Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

nerocum maşallah kuzulara çokkk sevimliler......kısa kollularda pek yakışmış... biz giydiremeden yaz bitecek

nerocum maşallah kuzulara çokkk sevimliler......kısa kollularda pek yakışmış... biz giydiremeden yaz bitecek

sağol cnm....seninde bebişlerin hayırlı olsun cnm....kısa kollu giydir cnm ya 3 haftalık olmuşsunuz bu sıcaklarda,,, bana dr kendinden 1 kat fazla giydir demişti ki haziran ayında kolsuz 1 badi ve üstüne kısa kollu giydirebilirsn....

ya üşürler gibime geliyo ya.. hapşuruyolar hemen.. hasta olurlar die korkuom en azından bi 40 ımız çıksaydı...

dorukcum teşekkürler tecrübelerini paylaştığın için.isimlerimiz ebrar ile iclal hepinizi öpüyoruz

hoşgeldiiin canıım Allah analı babalı büyütsün inşallah...
canım,benimkiler 1 ay kadar meme emdiler sonra mamaya başladık 30 cc olarak sonra zaten kendileri arttırıyorlar merak etme doymadım diye yırtınıyolarkaydirigubbakcemile3ama benden sana bi tavsiye benimkiler 3 ay meme emdiler ve bıraktılar mamaya çok alışıyolar çünkü hem daha doyurucu hem biberonla çekmek daha kolay ondan o nedenle önce meme ver doymazlarsa mamayı arkasından ver ben bunu öğrendiğimde iş işten geçmişti maalesef boshayallersmile sütü en çok arttıran şey ise su bol bol su iç kendine ve bebişlere iyi bak lohusalığın keyfini çıkar

ya üşürler gibime geliyo ya.. hapşuruyolar hemen.. hasta olurlar die korkuom en azından bi 40 ımız çıksaydı...

dorukkcum merhaba canım üşümezler merak etme onların vücut ısısı bizden 1 derece fazla:ecrin_bebek:nasıl alıştırırsan öyle gidiyo bi dea.s bebecikler isilik olursa daha çok çekersin canım

harikaaaaaaaaaaaaa,
bayılıyorum bu arabalara gerçekten,
bend e kraftın üç tekerlekli ikiz arabası var,ben de memnunum..

hoşgeldin canımmm,
kavuştun yavrularına hayırlı sağlıklıbir ömür diliyorum beraber..
daha mideleri çok küçük canım,ve sık sık uyurlar,tam doymak diye bişey yok zaten,
ben ilk doğduklarında küçücük bir bardakla 10cc.veriyordum,sonra sonra 20-30 cc. oldu ama zar zor,
canım kilo aldırıyor fakat ben nutella,çay ve pötibör bisküvinin ve tahin helvanın inanılmaz faydasını gördüm,
şuan diyetteyim ve sütüm biraz gitsin,derhal çay ve pötibör atıştırınca hemen sütüm artıyor canım,
ama mesele sütün olmaması değil,bebeklerinin tamam ememesi,
çünkü kuvvetli emdikçe artacak..
neler gaz yapıyor onları unuttum işte,
ama benim çocuklarım gazsızdı,ne bulduysam yedim hiç sakınmadan,gazlı çocuk da her halukarda oluyor,ne yesen aynı ama dikkat etmekte fayda var..
maşaallllahhhhhhhh,ama bu kızlı annelere bayılıyorum benn,ne güzelll,
hayırlı sağlıklı,bahtı açık ömürleri olsun inşallahh canımm

taşınmak zor ama temiz iş olur be güzelim,
bir de işine gelen ergonmik bir yer olduysa ne ala,herşey yerine oturur inş.........

tarihçiiiiiiiiiiiiii nabaer kuşummmmmmmmmm,kızlar nasııııopuyorumnanaktanŞeniz

sağol cnm benm işte yerleşmeye çalışıyoruzz....aman kızlarım yanımda sğlıklı olsun başka bişey istemem zaten hayatım zemuszemus

tatluuuummopuyorumnanaktanakşam oldu çok şükür kızlar uyudu uyanmazlar inşallah:Saruboceq:

mehabalar bende dün ikiz annesi olduğumu öğrendim.ama bir tane kızım var 7 yaşında.yani ailemiz büyüyor.şuan 2 ayım bitti .3.cü ayımıza girdik çok kötü çıkarıyorum ymek yiyom çıkarıyorum.tansiyon felan düşyo.kötü bir başlangıç oldu.inşallah böle devam etmez.
benim merak ettiğim bir konu var arkadaşlar ikizleri nasıl doğum yaptınız normalmi olyo yada sezeryanmı.ben ilk kızımda normal doğum yaptım bunda farklımı olyo?

merhaba canım hayırlı olsun bebişlerin,Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
canım,ikizlerde doğum çoğunlukla sezaryen oluyo doktorlar bebekleri riske atmak istemiyo çünkü:ecrin_bebek:
benim de ilk aylarım kabus gibiydi sürekli istifra ediyordum doktorum bulantı hapı vermişti doktoruna bi danış istersen ama geçiyo merak etmeyerimseniben
ben 34.haftadayken doğum yaptım çünkü suyum patladı maalesefakannehir bir hafta küvezde kaldı benim cadılarmafoldumben çok şükür şimdi sağlıklılar:Saruboceq:
doktor kontrollerini ihmal etme ikiz gebelik tek gebelikten çok farklı çünkü canım kendine ve bebişlere iyi baka.s.

herkeslere günaydııınna.s.güzel bi haftasonu olur inşallah:Saruboceq:
dün gece benim cadılar yine sapıttılaelaelaelaelaeuykusuzum yani geneeemirmirmirmir
deli etcek bu kızlar beni yahuuuukafamçokkarıştı
hymarryyyyyyyyyyyyyyyy günaydın tatluuummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım hayırlı uğurlu olsuuuunn,sağlıklka tamamlarsın inşallahh,
başı böyle,inşallah devamı daha sorunsuz olur,ikinci trimestrda yani 12-14.haftalardan sonra rahat bir döneme girmen gerek tıbben fakat takıl buralara canım.
Doğuma gelince canım,takiple devam edipte normal doğum yapan ikiz annesi hiç duymadım ben,en azından burda,
kırsal şartlarda bunu normal yolla yapan muhakkak olmuştur,hikayeleri duyuyoruz fakat ben şahit olmadım,
yine de riske atmaz doktorun tahminimce..
günaydın tatlııııımmmmopuyorumnanaktan
cozutmuş senin kızlar yine demek,Allah yardımcın olsun,arada derede biraz uyurlarsa bile yat dinlen canım sen de,yaz yine de burada,
bu arada bana farmville de bana komşuluk isteği göndersene canım,
ben göndermeyi bilmiyorum da

teşekkü ederim canım bilghilendirdiğin için.şimdiden dşünüyorumda inşallah bakabilirim hepsine bi tane kızım daha var okula başlıyor bu sene.allahım yardımcım olsun sağ sağlım doğum yaparım inşallah:)sağol .sende iyi bak bebişlerine.a.e.o.

inan bana canım bazen ne düşünüyorum biliyormusun,
çocuğun maşallah büyümüş,
onları alır sana getirir,mamalarını yapar,ayağında sallar,sana 3. bir çocuk yükünden ziyade çok yardımcı olur inan,harika,
hiç düşünme,hayırlısııyla kavuş inşallah..

tekrar doğuma gelince,
biz hiçbir zaman 40 haftamızı dolduramıyoruz tek gebelik gibi tabi ki,
en sıkıntılı ve sancılı gidişlerde bile yine de sezeryana başvuruluyor evet,
ama artık sezeryan da çok konforlu yeni teknolojilerle..

selamkızlar...
ya bu cadılar ne zaman bidüzene girecek gecem gündüzüm karıştı ya.. dün gece yarısına kadar bugünde sabah 6 dan öğlen 1 e kadar çıldırttılar beni biri kucak istio öbürü sallanmak istio.. görümcem bi geldi alıştırdı birini sallanmaya offf napıcamı şaşırdım...

Allah yardımcın olsun canım.artık yalnızmı bakıyorsun?
birileri girince işin içine düzen daha çok bozuluyo.

ilk zamanlar nasıl emzirdiniz bebekleri arkadaşlar?meme ucunu tutmakta çok zorlanıyorlar.birde süt dolunca iyice sertleşiyo meme daha da zor oluyo.
bende biraz sağıyorum,meme yumuşayınca emziriyorum,doymazlarsa sağdığımı veriyorum.
iyimi yapıyorum bilmiyoru.
yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

bu arada herkes hftasonu tatilinde herhalde negüzelll.....

canım benim kıyamam ama maalesef sana kötü bi haberim vareyvahedigeldismilebenimkiler haftaya 1 yaşına gircekler hala düzene giremedileerrkafamçokkarıştı o yüzden daha çoookk zamanımız var galibaakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…