Ben Sait bey e yeni başladım sayılır daha iki -üç muayene oldum, doğuma da daha var..Ben de tavsiye üstüne başladım kendisine herkes çok övüyordu. Sait bey bebeği ultrasonla titiz inceliyor bu konuda katılıyorum herkese.Ama birşey sormak istiyorum sizi vajinal muayene etti mi hiç?12 haftanın sonlarında rahim ağzı yetmezliği için muayene gerekiyor.Eğer rahimağzı yetmezliği varsa dikiş atılması gerekiyor Allah korusun dikiş atılmazsa bebek düşük yada erken doğumla kaybedilebiliyor.Ayrıca ben de vajinal kaşıntı ve akıntı var Sait Bey e söyledim durumu ama hiçbir yorumda bulunmadı, vajinal muayene de etmedimerhabalar.ilk doğumumu 2009 temmuz ayında yaptım.hizmet hastanesinde ve sait beyde yaptım doğumu.çok memnun kaldım.sait bey soğuk gözüksede hastasıyla son derece ilgili bir dr.şu an 29 haftalık hamileyim ve tabiiki sait beye gidiyorum.evimin çevresinde onlarca hastane var.çok uzak olmasına rağmen sait beye gidiyorum çünkü her konuda ona çok güveniyorum.doğum fiyatları 2 yıldır aynı sezeryan 1800 tl.sait bey doğum seçeneğini size bırakıyor.psikolojiniz neye el verirse onu yapacaksınız diyor.ben normal doğuramadım sezeryan istedim.hemşireler ve hastane ekibide çok iyi,yanında çalışan ayfer hanımda pek tatlı.ben tavsiye ederim ...
bende 2 dr dan sonra sait beye gitmeye basladım,cok akıllı bir doktora benziyor ama siz sormadan bazı seyleri acıklamıyor.acaba gerekmi görmüyor yoksa ilgilenmiyormu cözemedim. yinede değişiklik yapmıycam kısmetse doğuma kadar devam edicem. konuyla ilgili yorumlarınızı merak ediyorum..
selam arkadaşlar.ben başka bir özel hastanede kontrol oluyorum.21. haftamdayım.yanlız anlamadığım doktoruma gittiğimde en fazla 5 dk içerde kalmam.acaba anormal mi.:18:siz doktorunuzla muayenede kaç dakika kalıyorsunuz.ultrasonda en fazla ama en fazla2 dakika bakıyor.benimde kafamda soru işareti kaldı.hizmet hastanesine gitmek istiyorum oradaki doktorlar (dr sait bey yada dr meltem hanım)nasıl ve ne kadar muayene ediyor usg de özellikle.çok yoğun bir doktor da değil.bi anormallik var gibi...cevap yazarsanır sevinirim yakın zamanda randevu alacağım çünkü.
Selam,benn Dr.Sait Bey'e gidiyorum.Tek kusuru,aşırı derecede bekletmesi ,bazen 3 saat beklediğimiz oluyor..Ama,25-35dk arası da muayene yapıyor tek tek cewaplıyor,tansıyon,kılo bakıyor..Bence hemen randewu al,o kadar yogun kı yerbulman zor olacaktır.
merhaba bayanlar.. bende sait beyin hastasıyım cok memnunum kendisinden ama şu sezeryan işi beni ürkütüyo
normal dogumlu hastası yok gibi bişi... bide zam gelmişki oofff yanii.. bazen diyorum başka bi doktoramı geçsem :26:
20sinde randevum var bakalım bi konusucam bide fiyat alıcam muhasebeden muayeneye gelen zam maşallah aynı sekilde dogumada geldiyse yuuhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?