:mymeka: vay vay vayyy,
üstteki sıpa mı bu kayracım
oooo canım hoşgeldiiinnnbuyrunnnnnnnnn
nasılsıınn,bak biz burda baya kaçbin mesaj olduk,
sen nerdesin,neler yapıyorsun,yavrular nasıl,anlatsana?
canım biz gaz sancısı yaşamadık bilemiyorum,ama burda başka arkadaşlar sana yardımcı olurlar,
Allah yardımcın olsunn..
utku karan bebek 3 hastane gezdi ambulanlarda üşüdü ameliyattan kurtuldu çok şükür ama şimdide zatüre olmuş yavrum Allah hayırlısını versin ciğerleride bir iyileşse röntgende pek iyi gözükmüyormuş tedaviye başlanmış rabbim kurtarır yine inşallah
bende sizlere ev maceralarımızı yazacağım bir gelsinlerde hepiniz benim için öpün kuzularınızı
selam kızlar ben bu topigi yeni keşfettim nasılsınız hepinizde biz çok iyiyiz Allah şükür biraz kuzular huysuz ama olacak okadar özellikle tuanamın akşam sancıları var hergün aglıyor kuzum doktora sordum gaz sancısı dedi bu gaz sancısı nezman geçer
delikafadulden süperrrr,
ben de kopya çekebilirmiiyiimmm,
ama var ya neye takıldım,keşke diğer kanatta da bir uğur böceği olsaydı,
yani iki kanatta iki uğur böceği,
ikiziz ya sempatiksalakcinni
çok mu saçma olurdu,yada böyle bir ek isteyebilirmiyiz satıcıdan?
Mrb cnm,benim kuzular tam 5 ay bu gaz sancısını çektiler,normalde 3. ayın sonunda bitermiş.....biz rezene çayı veriyorduk hergün...sab simplex adında gaz için bir damla günde 2 defa 6 şar damla şeklinde ve karın bölgelerine sıcak havlu koyuyorduk o şekilde biraz rahatlıyorlardı.....
herkese merhabaaaaaaaaa bugün evde yoktum bakamadım hiç muhabbetler akmışkaydirigubbakcemile2
yarın kızların doğumgünü partisi var çooook heyecanlıyım:sm_cool: aslında doğumgünleri 9 ağustos ama halamız burda oturmuyo ve pazartesiye kalamıyo çalıştığı için o yüzden kutlama yarın olcek Allah nasip ederse:Saruboceq: bana dua edin canlar kızlar kudurmasın da güzel geçsin inşallah:Saruboceq: hepinizi bebişlerinizi öpüyorum kocamaaaaaannnopuyorumnanaktan
hayırlı olsun tarihci canım bizim doğum günümüzde yaklaştı 24ünde bende cok heyecanlıyım ramazan olduğu için biraz tereddütteyim bakalım napcaz...
rose hele sükür konyadan birisini görebildim nerde oturuyorsun biraz anlatsana...
bu arada benimkiler uyudu heryer dağınık kalkmam lazım artık....
kızlar günaydın...
size bişey sorcam...
11 günlük oldu bebeklerim.birisinin göbeği 3 gün önce düştü ama diğeri hala düşmedi.bide gazlı bezle hergün pansuman yaptığımız halde göbek sulanıyo kurumuyo düşmüyoda. sulandığı için gazlıbezde yapışmış.bebeğimin normalde bi sıkıntısı yok ama pansuman yaparken ağlamaktan bihal oluyo yavrum bende eriyom resmen.lütfen bişey söyleyin bana.böyle olan varmı?yada bi öneri...dramı götürsem?offf of mafoldumben
hayırlı olsun canım allahım yeni yaşlarına sağlıkla kavvustursun inşallah nasıl oldu doğum gununuz biraz anlatsana belki değisik tiyolar alırım
selam millet ben geldiiimmdoğumgünümüzü yaptıııkk çok şükür herşey çok güzeldi çok yorgun ama çoookk mutluyuummhihoyyyt
cennet canım sizin de az kalmış hayırlısıyla siz de mutlu mutlu atlatırsınız inşallah doğumgününüzü
hymarryyyy napoonnopuyorumnanaktan
kızlar merhaba,
dün kız kardeşimin yeni taşındığı sitenin yanında bir siteyi görmeye gittik,
bir kaç zamandır ev değiştirme arzumuzun ve girişimimizin olduğunu bilen arkadaşlarım vardır,
.eşitli seçeneklerimiz oluşmuştu fakat dün gittik burayı gördük ve karar kıldık,
hayırlı olsun dedik el sıkıştık,
çok büyük değil,çok lüks de değil fakat sıfır ve depreme dayanıklı
kızlarım için bir parkı,benim için güzel bir spor salonu,
küçük bi kaç kamelyası ve anlatıldığına göre güzel bir komşuluk ortamı varmış,
site ortamı ve kızkardeşime yakın olcaz,onunda bebeği olcak eylülde az kaldı,öyleeea.s
eşyalarımda ve ev içinde yapılması gerekne bazı değişiklikler var,
bu ramazamn ayında yavaştan onları seçip yaptırıp ramazan sonrası yerleşicez inşallah..
herkese her arzu ettiği nasip olsun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?