Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

Doruk canim suan deilde sonra anlarsin biraz zorgecen donem bizimkiler aksam ustu basliyolardi nerdeyse 2saat hala var ama eskisi kadar deil bide gaz sorunumuz hat safada halada gecmedi

sebepsiz ağlama nöbeti...elektrik süpürgesi saç kurutma süt sağma makinesi anne karnındaki sesleri andırıdığı için susuyorlar

Aman benim oğlumdada kolik var o zaman.

Ağlama krizlerinde süt sağma makinasını açınca susuyor,ve dinliyor sıpa.

Birde babası müzik açıyor hemen sakinleşiyor çocuk.

Bende hamileliğimde bu kolik nedir derdim hep.

Bazı şeyleri merak etmemk lazımmış demekki.

selamm,
evdeydik bütün gün,
dışarısı çok sıcak,
çıkmak evde olmaktan daha sıkıntılı geçiyor,bu yüzden çıkmamayı tercih ediyorum ben,
hele ki haftasonu vıcık vıcık insan dolan düzgün bir iki istanbul mekanında midem bulanıyor kalabalıktan..
gerçekten dışarıya ve insana alışıncaki hal çok zor,
bu yüzden ben herrgün soğupa yakın ılık suya sokuyorum ikisini dea.s
amaaan yaz da zor,kış da..
gezmeyi çok seviyorlar evet,
karnım kocamandı haldır huldur geziyordum ben,
napsın yavrular alışık,
gezmekten ziyade sanırım çevreyi ve insanları izlemek hoşlarına gidiyor..
Birini mecburen bir kenarda yatak dönencesinde tutyorum,
yada gerçekten ağladığını yada sıkıntısı olduğun ubildiğimle ilgileniyorum,
çünkü bu çiftlerin biri ağlıyorken,genelde öbürü sadece ilgi yada dikkat çekmek için ağlıyor,
tabi ihtiyaçları tam olarak görülmüşse...
Yda yere kocaman bir yorgan serip altlarını açıp ikisine birden kitap okuyorum abarta abarta,döne döne sakinleşiyorlar..
:çok üzgünüm: bence de kolikkk
ben yaşamadım ama burda sıkıntısını çenek arkadaşlar belirtilerini daha net yazabilirler,
anne karnından dünyaya adapte olma sıkıntısı..
Allah yardımcın olsun canım..
ayyy nasıl geçti acaba gününüz canım?
gelirsin geç saatte yorgun değilsen,olmadı sabah yazarsın,
inşallah güzel geçmiştri gününnopuyorumnanaktan

herkese selamlar,
kızlarımın dünya kardeşliğinin 10. ayıydı bugünn:1rolleyes:,
bugünümüzü yaşatana hamdolsunnn:Saruboceq:

yaaaaaa komşularına bende gıcık oldum kayracım gelip yardım edip bi işin ucundan tutsunlar o zaman ammaaaannnnnn millet bilmeden akıl vercem diye bol keseden atmaya bayılıyo zaten....

hayırlı olsun canımmm yaşımıza da az kalmış çok şükür maşallah maşallah kuzulara....dediklerini deniycem ayrıca bakimm benimkiler napcak....kitabı severler belki ama eminim çıplak kalmaya bayılacaklar........bebelerde haklı anacım biz bile dayanamazken....bugünümüze şükür....

günaydıın canlaarrra.s.
hymarryim günaydın canımmmopuyorumnanaktan sorma yaa gittiğime bin pişman oldum vallakafamçokkarıştıgiderken gayet iyiydik sonra orda bişiler oldu benim cadılara açtılar bi ağız tam kafayı yemeliksempatiksalakcinnidenize sokalım dedik ortalığı yıktılar ki suyu çok severler sinirden elim ayağım uyuştu resmen akşam koyduk pusetlere çarşıya indik sustu hanımlar:ecrin_bebek: yemeğimizi rahat yedik çok şükür ama o saate kuduruluk diz boyu:bbo: arabada dönerken uyudular eve gelince de uyanmadılar hayret ettik ama gece 4 gibi uyandım sanki baktım elfin ateşli:2:hadi kalktık baktık 38.3 çok değil ama korktum ilaç verdim ılık suyla yıkadım yatırdım düşene kadar bekledim şimdi yine hafif atşeli 37.9-38 galiba benim kızlar sıcağa dayanıklı değil ben de öyleyimdir çünkü hatta güneşe alerjim var bana çekmezler inşallah Allah hepimizin yavruşlarını korusun:Saruboceq:
sen neler yaptın hymaaryim,kızlar nasıl

evet canım az kaldı yaşa,
yeni doğacaklarmış gibi heyecanlıyım,her gün ayrı güzel hamdolsun gerçektenn..
canım inan yere o yorganı serdiğimde bayılıyorlar,
altlarına bir alıştırma kilodu giydiriyorum sadece,istersen onu bile giydirme,sal gitsinsempatiksalakcinni
birbirlerine uzanıyorlar,izliyorlar,konuşuyorlar,çok keyfili oluyor onları izlemekopuyorumnanaktan
:1shok: offffffff hadi yaaaa,
biz kızlarla 8 aylarında tatildeydik ya,
bak evde suyu ne kadr sevseler de deniz hem soğuk hem hareketli ve derin geliyor onlara bence,bizimkiler de sevmemişlerdi hiçç:1no2:
böyle böyle neyi sevip sevmediklerini anlıyoruz işte,
bizimkilerde de var bazı Türkan şoray kuralları ,
bazı şeyleri sevior,bazı şeylerde hiç hoşlanmıyorlar,
artık bakıcaz bitanem,Allah yardımcımız olsunnolumunekankayizsmile
canım doğru güneş de nüfuz ediyor olabilir haklıısn,mesela benim Saremin vücut ısısı Haleme göre daha yüksektir..

bizi iyiyiz canım,bugün eşim arkadaşlarıyla gezmeye mi,yemeğe mi,mangala mı ne gitti,ben de evdeyim,kızların bu ara denk gelirse uyku saati,uyuyırlar,
ben de şahsi işlerimi yapmam lazım aslında ama bir tek duş alabildim yyaaaw,
kızlar uyurken zaman sadece bana tembelliğime kalsın istiyorum,hiçbişeye elim kolum kalkmıyor

aynen öyle canım diyom kızlar uyusun şunu yapcam bunu yapcam diye kızlar uyuyo ben pc dezemuszemuskaydirigubbakcemile3 napem yaw azcuk in san kendine zaman ayırsın istiyo dimi çok şükür elfinin ateşini geçirdik:Saruboceq: ayy çok sıcak napiim böle yazı biyere çıkamadıktan sonra hoş kızlar da durmuyo ya neyseakannehir hanımlar ne isterse o oluyoo valla:ecrin_bebek:
ayy bugün böleee bi ağırlık bi bölee canım bişi yapmak istemiyooo sabah kahvaltı ettim bi daha da bişi yemedim hoş çok ta ihtiyacım var yemeye yakaydirigubbakcemile3

çok hoşsun yaaa,
sıcakken çıkamıyoruz,soğukken de çıkamayız,kızlar kuduruk çıkamıyoruz,kızlar uyuyor çıkamıyoruz,
ammaaaannn,çıkamıyoruz da çıkamıyoruz,ppoooff,
en iyisi pc başında tembellik yapmak :enbuyukkk:

bu arada canım işte yemeye yemeye acıkıp iyice dadanıyoruz sonra herşeye,
ben de saçma sapan iki şeyi bir araya getirdim yiyiorum şimdi,
ama canım çay istiyordu çok,sabahkiini ısıttım ben de tekrar sempatiksalakcinni,
yanında pötibör yiycem vallaha,hiç affetmem:sm_cool:

günaydınn,
kimsecikler yok,
bu hafta çok sıcak olcakmış..
iyi bir gün,iyi bir hafta olsun inşallahha.s...

günaydın a5rkadaşlar beni belki hatırlarsınız umudumsun diee giriyordum.onunla giremedim nedense bende bunu açtım.onu biri almışmı ne.ya benim kızım gece hiç uyumuyor deli olmama axz kaldı.sabaha kadar ayaktayım uykusu oturmuyor bugün sabahladık yinee.hiç emmediler ve gece sabaha kadar 3 biberon süt içiyor.bu arada biberon 250 cc.uyumayınca dewmlı süte sarılıyor ne yapacağım şaşırdım artık.8 aylık oldular.oğlum iyide kızla baş edemez oldum

günaydınn,
kimsecikler yok,
bu hafta çok sıcak olcakmış..
iyi bir gün,iyi bir hafta olsun inşallahha.s...

günaydın canııımma.s. bu aralar kimseler yok gerçektenfisfisfis
ay evet yaa bu hafta çok sıcak olcakmış sanki geçen hafta serindi dekaydirigubbakcemile3 napcaz böle yaa Allah acısın bize ve bebişleree:Saruboceq:

merhaba canım hoşgeldina.s.
canım bence gece beslemesini kesmen lazım yavaş yavaş çünkü bebekler belli bi dönemden sonra gece acıkmıyorlar sadece alışkanlık yaptıkları için beslenmeye kalkıyolarmış gece uyanırsa su ver yatır biraz uğraşabilirsin çünkü epey alışmış kızın belli ki ama sonra gece beslenmeye kalkmaz artık bence bi dene canım Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

yaa su veriyorum ama içmiyor illa süt istiyor.sütüde bir seferde içmiyor bir yudum alıyor uyuyor aradan 5 dk.geçmeden tekrar süt istiyor.bu sabaha kadar böyle dewam ediyor ve ben hiç uyuyamıyorum

yaa su veriyorum ama içmiyor illa süt istiyor.sütüde bir seferde içmiyor bir yudum alıyor uyuyor aradan 5 dk.geçmeden tekrar süt istiyor.bu sabaha kadar böyle dewam ediyor ve ben hiç uyuyamıyorum

canım yaa kıyamam sana kesinlikle gece beslenmesini kesmen lazım bikaç gün zorlanırsın ama sonra rahat edersin hergün zorlanmaktan iyidir bencea.s

arkadaşlar kızımın genelde kollarında olmak üzere vücudunda kızarıklıklar oluşmaya başladı.özellikle kolları çok fena ne yapsam geçmedi.doktor advantan diee bi krem verdi sürüyorum ama faydaı yok ne yapsam.bide atarax verdide ooo çok rahatsız etti bebeğimi

hoşheldin htc,
valla benim bir kızım da 4-5 gecedir saçmaladı,aç desem değil,ama ben yine de veriyorum bişeyler emsin de uyusun diye,
ben sıcaktan diye düşünüyorum,
yada dişten,
çünkü bu kızımın dişi çıkmadı dahaa,
geçmiş olsun size..

tarihçi canım Allah yardımcımız olsun tatlımm,
ben de bikaç gecedir uykusuzumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…