sebepsiz ağlama nöbeti...elektrik süpürgesi saç kurutma süt sağma makinesi anne karnındaki sesleri andırıdığı için susuyorlar
selamm,selaam kızlar.... artık yazdıklarımız silinmiyor sanırım.... bir ara gına geldi yazmaktan..... herkes tatilemi gitti noldu.... biz evdeyiz ... sıcaklarda bunalıyoruz...haftasonları piknikte geçiyor. ama pazartesi ve salı kızlar çok ağlıyor.... bende dışarı çıkmıcam diyorum... düzene sokunca gene çıkıyorum kendime hakim olamıyorum yaw..... sonra gene eziyeti ben çekiyorum valla....
gezmeyi çok seviyorlar evet,merhaba kızlar....kayracım aynen bende öyleyim gezipde gelince bebelerin düzeni bozuluyor...benimkilerde çok ağlıyorlar o zaman bi de çok ağlayıncada kucakçı oluyorlar anca o zaman susuyorlar...ama ikisi aynı anda çok zor oluyor ya sen ne yapıyorsun bu durumda ..benim içim gitsede pek kucağıma almamaya çalışıyorum ..çünkü sonra yatıramıyorum ikisinide...var mı bi püf noktann..bi de çocuklarda anaları gibi gezenti olacak
:çok üzgünüm: bence de kolikkkgünaydın kızlar.... ya benim bu zilloşlar süt sağma makinasının sesine alıştılar onun sesi olmadan uyumuyolar ya makinayı kapatıyorum basıyolar çığlığı.. açıyorumgık yok... dr bide bunlar 1 aydan önce duymaz diyo. bunlar duymuyosa bende ne olayaım yani:)
ayyy nasıl geçti acaba gününüz canım?günaydıınn kızlara.s. biz bugün çeşmeye gitcez ama kalmıcaz akşama döncez kuzuları akşamüstü denize sokalım diyoz ilk kez inşallah günü zehir etmez kızlar bize:Saruboceq:hepinizi ve bebişleri öptüümmopuyorumnanaktan
hiç püf noktam yokk canım..bizde aynen dediğin gibiyiz.... gezmeden geldiğimiz iki gün hep ağlıyorlar.... kucağıma almıyorum.... alamıyorum alırsam devamı geliyor sonra altıma kaçırıyorrum.aç kalıyorum...tek ben kalsam iyi birde ablamız var ilgi bekleyen....bende sabır sabır diye geziyorum.... 3. gün düzeliyor ama sen bunlara bakamıyorsun diyen komşuları gırtlaklamak geliyor içimden
kolikte böyle ollur diye duymuştum...inşallah kolik değillerdir...
selamm,
evdeydik bütün gün,
dışarısı çok sıcak,
çıkmak evde olmaktan daha sıkıntılı geçiyor,bu yüzden çıkmamayı tercih ediyorum ben,
hele ki haftasonu vıcık vıcık insan dolan düzgün bir iki istanbul mekanında midem bulanıyor kalabalıktan..
gerçekten dışarıya ve insana alışıncaki hal çok zor,
bu yüzden ben herrgün soğupa yakın ılık suya sokuyorum ikisini dea.s
amaaan yaz da zor,kış da..
gezmeyi çok seviyorlar evet,
karnım kocamandı haldır huldur geziyordum ben,
napsın yavrular alışık,
gezmekten ziyade sanırım çevreyi ve insanları izlemek hoşlarına gidiyor..
Birini mecburen bir kenarda yatak dönencesinde tutyorum,
yada gerçekten ağladığını yada sıkıntısı olduğun ubildiğimle ilgileniyorum,
çünkü bu çiftlerin biri ağlıyorken,genelde öbürü sadece ilgi yada dikkat çekmek için ağlıyor,
tabi ihtiyaçları tam olarak görülmüşse...
Yda yere kocaman bir yorgan serip altlarını açıp ikisine birden kitap okuyorum abarta abarta,döne döne sakinleşiyorlar..
:çok üzgünüm: bence de kolikkk
ben yaşamadım ama burda sıkıntısını çenek arkadaşlar belirtilerini daha net yazabilirler,
anne karnından dünyaya adapte olma sıkıntısı..
Allah yardımcın olsun canım..
ayyy nasıl geçti acaba gününüz canım?
gelirsin geç saatte yorgun değilsen,olmadı sabah yazarsın,
inşallah güzel geçmiştri gününnopuyorumnanaktan
herkese selamlar,
kızlarımın dünya kardeşliğinin 10. ayıydı bugünn:1rolleyes:,
bugünümüzü yaşatana hamdolsunnn:Saruboceq:
selamm,
evdeydik bütün gün,
dışarısı çok sıcak,
çıkmak evde olmaktan daha sıkıntılı geçiyor,bu yüzden çıkmamayı tercih ediyorum ben,
hele ki haftasonu vıcık vıcık insan dolan düzgün bir iki istanbul mekanında midem bulanıyor kalabalıktan..
gerçekten dışarıya ve insana alışıncaki hal çok zor,
bu yüzden ben herrgün soğupa yakın ılık suya sokuyorum ikisini dea.s
amaaan yaz da zor,kış da..
gezmeyi çok seviyorlar evet,
karnım kocamandı haldır huldur geziyordum ben,
napsın yavrular alışık,
gezmekten ziyade sanırım çevreyi ve insanları izlemek hoşlarına gidiyor..
Birini mecburen bir kenarda yatak dönencesinde tutyorum,
yada gerçekten ağladığını yada sıkıntısı olduğun ubildiğimle ilgileniyorum,
çünkü bu çiftlerin biri ağlıyorken,genelde öbürü sadece ilgi yada dikkat çekmek için ağlıyor,
tabi ihtiyaçları tam olarak görülmüşse...
Yda yere kocaman bir yorgan serip altlarını açıp ikisine birden kitap okuyorum abarta abarta,döne döne sakinleşiyorlar..
:çok üzgünüm: bence de kolikkk
ben yaşamadım ama burda sıkıntısını çenek arkadaşlar belirtilerini daha net yazabilirler,
anne karnından dünyaya adapte olma sıkıntısı..
Allah yardımcın olsun canım..
ayyy nasıl geçti acaba gününüz canım?
gelirsin geç saatte yorgun değilsen,olmadı sabah yazarsın,
inşallah güzel geçmiştri gününnopuyorumnanaktan
herkese selamlar,
kızlarımın dünya kardeşliğinin 10. ayıydı bugünn:1rolleyes:,
bugünümüzü yaşatana hamdolsunnn:Saruboceq:
evet canım az kaldı yaşa,hayırlı olsun canımmm yaşımıza da az kalmış çok şükür maşallah maşallah kuzulara....dediklerini deniycem ayrıca bakimm benimkiler napcak....kitabı severler belki ama eminim çıplak kalmaya bayılacaklar........bebelerde haklı anacım biz bile dayanamazken....bugünümüze şükür....
:1shok: offffffff hadi yaaaa,günaydıın canlaarrra.s.
hymarryim günaydın canımmmopuyorumnanaktan sorma yaa gittiğime bin pişman oldum vallakafamçokkarıştıgiderken gayet iyiydik sonra orda bişiler oldu benim cadılara açtılar bi ağız tam kafayı yemeliksempatiksalakcinnidenize sokalım dedik ortalığı yıktılar ki suyu çok severler sinirden elim ayağım uyuştu resmen akşam koyduk pusetlere çarşıya indik sustu hanımlar:ecrin_bebek: yemeğimizi rahat yedik çok şükür ama o saate kuduruluk diz boyu:bbo: arabada dönerken uyudular eve gelince de uyanmadılar hayret ettik ama gece 4 gibi uyandım sanki baktım elfin ateşli:2:hadi kalktık baktık 38.3 çok değil ama korktum ilaç verdim ılık suyla yıkadım yatırdım düşene kadar bekledim şimdi yine hafif atşeli 37.9-38 galiba benim kızlar sıcağa dayanıklı değil ben de öyleyimdir çünkü hatta güneşe alerjim var bana çekmezler inşallah Allah hepimizin yavruşlarını korusun:Saruboceq:
sen neler yaptın hymaaryim,kızlar nasıl
evet canım az kaldı yaşa,
yeni doğacaklarmış gibi heyecanlıyım,her gün ayrı güzel hamdolsun gerçektenn..
canım inan yere o yorganı serdiğimde bayılıyorlar,
altlarına bir alıştırma kilodu giydiriyorum sadece,istersen onu bile giydirme,sal gitsinsempatiksalakcinni
birbirlerine uzanıyorlar,izliyorlar,konuşuyorlar,çok keyfili oluyor onları izlemekopuyorumnanaktan
:1shok: offffffff hadi yaaaa,
biz kızlarla 8 aylarında tatildeydik ya,
bak evde suyu ne kadr sevseler de deniz hem soğuk hem hareketli ve derin geliyor onlara bence,bizimkiler de sevmemişlerdi hiçç:1no2:
böyle böyle neyi sevip sevmediklerini anlıyoruz işte,
bizimkilerde de var bazı Türkan şoray kuralları,
bazı şeyleri sevior,bazı şeylerde hiç hoşlanmıyorlar,
artık bakıcaz bitanem,Allah yardımcımız olsunnolumunekankayizsmile
canım doğru güneş de nüfuz ediyor olabilir haklıısn,mesela benim Saremin vücut ısısı Haleme göre daha yüksektir..
bizi iyiyiz canım,bugün eşim arkadaşlarıyla gezmeye mi,yemeğe mi,mangala mı ne gitti,ben de evdeyim,kızların bu ara denk gelirse uyku saati,uyuyırlar,
ben de şahsi işlerimi yapmam lazım aslında ama bir tek duş alabildim yyaaaw,
kızlar uyurken zaman sadece bana tembelliğime kalsın istiyorum,hiçbişeye elim kolum kalkmıyor
aynen öyle canım diyom kızlar uyusun şunu yapcam bunu yapcam diye kızlar uyuyo ben pc dezemuszemuskaydirigubbakcemile3 napem yaw azcuk in san kendine zaman ayırsın istiyo dimiçok şükür elfinin ateşini geçirdik:Saruboceq: ayy çok sıcak napiim böle yazı biyere çıkamadıktan sonra hoş kızlar da durmuyo ya neyseakannehir hanımlar ne isterse o oluyoo valla:ecrin_bebek:
ayy bugün böleee bi ağırlık bi bölee canım bişi yapmak istemiyooo sabah kahvaltı ettim bi daha da bişi yemedim hoş çok ta ihtiyacım var yemeye yakaydirigubbakcemile3
günaydınn,
kimsecikler yok,
bu hafta çok sıcak olcakmış..
iyi bir gün,iyi bir hafta olsun inşallahha.s...
günaydın a5rkadaşlar beni belki hatırlarsınız umudumsun diee giriyordum.onunla giremedim nedense bende bunu açtım.onu biri almışmı ne.ya benim kızım gece hiç uyumuyor deli olmama axz kaldı.sabaha kadar ayaktayım uykusu oturmuyor bugün sabahladık yinee.hiç emmediler ve gece sabaha kadar 3 biberon süt içiyor.bu arada biberon 250 cc.uyumayınca dewmlı süte sarılıyor ne yapacağım şaşırdım artık.8 aylık oldular.oğlum iyide kızla baş edemez oldum
yaa su veriyorum ama içmiyor illa süt istiyor.sütüde bir seferde içmiyor bir yudum alıyor uyuyor aradan 5 dk.geçmeden tekrar süt istiyor.bu sabaha kadar böyle dewam ediyor ve ben hiç uyuyamıyorum
kandiliniz mübarek olsun güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?