Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

:Saruboceq: amin canım inşallah..
ahh misafiri o kadar severim ama bebeklerden beri biri arayacak diye bile korkar oldum valla..seni çok iyi anlıyorum..evet başlarda dışarı da çıkmak olay oluyor sonraları alışıyor çocuklar da..merak etme yağız delikanlımız da alışacak gezmelere de evde durmak istemeyecek sonra bak..
günaydın hanımlar..
gece çok sıcaktı,hep geçen yılki hamileliğim aklıma geliyor,geçen yıl bugün cerrahpaşadan çıkmıştım..
ne zor gecelerdi...
ama doğumuna da az kalmıştı delikafadulden
beeeeenn..
hiç yetmedi..sonra 3 aylık olduklarında ameliyat olmak zorunda kaldım ve tamamen gitti..

Tarihçi35 doğumgünü resimlerinizi gördüm. Mutluluğunuz daim olsun..
pastalarınız çok güzel olmuş. Herşey çok hoş görünüyor.Hergününüz böyle birlikte ve mutlu geçsin inşallah..Bizim doğumgünüde 2 hafta önceydi.
Bende sen gibi magnet yaptırdım hatıra olsun diyeyerimseniben
çocukların önüne sen gibi pastalarından koymayı düşünmüştüm ama nedense o zaman aklıma gelmedi yapmak... resimlenecek bir an aslında..

canım benim sağol
çizelgende doğumgünleri bugün gözüküyoo senin bebişlerin ya,hepimizin bebişlerine Allah sağlıklı,güzel yaşlar göstersin inşallah:Saruboceq:
pasta yeme anı harikaydı yani tam bi bulamaaçççcokacimcoookkaydirigubbakcemile3

kesinlikle her ayrıntı hoş bir düşünce dolu,
iki pasta da öyle,
sıra bizde inşallahhopuyorumnanaktan

Slm Canan tatilde Erdek te olmayı planladığını yazmışsın, bu taraflara gelirsen mutlaka bana da uğra tanışmış olurus
evet hayatım düşüncemde sen yakınmısın erdeğee

kesinlikle her ayrıntı hoş bir düşünce dolu,
iki pasta da öyle,
sıra bizde inşallahhopuyorumnanaktan

ben şanslıyım siz tecrübelerinizi yazın ben kopya çekeyimmmmohaoldumsmileohaoldumsmile

artvinli döndük canım nasılsın diye merak ettim müsait lunca ararsın artıkk ne kadarlık oldunuzz canım bebekle dışarı çıkmak tabikide zor ama bizleri düşün mutlu ol ikşz bebekle çıkmak daha daha daha zorrrrrrr

maryyyy ne zaman bana geliyosunuzzzzz

Cnm iki bebeğe süt yetiştirmek pekte kolay değil,sonuçta fabrika değiliz yani dimi ama...benimde yetmedi 4,5 ay mama takviyeli anne sütü verdim sonra mamayla devam ettik....

sağol canancım ama araya ramazan girdi şimdi,
ev değiştirme dolayısıyla işler var bayaa,
bayram sonrasında da taşınırız canım,
zor yani,tekrar teşekkür ederim tatlım,
ben seni beklerim ramazan sonrası yeni yeni eveyerimseniben

meridyen olduğu kadar canım,
benim bir kızım hala emiyor ,ama onunla doymak zorunda değil illaki..

Cnm iki bebeğe süt yetiştirmek pekte kolay değil,sonuçta fabrika değiliz yani dimi ama...benimde yetmedi 4,5 ay mama takviyeli anne sütü verdim sonra mamayla devam ettik....

4,5 ay emdiler mi. maaşallah. benim biri bıraktı. 2 aylık olur olmaz memeyi görünce ağlıyo. sütü yetipte mama vermeyen var mı acaba. hangi mamayı kullanıyorsunuz

canım bişey söylerdim için rahatlardı ama kalsın,
sen yine de rahat ol canım benim,
havalar soğumadan ben geliirim inşallah,
ama şimdilik kısa süreli programda zor canım benim..

Kızlarrrr selammmmmmmmzemuszemus geçmişi azar azar okuyup geldim..hepinizi öperim,özledim sizi..10 günlük harika bir tatilden dün döndük..çok güzeldi her şey...çocuklarımla tatil anlatılmaz keyifti...denizden çıkınca ağlayan,denizde uyuyan ,bizi oyunlarıyla mutlu eden minik bir deniz kızım oldu benim..ben denizi ve yüzmeyi çok severim kuzumda bana çekmiş..oğlumda gayet başarılıydı ama kızım kadar istekli değildi..ailecek gidilmiş bir tatildi...şükürler olsun bizi evlat nimetiyle onurlandıran Rabbimize...

Hymarry'immmmmmmm canım benimmmmmmmmmmmmmmmmm...mütevazi kardeşim tatlummmm..evinde güle güle otur inş...

TARİHÇİ doğum gününüzü kutlarım canım...bizde görelim inş. o güzel günü ve daha nicelerini..bende şimdiden çok heyecanlıyım...hazırlıkları düşünmeye başladım ama önce diş buğdayımız var inş..öperim seni ve güzeller güzeli yavrularını...

harikaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan
maşallah teyzesinin akıllı kuzularınaaaa,
ben de çok özlemiştim seni topikte canım benimmm..
Hymarry'immmmmmmm canım benimmmmmmmmmmmmmmmmm...mütevazi kardeşim tatlummmm..evinde güle güle otur inş...
canımsııııııııınnn,o senin bana layık gördüğün teveccühün,
canım benimmm,tatlı dillim,güleryüzlüm canım benimmmmmmmmmmmŞeniz
inşallah senin beni misafir ettiğin kadar içten misafir edip kucaklıycam seni yeni evdeee inşşşşşş:1rolleyes:

benim saremin bile dişi çıkmadı daha,
diş buğdaynı doğumgününde yapsak bari sempatiksalakcinni
sizde diş yok mu hayatım,az kaldı gibime glemişti amabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…