sadece dırım için giriyorsan başta telefon olmak üzere başka muhabbet yerleri de var kevsercim :umursamaz:..
Yavruların her hareketi onlar için yeni bir keşif..artık kendilerini,dünyayı daha iyi farkediyorlar..bu bağırmalar alışkanlık olmadan bitsin inş..Bu sakarlıkları yapmakta büyük marifet ister canım...merak ettim geceyi bu kadarla mı kapattın..
mıçtım,kaçtım...hahahahahha....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İyi geliyor,ara ara yakalıyoruz böyle sohbetler ..sende katıl Kayra'cığım..Benim Afra'mda çok istekli başlamadı ek gıdaya ve kaşıkla yemeye..sen çok daha tecrübeliisn ama yaşadıklarını unutuyor insan zamanla..o yüzden taze tecrübeyle diyeyim..Canım daha ayınız küçük..her geçen gün alışacak..yoğurt çorbası verebilirsin ama katkı maddesi içeren yoğurtla yapılan olmamalı bence..canım milupanın beslenme uzmanlarına da danışabilirsin...
Nevra canım bence sen hep yardımcıların olduğu bir bakıma alışkın olduğun için sana imkansızmış gibi geliyor..ama başa gelince ve isterse insanoğlu her şeyi başarır,sende yaparsın mutlaka...
Başedersin inş..daha çok yenisiniz..
burda bi sürü insan muhabbeti ilerletiyor,bu sıralar sadce okuyabiliyorum, ne zaman yazmaya kaksam kızlar daha doğrusu Damla bi çılgınlık yapıo.. sanırım bu aralar dirimim de sadece okuyabilio, ve ben onun yazdıklarını da okuyabilmeyi çok özlüyorum, yoksa telde görüşüyoruz zaten..., pek tadı kalmadı buraların kimseler yok, sanırım bugün kaswa buradaymış da muhabbet olmuş biraz,
kızları sallamadan uyutmaya başladım daha çok yoruluyorum belki ama olacak sanırım, şimdilik ii gidio ve doüduklarından beri ilk kez bu hafta gördüm 22:00 de uyuduklarını.. ohh be..dinleniomuş insan çoook mutlu oluyom böyle oldu die ben
ooofff canım nedir dertleri bi anlayabilsemm,kızlar feci yorgunum ve başım ağrıyo:bbo:elfinin çığlıkları resmen kulağımı delmiş yahu sempatiksalakcinninolcek böle hergün yeni bişi çıkarıyo bu deliler vallakaydirigubbakcemile3 ben bu akşam erkenciyim hepinizi öpüyorum ii geceleeeeerrropuyorumnanaktan
Günaydin herkese..
Benim sorulara cevap yok mu(
Kızlar deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum ...
1-Araba alıcam hangi markayı önerirsiniz.
Kimisi arkalı önlü al dio kimisi yan yana bunun arada ayrılanı falan yok mu :) Siz nasıl aldınız memnunmusunuz..
2-Meyve sıkacagı almak istiyorum ..
Sizce kullanılıyor mu ben suyunu vermeye baslım die düşünüyorum dogrumu yapıyorum .
Kızlar deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum ...
1-Araba alıcam hangi markayı önerirsiniz.
Kimisi arkalı önlü al dio kimisi yan yana bunun arada ayrılanı falan yok mu :) Siz nasıl aldınız memnunmusunuz..
2-Meyve sıkacagı almak istiyorum ..
Sizce kullanılıyor mu ben suyunu vermeye baslım die düşünüyorum dogrumu yapıyorum .
medinecim aynı şeyleri bende alıcam aynen sorularına katılıyorum:)
internette araştırdım biraz bi aparat var tek tek aldığın bastonları birleştiriyormuş ama hepsine uyuyormu onu bulamadım... siteye tekrar bi bakim nerdeydi unuttum şimdii.bide şeyi merak ediom ikiz baston almak istiyorum ama onlar yatar pozisyon oluyomu acaba?yani 1 aydan sonra kullanmak istiyorum...
herkese merhaba geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir herşey yolundadır.kızlarımla sağsalim geldik evimize çok şükür rabbime.
çok güzel bi doğum geçirdim rabbim sıradakilere de böyle rahat sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.
kızlar bikaç sorum olacak...
mamaya nezaman başladınız?biberonla mı verdiniz yoksa kaşıklamı?
bugün 4 gün oldu doğum yapalı?sütüm var ama yetmiyo sanki.bide emerken uyuyakalıyorlar doymuyorlar oyüzden?
birde ne yediniz?çiğ domates salatalık, kavun karpuz dokunuyomu?
önerilerinizi bekliyorum.sevgiler...
nero canım kızlar büyümş çok tatlı olmuş maşallah...
tavsiyelerin içinde teşekkürler. çok çooook öptük.
herkese merhaba geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir herşey yolundadır.kızlarımla sağsalim geldik evimize çok şükür rabbime.
çok güzel bi doğum geçirdim rabbim sıradakilere de böyle rahat sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.
kızlar bikaç sorum olacak...
mamaya nezaman başladınız?biberonla mı verdiniz yoksa kaşıklamı?
bugün 4 gün oldu doğum yapalı?sütüm var ama yetmiyo sanki.bide emerken uyuyakalıyorlar doymuyorlar oyüzden?
birde ne yediniz?çiğ domates salatalık, kavun karpuz dokunuyomu?
önerilerinizi bekliyorum.sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?