Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

Hepimiz ikiz annesi olmanın zorluklaırnı ve güzelliklerini yaşıyoruz...genelde çok da zorluklara değinmeyi sevmiyorum ama bu iş gittikçe zorlaşıyor sanırım ya...Dün ne zor bir gündü..oğlumla mutfaktaydım,sadece 2 dk.banyoya gittim.mutfağa geri döndüğümde gördüklerimin rüya olmasını diledim gerçekten..dolabı açıp tepeleme dolu sıvıyağ kabını dökmüş..kendisi,halı, tencereler her yer vıcık vıcık..benim oğlum olmuş mu Kırklareli pehlivanı..hemen banyoya girdik.. kaç turda temizlendik hatırlamıyorum..sonra beni bekleyen felaket ,yağ fabrikasına dönen bir mutfak...ve bütün gün yaramazlıkların dahaları...Allah yardımcımız olsun..

Hymarrrrryyyyim gönlümün sultanı,içimin güneşi...özelim benim...nasılsın balım...burada muhabbeti özledik yahu...

aman Allah'ım sahneyi gözümün önüne getirdim tüylerim ürperdi benim kız da geçenlerde ketçabı temizleyiciden gelen halının üstüne sıkarak beni delirtmeyi başardıydı napcaz bu kuduzlarla bilmem artıkkaydirigubbakcemile3

canım benim konuştuk ya burdan da söyliyim bitanem,Allahyardımcımız olsun,
gözümün önüne geliyor Safa kuzu sempatiksalakcinni
ay bugün böle bi darlandım duvarlar üstüme üstüme geliyo sanki yahueyvahedigeldismile
hay allah noldu ki sana hadi bana soldan geliyorlardaaklinialirimsmile
Hymarrrrryyyyim gönlümün sultanı,içimin güneşi...özelim benim...nasılsın balım...burada muhabbeti özledik yahu...
seninle muhabbete doyamam ki ben burda da edelim canım bitanem,
sen de gel buralar muhabbet görsün,tatlı dil görsünopuyorumnanaktan

ayyyyyyyy seninkide felaket...benim halıda temizliyiciye gitti aklanır mı o yağ bilmem..bizim oğlumla sancılı,kolikli bir 4 ayımız oldu canım...çok zordu o günler,uykusuz sadece ağlayan bir yavru...o günlerde zordu,bugün o zamana göre çok şey rahatladı ama hareketlenmeye başlamalarla..benim totom yemin ederim hiç oturamaz oldu..akannehir..giden bir kiloda yok buna rağmen...kaydirigubbakcemile2

gitmiyor ki kilolar ne yiyiyoruz,nerde yiyioruz,nasıl yiyiyoruz da bu hale geliyorz kii,ppoofff,
dur demeden onlar da durmuyor kaswammm

Ay ne tatlı şeysin sen be güzel kadın...o senin güzelliğinin yansıması..Şükrederim seni bana kardeş yapan Rabbime...,iyi ki benimlesin....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

o günlerde zordu be kaswammm,
şimdi ise güzel ama zorrr...

Ay ne tatlı şeysin sen be güzel kadın...o senin güzelliğinin yansıması..Şükrederim seni bana kardeş yapan Rabbime...,iyi ki benimlesin....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımsııın tatlı diline kurbannn,
ben senin gibi konuşamam,yazamamm kiiii,gelirler arada bilirsin,ama öyle işte,
iyi ki tanıdım seni ben deeeeeeeeopuyorumnanaktan Şeniz

gitmiyor ki kilolar ne yiyiyoruz,nerde yiyioruz,nasıl yiyiyoruz da bu hale geliyorz kii,ppoofff,
dur demeden onlar da durmuyor kaswammm
Sağlık olsun,canımız sağolsun canım..gerçekten yediğimiz belli ama tek öğün yemek,düzensizlik sorumlusu bu işin..hazır olduğumuzda hepsi gidecek hymarryim...kilo bu alınır da verilir de...

kız baksana yavrular ne kadar olmuşlar,
zaman nasıl geçiyor,
bu arada seninle balık çorbasını,
semiz otu çorbasını falan konuştuk mu hiç?
ne yediriyorsun yavrulara becerikli hatunn?

Hoşgeldin canım..sık sık gir canım,tecrübelerini paylaş..rahatlamak için 10 yaş mıııı?:1shok:Alper ve akınla kolaylık dolu güzellikler dilerim..

Naılsın tatlım,ne güzel,ne şirin yavruların var maşallah..sen ne dar boğazlardan geçtin bugün..:hulya:

iyi olmaya çalışıyorum canım benim sağol canım güzel,şirin ve kuduzkaydirigubbakcemile3 hepimizin yavruşları güzel ve şirin maşallah ne bileyim güzelim yaa dar boğazlar hergün var bizde yoruldum sanki biraz çok şükür kızlarım sağlıklı ve yanımdalar ama bazen sanki boğuluyomuşum gibi geliyoo benimkiler de sağolsunlar kıpırdak,huysuz ve ağlayıp bağırmayı hobi edinmiş iki küçük kuzucuk yoruluyorum dediğin gibi totom yer görmüyo ve bi gram kilo vermiyorum yine delaelaelaelaelae:bbo:lülülülülülüdelikafadulden:teytey:

bu ara hale,evliliğimizin başından bu yana biriktirdiğim gül kurularını tekeerrr teker karıştırıp unufak yapmaya bayılıyor,
offf eskiden milletin aynalarını,rujlarını çocukların elinde görürdüm,ne işi var bunların bu oyuncaklar arasında,
ben kendim o durumdayım şuann

hymarryim bana sağ-sol heryerden geliyolar böleee:tomato:-tatlicadiarzu-

kız baksana yavrular ne kadar olmuşlar,
zaman nasıl geçiyor,
bu arada seninle balık çorbasını,
semiz otu çorbasını falan konuştuk mu hiç?
ne yediriyorsun yavrulara becerikli hatunn?
Balık çorbasını konuştuk da ,semiz otunu konuşmadık...biliyorsun ben şeker ve tuz vermiyorum..aylarına göre yasak yiyeceklerin dışında her şeyi veriyorum tatlım..geçen mantıyı püre haline getirdim verdim mesela...bugün sebze mamsı yaptım..domates,patates,havuç,taze fasulye,soğan ve eti pişirdim indirmeye yakında irmikle tereyağı attım...güzel olmuştu...şimdi tatile giderken kavanoz mamalarını fulleyeceğim...ama benim yaptıklarımı daha zevkli yiyorlar benim kuzular..ben cevizi sordum dr uma 1 yaştan önce vermeyelim alerjen dedi..hipp in ananaslısını almadım hiç seviyormu senin kuzular onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…