hoşheldin htc,
valla benim bir kızım da 4-5 gecedir saçmaladı,aç desem değil,ama ben yine de veriyorum bişeyler emsin de uyusun diye,
ben sıcaktan diye düşünüyorum,
yada dişten,
çünkü bu kızımın dişi çıkmadı dahaa,
geçmiş olsun size..
tarihçi canım Allah yardımcımız olsun tatlımm,
ben de bikaç gecedir uykusuzumm..
hymarryim amiin :Saruboceq: 2 dakka önce yeteeer diye yırttım kendimilaelaelaelaelae kendimi o kadar yorgun hissettim ki 5 dakka uzanayım dedim kızlar hiç susmadı eşim hiçbişi yapamadı yazık kalktım uyutayım bari dedim elfin kaka yapmış temizleyim dedim poposu pis fırladı gitti en sonunda yeteeeer diye bağırmışım başladım ağlamaya ben ağlıyom kızlar ağlıyo eşim öylee bakıyo yazık:2: uyutuyom şimdi kızları ama bazen birine öyle ihtiyacı oluyo ki insanın napalım mübarek gün bol bol dua edelim Allah bize hem beden hem ruh sağlığı versin ki kuduruk kuzularımızı hayırlı insanlar olarak yetiştirebilelim:Saruboceq:
ayyy gülsemmiii sahneyi düşünüpp,
ağlasamm mı seni düşünüp canım benimmm,
benim de Halem çok kudurdu vallaha,ama ben bağırıyorum bayaa çıldrımış Yıldız Tilbe gibi,
ama Hale tanıdı beni,ben bağırıyorum aynı tonda ve daha fazlası o bağırıyor,
eyvaaaaaaahhhhsempatiksalakcinni
güldürdün beni sabah sabah valla bayaa çıldırmış yıldız tilbedelikafadulden
günaydın canım benim naposuna.s. benim kuduzlar uyudu çok şükür dün akşamzemuszemus
nasıl saçma çığırdığımı teşbihte hata olmaz,Yıldız Tilbe deyince anladın sanırım :roflol:
maşallah canıımm,ama ben bu araa ilginç bi uykuya doyamaz haldeyim,sabah eşima kahvaltı hazırlayamıyorum iki gündür,
adamcağız atıştırıp çıkıyor ve ben sonradan uyanıyorum,hiç sevmedğim bi tarz ama anlayamadım bu hali,
acaba hamilemiyim delikafadulden
sorma en az bibuçuk saat uğraşıp en ufak bişeyde açıyorlar gözü,hooooppp baştan,ay anam herkes çıldrmış bende sade kendim sanıyordum... gece uykuları nere gitti anlamadım... uyluya dalmadan önceki kargaşada beni çıldırtıyo yaaaaaaaaa.... zülal bi yandan ben bi yandan
aman yok beee şaka tabisempatiksalakcinni,ben de uykuya doyamıyorum ama ben bunu yorgunlukların acısı çıkıo şeklinde yorumlamak istiyorum,hamilelik düşünemiyom bilelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3
merhaba güzel ikiz anneleri;
yazdıklarınızı okudumda sadece bu durumda benim diye düşünüyordumm 2,5 yaşında oldu benim ikizlerim birde erkekler çok fena oluyor. Çalışıyorum öğlenleri evime gitme şansım var 12-13 arası evdeyim. bu öğlen mesela eve gittim her zamanki gibi bakıcımız ve kayınvalidem hazır olan yemeği dolaptan çıkartıp ısıtmamışlar bile annen gelsin (bahçede eriğin altında serin serin oturuyorlar) yemeği hazırlayacak çıkıcaz şimdi diye konuşuyorlardı gittim neyse yukarı eve çıktık tam gaz dolaptan yemekleri çorbayı çıkar ısıt salata yap yoğurtlarını hazırla masayı hazırla ve oturt masaya besle ikisinide ben eve gidinc ikiside gidin diye başlıyorlar. masadan kalkıp doğru odalarına gittiler arkadan ben bi baktım yataklarına tutunup çıkmışlar yukarı ayakları korkuluğun içinde, neyse ses tonum titremeden sinirlenmeden uyardım döndüm arkamı mutfağa gittim, sanki banyonun kapısı açıldı. 2dk geçmedi aradan ne görsem çamaşır detarjanını duşakabinin içine dök neymiş kumda yatıyorlarmış işe gitmemede 20 dakika var... neyse onları banyodan çıkardım detarjanı temizledim. sonra onları banyoya soktum ve 10 dk bu işleri halletmişim. geçen hafta sonuda gardoloplarını düzeltiyorum geldiler yanıma anne tabıyon dedi alper bende anlatıyorum işte kıyafetlerinizi rahat bulmak için tişörtleri, pantolonları pijamaları yerlerini düzeltiyorum dedim akında ordan bağrıyorlar alpennn dell yatak odamda tam çocukların odasının karşısında birden bi sessizlk oldu dedim nereye kayboldu bunlar tam odadan çıkıyordum ne göremm tam karşımda ikiside benim gardolopta ne kadar kıyafet varsa hepsi dışarda oysa yeni düzeltmiştim napıyosunuz siz dedim ikiside anlaşmış gibi anne ile babanın dobalını düşeltiyozz... yani ben anladımmm ki ikiz anneleri en güsel zamanları 6 aylık zamanı yedir içir sula gazını çıkarsın yatır yere oynasınnn... şimdi sürekli arkalarındayımmm. oyuncakları ile oynamaya doydularmıı illa bi yapacak yaramazlıklar buluyorlarr. uyku düzenimizde doğduktan sonra 40 gün küvezde kaldılar ordaki sistemi hiç değiştirmedim gece gündüz kavramını öğrenmeleri için ve akşam 21:30 da uyumuş oluyorlar sabah 08:00 kadar ve hiç sallamadımmm ben ve ölede devam ediyorrr... bazen başıma huni geçirecek kadar çıldırıyorumm ama sonrası yaptıkları şirinliklerle geçiyorrrr. ikiz anneleri ile yüzyüzede görüşüyoruz onlarda diyor 10 yaşına gelmede rahat yok ben anladımmmeşimin mesai arkadaşlarından biz dahil 5 aileyiz ikizleri olan pikniğe gidiyoruzz (20 kişi) piknik sahadaki insanlar ayy ne kadar güsell hepsi ikizzz ... benim iki küçük adamımmm iyiki varsınız hayatımda gönül ve çetesi alper & akın...
ayrıca çocukların 10 yaşına şurda ne kaldı ki sempatiksalakcinni
süper oldu paylaşımın gönülcüm,
ama çocuklar kumda oturacaklarmış bak
ben de şuan çıldırmış durumdayım gerçekten
sarem 1.5 saattir bağırıyor,
gözleri kıpkırmızı,mahvoldu,
ne yapsam olmuyor,
uykusu var dalamıyor ve bu bağırış içinde hale içerde uyuyordu ama kalkıp bakmaya cesaretim yok şuan..,
tarihçi sustu canım,ama hala uynaık, ve diğer kızım da uyandı tabi bu arada,,
korkunçtu yaaaaeyvahedigeldismile
gönül bağırmaktan duymıuyor bile beni,öyle bişey yani,,
ben de calpol vermiştim,sanırım o biraz sakinleştirdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?