utku karan ameliyattan kurtuldu kalbindeki delik kapanmış mucize gibi 2 defa ekg çektiler kapalı çıktı dr burada yapacağımız birşey yok diye bizi 9 eylülden tekrar tepeciğe göndedi ambulansla bebeğimizi geri kardeşinin yanına götürdük kesilmekten kurtuldu yavrum ama solunum sorunu devam ediyor makineden ayrılamıyor ciğerleride iyileşince hayati riski bitecek inşallah
hymarry canım tel.de sölemeyi unuttum doğumgünü için gelen misafirlere anı olarak kalsın diye gitti gidiyordan uğurböcekli kelebek magnetleri getirttim üstelik lavanta kesecikli zemuszemus
selam doruk,
canım herşey olabilir,hemen kolik diye düşünme bence,
bu şikayetini aylık kontrole gittiğinde doktoruna da söyle,
düzenli kaka yapıyor mu mesela yavrun,kabız olabilir,
gaz çıkarttırıyormusun her beslenme sonrası,eğer geğirmiyorsa çocuk,gaz olarak aşağı iner ve daha çok zrolar yavrunu,
sonra kusması varmı,midesinde bir sıkıntısı olabilir,
hızlı kaldırılınca refleks olarak rahatsız oluyor olabilir....
yarın aylık kontrolümüz var canım dr a danışıcam tabi..
ama düzenli kaka yapıyor. gaz problemide yok şimdilik şükür.kusmada yok öle sadece beslenme sonrası az miktarda süt çıkıo ağzından biriken süt oda belli.tek anladığım beni sürekli kucağında tut diyor. kucakda hiçbişi yok hatta çok mutlu oluyor yüzü.. zor bela uyuttum şimdi. bide sallamaya alıştı offff....
biv cim senin ticker yanlışmı olmuş.... siz 6 aylık olmadınızmı
super
canim acaba bir net adresi var mi gorebilecegim
UĞUR BÖCEKLİ BÜYÜK KELEBEK ŞOK ŞOK, #29364517 Gittigidiyor.com
bunları evde hasır bi sepetim vardı üstüne pembe kurdela geçirip onun içine koydumopuyorumnanaktan
günaydın....
ya bu kızlar kolikmi oldu ne hele bi tanesi ağlarken mosmor oluyo.. kucağıma alınca susuyo bişi yok gibi. aslında kucağada fazla almadım ama... offff valla böle giderse çok zor büyür bu kızlar ya
Kesinlikle bende tavsiye ederim...mucizevi alet diyorum ben ona...benimde 5 aylık ikiz kızlarım var biri çok gazlıydı. kucaktan inmeden hiç uyumadan ağlardı...sonra bu kraftın dondolino otomatik sallanan beşiğini aldık ve çok rahat ettik hem yavrum hem biz...şimdide asla başka şekilde uyumaz uykusu gelince yatırırım mamasınıda ağzına dayıyorum en fazla 5 dk da uyur. gündüzde onda yatmayı seviyor ikiside...bende kesinlikle tavsiye ediyorum...
günaydın....
ya bu kızlar kolikmi oldu ne hele bi tanesi ağlarken mosmor oluyo.. kucağıma alınca susuyo bişi yok gibi. aslında kucağada fazla almadım ama... offff valla böle giderse çok zor büyür bu kızlar ya
:mymeka: vay vay vayyy,benim şevvalimdede var mosmor olma ama kolik değil... istediği olmayınca ağlamayı abartıyo sıpa
oooo canım hoşgeldiiinnnbuyrunnnnnnnnnselam kızlar ben bu topigi yeni keşfettim nasılsınız hepinizde biz çok iyiyiz Allah şükür biraz kuzular huysuz ama olacak okadar özellikle tuanamın akşam sancıları var hergün aglıyor kuzum doktora sordum gaz sancısı dedi bu gaz sancısı nezman geçer
utku karan bebek 3 hastane gezdi ambulanlarda üşüdü ameliyattan kurtuldu çok şükür ama şimdide zatüre olmuş yavrum Allah hayırlısını versin ciğerleride bir iyileşse röntgende pek iyi gözükmüyormuş tedaviye başlanmış rabbim kurtarır yine inşallah
bende sizlere ev maceralarımızı yazacağım bir gelsinlerde hepiniz benim için öpün kuzularınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?