ahh canım benim yaa..allah yardımcınız olsun tez zamanda şifa versin..inşallah iyi haberlerini paylaş buradan bizlerle..yarın bebeğime kalp ameliyatı yapacaklar
lütfen dua edin küçük kuzuma birşey olmasın
öyle oluyor ablam..malum çocuklar sanırım artık daha nadir gelebiliyor herkes..napalım yavrular sağlıkla büyüsünler de sohbet hep var dimi ama..?bugün ben buralardayım ama kimse yok
cnm çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versin yavruna,,,yarın bebeğime kalp ameliyatı yapacaklar
amanın bu çingene salıncakları banada yapacaklardı benm cadılar uyumuyor diye izin vermedim valla hangisini yatırıcam anacığm...artvinli cnm ben çok bağırdıklarında bazen araba pusetinde sallayarak uyutuyorum daha çabuk uyuyor hatunlar .:))Hituci canım benim oğlumda ilk zamanlar hiç emmedi,meme saatlerimizde krize girerdim resmen.
Kayınvalidem zorla oğluma yapıştırmaya çalışırdı göğsüme,oğlum çığlık çığlığa bağırırdı.oooffff ne zor günlerdi.
Hep sağdım sütümü öyle verdim oğluma,şimdi emiyor çok şükür ama illa biberondanda yemek istiyor yoksa uyumuyor sıpa.Ben mamada veriyorum günde 1 2 kez en fazla.
Perşembe 2 aylık oluyoruz o kadar huy değiştirdiki oğlum.Ananemiz çingene salıncağına alıştırdı,dün gece o kadar çok ağladıki gece 4 te tası tarağı topladık ananeye gittik,oğlumu yatırdım salıncağa o yırtınarak ağlayan çocuk hııııı diyerek hemen uykuya daldı ve 3 saat deliksiz uyudu.Ah anne ah başka ne diyim ben.
Şimdide emdi uyumuyor ağlıyor sürekli,bende arabasına yatırdım evde dolandık uyudu bunu keşfettiğim iyi oldu.Bende buna alıştırayımda tam olsun valla.
yarın bebeğime kalp ameliyatı yapacaklar
arkadaslar hepınız dogum yaprınız dıger topıkte kımse kalmadı bır ben,kırpı,cartman kaldık.artık o topık cok sıkıcı.bızlewr ıcınde dua edın saglıkla doguralım bebıslerımızı
arkadaslar hepınız dogum yaprınız dıger topıkte kımse kalmadı bır ben,kırpı,cartman kaldık.artık o topık cok sıkıcı.bızlewr ıcınde dua edın saglıkla doguralım bebıslerımızı
Kızlar slm,bebekleri uyumayan ve gazlı olan annelere tavsiyem kraftın dondolino otomatik sallanan beşik ve ilerde mama sandalyesi olabilen bir ürünü var kesinlikle onu tavsiye ederim,benim oğullarımın 5. aylarına kadar gaz sancıları bitmedi dondolinolar hayatımızı kurtardı mamalarını yedikten sonra oraya koyup ikisi yanyana sallanıp uyurlardı,hatta 9 aylık olduk hala gündüzleri onlarda uyuyorlar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?