Arkadaşlar Hizmet Hastanesi Sait Halil hakkında ne düşünüyorsunuz?

Merhaba forumda Sait Bey'den sezeryancı Dr diye bahsedilmiş,katılmıyorum.Ben 2007'de Hizmet Hastanesinde normal doğum yaptım.
Kendisi son ana kadar bekletti . Ben normal doğum istediğimi Dr. Bey' belirttim.Hastanede kulağımızla şahit olduğumuz birkaç bayan neden acı çekeyim ki sezeryan en rahatı diyerekten kendi istekleriyle sezeryanı istediklerini duydum.Dr Bey o kadar ilgili ki gece saat iki de sancım tuttu on dakikada yanımdaydı ısrarla sordu normal doğum başladı istiyormusun karar senin dedi.Kızımdan önce bir düşüğüm olmuştu.Sait Bey o zaman yurt dışında konferanstaydı.Başka dr gittim o kadar içimi acıttıki o kadar kaba bir şekilde bu hamilelik bitmiş dedi.Sonra Sait Bey geldiğinde moralimi o kadar düzellti ki o olay herkesin başına gelebilir gayet normal dedi.Güler yüzlü ,espirili ,cana yakın iyi ki onun hastasıyım.Randevulerde bir saat ve üstü bekliyoruz ama değer çok güveniyorum doktoruma.Bence tereddüt etmeyin ben birkaç arkadaşıma da tavsiye etmiştim Dr Bey'de doğum yaptılar hiç sorun yok.

[Merhaba forumda Sait Bey'den sezeryancı Dr diye bahsedilmiş,katılmıyorum.Ben 2007'de Hizmet Hastanesinde normal doğum yaptım.
Kendisi son ana kadar bekletti . Ben normal doğum istediğimi Dr. Bey' belirttim.Hastanede kulağımızla şahit olduğumuz birkaç bayan neden acı çekeyim ki sezeryan en rahatı diyerekten kendi istekleriyle sezeryanı istediklerini duydum.Dr Bey o kadar ilgili ki gece saat iki de sancım tuttu on dakikada yanımdaydı ısrarla sordu normal doğum başladı istiyormusun karar senin dedi.Kızımdan önce bir düşüğüm olmuştu.Sait Bey o zaman yurt dışında konferanstaydı.Başka dr gittim o kadar içimi acıttıki o kadar kaba bir şekilde bu hamilelik bitmiş dedi.Sonra Sait Bey geldiğinde moralimi o kadar düzellti ki o olay herkesin başına gelebilir gayet normal dedi.Güler yüzlü ,espirili ,cana yakın iyi ki onun hastasıyım.Randevulerde bir saat ve üstü bekliyoruz ama değer çok güveniyorum doktoruma.Bence tereddüt etmeyin ben birkaç arkadaşıma da tavsiye etmiştim Dr Bey'de doğum yaptılar hiç sorun yok

MERHABA
SAİT HALİL ÇOK AMA ÇOK GÜVENİLİR BİR DOKTOR BENDE ONUN HASTASIYIM VE 32 HAFTAM.O KADAR ÇOK DOKTOR ARAŞTIRDIM Kİ
EN İYİLERDEN BİRİ DİYORUM. İLK ETAPTA SOĞUK GÖRÜNSEDE SONRASINDA ESPRİLİ VE HASTAYI RAHATLATAN BİR DOKTOR TEK KUSURU ÇOK BEKLİYOSUNUZ RANDEVULARDA EE OKADAR DA OLUR DİYORUM DİKENSİZ GÜL YOK BUNUN DIŞINDA BENCE SÜPERRR BİR DOKTOR
BENİMDE HEP DİKKATİMİ SEZERYAN ÇEKMİŞTİ BİR GÜN HERŞEYİ ETRAFLICA SORDUM ADAM O KADAR MANTIKLI ANLATIP KARŞISINDAKİNİ İKNA EDİYOR Kİ İNANILMAZ HAMİLELİĞİMDE TAŞ DÜŞÜRÜYORUM VE BU SIKINTIYA RAĞMEN DOKTORUMU ARIYINCA SAAT KAÇ OLURSA OLSUN BULUYORUM VE VURUCAK İĞNENİN DETAYINI BİLE ALARAK HERŞEYİ ONAYLIYOR BU BANA GÜVEN VERİYOR HER DETAY ÖNEMLİ BU ADAM İÇİN TIPKI BİZLERİN BU SÜREYİ GEÇİRİRKEN ÖNEMLİ OLDUĞU GİBİ

TEK BİR CÜMLEYLE TEREDDÜTSÜZ GİDİLEBİLİR TEK BİR OLUMSUZLUK DUYMADIM DİYORUM

Merhaba ben de ilk kontrolum icin sait beye gidecegim ama karindan mi bakiyor alttan mi cok merak ediyorum. Alttan ultrasonu sevmiyorum hic canim aciyor( bir de bebege zarar gelebilir diye korkuyorum. Bilgi verirseniz sevinirim

Bu arada ben de sait beye ne zaman olursa olsun ulasiyorum, en azindan mesajla:) msjlara aninda cevap veriyor:) cok sicak ve duzgun bir doktor.

Son düzenleme:
Merhaba,
Ben su an 29 haftalik hamileyim. 3 dusukten sonta cerrapasada yapilan arastirmalar sonrasinda kan pihtilasmasi tehisi kondu ve kan sulandirici igne (clexane 0,4) ile coraspin kullaniyorum. Dogumu cerrahpasada yapmak istemedigim icin ozel gaziosmanpasa hastanesine dr.huseyin mutlu'ya gidiyordum. Dr. Bey kullandigim ilaclar yuzunden normal dogum yapamayacagimi dogum sonrasi kanamanin fazla olmasi riski oldugunu ve benim icin cok tehlikeli oldugunu soyledi, sezeryanda daha fazla kanama oluyor dedigimde de orada hersey kontrolumuz altinda oldugu icin problem olmuyor dedi. Kontrol icin cerrahpasaya gittigimde ise klinikteki doktorlar tam tersini soyledi. C.pasa da calisan hemsire arkadaslar hep sait beye gitmisler cok degerli bir hoca diyorlar. Sait beye gidip bu ilaclari kullanan var mi acaba? Nasil dogum yaptiniz? Tavsiye eder misiniz? Sait beynish istabulda ozl muayenehane acmis fiyatlari hakkinda bilgisi olan var mi? Yakin tarihli giden arkadaslar varsa ozellikle onlar yardimci olursa cok sevinirim..

sait halil bey hizmet hastanesinden ayrılmış ama doğumları nerde yaptırıyor acaba bilgisi olan var mı? nish istanbul da muayenehanesi varmış ama dışardan br hastaneye de bağlı olması gerekmez mi?

sait halil bey hizmet hastanesinden ayrılmış ama doğumları nerde yaptırıyor acaba bilgisi olan var mı? nish istanbul da muayenehanesi varmış ama dışardan br hastaneye de bağlı olması gerekmez mi?

ben gidiyorum Sait Bey e.. normalde acayip karşıyken erkek doktora her gittiğimde iyi ki diyorum. inanılmaz rahat bir adam tam benlik. hamileliğim çok yeni, yarın sabah keseyi göreceğiz inş. hiç konuşmadık daha hastane olayını ama sanırım hizmet hastanesinde yaptırıyor. olmadı sorarım yarın ama erken diyebilir :))

Doğum ücretini konuşabildinizmi
Ben bugün aradım sadece muayene ücretlini öğrendım 150 tl imiş ...aşağı yukarı bir rakam varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inanın hiç bilmiyorum.. daha o aşamayagelmediğimiz için soramadım. tahminim bi 2000 vardır dıye dusunuyorum. siz gidiyor musunuz sait bay e?

inanın hiç bilmiyorum.. daha o aşamayagelmediğimiz için soramadım. tahminim bi 2000 vardır dıye dusunuyorum. siz gidiyor musunuz sait bay e?

ben ilk bebeğimi hızmette onun kontrolunde doğurdum.. bugunde aradım cumartesı ıcın randevu aldıım... sadece muayeneyı sordum..ikili testte yapılacak ama onun fıyatını sormadım... özel sıgortam var ama 3000 tl lımıtlı ..eğer hızmette doğurtuyorsa hızmetın doktorsuz ucreterını öğrenmemmız lazım...
bu konuyuda cok gec kalamdan konuşmamız lazım ...
bu arada ben doğum ıcın değil takıp için saıt beyı tercıh edeceğim cunku gercekten cok guven verıyor... her muayenede ayrıntıya gırıyor...

benim limitim daha da az, 2000 tl doktor ve test ucretleri. bunun dısında 2500 tl dogum ücreti var ayrı olarak. acıkcası doktor ve testler için yetecekti benim sigorta ama Atıl Yuksel e gidip 650 tl bayılınca limit baya bi azaldı.
bu arada ikili testi hizmette yaptırdık Sait Bey orada yaptırmamızı istedi çünkü. sanırım 200 küsürdü ve biz 67 tl gibi bir ucret odedik. dediğin de dogru en kısa surede ögrenmemiz lazım. ben bu hafta sonu şeker yuklemesi yaptıracagım hizmette o sırada ben sorarım hastane ucretini sana da yazarım burdan. bildiğim kadarıyla orayı istio sait bey.

sait bey den de ogrenınce okdır bu iş. sen nie dogumu sait bey de dusun muosun?

Hizmet hastanesi cok ıyıdir ... Benım ilk doğumum normal oldu ama saıt bey cok yoğun hastanede de bile benım yanıma doğum anında geldı sadece ... Şimdi hastanede bile değilken ben ona hiç ulaşamam diye düşünüyorum ... Ama bakalım her an hersey değişebilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence tam tersinin olma ihtimali daha yüksek. çünkü sadece senin için gelecek o hastaneye. ben normal dogum düşünmüyorum dolayısıyla doğum yanımda yanımda olmaması gibi bi durum olamaz sanırsam. tabii sen normal doğum yapacaksan durum nasıl olur bilemiorum ama çalışmadığı bir hastanede başkasına yönlendirebilir mi ki? bu arada Sait Bey ile ilgili zamansızlık şikayetlerini okumuştum çok gitmeden önce, ama artık öyl edeğil sanki.. ya da bana öyle geldi. ben çok beklemiyorum randevularda, gayet de uzun uzun konusabiliyoruz. gerçi en iyi sen kıyaslayabilirsin durumu..

bakalım canım ya .. en azından takıplerımde onunla içim rahat olacak... doğum anı yaklaştıkça tekrar konuşuruz.

merhaba
doğum ücretı ıle ılgılı konuşabildinmi ..aslında bende soracağım ama cok erken dıye gırmıyorum hıç o muhabbete..sekreterlere soracaktım onuda unuttum..

tekrar merhaba
Saıt bey , detay usg ye renklı USG de bakabılıyormu son zamanda gıden oldumu
merhaba
en son 2014 de konuyla ılgılı yazınız var bende bu doktoru arastırıyorum suan sanırım ozel muaynehanesı var ucretı 200 tl
fakat doktor dedıklerı kadar ıyı mı? dogumu kendı belırledıgı yerlerde mı yaptırıyor ucret bılgınız varsa Neolur benı de bılgılendırırmısınız?
Sımdıye kadar dogumunuz coktan olmustur gercı ama , bır bılgınız varsa cok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…