Hepimiz ikiz annesi olmanın zorluklaırnı ve güzelliklerini yaşıyoruz...genelde çok da zorluklara değinmeyi sevmiyorum ama bu iş gittikçe zorlaşıyor sanırım ya...Dün ne zor bir gündü..oğlumla mutfaktaydım,sadece 2 dk.banyoya gittim.mutfağa geri döndüğümde gördüklerimin rüya olmasını diledim gerçekten..dolabı açıp tepeleme dolu sıvıyağ kabını dökmüş..kendisi,halı, tencereler her yer vıcık vıcık..benim oğlum olmuş mu Kırklareli pehlivanı..hemen banyoya girdik.. kaç turda temizlendik hatırlamıyorum..sonra beni bekleyen felaket ,yağ fabrikasına dönen bir mutfak...ve bütün gün yaramazlıkların dahaları...Allah yardımcımız olsun..
ay bugün böle bi darlandım duvarlar üstüme üstüme geliyo sanki yahueyvahedigeldismile
canım benim konuştuk ya burdan da söyliyim bitanem,Allahyardımcımız olsun,Hepimiz ikiz annesi olmanın zorluklaırnı ve güzelliklerini yaşıyoruz...genelde çok da zorluklara değinmeyi sevmiyorum ama bu iş gittikçe zorlaşıyor sanırım ya...Dün ne zor bir gündü..oğlumla mutfaktaydım,sadece 2 dk.banyoya gittim.mutfağa geri döndüğümde gördüklerimin rüya olmasını diledim gerçekten..dolabı açıp tepeleme dolu sıvıyağ kabını dökmüş..kendisi,halı, tencereler her yer vıcık vıcık..benim oğlum olmuş mu Kırklareli pehlivanı..hemen banyoya girdik.. kaç turda temizlendik hatırlamıyorum..sonra beni bekleyen felaket ,yağ fabrikasına dönen bir mutfak...ve bütün gün yaramazlıkların dahaları...Allah yardımcımız olsun..
hay allah noldu ki sana hadi bana soldan geliyorlardaaklinialirimsmileay bugün böle bi darlandım duvarlar üstüme üstüme geliyo sanki yahueyvahedigeldismile
seninle muhabbete doyamam ki ben burda da edelim canım bitanem,Hymarrrrryyyyim gönlümün sultanı,içimin güneşi...özelim benim...nasılsın balım...burada muhabbeti özledik yahu...
ayyyyyyyy seninkide felaket...benim halıda temizliyiciye gitti aklanır mı o yağ bilmem..bizim oğlumla sancılı,kolikli bir 4 ayımız oldu canım...çok zordu o günler,uykusuz sadece ağlayan bir yavru...o günlerde zordu,bugün o zamana göre çok şey rahatladı ama hareketlenmeye başlamalarla..benim totom yemin ederim hiç oturamaz oldu..akannehir..giden bir kiloda yok buna rağmen...kaydirigubbakcemile2aman Allah'ım sahneyi gözümün önüne getirdim tüylerim ürperdi benim kız da geçenlerde ketçabı temizleyiciden gelen halının üstüne sıkarak beni delirtmeyi başardıydı napcaz bu kuduzlarla bilmem artıkkaydirigubbakcemile3
Ay ne tatlı şeysin sen be güzel kadın...o senin güzelliğinin yansıması..Şükrederim seni bana kardeş yapan Rabbime...,iyi ki benimlesin....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanım benim konuştuk ya burdan da söyliyim bitanem,Allahyardımcımız olsun,
gözümün önüne geliyor Safa kuzu sempatiksalakcinni
hay allah noldu ki sana hadi bana soldan geliyorlardaaklinialirimsmile
seninle muhabbete doyamam ki ben burda da edelim canım bitanem,
sen de gel buralar muhabbet görsün,tatlı dil görsünopuyorumnanaktan
Ay ne tatlı şeysin sen be güzel kadın...o senin güzelliğinin yansıması..Şükrederim seni bana kardeş yapan Rabbime...,iyi ki benimlesin....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sağlık olsun,canımız sağolsun canım..gerçekten yediğimiz belli ama tek öğün yemek,düzensizlik sorumlusu bu işin..hazır olduğumuzda hepsi gidecek hymarryim...kilo bu alınır da verilir de...gitmiyor ki kilolar ne yiyiyoruz,nerde yiyioruz,nasıl yiyiyoruz da bu hale geliyorz kii,ppoofff,
dur demeden onlar da durmuyor kaswammm
canımsııın tatlı diline kurbannn,
ben senin gibi konuşamam,yazamamm kiiii,gelirler arada bilirsin,ama öyle işte,
iyi ki tanıdım seni ben deeeeeeeeopuyorumnanaktan Şeniz
:kedi::kedi::kedi:
göze batmayalımda gene...
Hoşgeldin canım..sık sık gir canım,tecrübelerini paylaş..rahatlamak için 10 yaş mıııı?:1shok:Alper ve akınla kolaylık dolu güzellikler dilerim..merhaba güzel ikiz anneleri;
yazdıklarınızı okudumda sadece bu durumda benim diye düşünüyordumm 2,5 yaşında oldu benim ikizlerim birde erkekler çok fena oluyor. Çalışıyorum öğlenleri evime gitme şansım var 12-13 arası evdeyim. bu öğlen mesela eve gittim her zamanki gibi bakıcımız ve kayınvalidem hazır olan yemeği dolaptan çıkartıp ısıtmamışlar bile annen gelsin (bahçede eriğin altında serin serin oturuyorlar) yemeği hazırlayacak çıkıcaz şimdi diye konuşuyorlardı gittim neyse yukarı eve çıktık tam gaz dolaptan yemekleri çorbayı çıkar ısıt salata yap yoğurtlarını hazırla masayı hazırla ve oturt masaya besle ikisinide ben eve gidinc ikiside gidin diye başlıyorlar. masadan kalkıp doğru odalarına gittiler arkadan ben bi baktım yataklarına tutunup çıkmışlar yukarı ayakları korkuluğun içinde, neyse ses tonum titremeden sinirlenmeden uyardım döndüm arkamı mutfağa gittim, sanki banyonun kapısı açıldı. 2dk geçmedi aradan ne görsem çamaşır detarjanını duşakabinin içine dök neymiş kumda yatıyorlarmış işe gitmemede 20 dakika var... neyse onları banyodan çıkardım detarjanı temizledim. sonra onları banyoya soktum ve 10 dk bu işleri halletmişim. geçen hafta sonuda gardoloplarını düzeltiyorum geldiler yanıma anne tabıyon dedi alper bende anlatıyorum işte kıyafetlerinizi rahat bulmak için tişörtleri, pantolonları pijamaları yerlerini düzeltiyorum dedim akında ordan bağrıyorlar alpennn dell yatak odamda tam çocukların odasının karşısında birden bi sessizlk oldu dedim nereye kayboldu bunlar tam odadan çıkıyordum ne göremm tam karşımda ikiside benim gardolopta ne kadar kıyafet varsa hepsi dışarda oysa yeni düzeltmiştim napıyosunuz siz dedim ikiside anlaşmış gibi anne ile babanın dobalını düşeltiyozz... yani ben anladımmm ki ikiz anneleri en güsel zamanları 6 aylık zamanı yedir içir sula gazını çıkarsın yatır yere oynasınnn... şimdi sürekli arkalarındayımmm. oyuncakları ile oynamaya doydularmıı illa bi yapacak yaramazlıklar buluyorlarr. uyku düzenimizde doğduktan sonra 40 gün küvezde kaldılar ordaki sistemi hiç değiştirmedim gece gündüz kavramını öğrenmeleri için ve akşam 21:30 da uyumuş oluyorlar sabah 08:00 kadar ve hiç sallamadımmm ben ve ölede devam ediyorrr... bazen başıma huni geçirecek kadar çıldırıyorumm ama sonrası yaptıkları şirinliklerle geçiyorrrr. ikiz anneleri ile yüzyüzede görüşüyoruz onlarda diyor 10 yaşına gelmede rahat yok ben anladımmmeşimin mesai arkadaşlarından biz dahil 5 aileyiz ikizleri olan pikniğe gidiyoruzz (20 kişi) piknik sahadaki insanlar ayy ne kadar güsell hepsi ikizzz ... benim iki küçük adamımmm iyiki varsınız hayatımda gönül ve çetesi alper & akın...
Naılsın tatlım,ne güzel,ne şirin yavruların var maşallah..sen ne dar boğazlardan geçtin bugün..:hulya:
canım benim konuştuk ya burdan da söyliyim bitanem,Allahyardımcımız olsun,
gözümün önüne geliyor Safa kuzu sempatiksalakcinni
hay allah noldu ki sana hadi bana soldan geliyorlardaaklinialirimsmile
seninle muhabbete doyamam ki ben burda da edelim canım bitanem,
sen de gel buralar muhabbet görsün,tatlı dil görsünopuyorumnanaktan
Balık çorbasını konuştuk da ,semiz otunu konuşmadık...biliyorsun ben şeker ve tuz vermiyorum..aylarına göre yasak yiyeceklerin dışında her şeyi veriyorum tatlım..geçen mantıyı püre haline getirdim verdim mesela...bugün sebze mamsı yaptım..domates,patates,havuç,taze fasulye,soğan ve eti pişirdim indirmeye yakında irmikle tereyağı attım...güzel olmuştu...şimdi tatile giderken kavanoz mamalarını fulleyeceğim...ama benim yaptıklarımı daha zevkli yiyorlar benim kuzular..ben cevizi sordum dr uma 1 yaştan önce vermeyelim alerjen dedi..hipp in ananaslısını almadım hiç seviyormu senin kuzular onu...kız baksana yavrular ne kadar olmuşlar,
zaman nasıl geçiyor,
bu arada seninle balık çorbasını,
semiz otu çorbasını falan konuştuk mu hiç?
ne yediriyorsun yavrulara becerikli hatunn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?