Arkadaşlar Hizmet Hastanesi Sait Halil hakkında ne düşünüyorsunuz?

canım yok cd yok ama biz cok gulmustuk esımle herseyıne dıkkatlı bir sekılde baktı sonrada evet sımdı olayın magazin kısmına geldık hadi poz verdi görsun annen dedı renklı ultrason cok belırgın dudaklarını gördum prensesımın ay yazarken yıne ağlıyorum cok duygusallastım yıne bize resımlerını verdı renklı ultrasondan cıkan elını benım gıbı yanağına göturmus dudağını bükmüş cok tuhaftı

meraba arkadaşlar..ben de sait beye gidiyorum..önceki 2 kötü tecrübeden sonra onun gibi bi doktor bulduğuma çok memnun olmuştum....

önümüzdeki ay 27 ağustosta ayrıntılı ultrasona gireceksin dedi bana da...
demek kendisi bakıyo...renkli ultrasondan farklı bişey bu ozaman..renkli ultrasona ne zaman bakılacakpeki?

bide hangisinin cd sini verecek?biz isteyince mi veriyor yoksa direkt kendisi mi veriyor?yanımızda cd götürmeye gerek varmı ki?....

doğum yapmış arkadaşlar hastane, fiyatlar ve Sait bey ile ilgili bize neler söylemek istersiniz?

merhabalar.ilk doğumumu 2009 temmuz ayında yaptım.hizmet hastanesinde ve sait beyde yaptım doğumu.çok memnun kaldım.sait bey soğuk gözüksede hastasıyla son derece ilgili bir dr.şu an 29 haftalık hamileyim ve tabiiki sait beye gidiyorum.evimin çevresinde onlarca hastane var.çok uzak olmasına rağmen sait beye gidiyorum çünkü her konuda ona çok güveniyorum.doğum fiyatları 2 yıldır aynı sezeryan 1800 tl.sait bey doğum seçeneğini size bırakıyor.psikolojiniz neye el verirse onu yapacaksınız diyor.ben normal doğuramadım sezeryan istedim.hemşireler ve hastane ekibide çok iyi,yanında çalışan ayfer hanımda pek tatlı.ben tavsiye ederim ...

Ben Sait bey e yeni başladım sayılır daha iki -üç muayene oldum, doğuma da daha var..Ben de tavsiye üstüne başladım kendisine herkes çok övüyordu. Sait bey bebeği ultrasonla titiz inceliyor bu konuda katılıyorum herkese.Ama birşey sormak istiyorum sizi vajinal muayene etti mi hiç?12 haftanın sonlarında rahim ağzı yetmezliği için muayene gerekiyor.Eğer rahimağzı yetmezliği varsa dikiş atılması gerekiyor Allah korusun dikiş atılmazsa bebek düşük yada erken doğumla kaybedilebiliyor.Ayrıca ben de vajinal kaşıntı ve akıntı var Sait Bey e söyledim durumu ama hiçbir yorumda bulunmadı, vajinal muayene de etmedi O nedenle sordum acaba hiçbir hamileyi vajinal muayene etmiyor mu?Aranızda vajinal muayene yada vajinal ultrason uyguladığı var mı arkadaşlar?

bende 2 dr dan sonra sait beye gitmeye basladım,cok akıllı bir doktora benziyor ama siz sormadan bazı seyleri acıklamıyor.acaba gerekmi görmüyor yoksa ilgilenmiyormu cözemedim. yinede değişiklik yapmıycam kısmetse doğuma kadar devam edicem. konuyla ilgili yorumlarınızı merak ediyorum..

Evet aynı tereddüt bende de oluştu açıklama gereği mi duymuyor yoksa uğraşmıyor mu?Bizim muayenelerimiz tansiyon ölçme, tartılma dahil toplam 10 yada 15 dakika sürüyor.O kadar sürede muayene mi olacağız soru mu soracağız bilemedik.Sormadan hiçbir şey açıklamıyor soru sorunca da tersleyerek cevaplıyor anlayamadım.Üstelik sağlık sektöründe çalışan bu konuda bilgili bir aileyiz ve sorularımız son derece mantıklı ve gerekli.Bilgisi olmayan ve soru soran hastalara nasıl davranıyor merak ettim doğrusu.Genelde memnunuz demişler..Bizim şanssızlığımız oldu herhalde

dr. mükemmel bir dr. 4 bayan dr. sonunda bulabildim 2009 yılından 2010 2 tane düşük oldu ikisindede çok iyi takip etti sağolsun hastalarının önce sağlıklarını sonrada maddi anlamda para amacı gütmeyen tek dr. diyebilirim ben epilepsi hastasıyım ikinci düşükten sonra olağan üstü testler istedi haziran 2010 dan buyana bu testleri 1 hafta önce bitirebildik kafamıza bir şey takılıyor soruyorum hiç bir zaman geri çevirmiyor Ayfer hanm da sağolsun öyle cep telefonunu verebiliyor şuan ise 3 kez gebe kalmayı düşünüyorum gerçekten iyi ben sormak istediklerimi bir kağıda yazıyor öyle soruyordum bizi doğru yola ulaştırdı inşallah bebeğimizide kucağımıza alırız sayesinde çok büyük çaresiz kalmıştık 2 gebelik down olduğundan benim eşimin genetiği incelenmişti ben de sorun çıkmıştı bizi aynı testi tekrar yaptırmamızı söyledi çapaya gitmemeiz gerektiğini vurguladı genetik danışman ile sonucu almamız 3 ayı buldu
şimdi hiç bir sorun yok tüp bebeki düşünürken 3.kez gebelik düşündüğüme inanamıyorum çünkü dr. lar sağolsun sakat bebek olacağını bir dahakininde normal yolla normal bebek sahibi olamayacağımı dile getirmişlerdi sait beyle görüştüğümde psikolojik açıdan hastasını çok iyi hazırlayan bir dr. sait beyi babam bulmuştu sorunlu hastalara bakan çok iyi bir dr. demişti epilepsimde olduğundan sait bey bizim şansımız oldu .

Merhaba, Dr. Sait Halil'in hastasıyım, 19 haftalık hamileyim, tavsiye üzerine kendisine gittim. Merak edenler için söyleyeyim. Sait Bey'e muayene olmak için randevu almanıza rağmen bazen 1 saatten fazla sıra bekleyebiliyorsunuz. Fakat Sait Bey hastaları ile çok fazla birebir ilgilenen bir dr. Her muayenesinde ayrıntılı inceliyor, bebeği ultrasonda inceledikten sonra size bebeğinizin hareketleri için show zamanı bile yaratıyor :) ve asla ters davrandığını görmedim çok soru sormama rağmen.. Ama bazı arkadaşların dediği gibi çok fazla detay anlatan bir Dr. değil. Kendine göre sorular soruyor. Bende soracağım şeyleri not alıp gidiyorum. Son gittiğimde kendisine çok yoğun olduğunu söylediğimde ben hastalarımla üstün körü ilgilenmeyi sevmiyorum onlar hakkında herşeyin yolunda olduğuna bakmalıyım dedi. Bende kendisinin böyle olduğuna inanıyorum. İlk gittiğimde cep telefonuna kadar tüm bilgilerini hangi durumlarda öncelikle onu aramam gerektiğini izah etti. İstediğiniz zamanda kolayca ulaşabiliyorsunuz. Gayet güven veren bir dr. Vajinal muayene bende olmadım Sait Bey'e ama mutlaka bir bildiği vardır.(hamileliğimin 11. haftasında Sait Beye gitmeye başladım, önceki dr'um Nisa Hastanesinde idi.) Yarın kontrolümüz var bu konuyu soracağım bende.

Hepimiz için haklı olarak gebeliğimiz çok önemli olduğundan biraz daha ilgi bekliyoruz sanırım.

Hastaneye gelince özel sağlık sigortam olmasına rağmen oldukça pahalı olduğunu söylemeliyim, teminatımın yetmeyeceğimden bile korktum. Bu da A sınıfı hastane olmasından dolayı sanırım.

Umarım yardımcı olmuşumdur merak eden arkadaşlara..

Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak dileğiyle..

EVET arkadaşlarım bı arkadalım sormuş.. Saıt beyde normal doğuran varmı dıye ben varım evet ınanılmaz ama normal doğurdum.. hatta oğlumu bahcelıevler pedıatrı hastanesıne muayeneye göturdüğümde hızmette normal doğurdum deyınce Meltem hanımmıydı dedı ..hayır Saıt beydı dedım ve adamcağız ınanamadı..bu zamana kaar ilk defa sizi duydum Saıt beyde normal doğum yapan dedı..

neyse fazla uzatmayayım..sorunsuz ve rahat bır hamılelık gecırdım son ana kadar Sait beyden cok memnun kaldık... ancak bız daha doğum şekılını tam konuşmamışken ..oğlum 38.haftada gelmeye kalktı...ogunde kontrolümüz vardı..neyse hasttaneye geldım ..sadec telefonda normal mı bekjlıyordun demıştı evet normal beklıyorum dedım...hemen odaya cıkarttılar ebeler kontrol ettıler ve benı hiç muayene etmeden sunı sancıya bağladı.. sadece telefon acıp 1 kere sordu...yıne gelıp bakmadı taa kı 4.saat gecene kadar o kadar sancıyı cektım ve çok zor gecen bır doğum yaptım ...
oysakı ben normal doğuma uygun değilmişim ama gelıp benımle bır kere bıle konuşmadı...sonrada doğumdan sornra bız sızınle doğum şeklını konuşmamışmıydık dedı...
çok yoğun olduğu için bazı şeylerı unatabılıyor ... kesınlıkle normal doğumu düşünenlerı Saıt beye yönlendırmıyorum...çünkü çok ilgisiz davranıyor ama sezeryan da 1 numara dıyebılırım...

Saıt bey çok ıyı bır doktor ,bu yazdıklarımla onu karalamaka ta istemıyorum belkı bu şekılde bır doğumu başkasıda yaptıramzdı bana .. ama normal istiyorsanız tercıh etmeyın...
bı ara doğum sırasında yaşadıklaırmıda anlatırım belkı...

Arkadaşlar Hizmet Hastanesinde Meltem Hanım'dan Sait Bey'e geçiş yapanlar varmı acaba ?

merhaba

bende 22 haftalık hamileyim şuan saitbeye gidiyorum. ancak çok yoğun son gittiğimde 2 saat bekledim ve içeride sadece 15 dk. kalabildim. ama iyi bir doktor ve güven veriyor. hastaneyede çok güvendiğim için biraz orayı tercih ettim. ablam orada doğum yapmıştı dışardan bir doktorla ve hastene gerçekten o dönem iyiydi şuan el değiştirmiş durumda ma yenide iyi gözüküyor. bir kaç hafta önce acil bir şekilde ağlama krizi ile sait beye gitmek zorunda kaldım içeri girdiğimde dosyamı bile çıkarmamıştı daha önce anemim vardı ve gittiğim gün çok halsizdim tekrar hatırlattım ama oralı bile olmadı başka bir doktora yöneldirdi. o günden beri biraz soğudum doktorumdan ve bende ailemin gittiği ve benim 15 yaşından beri takip eden doktoruma gittim anemime baktı e kanım düşük olduğu için demir başladı mide ve kramplarım için magnezyum başladı vs. şimdi daha iyi hissediyorum ve aslında hangi doktora devam edeceğimide bilmiyorum. o doktorum sadece avcılar hospitalda doğum yaptırabiliyor ve ben oraya hizmet hastanesi kadar güvenmiyorum. bakalım ne yapacağım. p.teside detaylı ultrason randevum var sait beyde gidip son kez deneyeyim diyorum ama bilmiyorum hala :)

dün meltem hanımdan randevu aldım ama hala sait bey mi diye kafam karışık.
İnşallah normal doğum yapabilirim taraftarıyım ama yazılanlara göre sait bey sezeryan yanlısı.
meltem hanım için de çok çok iyi diyenler ve çok sert diyenler var. mesela fazla kilo alanları azarlıyomuş falan, ve ben zaten kiloluyum.
bilemedim. çok zormuş doktor/hastane bulmak karar vermek. randevuyu bile zor aldık.
her ikisi de çok bekletiyormuş bi de, kafam ona takıldı. eşim de ben de çalışan insanlarız. tamam bu çok önemli bi konu ama, işi bırak 2 saat kapılarda bekle.
hayırlısı olsun diyorum. girdik bi yola artık...

selam arkadaşlar.ben başka bir özel hastanede kontrol oluyorum.21. haftamdayım.yanlız anlamadığım doktoruma gittiğimde en fazla 5 dk içerde kalmam.acaba anormal mi.:18:siz doktorunuzla muayenede kaç dakika kalıyorsunuz.ultrasonda en fazla ama en fazla2 dakika bakıyor.benimde kafamda soru işareti kaldı.hizmet hastanesine gitmek istiyorum oradaki doktorlar (dr sait bey yada dr meltem hanım)nasıl ve ne kadar muayene ediyor usg de özellikle.çok yoğun bir doktor da değil.bi anormallik var gibi...cevap yazarsanır sevinirim yakın zamanda randevu alacağım çünkü.

Selam,benn Dr.Sait Bey'e gidiyorum.Tek kusuru,aşırı derecede bekletmesi ,bazen 3 saat beklediğimiz oluyor..Ama,25-35dk arası da muayene yapıyor tek tek cewaplıyor,tansıyon,kılo bakıyor..Bence hemen randewu al,o kadar yogun kı yerbulman zor olacaktır.

teşekkür ederim.evet bir keresinde denedim ama baya sonraya verdiler günü.neyse bakacağım artık.sağol yorumun için...

merhaba bayanlar.. bende sait beyin hastasıyım cok memnunum kendisinden ama şu sezeryan işi beni ürkütüyo
normal dogumlu hastası yok gibi bişi... bide zam gelmişki oofff yanii.. bazen diyorum başka bi doktoramı geçsem :26:

20sinde randevum var bakalım bi konusucam bide fiyat alıcam muhasebeden muayeneye gelen zam maşallah aynı sekilde dogumada geldiyse yuuhh

bence hizmet hastanesi iyi bir hastane yanlız dediğin gibi biraz pahalı.ben geçen hafta dr hakan peker'e gittim.çok iyi ilgilendi sağolsun çok memnun kaldım.yanlız fiyatları sormaya gittik çıkışta,2350 sezeryana dediler ki şubatta tekrar zam gelecekmiş.hakan beyi bırakacak olmama okadar üzülüyorum ki.neyse hayırlısı ama ben hala bir doktor bulamadım.medicine hospital nasıl acaba bilgisi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…