Bende biriktirmeye bayılırım kurutup..hatta her ayrıntıyı..sakın gülme ama özel günün park biletlerini bile biriktirebilirim..kaydirigubbakcemile3 yerim onların o minik karıştırıcı parmaklarını bennnn..Afra'm takı düşkünü...yeni her kıyafette mutlulukatn uçuyor,ayna karşısında kendine bakmayı çok seviyor..Safam'da kablo canavarı...o kadar farklı ilgi alanları..bu ara hale,evliliğimizin başından bu yana biriktirdiğim gül kurularını tekeerrr teker karıştırıp unufak yapmaya bayılıyor,
offf eskiden milletin aynalarını,rujlarını çocukların elinde görürdüm,ne işi var bunların bu oyuncaklar arasında,
ben kendim o durumdayım şuann
Balık çorbasını konuştuk da ,semiz otunu konuşmadık...biliyorsun ben şeker ve tuz vermiyorum..aylarına göre yasak yiyeceklerin dışında her şeyi veriyorum tatlım..geçen mantıyı püre haline getirdim verdim mesela...bugün sebze mamsı yaptım..domates,patates,havuç,taze fasulye,soğan ve eti pişirdim indirmeye yakında irmikle tereyağı attım...güzel olmuştu...şimdi tatile giderken kavanoz mamalarını fulleyeceğim...ama benim yaptıklarımı daha zevkli yiyorlar benim kuzular..ben cevizi sordum dr uma 1 yaştan önce vermeyelim alerjen dedi..hipp in ananaslısını almadım hiç seviyormu senin kuzular onu...
Bende biriktirmeye bayılırım kurutup..hatta her ayrıntıyı..sakın gülme ama özel günün park biletlerini bile biriktirebilirim..kaydirigubbakcemile3 yerim onların o minik karıştırıcı parmaklarını bennnn..Afra'm takı düşkünü...yeni her kıyafette mutlulukatn uçuyor,ayna karşısında kendine bakmayı çok seviyor..Safam'da kablo canavarı...o kadar farklı ilgi alanları..
Bizimle beraber sofraya oturmaya bayılıyorlar...ne versem yiyecekler sofradaysak..ama onun dışında kendi mamalarını yerken ağızlar kilit..ohaoldumsmile bende mıısr ununa başladım..çok faydalı bir gıda..tarhanayı denemedik henüz..ama sevecekelerine eminim çok besleyici ve yarın hemen omega deposu semizotu yapayım inş...iyi ki hatırlattın..şifa olsun kuzularımıza..harikasın canım benim,şifa olsun,
ama ben tuz ve şeker konusunda senin kadar titiz davranamadım,
nitekim yavaş yavaş yediğimiz herşeyden veriyorum..
irmikli tereyağlı yemeklerde muhakkak tereyağda kavuruyyorum,hoş keskin bir tereyağı tadı oluyor..
mısır unu da kullanıyorum ayrıca,
kıymalı tarhana vazgeçilmezimiz,
bu ara sezonuyken de semiz otu çorbası veriyorum,unu tereyağında kavurup,içine bir tutam pirin,sonra semizotu..
annaslı hippi bak şuan da yediriyorum canım..
Bizimle beraber sofraya oturmaya bayılıyorlar...ne versem yiyecekler sofradaysak..ama onun dışında kendi mamalarını yerken ağızlar kilit..ohaoldumsmile bende mıısr ununa başladım..çok faydalı bir gıda..tarhanayı denemedik henüz..ama sevecekelerine eminim çok besleyici ve yarın hemen omega deposu semizotu yapayım inş...iyi ki hatırlattın..şifa olsun kuzularımıza..
Demek sende öylesin..opuyorumnanaktan seviyorum böyle ayrıntıları ben..güzel kızım,keşfetmiş demek ki güzelliğini..bayanssulusmile bende nasıl gözlük istiyorum biliyor musun..pembe renk kalp biçimindekaydirigubbakcemile2delikafadulden park biletleri,uçak biletleri,konser biletleri,hatta benzin faturalarını bile delikafadulden:roflol:
bizim hale de megaloman,şimdi güneş gzölüğü delisi olmuş,bi görsen teyzesi yine,hiç dokunmuyor ona,
bi gözlük almak istiyorum ama gözünü bozmamalı..
maşallahh hafra kuzuma da yaaaa,yerim onun suratını,gülüşünü bennnopuyorumnanaktan
İnş. canım..inş...a.s alkisalkisalkis süprizzzzz
yediklerinizden de verrr,mama da almasınlar nolcak ki,yavaş yavaş alışsınlar,ne güzell zemuszemus
tarihçi canım benim,nasıl geçti bugün kızlar açısından,
napıyolar şuanda?
delikafaduldenhahahah çok güzelll,kalpliiiiiiiiiiiiiiiii hahaaahh:roflol:Demek sende öylesin..opuyorumnanaktan seviyorum böyle ayrıntıları ben..güzel kızım,keşfetmiş demek ki güzelliğini..bayanssulusmile bende nasıl gözlük istiyorum biliyor musun..pembe renk kalp biçimindekaydirigubbakcemile2.
kızlar saat 6 dan beri resmen canımıza okudular ve şimdi uyudular:1shok:aklımı kaçırıyorum zannettim bi araeyvahedigeldismileağlamıyolar sadece avazları çıktığı kadar bağırıyolar anlamadık noldu aptala çevirdiler bizi yahu kafamçokkarıştı
bugün elim ayağı hep birbirine dolaştı önce mutfak musluğunu kırdım heryer sualkisalkisalkis sonra panjur ipini kopardımkaydirigubbakcemile3guclubacismilekendimi kutlamak istiyorum:hooray:başka zarar ziyan yapmadan yatarım inşallahaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Yavruların her hareketi onlar için yeni bir keşif..artık kendilerini,dünyayı daha iyi farkediyorlar..bu bağırmalar alışkanlık olmadan bitsin inş..Bu sakarlıkları yapmakta büyük marifet ister canım...merak ettim geceyi bu kadarla mı kapattın..kızlar saat 6 dan beri resmen canımıza okudular ve şimdi uyudular:1shok:aklımı kaçırıyorum zannettim bi araeyvahedigeldismileağlamıyolar sadece avazları çıktığı kadar bağırıyolar anlamadık noldu aptala çevirdiler bizi yahu kafamçokkarıştı
bugün elim ayağı hep birbirine dolaştı önce mutfak musluğunu kırdım heryer sualkisalkisalkis sonra panjur ipini kopardımkaydirigubbakcemile3guclubacismilekendimi kutlamak istiyorum:hooray:başka zarar ziyan yapmadan yatarım inşallahaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
mıçtım,kaçtım...hahahahahha....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafaduldenhahahah çok güzelll,kalpliiiiiiiiiiiiiiiii hahaaahh:roflol:
:çok üzgünüm: ben de aynııııııııııı ,
bardak kırdııım,salça kavanozunu yere düşürdüüüm
sanki işimiz az,bir de bu sakarlıklar beni deşirtiyor,
ama sakin bi işimiz yok ki,mıçtım kaçtım her işim alel acele:tomato:
İyi geliyor,ara ara yakalıyoruz böyle sohbetler ..sende katıl Kayra'cığım..Benim Afra'mda çok istekli başlamadı ek gıdaya ve kaşıkla yemeye..sen çok daha tecrübeliisn ama yaşadıklarını unutuyor insan zamanla..o yüzden taze tecrübeyle diyeyim..Canım daha ayınız küçük..her geçen gün alışacak..yoğurt çorbası verebilirsin ama katkı maddesi içeren yoğurtla yapılan olmamalı bence..canım milupanın beslenme uzmanlarına da danışabilirsin...oyyyyyyyyyyyy sohbet güselmiş kaçırmışım... yaw benimde zülal ek gıdayı istemiyo..kaşıkla yemeide beceremiyor............. geçenlerde kayınvalidem yoğurt çorbası yapmış pek sevdi ama erkenmi ben unutmuşum ne vermeli ne vermemeli.....sebze çorbalarına bende tereyağı koyuyorum.. melikenin doktoru muhakak ver demişti kadın 4. aydan sonra bize her ay yemek listesi veriyordu tarifleriyle... bu defaki doktorumuz hiç fikir vermiyo
Nevra canım bence sen hep yardımcıların olduğu bir bakıma alışkın olduğun için sana imkansızmış gibi geliyor..ama başa gelince ve isterse insanoğlu her şeyi başarır,sende yaparsın mutlaka...Günaydın ikiz anneleri,buraya pek yazamasamda sıkı takipçinizim....yazılanların çoğu tanıdık,huysuzluklar,ağlamalar,uykusuzluk sanırım sıcaklardan diye düşünüyorum...Benimde bakıcım işten ayrıldı daha doğrusu ben çıkardım 5 gün önce şimdi yeni bakıcı arayışındayım,ne kadar annemde olsa yanımda bakıcısız,yardımcısız çok zor oluyor sizler nasıl başa çıkıyosunuz!
Başedersin inş..daha çok yenisiniz..günaydın kızlar....
bugün kuzucuklarımlabaşbaşakaldık herkesler gitti bakalım başedebilecekmiyim.. ikisi aynı anda ağlayınca şaşırıyorum.. az evvel doyurup uyuttum... bu günler iyi günler dio herkes.. :)
canım benim çocuğun neyi seviyorsa ver yavaş yavaş azara azar ama,oyyyyyyyyyyyy sohbet güselmiş kaçırmışım... yaw benimde zülal ek gıdayı istemiyo..kaşıkla yemeide beceremiyor............. geçenlerde kayınvalidem yoğurt çorbası yapmış pek sevdi ama erkenmi ben unutmuşum ne vermeli ne vermemeli.....sebze çorbalarına bende tereyağı koyuyorum.. melikenin doktoru muhakak ver demişti kadın 4. aydan sonra bize her ay yemek listesi veriyordu tarifleriyle... bu defaki doktorumuz hiç fikir vermiyo
günaydın tarihçiiiii,günaydııınn canlaaaarrr hymarryy kalkmadın mı daha kıza.s.
canım nasıl başa çıkalım işte bak çıldırıyorum mesela kaç gündür sempatiksalakcinniGünaydın ikiz anneleri,buraya pek yazamasamda sıkı takipçinizim....yazılanların çoğu tanıdık,huysuzluklar,ağlamalar,uykusuzluk sanırım sıcaklardan diye düşünüyorum...Benimde bakıcım işten ayrıldı daha doğrusu ben çıkardım 5 gün önce şimdi yeni bakıcı arayışındayım,ne kadar annemde olsa yanımda bakıcısız,yardımcısız çok zor oluyor sizler nasıl başa çıkıyosunuz!
sen ilerisini düşünme,bugünler zor olsa da o ilk günlere zihnen bile döndüğümde çıldıracak gibi oluyorum,günaydın kızlar....
bugün kuzucuklarımlabaşbaşakaldık herkesler gitti bakalım başedebilecekmiyim.. ikisi aynı anda ağlayınca şaşırıyorum.. az evvel doyurup uyuttum... bu günler iyi günler dio herkes.. :)
canımmmmmmmmmm doğumm,hamileliin ve hatta bebek sahibi olduktan sonranın içinde hatırladığım ennnnn güzel andı beniiimmm,kızlar meraba cuma gunu kısmetse sezeryan ıcın hastaneye yatıcam ama cok korkuyorum.hem amelıyattan hem sonrasından hem su sontadan bana bıraz anlatabılırmısınız zorluklarınıbilmiyorumkismile
kızlar meraba cuma gunu kısmetse sezeryan ıcın hastaneye yatıcam ama cok korkuyorum.hem amelıyattan hem sonrasından hem su sontadan bana bıraz anlatabılırmısınız zorluklarınıbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?