Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

canım sağarak memeni yumuşatman iyi hem sütün de çoğalıra.s

tarihci teşekkür edeirm canım ilgilendiğin için.geçenki tavsiyenede uyuyorum.önce meme sonra biberonkaydirigubbakcemile5
seninkiler nasılllar???kocaman oldular maşallah.yaşınızada az kalmış.benim miniklerim nezaman büyüyecek çoook minikler yahu:)

evet canım artık yalnız bakıyorum.. malesefe bende karar vermiş değilim yanımda birileriolsamı olmasamı.aslında sadece evin işlerini yapacak biri olsa bebeklere rahat bakıyorum ama onlar uyuyunca ev işlerine dalıyorum sonra halim kalmıyor. eve gelende sadece ev işine bakmıoki az emzirdin çok emzirdin az giydirdin çok giydirdin. herşeye karışıyolar....

canım benim kıyamam ama maalesef sana kötü bi haberim vareyvahedigeldismilebenimkiler haftaya 1 yaşına gircekler hala düzene giremedileerrkafamçokkarıştı o yüzden daha çoookk zamanımız var galibaakannehir
desene beni zaha çokkk zor günler beklio:)

benimkiler önce meme işine malesef kanmıyolar artık azğzına süt yağmayınca basıyolar feryadı.... mecburen mama önden peşinden meme keyfi... malesef sütümde yetmiyor onlara...yemek üstüne çay niyetine :)

hituci bende sağıyorum sürekli ama bi göğsümü daha çok sağıyorum o göğsümçok fena yara olodu ya şimdi denedim sağamadım çok canım yanıyo... senin bi formül varmı buna?

dorukcum benimkilerde yara malesef.karbonatlı su dediler akşam yapmaya başladım.1 bardak suya 1tatlı kaşığı karbonat.sonra pamuğu suya batırıp siliyorum.bide sagdığın sütün kaymağını sür dediler.onu daha denemedim.işe yararmı bilmiyorum.malum daha yeniyiz biz.

kızlarya bişey daha sorcam.sadece anne sütü veriyorum bebeklere.su vermiyorum havalar sıcakya suda vermelimiyim sizce?

hıtucı bende su verme ılk 6 ay emerlerse eger suyunuda karsılar o sut
slm cıcegı burnunda anneler ne guzel sız bebekelrınızden konusabılıosunuz bıde bana bakın
emıolarmı emmıolarmı agızları sut dolmayınca basacaklarmı feryadı mama yıcekelrmı uyku duzenlerı nasıl hıcbırınden bı fıkrım yok 1 haftaya kırkımız cıkıo ama ben onlarsız cıkarıcam kırkımı offf offf cok ozledım ya cooookk 34 gun oldu bebekelrımı ıstıyorum benn tospalarımın buyumesını kacırıyorum ama napalım saglık olsun ıyı olsunlarda bıraz daha sıkıcaz dısımızı
bu aradada gecen gun benden 1 gun sonra dogum yapan bı kuzenım vardı ben 30 haftalık dogum yaptım oda benden 1 gun sonra 25+4 te anıden doguma alınmıstı bebegı tam bır aylık olunca yanı 3 gun once ölmüş drlar hergun ıyıye gıdıo durumu dıoken bırden ölmüş bebek (((( cok zor bı durum oda bebegını hergun goruordu sımdı o yuzu aklından nasıl cıkıcak (ALLAH ım kımseye yasatmasın cok zor herseyı hazırdı oglumuzun adıda bulut olucaktı kıyafetlerı anakucagı bebek arabası besık odası hepsı hazırdı

başı sağolsun kuzeninin Allah öyle acılar vermesin inşallah
of çekme dalinciğim iyi olduklarını biliyorsun yanında değiller ama gelecekler inşallah
şükret kurtulacaklar Allahın izniyle
ben senden farklı değilim haftada 2 gün gösteriyorlar bebeklerimi birini kalp ameliyatı yapmayı düşünüyorlar solunum cihazından çıkamıyor kalbindeki delik kapanmıyor sabır umut ve duayla bekliyorum kuzularımı onlar iyi olacak ve eve gelecekler rabbim tüm hastanedeki bebeklerin yanında

canım benim ne zaman ne istersen sorabilirsin bilgilerimiz el verdiğince yardımcı olmaya çalışırız sana ve miniklerineopuyorumnanaktan
benimkileri sorma tam cadı oldular valla en süpürgelisindenkaydirigubbakcemile3seninkiler de büyücek göz açıp kapayıncaya kadar geçiyo zaman koşuşturmadan farkına varmıyosun bilea.s

başınız sağolsun canım..

canım lansinoh mükemmel bi göğüs kremi ve sürüp bebeği emzirmende sakınca yok emzirdikten sonra da mutlaka sürüyosun ben de sağıyodum çok şükür hiç yara olmamıştı

günaydın....iyi haftalar kızlarrr...

ya kızlar çok saçım dökülmeye başladı kuaförüm demişti emzirirken çok dökülecek diye sizlerde de döküldümü ne kadar sürdübilmiyorumkismile

ah dorukcğm ilk 2 ay bende çok zorlandım gece gündüz ayrımı bilmiyor hatunlar...sadece bağırıyorlar valla benimkiler 40 ta sonra azıcık bi düzeldiler kaydirigubbakcemile3

hituci bende sağıyorum sürekli ama bi göğsümü daha çok sağıyorum o göğsümçok fena yara olodu ya şimdi denedim sağamadım çok canım yanıyo... senin bi formül varmı buna?

bende ilk başlarda ağlayarak emzirdim ama baktım olacak gibi değil 3 gün emzirmedim sadece sağdımda kendine geldi göğüslerim ama her emzirmeden sonra lansinoh krem sür cnm hiç ihmal etme sürekli elinde olsun hatta sağdıktan sonra bile sürr....

kızlarya bişey daha sorcam.sadece anne sütü veriyorum bebeklere.su vermiyorum havalar sıcakya suda vermelimiyim sizce?

ben mama verdiğim için su veriyorm valla bu sıcakta,ama emziriyosan gerek yok diye düşünüyorum...anne sütünde hepsi var nasılsa

slm kızlar, misafirim vardı 4-5 gündürfırsat bulamadım, geçmişi de okuyamadım, umarım herkes iidir, hepinizi kocaman öpüyom... meyve hazırlamam lazım kızlara kaçtım ben, daha mutfak dandini offf.. çok işim var çokkk

opuyorumnanaktanselam canlarımm,
aman ne muahbbetler akmış,keşke burda olabilseydim de ben de katılsaydım,
haftasonu nette problem çıktı,şimdi denedim oldu,bilmem noldu sempatiksalakcinni
herkesi yavrularıyloa beraber öpüyorum
opuyorumnanaktan
canım belli olmaz düzen işi gerçekten ama sabırla devam et,
yanıdna yatırmamaya gayret et,
prensiplerin belli olsun,
ve sonrasında Allahtan yardım iste ki herşey yoluna girsin,
herşeyi deneyerek hala yavruları zorlayan anneler de var elbette tarihçi kuzum gibi,Allah hepimizin yardımcısı olsun..
canım Allah senin de yardımcın olsun,
fakat şunu söyleyeyim bebeklerimiz 3.5 şr kilo doğmuyorlar,malum,
yani küçükler,bu yüzden emme refleksleri de çok zayıf oluyor,
isterse memen ağzında olsun yine tutamayabilir yavrun,
ağzına aksa alamayabilir,
bu öğrenmekle alakalı olduğunu yaşayarak öğrendim,
bir kızım resmen ilk bir ay hhiiiiççç ememedi,ama hiç,
sürekli ağzına vere vere vere 1 ay sonrasında emmeye başladı ki,hala emiyor maşallah,
sabırla ağzına tutuşturarak,kendinde suç bulmadan denemeye devam et canım..
canım tarhiçi kuzum vermiş en güzel cevabı,
ben de lansinoh göğüs kremini emzirmeden önce ve sonra sürekli sürdüm,
bebeğe de zararı yok,benim de göğsüm hiç mi hiç yara olmamıştı,ama inanıyorum o krem sayesinde canım,
tavsiye ederimyerimseniben
canım hiç gerek yok etrafında şu bu yok bardaklarda sular,pamuklar bilmem neler,yoğurtlar falan,bebeğin damak tadını ve ağız florasını bozabilecek şeyler bunlar,
yukarıdaki tavsiyem gibi sana da lansinoh krami tavsiye ederim canım..
canım ne verirsen ver bebeklere bir iki çay kaşığı su vermnekte hiçbir beis görmüyorum ben,
yine kendi terübelerime dayanarak söylüyorum..
hep söylüyroum canım,sağlıkla gelsin herşey unutulacak inşallah..
az kaldı....
canım lansinoh mükemmel bi göğüs kremi ve sürüp bebeği emzirmende sakınca yok emzirdikten sonra da mutlaka sürüyosun ben de sağıyodum çok şükür hiç yara olmamıştı
yerimseniben boshayallersmile opuyorumnanaktan alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5 Şeniz
bilmem anlatabildim mi yine
hymarryyyyyyyyyyyy nerdesin tatluumm
geldim anammmm geldimmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile
sağol canım ilgine Şeniz
yarın bebeğime kalp ameliyatı yapacaklar
lütfen dua edin küçük kuzuma birşey olmasın
canım benimmmm,
hep aklımdasınn,onları görmek çok zordur eminim ama,çok güçlüler onlar inan,
çok hızlı bir değişim ve gelişime açık onların hücreleri,
anne karnında geçirdikleri değişim bunlardan çok daha zor inan,
ama tabi ki çok zor bir anne iiçin,
sadece bugünleri atlaatcağınıza yürekten inandığım ve o yavrunun gücünü bildiğim için bu kadar net yazıyorum belki,
inşallah bu yılki sıkıntılı annelerin hepsi sağlıkla yavrularını kcauklayacaklar,
bütün kandil ve özel gecelerde ismen dua ediyorummm:Saruboceq:
Dualarım seninle inşallah o küçücük yürek sağlıkla çıkacak ameliyattan şimdiden çok geçmiş olsun lütfen yüreğini ferah tut.
claireeee naber tatlllıımmm,
sadece öyle cöh deyip kaçma yaaaaww,
yavruları anşat,
kendinizi anlat,
nasılsınn:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…