:Saruboceq: amin canım inşallah..canım benim orda yada burda hiç farketmez,
her zamanki ilgine ve inceliğine çok teşekkür ederim,
Rabbim sana da gönlünün muradını versiinn,istediğinin en güzeli en güzeli en güzeli olsun,
ev güzel bir dünya nimeti,senin de hayırlı haberlerini tebrik edelim inşallah canım..
Şenizsırnaşık şey
ahh misafiri o kadar severim ama bebeklerden beri biri arayacak diye bile korkar oldum valla..seni çok iyi anlıyorum..evet başlarda dışarı da çıkmak olay oluyor sonraları alışıyor çocuklar da..merak etme yağız delikanlımız da alışacak gezmelere de evde durmak istemeyecek sonra bak..İyi geceler diliyorum herkese.
oooofffff kaç gündür misafirim vardı.Hemde yatılıydı,birde çocuk vardı,Delirdim resmen,çocuk olunca misafir ağırlamak çok zor oluyormuş.Oğlum büyüyene kadar kimse yatılı gelmese ne kadar iyi olur valla.sempatiksalakcinni
Canancım hoşgeldin tatlım.Nasılsın,tatilinizide yaptınız oh ne güzel.Biz bu sene yatak odası,salon arası yapıcaz tatilimizi belli.
Aradığında açamadım canım ya,malum yoğun bir haftaydı benim için.İlk fırsatta ararım canım.Çok öptüm.
Dün cevahire gittik,aman çocukla dışarı çıkılmıyormuş,derlerdide inazmazdım.Valla çok doğruymuş,ortam çok serindi klimalardan,birde yağız arabasında durmuyor anca uyuyacakki öyle sakin dursun.Uyanınca çığlık çığlığa ağlıyor,bizde emzirme odasında emdik emdik eve geldik.Misafirlerime yaradı dışarı çıkmak sadece,onlar gezdiler biz emzirme odasını bekledik oğlumla.:umursamaz:
ama doğumuna da az kalmıştı delikafaduldengünaydın hanımlar..
gece çok sıcaktı,hep geçen yılki hamileliğim aklıma geliyor,geçen yıl bugün cerrahpaşadan çıkmıştım..
ne zor gecelerdi...
beeeeenn..slm kızlar, benim küçük bir sorum olacak, sütü yetmeyip te mama veren var mı, ya emzirdiğini yazan arkadaşlar var, bizim öyle bir durumumuz olmadığ için şaşırıyorum, acaba bi tek benim sütüm mü bu kadar az, çoğaltmak için ne yapıyorsunuz
Tarihçi35 doğumgünü resimlerinizi gördüm. Mutluluğunuz daim olsun..
pastalarınız çok güzel olmuş. Herşey çok hoş görünüyor.Hergününüz böyle birlikte ve mutlu geçsin inşallah..Bizim doğumgünüde 2 hafta önceydi.
Bende sen gibi magnet yaptırdım hatıra olsun diyeyerimseniben
çocukların önüne sen gibi pastalarından koymayı düşünmüştüm ama nedense o zaman aklıma gelmedi yapmak... resimlenecek bir an aslında..
Tarihçi35 doğumgünü resimlerinizi gördüm. Mutluluğunuz daim olsun..
pastalarınız çok güzel olmuş. Herşey çok hoş görünüyor.Hergününüz böyle birlikte ve mutlu geçsin inşallah..Bizim doğumgünüde 2 hafta önceydi.
Bende sen gibi magnet yaptırdım hatıra olsun diyeyerimseniben
çocukların önüne sen gibi pastalarından koymayı düşünmüştüm ama nedense o zaman aklıma gelmedi yapmak... resimlenecek bir an aslında..
kesinlikle her ayrıntı hoş bir düşünce dolu,
iki pasta da öyle,
sıra bizde inşallahhopuyorumnanaktan
evet hayatım düşüncemde sen yakınmısın erdeğeeSlm Canan tatilde Erdek te olmayı planladığını yazmışsın, bu taraflara gelirsen mutlaka bana da uğra tanışmış olurus
kesinlikle her ayrıntı hoş bir düşünce dolu,
iki pasta da öyle,
sıra bizde inşallahhopuyorumnanaktan
slm kızlar, benim küçük bir sorum olacak, sütü yetmeyip te mama veren var mı, ya emzirdiğini yazan arkadaşlar var, bizim öyle bir durumumuz olmadığ için şaşırıyorum, acaba bi tek benim sütüm mü bu kadar az, çoğaltmak için ne yapıyorsunuz
Cnm iki bebeğe süt yetiştirmek pekte kolay değil,sonuçta fabrika değiliz yani dimi ama...benimde yetmedi 4,5 ay mama takviyeli anne sütü verdim sonra mamayla devam ettik....
harikaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktanKızlarrrr selammmmmmmmzemuszemus geçmişi azar azar okuyup geldim..hepinizi öperim,özledim sizi..10 günlük harika bir tatilden dün döndük..çok güzeldi her şey...çocuklarımla tatil anlatılmaz keyifti...denizden çıkınca ağlayan,denizde uyuyan ,bizi oyunlarıyla mutlu eden minik bir deniz kızım oldu benim..ben denizi ve yüzmeyi çok severim kuzumda bana çekmiş..oğlumda gayet başarılıydı ama kızım kadar istekli değildi..ailecek gidilmiş bir tatildi...şükürler olsun bizi evlat nimetiyle onurlandıran Rabbimize...
canımsııııııııınnn,o senin bana layık gördüğün teveccühün,Hymarry'immmmmmmm canım benimmmmmmmmmmmmmmmmm...mütevazi kardeşim tatlummmm..evinde güle güle otur inş...
TARİHÇİ doğum gününüzü kutlarım canım...bizde görelim inş. o güzel günü ve daha nicelerini..bende şimdiden çok heyecanlıyım...hazırlıkları düşünmeye başladım ama önce diş buğdayımız var inş..öperim seni ve güzeller güzeli yavrularını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?