canım beniiiiiiiiiiiiimmm napiyim yeni haberler var bizde,
dün ev aldııııııııııııııkkk delikafadulden :sm_cool: hihoyyyt :teytey:
sizi aramadım inan bilerek ve isteyerek oldu bu,
yorgunluğunu ve yopğunluğunu bildiğim için öyle arada olsun istemedim,
ben gerçek doğumgünüzde bütün ayrıntıları öğrenmek için arıycammm ve kutlıycam canım sizi,
ama kızlara bir hediye getirmek isterdim yakın olsam var yaaa,
çok öp annesi minik fındık kurtlarınııı Şeniz
hoşgeldin canım tekrar,selamkızlar uzun bi aradan sonra aslında perşembe sabah geldim ama geçmişi okuyup öyle yazayım dedim ama maalesef fırsat bulamadım o yüzden geçmişi okuyamadna direk sKIYORUM UMARIM HERKES İYİDİR BİİZM TATİL NASILDI İŞTEW KÖY TATİLİ KAYINPEDER kayınvalde felan filan telefon çekmiyo bakkal yok ev gibiydi sadece yemek yapma temizlik derdi yoktu bunu çocukların alışma süresince çektiğimiz çileye verirsek sıfır SIFIR ELDE VAR SIFIR AMA TABİ HAVA bakımındna çok güzel oldu gelir gelmez isilik olduk pöffff
hymaryy eviniz hayırlı olsun darısı dirimin başına işallah şimdi sen yeni eve yeni eşyalarda alırsın oh maşallah kızların ve senin adına çok sevindimmm kız kardeşine yakın olmanda ektsra güzel güzel komşuluklar felan ohhh
tarihçi ne güzel yeni yaşınıız gördünüz oh mşalahh nicec güzel yaşlara ee fotolar nerde face ekleidnmii
isim isim saymıyacağım ama canım rakadaşlarım hepinizi çok özleidm inanınki hepinizi candna kocaman öpüyorummmm
canımsınnn,çok teşekkr ederiim hayır duana,keşke senin kılzr da gelseniz kıızz,hayırlı olsun gülüm rabbim iyi günlerde oturmayı nasip etsin
günaydıııııııııııııııııınnnna.s.bugün kızlarımıın gerçek doğumgünüü geçen sene bu zamanlar beni doğuma götürüyorlardı şaka gibi yaadelikafadulden
hymarryiim canım beniim evin hayırlı olsun Allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah çok çok öpüorum seni ve kuzucuklarınıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canancım hoşgeldiinn seninkilerin de doğumgünlerini göstersin Rabbim inşallah:Saruboceq:
cennetcim süsleri burda toptancılar var onlardan aldık daha uygun fiyata geldi ama özel tabaklar bardaklar büyük marketlerde var ben kipadan aldım gayet ucuzdu süsler de pahalı değil kırtasiyelerde de var ama toptancılar da daha ucuz canım a.s
hoşgeldin canım tekrar,
renk kattın yine tatlı dilinle topiğeopuyorumnanaktan
ya sonuç ve türü ne olursa olsun hava değişikliği harika boşver kötü hatıraları napalım,
ama güzel bir deniz tatilini hakediyorsun da,o işi naptın merak ediyorummsempatiksalakcinni
ev adına iyi dileklerin için teşekkür edcerim canım,seneye yazı düşünüyorum da,ikişer çocukla bize gelseniz kız,çocuklar yanda parkta,biz serin gölgelik kamleyalarda ooohh ne güzel yaaaaaaaazemuszemus opuyorumnanaktan :hulya:
canım bir miktar kredi alıyoruz,bu yüzden herşeyi tastamam değiştiremiycem açıkçası,
fakat yine de bazı nokta atışları düşünüyorum yerimseniben
muhakkak beklerim eveeee
canımsınnn,çok teşekkr ederiim hayır duana,keşke senin kılzr da gelseniz kıızz,
görmemişin bi parkı olmuş,napmış bilmemsempatiksalakcinni
arıycam seni canııımmmmopuyorumnanaktan
günaydıııııııııııııııııınnnna.s.bugün kızlarımıın gerçek doğumgünüü geçen sene bu zamanlar beni doğuma götürüyorlardı şaka gibi yaadelikafadulden
hymarryiim canım beniim evin hayırlı olsun Allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah çok çok öpüorum seni ve kuzucuklarınıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canancım hoşgeldiinn seninkilerin de doğumgünlerini göstersin Rabbim inşallah:Saruboceq:
cennetcim süsleri burda toptancılar var onlardan aldık daha uygun fiyata geldi ama özel tabaklar bardaklar büyük marketlerde var ben kipadan aldım gayet ucuzdu süsler de pahalı değil kırtasiyelerde de var ama toptancılar da daha ucuz canım a.s
hoşgeldin canım tekrar,
renk kattın yine tatlı dilinle topiğeopuyorumnanaktan
ya sonuç ve türü ne olursa olsun hava değişikliği harika boşver kötü hatıraları napalım,
ama güzel bir deniz tatilini hakediyorsun da,o işi naptın merak ediyorummsempatiksalakcinni
ev adına iyi dileklerin için teşekkür edcerim canım,seneye yazı düşünüyorum da,ikişer çocukla bize gelseniz kız,çocuklar yanda parkta,biz serin gölgelik kamleyalarda ooohh ne güzel yaaaaaaaazemuszemus opuyorumnanaktan :hulya:
canım bir miktar kredi alıyoruz,bu yüzden herşeyi tastamam değiştiremiycem açıkçası,
fakat yine de bazı nokta atışları düşünüyorum yerimseniben
muhakkak beklerim eveeee
canımsınnn,çok teşekkr ederiim hayır duana,keşke senin kılzr da gelseniz kıızz,
görmemişin bi parkı olmuş,napmış bilmemsempatiksalakcinni
arıycam seni canııımmmmopuyorumnanaktan
hoşbulduk canımm kısada olsa değişiklik oldu işte iyi olduu sen nasılsızn büyüdüler minnoşlar evine geçebildinmi durumun ne takip edemeidmmHymarry canım ALLAH güzel günlerde oturmayı aynı zamanda hayırlı komsular nasip etsin..
Canan hosgeldin canım kısa bir tatil olmus ama olsun genede senin için farklılık oldu
Tarihci ALLAH yavrularınıza sizinle birlikte uzun ömürler versin darısı bizim basımıza..
Hymarry canım ALLAH güzel günlerde oturmayı aynı zamanda hayırlı komsular nasip etsin..
Canan hosgeldin canım kısa bir tatil olmus ama olsun genede senin için farklılık oldu
Tarihci ALLAH yavrularınıza sizinle birlikte uzun ömürler versin darısı bizim basımıza..
tarihçi canım yeni yaşınız kutlu olsun sağlıcakla büyüsün kuzucukların inşallah çookk sevindim hymary balım evin de çocuklarınla sağlıkla mutlulukla otur hayırlı olsun canım benim darısı olmayanların başına bizde 6 ayı bitirdik kızlarımla yarı yaşları oldu inşallah yaşlarınıda görürüz çocuk denen şey çok harikaaaaaaaaaaaaaa rabbim herkese nasip etsin herkese çocuk versin rabbim AMİNNNNNNNNNNN
tarihçi yeni yaşınız kutlu olsun..bende facebookta yoksun ama foto göremem ki beeeenn(
marry yazdım face'ten ama burdan da söyliyim madem..sağlıkla huzurla oturun evinizde inşallah..Allah evi olmayan herkese ev versin inşallah, bize deee :))
medinecim erolcan cııım teşekkür ederim canlarımm,
Allah arzu eden herkesin gönlüne göre versin herşeyi inşallahhh..
tarihçi canım benim doğumgününüzü yürekten kutluyorum,
sağlıkla daha nice nice yaşlar diliyorum ailece,
fikirler harikkaaaa opuyorumnanaktan
tarihçi yeni yaşınız kutlu olsun..bende facebookta yoksun ama foto göremem ki beeeenn(
marry yazdım face'ten ama burdan da söyliyim madem..sağlıkla huzurla oturun evinizde inşallah..Allah evi olmayan herkese ev versin inşallah, bize deee :))
Şenizsırnaşık şeyolumunekankayizsmileopuyorumnanaktana.s.
günaydın hanımlar..
gece çok sıcaktı,hep geçen yılki hamileliğim aklıma geliyor,geçen yıl bugün cerrahpaşadan çıkmıştım..
ne zor gecelerdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?