Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

hymarryim amiin :Saruboceq: 2 dakka önce yeteeer diye yırttım kendimilaelaelaelaelae kendimi o kadar yorgun hissettim ki 5 dakka uzanayım dedim kızlar hiç susmadı eşim hiçbişi yapamadı yazık kalktım uyutayım bari dedim elfin kaka yapmış temizleyim dedim poposu pis fırladı gitti en sonunda yeteeeer diye bağırmışım başladım ağlamaya ben ağlıyom kızlar ağlıyo eşim öylee bakıyo yazık:2: uyutuyom şimdi kızları ama bazen birine öyle ihtiyacı oluyo ki insanın napalım mübarek gün bol bol dua edelim Allah bize hem beden hem ruh sağlığı versin ki kuduruk kuzularımızı hayırlı insanlar olarak yetiştirebilelim:Saruboceq:

ayyy gülsemmiii sahneyi düşünüpp,
ağlasamm mı seni düşünüp canım benimmm,
benim de Halem çok kudurdu vallaha,ama ben bağırıyorum bayaa çıldrımış Yıldız Tilbe gibi,
ama Hale tanıdı beni,ben bağırıyorum aynı tonda ve daha fazlası o bağırıyor,
eyvaaaaaaahhhhsempatiksalakcinni

güldürdün beni sabah sabah valla bayaa çıldırmış yıldız tilbedelikafadulden
günaydın canım benim naposuna.s. benim kuduzlar uyudu çok şükür dün akşamzemuszemus

güldürdün beni sabah sabah valla bayaa çıldırmış yıldız tilbedelikafadulden
günaydın canım benim naposuna.s. benim kuduzlar uyudu çok şükür dün akşamzemuszemus

nasıl saçma çığırdığımı teşbihte hata olmaz,Yıldız Tilbe deyince anladın sanırım :roflol:
maşallah canıımm,ama ben bu araa ilginç bi uykuya doyamaz haldeyim,sabah eşima kahvaltı hazırlayamıyorum iki gündür,
adamcağız atıştırıp çıkıyor ve ben sonradan uyanıyorum,hiç sevmedğim bi tarz ama anlayamadım bu hali,
acaba hamilemiyim delikafadulden

dolayısıyla kızlar uynaık canım,
altlarını açtım,o ara bi 10 dk kahvaltı yaptım,
hemen karınlarını doyurdum,
şimdi hale suda,sareyi de az sonda sokarım..

ay anam herkes çıldrmış bende sade kendim sanıyordum... gece uykuları nere gitti anlamadım... uyluya dalmadan önceki kargaşada beni çıldırtıyo yaaaaaaaaa.... zülal bi yandan ben bi yandan

ben de uykuya doyamıyorum ama ben bunu yorgunlukların acısı çıkıo şeklinde yorumlamak istiyorum,hamilelik düşünemiyom bilelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3

ay anam herkes çıldrmış bende sade kendim sanıyordum... gece uykuları nere gitti anlamadım... uyluya dalmadan önceki kargaşada beni çıldırtıyo yaaaaaaaaa.... zülal bi yandan ben bi yandan
sorma en az bibuçuk saat uğraşıp en ufak bişeyde açıyorlar gözü,hooooppp baştan,
uyurken çığlık kıyamet bağırmaya başlıyorlar
sıcaktan diyelim,Allahyardımcımız olsun canım..
ben de uykuya doyamıyorum ama ben bunu yorgunlukların acısı çıkıo şeklinde yorumlamak istiyorum,hamilelik düşünemiyom bilelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3
aman yok beee şaka tabisempatiksalakcinni,
nerde o isteyince pırt diye hamile kalma bendee ppöööööööffffffeyvahedigeldismile

merhaba güzel ikiz anneleri;
yazdıklarınızı okudumda sadece bu durumda benim diye düşünüyordumm 2,5 yaşında oldu benim ikizlerim birde erkekler çok fena oluyor. Çalışıyorum öğlenleri evime gitme şansım var 12-13 arası evdeyim. bu öğlen mesela eve gittim her zamanki gibi bakıcımız ve kayınvalidem hazır olan yemeği dolaptan çıkartıp ısıtmamışlar bile annen gelsin (bahçede eriğin altında serin serin oturuyorlar) yemeği hazırlayacak çıkıcaz şimdi diye konuşuyorlardı gittim neyse yukarı eve çıktık tam gaz dolaptan yemekleri çorbayı çıkar ısıt salata yap yoğurtlarını hazırla masayı hazırla ve oturt masaya besle ikisinide ben eve gidinc ikiside gidin diye başlıyorlar. masadan kalkıp doğru odalarına gittiler arkadan ben bi baktım yataklarına tutunup çıkmışlar yukarı ayakları korkuluğun içinde, neyse ses tonum titremeden sinirlenmeden uyardım döndüm arkamı mutfağa gittim, sanki banyonun kapısı açıldı. 2dk geçmedi aradan ne görsem çamaşır detarjanını duşakabinin içine dök neymiş kumda yatıyorlarmış işe gitmemede 20 dakika var... neyse onları banyodan çıkardım detarjanı temizledim. sonra onları banyoya soktum ve 10 dk bu işleri halletmişim. geçen hafta sonuda gardoloplarını düzeltiyorum geldiler yanıma anne tabıyon dedi alper bende anlatıyorum işte kıyafetlerinizi rahat bulmak için tişörtleri, pantolonları pijamaları yerlerini düzeltiyorum dedim akında ordan bağrıyorlar alpennn dell yatak odamda tam çocukların odasının karşısında birden bi sessizlk oldu dedim nereye kayboldu bunlar tam odadan çıkıyordum ne göremm tam karşımda ikiside benim gardolopta ne kadar kıyafet varsa hepsi dışarda oysa yeni düzeltmiştim napıyosunuz siz dedim ikiside anlaşmış gibi anne ile babanın dobalını düşeltiyozz... yani ben anladımmm ki ikiz anneleri en güsel zamanları 6 aylık zamanı yedir içir sula gazını çıkarsın yatır yere oynasınnn... şimdi sürekli arkalarındayımmm. oyuncakları ile oynamaya doydularmıı illa bi yapacak yaramazlıklar buluyorlarr. uyku düzenimizde doğduktan sonra 40 gün küvezde kaldılar ordaki sistemi hiç değiştirmedim gece gündüz kavramını öğrenmeleri için ve akşam 21:30 da uyumuş oluyorlar sabah 08:00 kadar ve hiç sallamadımmm ben ve ölede devam ediyorrr... bazen başıma huni geçirecek kadar çıldırıyorumm ama sonrası yaptıkları şirinliklerle geçiyorrrr. ikiz anneleri ile yüzyüzede görüşüyoruz onlarda diyor 10 yaşına gelmede rahat yok ben anladımmm eşimin mesai arkadaşlarından biz dahil 5 aileyiz ikizleri olan pikniğe gidiyoruzz (20 kişi) piknik sahadaki insanlar ayy ne kadar güsell hepsi ikizzz ... benim iki küçük adamımmm iyiki varsınız hayatımda gönül ve çetesi alper & akın...

işte ikiz annesiii kafayı yer gene de iyi ki varsınız der,biz buyuzalkisalkisalkis:lepi:

süper oldu paylaşımın gönülcüm,
ama çocuklar kumda oturacaklarmış bak

ben de şuan çıldırmış durumdayım gerçekten
sarem 1.5 saattir bağırıyor,
gözleri kıpkırmızı,mahvoldu,
ne yapsam olmuyor,
uykusu var dalamıyor ve bu bağırış içinde hale içerde uyuyordu ama kalkıp bakmaya cesaretim yok şuan..,

ayrıca çocukların 10 yaşına şurda ne kaldı ki sempatiksalakcinni

Hymarry : kızın bağrıyor demişsin belki dişleri çıkıyordur. ben çok zor durumda kaldığımda dentinox diye bi jel vardı ondan sürüyordum biraz rahatlatıyor.. birde gece çok fena oluyor dişler dolven veriyordum yarım ölçekk.. biz bu durumları atlattık çok şükür yaza girerkende en son azı dişlerimiz çıktıı.. ağlamaya başladıklarında genelde ikisi birden ağlardılarr.. annesinin tatlı kuzuları benim güzel oğluşlarım diye şarkılar uydurmuştum göğsüme yaslayıp o şarkıyı söylerdimm eğer ben sakinsem onlarda sakin olurlardıı.. sinirliysem ve bitik durumda isem gerçekten hissediyorlardı.. sizlerin bebekleri kaç aylık olduu.. biz şimdi 31 aylık oldukk... benim bebeklerim erken doğum 31 haftalık doğdular ve dr kurbanı olduk kiloları çok iyidi fakat akınım 970 gram alperim 1.350 kg olarak dünyaya geldi akın 40 gün alper 34 gün hastanede yattı o kadar zor ve uzun mücadelelerden geçtikki kaç gün yeni doğan ünitesinin kapısında sadece kirli bezlerini almak için beklediğimi unutttum. ve şimdi yaptıkları herşeyde o aklıma geliyor kızamıyorum bile ama yaptıkları suçu çok iyi biliyorlar anne biz kendimi odaya kapattık ceza verdik diyorlarr .. ve akınım 1.250 kg gibi doğsaydı dr anlar anlamaz başka yere sevk etseydi belki akınımda alperim gibi şanslı olacaktı yürüme metobolizmasında sorun olmayacaktı kısa süre oksijensiz kalmasından dolayı beyin uzevlerindeki yürüme sinirleri zarar görmüş ama şimdi allahıma bin şükür ki botoks oluyoruz onun sayesinde yürüyor kısa sürede olsaa ama adı gibi her engeli aşan güçlüklerden yılmayan hızlı hareket eden biri olacak adının anlamıda buu.. ayy genem çenem düştü ikiz anneside işte biraz böle oluyorr.. iki çocuğada aynı anda cevap vermekten çenem çok açıldııı.. sizleri tanıdığıma memnun oldumm güsell paylaşımlarınız içinde şimdiden teşekkür ederimm.. sizlerde sormak istediğiniz bir konu varsa seve seve yardımcı olurummm.. görüşmek üzeree opuyorumnanaktan

tarihçi sustu canım,ama hala uynaık, ve diğer kızım da uyandı tabi bu arada,,
korkunçtu yaaaaeyvahedigeldismile

gönül bağırmaktan duymıuyor bile beni,öyle bişey yani,,
ben de calpol vermiştim,sanırım o biraz sakinleştirdi..

ağrısı vardı belki kuzucuğun ne istediklerini anlayamamak ne kadar zor yaa:ecrin_bebek:

dişleri olabilir gerçekten,ama b da bi tahmin işte ancak,
ama huysuz da uyku konusunda bu kızım,o da var,
fakat bugün bir yatağıma yatsam,yeter bana..

sadece dırım için giriyorsan başta telefon olmak üzere başka muhabbet yerleri de var kevsercim :umursamaz:..

Selamlar hatunlarrrrrrrrr...hep girmek sohbet etmek istiyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum, geç saattlerde hemen okuyup çıkıyorum malesef..hepinizi öperim..havalar sıcak çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…