nerocum maşallah kuzulara çokkk sevimliler......kısa kollularda pek yakışmış... biz giydiremeden yaz bitecek
sağol cnm....seninde bebişlerin hayırlı olsun cnm....kısa kollu giydir cnm ya 3 haftalık olmuşsunuz bu sıcaklarda,,, bana dr kendinden 1 kat fazla giydir demişti ki haziran ayında kolsuz 1 badi ve üstüne kısa kollu giydirebilirsn....
hoşgeldiiin canıım Allah analı babalı büyütsün inşallah...herkese merhaba geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir herşey yolundadır.kızlarımla sağsalim geldik evimize çok şükür rabbime.
çok güzel bi doğum geçirdim rabbim sıradakilere de böyle rahat sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.
kızlar bikaç sorum olacak...
mamaya nezaman başladınız?biberonla mı verdiniz yoksa kaşıklamı?
bugün 4 gün oldu doğum yapalı?sütüm var ama yetmiyo sanki.bide emerken uyuyakalıyorlar doymuyorlar oyüzden?
birde ne yediniz?çiğ domates salatalık, kavun karpuz dokunuyomu?
önerilerinizi bekliyorum.sevgiler...
ya üşürler gibime geliyo ya.. hapşuruyolar hemen.. hasta olurlar die korkuom en azından bi 40 ımız çıksaydı...
ya üşürler gibime geliyo ya.. hapşuruyolar hemen.. hasta olurlar die korkuom en azından bi 40 ımız çıksaydı...
harikaaaaaaaaaaaaa,Kiraz Bebe*>>*Bebek Arabaları*>>*İkiz Bebek Arabaları
ben bunu aldım kızlar........... şimdilik memnunum... yürüyen merdivenlere ve çoğu asansörlere sığıyor.. koltukları çkııp araba içinde araba koltuğu yerine kullanılabiliyor..... iskelette bagajımıza sığıyor...koltukları ister öne ister araya isterseniz biri öne biri arakaya bakar şekilde oturtulabiliyor.... hani büyüyünce yoluşmasınlar diye
hoşgeldin canımmm,herkese merhaba geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir herşey yolundadır.kızlarımla sağsalim geldik evimize çok şükür rabbime.
çok güzel bi doğum geçirdim rabbim sıradakilere de böyle rahat sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.
kızlar bikaç sorum olacak...
mamaya nezaman başladınız?biberonla mı verdiniz yoksa kaşıklamı?
bugün 4 gün oldu doğum yapalı?sütüm var ama yetmiyo sanki.bide emerken uyuyakalıyorlar doymuyorlar oyüzden?
birde ne yediniz?çiğ domates salatalık, kavun karpuz dokunuyomu?
önerilerinizi bekliyorum.sevgiler...
maşaallllahhhhhhhh,ama bu kızlı annelere bayılıyorum benn,ne güzelll,günaydın güzel anneler güzel bebişlerimmmmmmm......
ne zamandır uğrayamadım biliyorsunuz taşınma telaşım vardı ama nihayet taşındım çocuklarla zor oldu biraz bide anneme taşınınca eşya üstüne eşya ne zor eşyalarım yarısı orda yarısı burda çok sinir(
herkez iyidir umarım kuzularda iyidir inşallah...benim kızlarım çok iyiler çoookkk şükür bugn 1 haftalığına işe başladım kızlarımı sabah doyurdum çıktım ay şimdiden çok özledim onları komple işe başlayınca ne yapıcam:gitme:
geçmişi okuyamadım sadece burçinin yazısını gördüm son yazdığım sayfada çok geçmiş olsun cnmmm.....
kızlarımın en güncel halleri teyzeleri
harikaaaaaaaaaaaaa,
bayılıyorum bu arabalara gerçekten,
bend e kraftın üç tekerlekli ikiz arabası var,ben de memnunum..
hoşgeldin canımmm,
kavuştun yavrularına hayırlı sağlıklıbir ömür diliyorum beraber..
daha mideleri çok küçük canım,ve sık sık uyurlar,tam doymak diye bişey yok zaten,
ben ilk doğduklarında küçücük bir bardakla 10cc.veriyordum,sonra sonra 20-30 cc. oldu ama zar zor,
canım kilo aldırıyor fakat ben nutella,çay ve pötibör bisküvinin ve tahin helvanın inanılmaz faydasını gördüm,
şuan diyetteyim ve sütüm biraz gitsin,derhal çay ve pötibör atıştırınca hemen sütüm artıyor canım,
ama mesele sütün olmaması değil,bebeklerinin tamam ememesi,
çünkü kuvvetli emdikçe artacak..
neler gaz yapıyor onları unuttum işte,
ama benim çocuklarım gazsızdı,ne bulduysam yedim hiç sakınmadan,gazlı çocuk da her halukarda oluyor,ne yesen aynı ama dikkat etmekte fayda var..
maşaallllahhhhhhhh,ama bu kızlı annelere bayılıyorum benn,ne güzelll,
hayırlı sağlıklı,bahtı açık ömürleri olsun inşallahh canımm
taşınmak zor ama temiz iş olur be güzelim,
bir de işine gelen ergonmik bir yer olduysa ne ala,herşey yerine oturur inş.........
tarihçiiiiiiiiiiiiii nabaer kuşummmmmmmmmm,kızlar nasııııopuyorumnanaktanŞeniz
harikaaaaaaaaaaaaa,
bayılıyorum bu arabalara gerçekten,
bend e kraftın üç tekerlekli ikiz arabası var,ben de memnunum..
hoşgeldin canımmm,
kavuştun yavrularına hayırlı sağlıklıbir ömür diliyorum beraber..
daha mideleri çok küçük canım,ve sık sık uyurlar,tam doymak diye bişey yok zaten,
ben ilk doğduklarında küçücük bir bardakla 10cc.veriyordum,sonra sonra 20-30 cc. oldu ama zar zor,
canım kilo aldırıyor fakat ben nutella,çay ve pötibör bisküvinin ve tahin helvanın inanılmaz faydasını gördüm,
şuan diyetteyim ve sütüm biraz gitsin,derhal çay ve pötibör atıştırınca hemen sütüm artıyor canım,
ama mesele sütün olmaması değil,bebeklerinin tamam ememesi,
çünkü kuvvetli emdikçe artacak..
neler gaz yapıyor onları unuttum işte,
ama benim çocuklarım gazsızdı,ne bulduysam yedim hiç sakınmadan,gazlı çocuk da her halukarda oluyor,ne yesen aynı ama dikkat etmekte fayda var..
maşaallllahhhhhhhh,ama bu kızlı annelere bayılıyorum benn,ne güzelll,
hayırlı sağlıklı,bahtı açık ömürleri olsun inşallahh canımm
taşınmak zor ama temiz iş olur be güzelim,
bir de işine gelen ergonmik bir yer olduysa ne ala,herşey yerine oturur inş.........
tarihçiiiiiiiiiiiiii nabaer kuşummmmmmmmmm,kızlar nasııııopuyorumnanaktanŞeniz
mehabalar bende dün ikiz annesi olduğumu öğrendim.ama bir tane kızım var 7 yaşında.yani ailemiz büyüyor.şuan 2 ayım bitti .3.cü ayımıza girdik çok kötü çıkarıyorum ymek yiyom çıkarıyorum.tansiyon felan düşyo.kötü bir başlangıç oldu.inşallah böle devam etmez.
benim merak ettiğim bir konu var arkadaşlar ikizleri nasıl doğum yaptınız normalmi olyo yada sezeryanmı.ben ilk kızımda normal doğum yaptım bunda farklımı olyo?
canım hayırlı uğurlu olsuuuunn,sağlıklka tamamlarsın inşallahh,mehabalar bende dün ikiz annesi olduğumu öğrendim.ama bir tane kızım var 7 yaşında.yani ailemiz büyüyor.şuan 2 ayım bitti .3.cü ayımıza girdik çok kötü çıkarıyorum ymek yiyom çıkarıyorum.tansiyon felan düşyo.kötü bir başlangıç oldu.inşallah böle devam etmez.
benim merak ettiğim bir konu var arkadaşlar ikizleri nasıl doğum yaptınız normalmi olyo yada sezeryanmı.ben ilk kızımda normal doğum yaptım bunda farklımı olyo?
günaydın tatlııııımmmmopuyorumnanaktanherkeslere günaydııınna.s.güzel bi haftasonu olur inşallah:Saruboceq:
dün gece benim cadılar yine sapıttılaelaelaelaelaeuykusuzum yani geneeemirmirmirmir
deli etcek bu kızlar beni yahuuuukafamçokkarıştı
hymarryyyyyyyyyyyyyyyy günaydın tatluuummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba canım hayırlı olsun bebişlerin,Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
canım,ikizlerde doğum çoğunlukla sezaryen oluyo doktorlar bebekleri riske atmak istemiyo çünkü:ecrin_bebek:
benim de ilk aylarım kabus gibiydi sürekli istifra ediyordum doktorum bulantı hapı vermişti doktoruna bi danış istersen ama geçiyo merak etmeyerimseniben
ben 34.haftadayken doğum yaptım çünkü suyum patladı maalesefakannehir bir hafta küvezde kaldı benim cadılarmafoldumben çok şükür şimdi sağlıklılar:Saruboceq:
doktor kontrollerini ihmal etme ikiz gebelik tek gebelikten çok farklı çünkü canım kendine ve bebişlere iyi baka.s.
canım hayırlı uğurlu olsuuuunn,sağlıklka tamamlarsın inşallahh,
başı böyle,inşallah devamı daha sorunsuz olur,ikinci trimestrda yani 12-14.haftalardan sonra rahat bir döneme girmen gerek tıbben fakat takıl buralara canım.
Doğuma gelince canım,takiple devam edipte normal doğum yapan ikiz annesi hiç duymadım ben,en azından burda,
kırsal şartlarda bunu normal yolla yapan muhakkak olmuştur,hikayeleri duyuyoruz fakat ben şahit olmadım,
yine de riske atmaz doktorun tahminimce..
bende öle düşünüyorum kızıma normal doğum yaptım.hem doktorun dediğine göre erken doğma riski olyomuş dimi.hayırlısı .günler çabuk geçsin ve ben bebişlrime kavuşayım.zor olcak 3 çocukla uğraşmak ama allahım yardımcım olcak inşallah.inşallah uslu olurlar:)beni üzmezler.
selamkızlar...
ya bu cadılar ne zaman bidüzene girecek gecem gündüzüm karıştı ya.. dün gece yarısına kadar bugünde sabah 6 dan öğlen 1 e kadar çıldırttılar beni biri kucak istio öbürü sallanmak istio.. görümcem bi geldi alıştırdı birini sallanmaya offf napıcamı şaşırdım...
selamkızlar...
ya bu cadılar ne zaman bidüzene girecek gecem gündüzüm karıştı ya.. dün gece yarısına kadar bugünde sabah 6 dan öğlen 1 e kadar çıldırttılar beni biri kucak istio öbürü sallanmak istio.. görümcem bi geldi alıştırdı birini sallanmaya offf napıcamı şaşırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?