Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

sadece dırım için giriyorsan başta telefon olmak üzere başka muhabbet yerleri de var kevsercim :umursamaz:..

bu sıralar sadce okuyabiliyorum, ne zaman yazmaya kaksam kızlar daha doğrusu Damla bi çılgınlık yapıo.. sanırım bu aralar dirimim de sadece okuyabilio, ve ben onun yazdıklarını da okuyabilmeyi çok özlüyorum, yoksa telde görüşüyoruz zaten..., pek tadı kalmadı buraların kimseler yok, sanırım bugün kaswa buradaymış da muhabbet olmuş biraz,

kızları sallamadan uyutmaya başladım daha çok yoruluyorum belki ama olacak sanırım, şimdilik ii gidio ve doüduklarından beri ilk kez bu hafta gördüm 22:00 de uyuduklarını.. ohh be..dinleniomuş insan çoook mutlu oluyom böyle oldu die ben

Kevser canım bebekkendemi geceleri uyumuyodu ya cok zor biliyorum bende 8 yada 9 gibi duş aldırıyorum sonra biraz uyyolar annemlerdeyim hala bi kayınvalidem bi annem aman yaa geceleri tek bakıyorum kendimi denemek için ama gündüzleri imkanı yok bakamam

Kızlar deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum ...

1-Araba alıcam hangi markayı önerirsiniz.
Kimisi arkalı önlü al dio kimisi yan yana bunun arada ayrılanı falan yok mu :) Siz nasıl aldınız memnunmusunuz..

2-Meyve sıkacagı almak istiyorum ..
Sizce kullanılıyor mu ben suyunu vermeye baslım die düşünüyorum dogrumu yapıyorum .

kaswacım çok şükür daha fazla zarar yapmadan geceyi kapattımkaydirigubbakcemile3ama bu elfin iki gündür delirdi durmadan bağırıyo napcamızı şaşırdıkbilmiyorumkismile

kızlar feci yorgunum ve başım ağrıyo:bbo:elfinin çığlıkları resmen kulağımı delmiş yahu sempatiksalakcinninolcek böle hergün yeni bişi çıkarıyo bu deliler vallakaydirigubbakcemile3 ben bu akşam erkenciyim hepinizi öpüyorum ii geceleeeeerrropuyorumnanaktan

burda bi sürü insan muhabbeti ilerletiyor,
bence ayıp oluyor bu söylediklerin hepsine,
ama sağlık olsun,
kim neyi arzu ediyorsa o olsun..
Bu topik her halukarda herkese ve herşeye rağmen çok güzell...

burda bi sürü insan muhabbeti ilerletiyor,
sadece şu var bu var demek ayıp oluyor mu,
kaswamla heryer gülistan o ayrı,ama onun dışında tadı yoksa da takılmazsınız,
bu topik herkese açık,koşulsuz,nazsız,niyazsız muhabbet etmek isteyenlerle 2000 mesajı da geçtik,
dolayısıyla burası her halukarda herkese ve herşeye rağmen çok güzel bence..
ooofff canım nedir dertleri bi anlayabilsemm,
Allah yardımcımız olsunn...

Son düzenleme:
HYMARRY KASWA VE KAYRACIM COOOKKK TESEKKUR EDERIM ınanın benı rahatlattınız ben coooookkkk sulu goz bırıyım yavrularımı dusununce bıle aglamaya baslıyorum.rabbım sag saglım kavusmayı nasıp eder ınsallah.kısmetse yarın yatıs yapıcam cuma sabahıda yavrularıma kavusurum.dualarınızı benden esırgemeyın aklınıza bıan gelırsem.hepınızı opuyorum burda anne olarak aranızda olucam kısmetse bılgı paylasımlarınızdan dolayıda hakkınızı helal edın.

günaydın yorgun ikiz anneleria.s. sabah olaylı kahvaltının ardından şimdi uyumaya çalışıyo benim kuduzlar sinirden dişlerimi o kadar sıkmışım ki dişimin yerinden oynadığını hissettim resmenlaelaelaelaelae

Kuzu ALLAH hayırlı doğumlar nasip etsin çok güzel bi duygu annelik korkma canım herşey çok güzel geçecek inşallah birde bakmışsın yavruların yanında hymary face e istek yolldım sana kim bu diye düşünürsen benide eklermisiniz face eee

Günaydin herkese..

Benim sorulara cevap yok mu (

medinecim aynı şeyleri bende alıcam aynen sorularına katılıyorum:)
internette araştırdım biraz bi aparat var tek tek aldığın bastonları birleştiriyormuş ama hepsine uyuyormu onu bulamadım... siteye tekrar bi bakim nerdeydi unuttum şimdii.bide şeyi merak ediom ikiz baston almak istiyorum ama onlar yatar pozisyon oluyomu acaba?yani 1 aydan sonra kullanmak istiyorum...

mrb cnm,ben ikiz arabası almadım çünkü bebeklerle tek çıkmam diye....... maxi cosi marka iki tane ayrı puset aldım,belki birde ikiz arabası alabilirim....cnm bebeklerin daha 3 aylık ben bebeklerime 4 aylıkken elma suyu ile başladım,meyve sıkacağı ile değilde cam rende var o daha sağlıklı onunla sıktık hem pütürlerini vermiş oluyorsun meyvenin.......

Kiraz Bebe >> Bebek Arabaları >> İkiz Bebek Arabaları

ben bunu aldım kızlar........... şimdilik memnunum... yürüyen merdivenlere ve çoğu asansörlere sığıyor.. koltukları çkııp araba içinde araba koltuğu yerine kullanılabiliyor..... iskelette bagajımıza sığıyor...koltukları ister öne ister araya isterseniz biri öne biri arakaya bakar şekilde oturtulabiliyor.... hani büyüyünce yoluşmasınlar diye

herkese merhaba geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir herşey yolundadır.kızlarımla sağsalim geldik evimize çok şükür rabbime.
çok güzel bi doğum geçirdim rabbim sıradakilere de böyle rahat sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.
kızlar bikaç sorum olacak...
mamaya nezaman başladınız?biberonla mı verdiniz yoksa kaşıklamı?
bugün 4 gün oldu doğum yapalı?sütüm var ama yetmiyo sanki.bide emerken uyuyakalıyorlar doymuyorlar oyüzden?
birde ne yediniz?çiğ domates salatalık, kavun karpuz dokunuyomu?
önerilerinizi bekliyorum.sevgiler...

günaydın güzel anneler güzel bebişlerimmmmmmm......

ne zamandır uğrayamadım biliyorsunuz taşınma telaşım vardı ama nihayet taşındım çocuklarla zor oldu biraz bide anneme taşınınca eşya üstüne eşya ne zor eşyalarım yarısı orda yarısı burda çok sinir(

herkez iyidir umarım kuzularda iyidir inşallah...benim kızlarım çok iyiler çoookkk şükür bugn 1 haftalığına işe başladım kızlarımı sabah doyurdum çıktım ay şimdiden çok özledim onları komple işe başlayınca ne yapıcam:gitme:

geçmişi okuyamadım sadece burçinin yazısını gördüm son yazdığım sayfada çok geçmiş olsun cnmmm.....

kızlarımın en güncel halleri teyzeleri

Eklentiler

• $38551_434748124792_579869792_4438578_6413611_n.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 48

cnm tebrikler....

ben mamaya eve geldiğim gibi başladım ilk başlarda 30cc verdim bana hemşireler kaşıkla ver dediler ama ne kaşığı ne çatalı anacığm 3 günlk bebek kaşıkla veremiyorsunki yer gök mama oldu bide doymadı yavrularım ben hemen biberonla verdim....cnm zaten emme refleksleri o kadr azki memeyi çek çek yoruluyor yavrular....ver biberonla hiç yorma bebişleri.....yemek konusu bence bünye ile alakalı cnm ben herşey yedim hiçte bişey olmadı.....ama hituci cnm kesinlikle dr browns biberon tavsiye ederim gaz yapmayı engelliyor ben çok rahat ettim sende inşallah rahat edersinnn.....sana bebişlerinle mutluluklar çok öperim kuzularıııopuyorumnanaktan

nero canım kızlar büyümş çok tatlı olmuş maşallah...
tavsiyelerin içinde teşekkürler. çok çooook öptük.

ooo yeni annemizde gelmiş... allahım hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin canım...
ben mamaya hastanede başladım daha doğrusu başlattılar .. 30 cc olarak biberonla verdim..şimdi 80 cc yiyolar.. benimkiler memeyi keyif için emiyolar uyanıkken asla uyurken emmiyolar bende sağıp biberonla öğün olarak veriyorum..geriye kalanı keyif emişi:) banaşimdilik bişi dokunmadı.. sadece soğuk,acı yiyip içmiyorum.kuru incir çok süt yapıo dedi eczacı arkadaşım gerçekden farkettirdi.. bide kuru soğanı çiğ halde yediğimde sütüm arttı..
öpüyorum senide minikleride bu arada adlarını ne koydun ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…