumları nerde yaptırıyor acaba bilgisi olan var mı? nish istanbul da muayenehanesi varmış ama dışardan br hastaneye de bağlı olması gerekmez mi?
ben gidiyorum Sait Bey e.. normalde acayip karşıyken erkek doktora her gittiğimde iyi ki diyorum. inanılmaz rahat bir adam tam benlik. hamileliğim çok yeni, yarın sabah keseyi göreceğiz inş. hiç konuşmadık daha hastane olayını ama sanırım hizmet hastanesinde yaptırıyor. olmadı sorarım yarın ama erken diyebilir :))
Doğum ücretini konuşabildinizmi
Ben bugün aradım sadece muayene ücretlini öğrendım 150 tl imiş ...aşağı yukarı bir rakam varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inanın hiç bilmiyorum.. daha o aşamayagelmediğimiz için soramadım. tahminim bi 2000 vardır dıye dusunuyorum. siz gidiyor musunuz sait bay e?
ben ilk bebeğimi hızmette onun kontrolunde doğurdum.. bugunde aradım cumartesı ıcın randevu aldıım... sadece muayeneyı sordum..ikili testte yapılacak ama onun fıyatını sormadım... özel sıgortam var ama 3000 tl lımıtlı ..eğer hızmette doğurtuyorsa hızmetın doktorsuz ucreterını öğrenmemmız lazım...
bu konuyuda cok gec kalamdan konuşmamız lazım ...
bu arada ben doğum ıcın değil takıp için saıt beyı tercıh edeceğim cunku gercekten cok guven verıyor... her muayenede ayrıntıya gırıyor...
benim limitim daha da az, 2000 tl doktor ve test ucretleri. bunun dısında 2500 tl dogum ücreti var ayrı olarak. acıkcası doktor ve testler için yetecekti benim sigorta ama Atıl Yuksel e gidip 650 tl bayılınca limit baya bi azaldı.
bu arada ikili testi hizmette yaptırdık Sait Bey orada yaptırmamızı istedi çünkü. sanırım 200 küsürdü ve biz 67 tl gibi bir ucret odedik. dediğin de dogru en kısa surede ögrenmemiz lazım. ben bu hafta sonu şeker yuklemesi yaptıracagım hizmette o sırada ben sorarım hastane ucretini sana da yazarım burdan. bildiğim kadarıyla orayı istio sait bey.
sait bey den de ogrenınce okdır bu iş. sen nie dogumu sait bey de dusun muosun?
Hizmet hastanesi cok ıyıdir ... Benım ilk doğumum normal oldu ama saıt bey cok yoğun hastanede de bile benım yanıma doğum anında geldı sadece ... Şimdi hastanede bile değilken ben ona hiç ulaşamam diye düşünüyorum ... Ama bakalım her an hersey değişebilir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence tam tersinin olma ihtimali daha yüksek. çünkü sadece senin için gelecek o hastaneye. ben normal dogum düşünmüyorum dolayısıyla doğum yanımda yanımda olmaması gibi bi durum olamaz sanırsam. tabii sen normal doğum yapacaksan durum nasıl olur bilemiorum ama çalışmadığı bir hastanede başkasına yönlendirebilir mi ki? bu arada Sait Bey ile ilgili zamansızlık şikayetlerini okumuştum çok gitmeden önce, ama artık öyl edeğil sanki.. ya da bana öyle geldi. ben çok beklemiyorum randevularda, gayet de uzun uzun konusabiliyoruz. gerçi en iyi sen kıyaslayabilirsin durumu..
SSK LIYA ...normal doğum 2700 galiba sezeryanı hatılamıyorum 3500+ dıye hatırlıyorum ama yanıltmayayım...isteğe bağlı sezeryanda bu rakam değişiyor du galibaArkadaşlar bu hizmet hastanesinin fiyatları halkında bilgisi olan varmı...
benim limitim daha da az, 2000 tl doktor ve test ucretleri. bunun dısında 2500 tl dogum ücreti var ayrı olarak. acıkcası doktor ve testler için yetecekti benim sigorta ama Atıl Yuksel e gidip 650 tl bayılınca limit baya bi azaldı.
bu arada ikili testi hizmette yaptırdık Sait Bey orada yaptırmamızı istedi çünkü. sanırım 200 küsürdü ve biz 67 tl gibi bir ucret odedik. dediğin de dogru en kısa surede ögrenmemiz lazım. ben bu hafta sonu şeker yuklemesi yaptıracagım hizmette o sırada ben sorarım hastane ucretini sana da yazarım burdan. bildiğim kadarıyla orayı istio sait bey.
sait bey den de ogrenınce okdır bu iş. sen nie dogumu sait bey de dusun muosun?
merhabatekrar merhaba
Saıt bey , detay usg ye renklı USG de bakabılıyormu son zamanda gıden oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?