Allah yardımcın olsun canım.artık yalnızmı bakıyorsun?
birileri girince işin içine düzen daha çok bozuluyo.
ilk zamanlar nasıl emzirdiniz bebekleri arkadaşlar?meme ucunu tutmakta çok zorlanıyorlar.birde süt dolunca iyice sertleşiyo meme daha da zor oluyo.
bende biraz sağıyorum,meme yumuşayınca emziriyorum,doymazlarsa sağdığımı veriyorum.
iyimi yapıyorum bilmiyoru.
yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
bu arada herkes hftasonu tatilinde herhalde negüzelll.....
evet canım artık yalnız bakıyorum.. malesefe bende karar vermiş değilim yanımda birileriolsamı olmasamı.aslında sadece evin işlerini yapacak biri olsa bebeklere rahat bakıyorum ama onlar uyuyunca ev işlerine dalıyorum sonra halim kalmıyor. eve gelende sadece ev işine bakmıoki az emzirdin çok emzirdin az giydirdin çok giydirdin. herşeye karışıyolar....Allah yardımcın olsun canım.artık yalnızmı bakıyorsun?
birileri girince işin içine düzen daha çok bozuluyo.
ilk zamanlar nasıl emzirdiniz bebekleri arkadaşlar?meme ucunu tutmakta çok zorlanıyorlar.birde süt dolunca iyice sertleşiyo meme daha da zor oluyo.
bende biraz sağıyorum,meme yumuşayınca emziriyorum,doymazlarsa sağdığımı veriyorum.
yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
bu arada herkes hftasonu tatilinde herhalde negüzelll.....
desene beni zaha çokkk zor günler beklio:)canım benim kıyamam ama maalesef sana kötü bi haberim vareyvahedigeldismilebenimkiler haftaya 1 yaşına gircekler hala düzene giremedileerrkafamçokkarıştı o yüzden daha çoookk zamanımız var galibaakannehir
tarihci teşekkür edeirm canım ilgilendiğin için.geçenki tavsiyenede uyuyorum.önce meme sonra biberonkaydirigubbakcemile5
seninkiler nasılllar???kocaman oldular maşallah.yaşınızada az kalmış.benim miniklerim nezaman büyüyecek çoook minikler yahu:)
hıtucı bende su verme ılk 6 ay emerlerse eger suyunuda karsılar o sut
slm cıcegı burnunda anneler ne guzel sız bebekelrınızden konusabılıosunuz bıde bana bakın
emıolarmı emmıolarmı agızları sut dolmayınca basacaklarmı feryadı mama yıcekelrmı uyku duzenlerı nasıl hıcbırınden bı fıkrım yok 1 haftaya kırkımız cıkıo ama ben onlarsız cıkarıcam kırkımı offf offf cok ozledım ya cooookk 34 gun oldu bebekelrımı ıstıyorum benn tospalarımın buyumesını kacırıyorum ama napalım saglık olsun ıyı olsunlarda bıraz daha sıkıcaz dısımızı
bu aradada gecen gun benden 1 gun sonra dogum yapan bı kuzenım vardı ben 30 haftalık dogum yaptım oda benden 1 gun sonra 25+4 te anıden doguma alınmıstı bebegı tam bır aylık olunca yanı 3 gun once ölmüş drlar hergun ıyıye gıdıo durumu dıoken bırden ölmüş bebek(((( cok zor bı durum oda bebegını hergun goruordu sımdı o yuzu aklından nasıl cıkıcak (ALLAH ım kımseye yasatmasın cok zor herseyı hazırdı oglumuzun adıda bulut olucaktı kıyafetlerı anakucagı bebek arabası besık odası hepsı hazırdı
tarihci teşekkür edeirm canım ilgilendiğin için.geçenki tavsiyenede uyuyorum.önce meme sonra biberonkaydirigubbakcemile5
seninkiler nasılllar???kocaman oldular maşallah.yaşınızada az kalmış.benim miniklerim nezaman büyüyecek çoook minikler yahu:)
hıtucı bende su verme ılk 6 ay emerlerse eger suyunuda karsılar o sut
slm cıcegı burnunda anneler ne guzel sız bebekelrınızden konusabılıosunuz bıde bana bakın
emıolarmı emmıolarmı agızları sut dolmayınca basacaklarmı feryadı mama yıcekelrmı uyku duzenlerı nasıl hıcbırınden bı fıkrım yok 1 haftaya kırkımız cıkıo ama ben onlarsız cıkarıcam kırkımı offf offf cok ozledım ya cooookk 34 gun oldu bebekelrımı ıstıyorum benn tospalarımın buyumesını kacırıyorum ama napalım saglık olsun ıyı olsunlarda bıraz daha sıkıcaz dısımızı
bu aradada gecen gun benden 1 gun sonra dogum yapan bı kuzenım vardı ben 30 haftalık dogum yaptım oda benden 1 gun sonra 25+4 te anıden doguma alınmıstı bebegı tam bır aylık olunca yanı 3 gun once ölmüş drlar hergun ıyıye gıdıo durumu dıoken bırden ölmüş bebek(((( cok zor bı durum oda bebegını hergun goruordu sımdı o yuzu aklından nasıl cıkıcak (ALLAH ım kımseye yasatmasın cok zor herseyı hazırdı oglumuzun adıda bulut olucaktı kıyafetlerı anakucagı bebek arabası besık odası hepsı hazırdı
dorukcum benimkilerde yara malesef.karbonatlı su dediler akşam yapmaya başladım.1 bardak suya 1tatlı kaşığı karbonat.sonra pamuğu suya batırıp siliyorum.bide sagdığın sütün kaymağını sür dediler.onu daha denemedim.işe yararmı bilmiyorum.malum daha yeniyiz biz.
selamkızlar...
ya bu cadılar ne zaman bidüzene girecek gecem gündüzüm karıştı ya.. dün gece yarısına kadar bugünde sabah 6 dan öğlen 1 e kadar çıldırttılar beni biri kucak istio öbürü sallanmak istio.. görümcem bi geldi alıştırdı birini sallanmaya offf napıcamı şaşırdım...
hituci bende sağıyorum sürekli ama bi göğsümü daha çok sağıyorum o göğsümçok fena yara olodu ya şimdi denedim sağamadım çok canım yanıyo... senin bi formül varmı buna?
kızlarya bişey daha sorcam.sadece anne sütü veriyorum bebeklere.su vermiyorum havalar sıcakya suda vermelimiyim sizce?
günaydın....iyi haftalar kızlarrr...
ya kızlar çok saçım dökülmeye başladı kuaförüm demişti emzirirken çok dökülecek diye sizlerde de döküldümü ne kadar sürdübilmiyorumkismile
nerocumm doğumdan sonra östrojenin hızzzla düştüğü için saçının da çok dökülmesi gayet normal.
yarın bebeğime kalp ameliyatı yapacaklar
lütfen dua edin küçük kuzuma birşey olmasın
canım belli olmaz düzen işi gerçekten ama sabırla devam et,selamkızlar...
ya bu cadılar ne zaman bidüzene girecek gecem gündüzüm karıştı ya.. dün gece yarısına kadar bugünde sabah 6 dan öğlen 1 e kadar çıldırttılar beni biri kucak istio öbürü sallanmak istio.. görümcem bi geldi alıştırdı birini sallanmaya offf napıcamı şaşırdım...
canım Allah senin de yardımcın olsun,ilk zamanlar nasıl emzirdiniz bebekleri arkadaşlar?meme ucunu tutmakta çok zorlanıyorlar.birde süt dolunca iyice sertleşiyo meme daha da zor oluyo.
yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum......
canım tarhiçi kuzum vermiş en güzel cevabı,hituci bende sağıyorum sürekli ama bi göğsümü daha çok sağıyorum o göğsümçok fena yara olodu ya şimdi denedim sağamadım çok canım yanıyo... senin bi formül varmı buna?
canım hiç gerek yok etrafında şu bu yok bardaklarda sular,pamuklar bilmem neler,yoğurtlar falan,bebeğin damak tadını ve ağız florasını bozabilecek şeyler bunlar,dorukcum benimkilerde yara malesef.karbonatlı su dediler akşam yapmaya başladım.1 bardak suya 1tatlı kaşığı karbonat.sonra pamuğu suya batırıp siliyorum.bide sagdığın sütün kaymağını sür dediler.onu daha denemedim.işe yararmı bilmiyorum.malum daha yeniyiz biz.
canım ne verirsen ver bebeklere bir iki çay kaşığı su vermnekte hiçbir beis görmüyorum ben,kızlarya bişey daha sorcam.sadece anne sütü veriyorum bebeklere.su vermiyorum havalar sıcakya suda vermelimiyim sizce?
hep söylüyroum canım,sağlıkla gelsin herşey unutulacak inşallah..hıtucı bende su verme ılk 6 ay emerlerse eger suyunuda karsılar o sut
yerimseniben boshayallersmile opuyorumnanaktan alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5 Şenizcanım lansinoh mükemmel bi göğüs kremi ve sürüp bebeği emzirmende sakınca yok emzirdikten sonra da mutlaka sürüyosun ben de sağıyodum çok şükür hiç yara olmamıştı
geldim anammmm geldimmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemilehymarryyyyyyyyyyyy nerdesin tatluumm
canım benimmmm,yarın bebeğime kalp ameliyatı yapacaklar
claireeee naber tatlllıımmm,Dualarım seninle inşallah o küçücük yürek sağlıkla çıkacak ameliyattan şimdiden çok geçmiş olsun lütfen yüreğini ferah tut.
yarın bebeğime kalp ameliyatı yapacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?