Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

havalar çok dengesiz arkadaşlar dikkatli olun benim iki küçük adamım kuzucuklarım çok kötü ateşlendi 39,9C gördük gece bir alperi duşa sok bir akını dün gece hiç uyumadık sabahta bebekliklerinden beri götürdüğümüz dr muay. aradım fakat şimdi çıkan yasaya göre tam gün hastanede olmaları gerekiyor diye muay. kapatmışş. cepten ulaştığımdada senelik izinde imiş, başka bir dr götürdüm boğaz enfeksiyonu dedi iştahsızlar yutkunamıyorlar, mızmızlar hiç gönülleri olmuyor antibiyotik verdi dr birşeyler yesinlerde ondan sonra vereyim diyorum ama 2 kaşık çorbayı zorla içiyorlar, 2 kaşık yoğurt 1 dilim karpuz gün içinde yedikleri başka birşey yok bol miktarda su içiyorlarr. gittiğimiz dr da dedi sabahtan beri bu tarz vakalar geldi diyee.. ama çok kötü bir gece idi ve yaz ayı olduğu için belediyede imar işlerinde çalışıyorum izinde alamadımm. başımın yanında bir tane daha başım varmış gibi ağarlaştı her yarım saatte bir evi arıyorum mızmızlanmalarını duyuyorumm maf oldumm bugünnn dikkatli olunn havada bi mikrop varmışş her çocukta değişik şekillerde gösteriyormuş kendiniii. inş. hiç bir bebek hastalanmasınn... ve benim kuzularımda bir an önce iğleşsinn sağlıcakla kalınnn........

Artvinli canımm..nasıl gidyor anneliğin tatlım..görüşemez olduk...Hymarry 'ninde dediği gibi zamanla hep gezmek isteyecek kuzucuğun..opuyorumnanaktan

Ay ne özel bir hatunum yahu....bizde sana koşa koşa geleceğiz inş. yeni evinde teyzemiz bizim...

benim saremin bile dişi çıkmadı daha,
diş buğdaynı doğumgününde yapsak bari sempatiksalakcinni
sizde diş yok mu hayatım,az kaldı gibime glemişti amabilmiyorumkismile
İkisini bir arada çıkaralım dimi...bu gidişle öyle olacak sanırım..3.ayımızdan beri diş bekliyoruz ama hala tık yok..bende sen bakınca dişçi karusu kesin anladı geliyor dişşşşşşşşş:teytey:dedim ama yok hala kuşum..fisfisfis

paylaşım için teşekkür ederiz canım,
çok geçmiş olsun size :teselli:,
inşallah kimsenin yavrusuna uğramasın bu sıkıntılar:Saruboceq:

çok özlesin tabi kiiiii,canım benimm,

kız dişçi karusu olmaktan değil de,bizim halenin damağından şeetmiştim,belirgin gibi gelmişti bana çok bilmem kiibilmiyorumkismilesempatiksalakcinni

Tatlım tebrik ederim sizi de...kocaman iki dünya güzeli kız annesi olmak ne güzel bir duygu değil mi?a.s.

Vallahi büyük rahatlık imkanı olan alsın zaten fiyatıda öyle çok uçuk birşey değil...
Bu mesaj çok dikkatimi çekti yazma ihtiyacı hissettim..bu beşikleri bebeklerim doğduğu zamandan bugüne dek kullandım çok da memnunum ama şunu demek isterim..Türkiye'de çok uçuk bir şey değil dediğin fiyata kaç kişi aylık maaşla çalışıyor biliyor musun?

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım..benim kızımda rahatsız..bu sabah ateşle hemen dr.umuza gittik...biz de sizin gibi boğaz enfeksiyonu olmuşuz..ateşimiz 39.9 a çıktı...halen de 38-39 civarıyız...antibiyotik ve ateş düşürücü kullanıyoruz eğer yarın sabaha dek düşmezse hastaneye gideceğiz tedavimize orada devam edilecek..içim gidiyor ama ne yapalım?Dermansız dertler olmasın...yavrum ilaçların etkisiyle uyuyor,bende kafa dağıtıyorum burada....güzel olsun inş. her şey...

çok geçmiş olsun güzel anneciğim minik kuzuma,
inşallah hastanelik biri durum kalmaz,
benim de Hale'm ne zamandır hiçbişey yemez oldu,
sekiz aylıkken 10.100 gr idi,şimdi 10.5 aylık 10.5 kilo,
resmen aç geziyor,sanırım duraklama dönemine girdi,ama üzülüyorum çok eyvahedigeldismile

katılıyorummm...

canım benim sağol,Allah size de nasip etsin inşallah çok güzel telaşlarkaydirigubbakcemile2 ben de seni ve bebişleri öpüorum kocamaaannopuyorumnanaktan

canım beniim çooooooookk geçmiş olsun,Allah bebişlere bir an önce şifa versin inşallah:Saruboceq: kıyamam ben onlara yaaa.s.
doğumgünü dileklerin için çook teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

aa evet yaa çizelgem bozulmuş benim galiba.. fisfisfisayarlayayım hemen..
amin canım hepimizin yavrularına sağlıklı güzel yaşlar dilerim..a.s.

Tatlım tebrik ederim sizi de...kocaman iki dünya güzeli kız annesi olmak ne güzel bir duygu değil mi?a.s.

canım benimm çook sağolll..a.s.
yavrularımızın sevgisi dünyalara değişilemez .. İyikide doğurmuşum onları..
sıra size de geliyor az kaldı doğumgünlerini kutlamaya...kaydirigubbakcemile2

ya açelyacım benim hale neredeyse hiiç bişey yemiyor yaaa,
duraklama dönemine mi girdi acabaaa?

bu sıcaklar hepinizi olduğu kadar hatta belki daha da fazla bizim kızları etkiledi..
ikisininde kollar bacaklar kıpkırmızı. isilik oldular yaa. sık sık duş aldırıyorum ama nafile.. sürekli vucutları nemli terden.. hafifleme yok ..ilerleme var.. Doktora götürsem mi bilemedim arkadaşlar..
Diş sıkıntısıda başladı.. acayip huysuzlar.. gece sık sık uyanıyolar. İpeğimin bu hafta 6 tane birden diş patladı..:çok üzgünüm:durdu durdu birden geldi dişler..

heheh beraber yazmışız sanırım,

canım ben klima açıp diper odada oturuyorum,nem yok,ama genel bir serinlik oluyor evde,
biraz kapatayım kendilerini yerlere atıyorlar mız mız valla,
gece bile açık o klima,
isiliğe nem sebep oluyor eet ve hatta kurumayan sık duşlar daha da arttırıyor diye duymuştum,
oooofff sıcak kolaymı,kıyamam yaaa..

kış zor geçti diyordum ama yaz da zormuş beeeeeyvahedigeldismile

ya açelyacım benim hale neredeyse hiiç bişey yemiyor yaaa,
duraklama dönemine mi girdi acabaaa?

gerçektende durakmala dönemine giriyorlar..
4 ayda çok az kilo aldılar mesela benimkiler.. daha çok boya gidiyolar.
iştahlarıda sürekli değişiyo.. şu günlerde iştahsızlar..aç aç gezseler sesleri çıkmaz.
biizm gece süt içme olayımızda yok artık.
endişe edilecek bişey yokmuş. azda olsa kilo alıyorlar sonuçta..
dün bir yaş aşımız vardı.
İpek 10.350 gram 79cm. Selen 10 .200 gram 79cm

ohhhh süperrr yaa... ah ah bizede lazım klima...
şanslı bebeler valla .
galiba öyle yani yıka yıka aynı iyileşme yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…