Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

Ah ne güzel muhabetler akmıs ..

Eren zeyno canım hiç merak etme ogünlerde geliçek birazdaha sabır RAbbim kolaylıklar nasip eylesin duamdasın inş... Akrabanda ALLAhdan sabır diliyorum cok zor bir durum...

Hutci canım facede yazmıssın denk gelemedim kusura bakma malum cocuklar biliyosun..
Ne kadar sevindim anlatamam ben bile merakla senin dogumu bekliyodum ALLAH anneli babalı büyütsün inş..
İlk zamanlar zordur bilirim tecrubesizlik onlara alışmak ve onların yeni dünyaya alışması gercekten zor ALLAH koaylık versin..
Ama sunu söylim benim kızım ilk emdi oglum 2 aydan sonra emmeye basladı ama sabırla hergün beni emmesini sagladım cok küçük dogdukları için ememiyolar ama sunu söylim sagıp veriyosun ya doyduklarını anladıgın zaman gogsunu ver seni bilsinler biberona alışmasınlar bende sagdım sükür yara olmadı krem sayesinde karbonat falan sürmedim hymaryynin dedigi gibi cocukların agzının tadı bozulmasın zaten yavrular hiç bişi bilmiyolar..
Kesinlkle onlar cok az bişiden doyarlar sütün varken kendini unutturma

yarın bebeğime kalp ameliyatı yapacaklar
lütfen dua edin küçük kuzuma birşey olmasın
ahh canım benim yaa..allah yardımcınız olsun tez zamanda şifa versin..inşallah iyi haberlerini paylaş buradan bizlerle..
bugün ben buralardayım ama kimse yok
öyle oluyor ablam..malum çocuklar sanırım artık daha nadir gelebiliyor herkes..napalım yavrular sağlıkla büyüsünler de sohbet hep var dimi ama..?

Hituci canım benim oğlumda ilk zamanlar hiç emmedi,meme saatlerimizde krize girerdim resmen.
Kayınvalidem zorla oğluma yapıştırmaya çalışırdı göğsüme,oğlum çığlık çığlığa bağırırdı.oooffff ne zor günlerdi.
Hep sağdım sütümü öyle verdim oğluma,şimdi emiyor çok şükür ama illa biberondanda yemek istiyor yoksa uyumuyor sıpa.Ben mamada veriyorum günde 1 2 kez en fazla.

Perşembe 2 aylık oluyoruz o kadar huy değiştirdiki oğlum.Ananemiz çingene salıncağına alıştırdı,dün gece o kadar çok ağladıki gece 4 te tası tarağı topladık ananeye gittik,oğlumu yatırdım salıncağa o yırtınarak ağlayan çocuk hııııı diyerek hemen uykuya daldı ve 3 saat deliksiz uyudu.Ah anne ah başka ne diyim ben.
Şimdide emdi uyumuyor ağlıyor sürekli,bende arabasına yatırdım evde dolandık uyudu bunu keşfettiğim iyi oldu.Bende buna alıştırayımda tam olsun valla.

artvinli canım Cok güzel ya seninde odalardadolaştırman :))

Nasıl gidiyo hiç görünmüyorsun artık.

selam kızlar....iyimi herkez bebişler....ben bu hafta çalıştığım için kuzularımı çooooookkkkkkkk özlüyorum....

yarın bebeğime kalp ameliyatı yapacaklar
lütfen dua edin küçük kuzuma birşey olmasın
cnm çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versin yavruna,,,

amanın bu çingene salıncakları banada yapacaklardı benm cadılar uyumuyor diye izin vermedim valla hangisini yatırıcam anacığm...artvinli cnm ben çok bağırdıklarında bazen araba pusetinde sallayarak uyutuyorum daha çabuk uyuyor hatunlar .:))

Medinecim arada bakıp yazılanları okuyup çıkıyorum.

Valla canım ne yaparsın uyumayınca bizde odaları geziyoruz ah birde söylemediğim şey dökmediğim dil kalmıyor ama uyuyor sonuçta.Birde araba durunca başlıyor ağlamaya sanki motorlu aracım ben yoruluyorum anacım.
Sen nasılsın senin kuzular büyümüştür darısı bizim başımıza.

NEROKACIM canım bizim araba koltuğumuz yok,ama arabasından uyuttum bugün.
Nasıl çığlık çığlığa ağlıyor emzirdim olmuyor,biberon istiyor onada müsade etse bari,tek elimde yağız tek elimde sağma makinası süt sağdım.Onu içtide rahat etti oda bende şimdi uyuyor 1,5 saattir çok şükür.

arkadaslar hepınız dogum yaprınız dıger topıkte kımse kalmadı bır ben,kırpı,cartman kaldık.artık o topık cok sıkıcı.bızlewr ıcınde dua edın saglıkla doguralım bebıslerımızı

Kızlar slm,bebekleri uyumayan ve gazlı olan annelere tavsiyem kraftın dondolino otomatik sallanan beşik ve ilerde mama sandalyesi olabilen bir ürünü var kesinlikle onu tavsiye ederim,benim oğullarımın 5. aylarına kadar gaz sancıları bitmedi dondolinolar hayatımızı kurtardı mamalarını yedikten sonra oraya koyup ikisi yanyana sallanıp uyurlardı,hatta 9 aylık olduk hala gündüzleri onlarda uyuyorlar........

slm arkadaşlar, pek ihtimal vermiyorum ama yinede sormak istedim. adetten 5 gün önce değerim 125, beklenen adetten bir gün sonra 1420. sizce çoğul olabilirmi? son adet tarihim 1 temmuzdu. yarın doktora gidicem inşaallah ama merak işte

İnşallah bebişlerinize zamanında,sağlıkla ve sıhhatle kavuşursunuz hepiniz cnm....

Kesinlikle bende tavsiye ederim...mucizevi alet diyorum ben ona...benimde 5 aylık ikiz kızlarım var biri çok gazlıydı. kucaktan inmeden hiç uyumadan ağlardı...sonra bu kraftın dondolino otomatik sallanan beşiğini aldık ve çok rahat ettik hem yavrum hem biz...şimdide asla başka şekilde uyumaz uykusu gelince yatırırım mamasınıda ağzına dayıyorum en fazla 5 dk da uyur. gündüzde onda yatmayı seviyor ikiside...bende kesinlikle tavsiye ediyorum...

bizimkilerin uykusu ve gaz problemleri düzene girdi çok şükür ama benim oğlum son 1 haftadır uyurken epey huysuzlaşmaya başladı her saat kalkıyor diyebilirim acaba dişmi çıkarıyor sizlerde böyle sorun yaşamışmıydınız diş çıkarırken?

utku karan ameliyattan kurtuldu kalbindeki delik kapanmış mucize gibi 2 defa ekg çektiler kapalı çıktı dr burada yapacağımız birşey yok diye bizi 9 eylülden tekrar tepeciğe göndedi ambulansla bebeğimizi geri kardeşinin yanına götürdük kesilmekten kurtuldu yavrum ama solunum sorunu devam ediyor makineden ayrılamıyor ciğerleride iyileşince hayati riski bitecek inşallah

birce canım çok sevindim oğlunun iyi olmasına.Allahım herkesin evladını bağışlasın hayırlısıyla sağlıkla.amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…