Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydıııııııııııııııııınnnna.s.bugün kızlarımıın gerçek doğumgünüü geçen sene bu zamanlar beni doğuma götürüyorlardı şaka gibi yaadelikafadulden
hymarryiim canım beniim evin hayırlı olsun Allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah çok çok öpüorum seni ve kuzucuklarınıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canancım hoşgeldiinn seninkilerin de doğumgünlerini göstersin Rabbim inşallah:Saruboceq:
cennetcim süsleri burda toptancılar var onlardan aldık daha uygun fiyata geldi ama özel tabaklar bardaklar büyük marketlerde var ben kipadan aldım gayet ucuzdu süsler de pahalı değil kırtasiyelerde de var ama toptancılar da daha ucuz canım a.s

canım beniim tatlı dilli arkadaşım hediye getirmiş kadar oldun tatlı sözlerinleopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım tekrar,
renk kattın yine tatlı dilinle topiğeopuyorumnanaktan
ya sonuç ve türü ne olursa olsun hava değişikliği harika boşver kötü hatıraları napalım,
ama güzel bir deniz tatilini hakediyorsun da,o işi naptın merak ediyorummsempatiksalakcinni
ev adına iyi dileklerin için teşekkür edcerim canım,seneye yazı düşünüyorum da,ikişer çocukla bize gelseniz kız,çocuklar yanda parkta,biz serin gölgelik kamleyalarda ooohh ne güzel yaaaaaaaazemuszemus opuyorumnanaktan :hulya:
canım bir miktar kredi alıyoruz,bu yüzden herşeyi tastamam değiştiremiycem açıkçası,
fakat yine de bazı nokta atışları düşünüyorum yerimseniben
muhakkak beklerim eveeee
hayırlı olsun gülüm rabbim iyi günlerde oturmayı nasip etsin
canımsınnn,çok teşekkr ederiim hayır duana,keşke senin kılzr da gelseniz kıızz,
görmemişin bi parkı olmuş,napmış bilmemsempatiksalakcinni

arıycam seni canııımmmmopuyorumnanaktan

tamam canım benim:1hug:
facebook a doğumgünü fotolar ekledim

Hymarry canım ALLAH güzel günlerde oturmayı aynı zamanda hayırlı komsular nasip etsin..

Canan hosgeldin canım kısa bir tatil olmus ama olsun genede senin için farklılık oldu

Tarihci ALLAH yavrularınıza sizinle birlikte uzun ömürler versin darısı bizim basımıza..

hoşbulduk hayatım zemheri kışta doğum yaptım zemheri kıştada doğum günümüzü kutlarız heheh

hoş bulduk canımmm

hava değişikliği güzeldi evet ne olursa olsun değişiklik oldu dediğin gibi ttail işini cnaım ayın 15 inde maaşı alıcaz kredi kartlarına ödeme yapacaz ve bütçeye göre erdeğe gideceğiz ama baktık yetmiyo günü birlik yapacağız çünkü 3 günlülk tatil 500 liraya çıktı hesap yaptık feribotla değil arabayla gitmeye klarar verdik daha ekonomik oluyo çünkü

öpüyorum çok
hoşbulduk canımm kısada olsa değişiklik oldu işte iyi olduu sen nasılsızn büyüdüler minnoşlar evine geçebildinmi durumun ne takip edemeidmm

offf çok sıcak kızlarrrrr

bu arada size bi müjdem var oğlım diş çıkardı daha görünmüyor ama yemek yedirirken kaşığa deyiyo acayip mutlu oldum yaaa darısı kızıma işallahhh

ben ne yapaıyorum iiyiymevdeyim kociş eminönüne gitti kızıma et bebek almış hehehj oynayacak gibi ben de yemek ve çamaşır arasında kaçam pc yapıyom hazır kociş yokken sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

veletleri bindiriyom yürütece çarpışan araba oynuyolar ve artık dağıtmaya başladılar masaya felan eelerrini atıyolar sehbada bişi gördümü çekip deviriyolar şimdmdilik acayip hoşuma gidiyo ama bu yaramazlıkları ama ilerde şikayet edeceğim keisnnn:teytey::teytey:

amin medinecim sağol,darısı başınızakaydirigubbakcemile2

tarihçi canım yeni yaşınız kutlu olsun sağlıcakla büyüsün kuzucukların inşallah çookk sevindim hymary balım evin de çocuklarınla sağlıkla mutlulukla otur hayırlı olsun canım benim darısı olmayanların başına bizde 6 ayı bitirdik kızlarımla yarı yaşları oldu inşallah yaşlarınıda görürüz çocuk denen şey çok harikaaaaaaaaaaaaaa rabbim herkese nasip etsin herkese çocuk versin rabbim AMİNNNNNNNNNNN

tarihçi yeni yaşınız kutlu olsun..bende facebookta yoksun ama foto göremem ki beeeenn (

marry yazdım face'ten ama burdan da söyliyim madem..sağlıkla huzurla oturun evinizde inşallah..Allah evi olmayan herkese ev versin inşallah, bize deee :))

medinecim erolcan cııım teşekkür ederim canlarımm,
Allah arzu eden herkesin gönlüne göre versin herşeyi inşallahhh..

tarihçi canım benim doğumgününüzü yürekten kutluyorum,
sağlıkla daha nice nice yaşlar diliyorum ailece,
fikirler harikkaaaa opuyorumnanaktan

canım çoook teşekkürleerr Allah sana da nasip etsin ilk doğumgünü acayip heyecanlı oluyomuş yahuopuyorumnanaktan

burcinn sağol canım benim sana özelden face adresimi yolluyom ekle beni canımyerimseniben

olumunekankayizsmileopuyorumnanaktana.s.

canım benim orda yada burda hiç farketmez,
her zamanki ilgine ve inceliğine çok teşekkür ederim,
Rabbim sana da gönlünün muradını versiinn,istediğinin en güzeli en güzeli en güzeli olsun,
ev güzel bir dünya nimeti,senin de hayırlı haberlerini tebrik edelim inşallah canım..
olumunekankayizsmileopuyorumnanaktana.s.
Şenizsırnaşık şey

İyi geceler diliyorum herkese.
oooofffff kaç gündür misafirim vardı.Hemde yatılıydı,birde çocuk vardı,Delirdim resmen,çocuk olunca misafir ağırlamak çok zor oluyormuş.Oğlum büyüyene kadar kimse yatılı gelmese ne kadar iyi olur valla.sempatiksalakcinni

Canancım hoşgeldin tatlım.Nasılsın,tatilinizide yaptınız oh ne güzel.Biz bu sene yatak odası,salon arası yapıcaz tatilimizi belli.

Aradığında açamadım canım ya,malum yoğun bir haftaydı benim için.İlk fırsatta ararım canım.Çok öptüm.
Dün cevahire gittik,aman çocukla dışarı çıkılmıyormuş,derlerdide inazmazdım.Valla çok doğruymuş,ortam çok serindi klimalardan,birde yağız arabasında durmuyor anca uyuyacakki öyle sakin dursun.Uyanınca çığlık çığlığa ağlıyor,bizde emzirme odasında emdik emdik eve geldik.Misafirlerime yaradı dışarı çıkmak sadece,onlar gezdiler biz emzirme odasını bekledik oğlumla.:umursamaz:

günaydın hanımlar..
gece çok sıcaktı,hep geçen yılki hamileliğim aklıma geliyor,geçen yıl bugün cerrahpaşadan çıkmıştım..
ne zor gecelerdi...

merhabalar.....günaydın herkese.....
Tarihci canım yeni yaşınız kutlu olsun.Allah hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler nasip etsin yavrularına tüm sevdikleri ile birlikte inşaallah.
Hymarry eviniz hayırlı olsun.sağlıkla ağız tadıyla oturmak nasip etsin Allah.
Biz bugün iki haftalık olduk Allahın izniyle.
Herkesi öpüyoruz.aeolun.

slm kızlar, benim küçük bir sorum olacak, sütü yetmeyip te mama veren var mı, ya emzirdiğini yazan arkadaşlar var, bizim öyle bir durumumuz olmadığ için şaşırıyorum, acaba bi tek benim sütüm mü bu kadar az, çoğaltmak için ne yapıyorsunuz

Slm Canan tatilde Erdek te olmayı planladığını yazmışsın, bu taraflara gelirsen mutlaka bana da uğra tanışmış olurus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…