Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

gunaydin canlar
KK da q klavye calisiyor bende sizde de oyle mi suanda
face de yazdim sorun olmadi ama burda kabul etmiyor
neyse

nasisiniz gorusemeyeli
ben bu haftanin basindan beri yogundum
yine bir ev pesine dustuk o da olmadi
misafirlerim vardi falann
siz nasilsiniz

bu arada sallanan besik demissiniz de
sonucta onlar uygun bisey degilki
hele iki cocugun besigi nerdeyse 1000 lira ederakannehir
insaf diyorum hehehehhe

birce masallah yavruna
bak onlar nasil kuvvetliler
daha guzel gunler olacak insallah

çok şükür canımAllah sağlıkla hayırlısıyla hastaneden çıkışınızı da nasip etsin:Saruboceq:

hymarry canım tel.de sölemeyi unuttum doğumgünü için gelen misafirlere anı olarak kalsın diye gitti gidiyordan uğurböcekli kelebek magnetleri getirttim üstelik lavanta kesecikli zemuszemus

hymarry canım tel.de sölemeyi unuttum doğumgünü için gelen misafirlere anı olarak kalsın diye gitti gidiyordan uğurböcekli kelebek magnetleri getirttim üstelik lavanta kesecikli zemuszemus

super
canim acaba bir net adresi var mi gorebilecegim

günaydın....
ya bu kızlar kolikmi oldu ne hele bi tanesi ağlarken mosmor oluyo.. kucağıma alınca susuyo bişi yok gibi. aslında kucağada fazla almadım ama... offff valla böle giderse çok zor büyür bu kızlar ya

selam doruk,
canım herşey olabilir,hemen kolik diye düşünme bence,
bu şikayetini aylık kontrole gittiğinde doktoruna da söyle,
düzenli kaka yapıyor mu mesela yavrun,kabız olabilir,
gaz çıkarttırıyormusun her beslenme sonrası,eğer geğirmiyorsa çocuk,gaz olarak aşağı iner ve daha çok zrolar yavrunu,
sonra kusması varmı,midesinde bir sıkıntısı olabilir,
hızlı kaldırılınca refleks olarak rahatsız oluyor olabilir....

yarın aylık kontrolümüz var canım dr a danışıcam tabi..
ama düzenli kaka yapıyor. gaz problemide yok şimdilik şükür.kusmada yok öle sadece beslenme sonrası az miktarda süt çıkıo ağzından biriken süt oda belli.tek anladığım beni sürekli kucağında tut diyor. kucakda hiçbişi yok hatta çok mutlu oluyor yüzü.. zor bela uyuttum şimdi. bide sallamaya alıştı offff....

opuyorumnanaktan sempatiksalakcinni

UĞUR BÖCEKLİ BÜYÜK KELEBEK ŞOK ŞOK, #29364517 Gittigidiyor.com

bunları evde hasır bi sepetim vardı üstüne pembe kurdela geçirip onun içine koydumopuyorumnanaktan

delikafadulden süperrrr,
ben de kopya çekebilirmiiyiimmm,
ama var ya neye takıldım,keşke diğer kanatta da bir uğur böceği olsaydı,
yani iki kanatta iki uğur böceği,
ikiziz ya sempatiksalakcinni
çok mu saçma olurdu,yada böyle bir ek isteyebilirmiyiz satıcıdan?

dorukcum benim oğlanlardan biride aynen böyle.doktor kontrolümüzde kolik olabileceğini söyledi ve bir damla verdi.o damlayı verince gazını çıkarıyor ve biraz sakinleşiyor.biz geceleri rahatız ama gündüz çok yorucu oluyor.helede eve misafir gelince o günümüz rezil oluyor.deniz hiç susmadan ağlıyor.

Vallahi büyük rahatlık imkanı olan alsın zaten fiyatıda öyle çok uçuk birşey değil...

Büyük ihtimal kolik olabilir cnm,kolikli bebek çok zor benim ikiside öyleydi ve normalde 3. aylarına kadar sürmesi gereken kolik bizde 5. ayda bitti...kucağa alınca daha sakinliyorlar o yüzden alıyorduk,4. aydan sonra alışıyorlarmış kucağa bebekler alışıcak diye almıyorsan korkma yani.....bu arada gerçekten çoookkkk zor büyüyorlar ve büyüdükçe herşey daha da zorlaşıyor maalesef.......delikafadulden

selam kızlar ben bu topigi yeni keşfettim nasılsınız hepinizde biz çok iyiyiz Allah şükür biraz kuzular huysuz ama olacak okadar özellikle tuanamın akşam sancıları var hergün aglıyor kuzum doktora sordum gaz sancısı dedi bu gaz sancısı nezman geçer

Son düzenleme:
benim şevvalimdede var mosmor olma ama kolik değil... istediği olmayınca ağlamayı abartıyo sıpa
:mymeka: vay vay vayyy,
üstteki sıpa mı bu kayracım
oooo canım hoşgeldiiinnnbuyrunnnnnnnnn
nasılsıınn,bak biz burda baya kaçbin mesaj olduk,
sen nerdesin,neler yapıyorsun,yavrular nasıl,anlatsana?

canım biz gaz sancısı yaşamadık bilemiyorum,ama burda başka arkadaşlar sana yardımcı olurlar,
Allah yardımcın olsunn..

utku karan bebek 3 hastane gezdi ambulanlarda üşüdü ameliyattan kurtuldu çok şükür ama şimdide zatüre olmuş yavrum Allah hayırlısını versin ciğerleride bir iyileşse röntgende pek iyi gözükmüyormuş tedaviye başlanmış rabbim kurtarır yine inşallah
bende sizlere ev maceralarımızı yazacağım bir gelsinlerde hepiniz benim için öpün kuzularınızı

canım benim o neleri atlattı neleri,
bu da bişey mi onun için,sen de kendini üzüyorsun:umursamaz:
güçlü ol,Allahın izniyle herşey yoluna girer canım,
sen de bizlere evdeki maceralerını anlatırsın aynen boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…