Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

hoşbulduk canım teşekkürler ben iyim sizlen nasılsınız ben kuzularla ugraşmaktan anca haberim oldu burdan canım kuzular Allaha şükür iyuiler büyüyorlar artık kucagına albeni diye aglıyorlar bugün ikisi aynı anda agladılar bende ikisini zor alıyorum onun için attım arabalarına evin içinde dolaştıkda susutular yoksa basıyorlar baglı

canım inşallah kuzuların saglıklarına kavuşup gelecekler annesinin kucaklarına sen yeterki sabret ve Allaha sıgın Allahım acil şifalar versin inşallah

Mrb cnm,benim kuzular tam 5 ay bu gaz sancısını çektiler,normalde 3. ayın sonunda bitermiş.....biz rezene çayı veriyorduk hergün...sab simplex adında gaz için bir damla günde 2 defa 6 şar damla şeklinde ve karın bölgelerine sıcak havlu koyuyorduk o şekilde biraz rahatlıyorlardı.....

canıııım tabi ki kopya çekebilirsin ama benim aklıma bu çift uğur böceği gelmemişti:bbo: satıcıya sorarsın olur mu diye zaten üstüne ücretsiz olarak istediğin yazıyı da yazıyolar ben iyi ki doğdunuz elfin&melina yazdırdımolumunekankayizsmile

herkese merhabaaaaaaaaa bugün evde yoktum bakamadım hiç muhabbetler akmışkaydirigubbakcemile2
yarın kızların doğumgünü partisi var çooook heyecanlıyım:sm_cool: aslında doğumgünleri 9 ağustos ama halamız burda oturmuyo ve pazartesiye kalamıyo çalıştığı için o yüzden kutlama yarın olcek Allah nasip ederse:Saruboceq: bana dua edin canlar kızlar kudurmasın da güzel geçsin inşallah:Saruboceq: hepinizi bebişlerinizi öpüyorum kocamaaaaaannnopuyorumnanaktan

hayırlı olsun tarihci canım bizim doğum günümüzde yaklaştı 24ünde bende cok heyecanlıyım ramazan olduğu için biraz tereddütteyim bakalım napcaz...
rose hele sükür konyadan birisini görebildim nerde oturuyorsun biraz anlatsana...
bu arada benimkiler uyudu heryer dağınık kalkmam lazım artık....

kızlar günaydın...
size bişey sorcam...
11 günlük oldu bebeklerim.birisinin göbeği 3 gün önce düştü ama diğeri hala düşmedi.bide gazlı bezle hergün pansuman yaptığımız halde göbek sulanıyo kurumuyo düşmüyoda. sulandığı için gazlıbezde yapışmış.bebeğimin normalde bi sıkıntısı yok ama pansuman yaparken ağlamaktan bihal oluyo yavrum bende eriyom resmen.lütfen bişey söyleyin bana.böyle olan varmı?yada bi öneri...dramı götürsem?offf of mafoldumben

cennet canım cevap yazdığın için teşekkür ederim.
ağlamaktan bihal oldum cnlar yaaa.annelik böyle bişey galiba...
yorgunluğu değilde stresi eskitiyo insanı galiba.
göbeğimiz biraz önce düştü.çoooook mutlu oldum...
bi göbek insanı nekadar uzuyo.rabbim daha büyük dertler vermesin ve bebeği hasta olanlara küvezde olanlara şifa versin inşallah.

cevabın için teşekkürler canım bende rezene veriyorum zinco verdim nurse harveys verdim olmadı ve sab simplex vermedim inşallah biran önce geçer

hayırlı olsun canım nice yıllara inşallah saglıklı sıhatli mutluluk içinde inşallah

selam canım ben mengenede oturuyorum sen nerde oturuyorsun senin kuzular büyümüş maşallah

bencede doktora götür canım biz hiç pansuman falan yapmadık bize hiç doktorlar söylemediler 10 günde düştü göbekleri Allaha şükür bir sıkıntı olmadı

hituci canım benim kızların biri 4.günde düşürdü,
ikincisi tam 14.gündeee,
eğer sarı akıntı ve iltihabi bir durum gözlenmiyorsa bağırmaları normal canım,
bir de bir oksijen sıkıyorduk fıs fıs,ama ne ağlıyorlardı,
yine de içine sinmiyrsa bir doktorunuza görün canım..

selam millet ben geldiiimm doğumgünümüzü yaptıııkk çok şükür herşey çok güzeldi çok yorgun ama çoookk mutluyuummhihoyyyt
cennet canım sizin de az kalmış hayırlısıyla siz de mutlu mutlu atlatırsınız inşallah doğumgününüzü
hymarryyyy napoonnopuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım allahım yeni yaşlarına sağlıkla kavvustursun inşallah nasıl oldu doğum gununuz biraz anlatsana belki değisik tiyolar alırım

hayırlı olsun canım allahım yeni yaşlarına sağlıkla kavvustursun inşallah nasıl oldu doğum gununuz biraz anlatsana belki değisik tiyolar alırım

cennetcim sağola.s.
evde yaptık doğumgünümüzü malum süsledik heryerikaydirigubbakcemile2iki tane pasta yaptırdıka.sslayt gösterisi hazırladık gelenlere onu izlettik,misafirlere anı olması için kelebek şeklinde buzdolabı magnetleri verdik,hediyeler açıldı,pasta kesildi,yere örtü serdim kızlar kendi pastalarını kendileri yediler daha doğrusu bulandılarkaydirigubbakcemile3hadii banyoyaaadelikafadulden doğduklarında hastaneden ilk ayak izlerini vermişlerdi biz de onun hemen yanına 1 yaş ayak izi yaptıkdelikafadulden böle işte çok bölee aman aman değişik şeyler yapmadık ama herkes çok eğlendi alkisalkisalkis

cok güzel yaa sabırsızlıkla bekliyorum bende bisey sorucam suslerin tanesi yada kac tane aldıysan kac liraya geldi canım belki bende alırım

canım beniiiiiiiiiiiiimmm napiyim yeni haberler var bizde,
dün ev aldııııııııııııııkkk delikafadulden :sm_cool: hihoyyyt :teytey:

sizi aramadım inan bilerek ve isteyerek oldu bu,
yorgunluğunu ve yopğunluğunu bildiğim için öyle arada olsun istemedim,
ben gerçek doğumgünüzde bütün ayrıntıları öğrenmek için arıycammm ve kutlıycam canım sizi,
ama kızlara bir hediye getirmek isterdim yakın olsam var yaaa,
çok öp annesi minik fındık kurtlarınııı Şeniz

kızlar merhaba,
dün kız kardeşimin yeni taşındığı sitenin yanında bir siteyi görmeye gittik,
bir kaç zamandır ev değiştirme arzumuzun ve girişimimizin olduğunu bilen arkadaşlarım vardır,
.eşitli seçeneklerimiz oluşmuştu fakat dün gittik burayı gördük ve karar kıldık,
hayırlı olsun dedik el sıkıştık,

çok büyük değil,çok lüks de değil fakat sıfır ve depreme dayanıklı
kızlarım için bir parkı,benim için güzel bir spor salonu,
küçük bi kaç kamelyası ve anlatıldığına göre güzel bir komşuluk ortamı varmış,
site ortamı ve kızkardeşime yakın olcaz,onunda bebeği olcak eylülde az kaldı,öyleeea.s

eşyalarımda ve ev içinde yapılması gerekne bazı değişiklikler var,
bu ramazamn ayında yavaştan onları seçip yaptırıp ramazan sonrası yerleşicez inşallah..

herkese her arzu ettiği nasip olsun inş..

selamkızlar uzun bi aradan sonra aslında perşembe sabah geldim ama geçmişi okuyup öyle yazayım dedim ama maalesef fırsat bulamadım o yüzden geçmişi okuyamadna direk sKIYORUM UMARIM HERKES İYİDİR BİİZM TATİL NASILDI İŞTEW KÖY TATİLİ KAYINPEDER kayınvalde felan filan telefon çekmiyo bakkal yok ev gibiydi sadece yemek yapma temizlik derdi yoktu bunu çocukların alışma süresince çektiğimiz çileye verirsek sıfır SIFIR ELDE VAR SIFIR AMA TABİ HAVA bakımındna çok güzel oldu gelir gelmez isilik olduk pöffff

hymaryy eviniz hayırlı olsun darısı dirimin başına işallah şimdi sen yeni eve yeni eşyalarda alırsın oh maşallah kızların ve senin adına çok sevindimmm kız kardeşine yakın olmanda ektsra güzel güzel komşuluklar felan ohhh

tarihçi ne güzel yeni yaşınıız gördünüz oh mşalahh nicec güzel yaşlara ee fotolar nerde face ekleidnmii

isim isim saymıyacağım ama canım rakadaşlarım hepinizi çok özleidm inanınki hepinizi candna kocaman öpüyorummmm

hayırlı olsun gülüm rabbim iyi günlerde oturmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…