Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

Canım bende mama veriyorum oğluma,sütüm var çok şükür emiyor oğlum,ama emdiğinde doymuyor,sağıp veriyorum sütümü hepsini bitiriyor sağdığım sütün.Ama mama takviyeside yapıyorum.Sütümü arttırmak içinde aptamilin poşet çayını kullanıyorum.Humana kadar etkili olmasada idare eder.humana stil çok güzel süt arttırıyor,ben tadını sevmedim.Sen dene seversen tavsiye ederim.

herkese merhaba hayırlı ramazanlar....
meridyen benim bebeklerim 2 haftalık oldular.şuana kadar yetiyordu ama 1-2 gündür mama takviyesi yapmaya başladım.sütü artırmak için humana içiyorum komposto ve bol sıvı tüketmeye çalışıyorum.
benim de biri sorum olacak kızlar cevaplarsanız sevinirim...
aptamil pre ile başladık.ama bebeklerimden birisini kabız yaptı galiba.mamadan beri büyüğünü yapamıyo.aptamil 1 e geçsek nasıl olur acaba?yada bi mama öneriniz varmı?

hayırlı ramazanlar hepinize.....

hituci canım bende önce bebelacnenetalle başladım dr un tavsiyesi ile ama bebeklerim 10 günden sonra doymamaya başladı sürekli ağlıyolardı.. dr a sordum aptamil 1 e geçmek için 1 ayda geç dedi. sonra sağlık ocağındaki ebeye sordum geç hiçbişi olmaz dedi. 2.5 kiloyu geçen bebekler pre ile doymaz dedi. geçdik 15.günde hiçbir sorunda yaşamadım şükür ama sadece püf nokda 40 cc ye 1 ölçek kullan 1 ayı tamamlayana kadar sonra normal ölçüye dönersin alıştırmak için:)

canım benim bebişin biride aptamil pre'den kabız olmuştu,çok fazla gaz ağrısı çekiyordu.hatta bir iki kez fitil verip yaptırdık kakasını.sonra doktorumuz conformil-1 diye bir mama verdi.bir süre onu kullandık ve kabızlığı geçti.şimdi ise aptamil-1 veriyoruz herhangi bir problemimiz olmadı.

kızlar Hayırlı Ramazanlar herkese.size bi sorum olacak arkadaşlar.bebişlerimden biri son 1 haftadır hiçbir şey yemek istemiyor.ne süt,ne mama.sadece 10-15 dk emiyor sonra bırakıyor.kardeşi 120 cc yerken o 60 cc bile yemiyor.hatta kilo kaybetmiş,çok korkuyorum birşey olacak diye.doktora götürdük,kan ve idrar tahlili temiz çıktı.ne yapacağımızı şaşırdık.sacede uykusunun arasında yiyor,eğer uyanırsa kıyametler kopuyor.sürekli ağlıyor.düzeltilmiş 32 günlük oldular.kardeşi 5500 gr oldu o 4500 de kalmış.son bir haftadır kilo almamış ve 40gr vermiş.çok üzülüyorum ya,ağlamaktan perişan oldummafoldumben

canım benim bebeklerim 2300 ve 2470 gr doğmuşlardı..direk aptamil 1 verdim..çok da güzel yediler maşallah..sonra oğlum tadını beğenmedi ona milumil 1 verdik..2 ayları dolduğunda gaz ve kabızlık için doktorumuz conformil 1 e geçirtti bizi..ama kusma problemimiz vardı conformil 1 e ilave için milupanın AR sini verdi bir de karıştırıp verdim hep..mesela 120 cc ye 2 ölçek conformil 2 ölçek AR koyardım..şimdilerde mama olayımız neredeyse bitti..

bu arada bana doktorum her zaman mamayı olması gerektiği ölçüde yapmam gerektiğini söylemişti..çünkü bunlar formul mama..dorukk 40 cc ye 1 ölçekle alıştırmanı önermiş ama bana doktorum asla böyle bişey yapma demişti..ben de acaba mama mı bozdu bağırsak düzenini biraz daha sulu mu yapmalıyım demiştim de..o zaman asla demişti..bağırsak hareketlerini düzenlemek ve bağışıklığını güçlendirmek için doktoruna bio gaia damlayı sor bence..benimkilere çok iyi gelmişti..

ağlama canım yaa..dur bakalım hemen stres yapma..
belki mamanın tadıyla bir sorunu vardır kuzunun..benim oğlum da aynı şeyi yapmıştı kızıma milupa aptamil 1 verirken oğluma milumil 1 verdim bir süre..
bir de herhangi bir ilaç aldın mı son zamanlarda..ilaçlar süte zararı olmasa da bebeğe geçmese de sütün tadını değiştiriyor haberin olsun..

yok canım,ilaç almıyorum hiç.geçen gün diş ağrısından öldüm ama yinede ilaç içmedim.mamasını da değiştirdik ama olmadı yine.uyurken çok güzel yiyor ama uyanınca mümkün değil.açlıktan ölsede yemiyor.sebebide belli değil.o yemedikçe ben mahvoluyorum.birde kardeşi büyüyor ne güzel,o cılız kaldı.

allah allah bu dr larda ayrı telden çalıo demekki:) benimkide ağır gelebilir ilk zamanlar öyle ver dedi. hatta eczacı arkadaşım var onunda ikizleri var oda aynı şeyi söyledi.. kime inanacağımızı şaşırdık ... ben şuan gerçek ölçülerdeyim ama o zamanda bi sıkıntı yaşamadım çok şükür...

canım bişey söylerdim için rahatlardı ama kalsın,
sen yine de rahat ol canım benim,
havalar soğumadan ben geliirim inşallah,
ama şimdilik kısa süreli programda zor canım benim..

CANANcanımın içi...konuştuğumuz gibi inş..bayram sonrasına buluşalım tamam mı?

içtenlikler bekleirm kızlarrrr

kızlar alıntı yapmadım ama sanırım hituci arkadaşım kabızlıktan şikayet etmiş tecrübeme dayanarak şunu söylemek istiyorum canım bağırsak sistemleri tam gelişmediğinden kabızlık 4 aydan küçük bebeklerde sıklıkta görülen bi sıkıntı ama inan ek gıdaya geçtikten sonra epey düzeliyo bu durum ben 4-5 gün bekliyodum yapmadıysa gliserin fitil kullanıyodum uzun bekliyosun diye düşünebilirsin ben ilaç kullanımına biraz karşıyım o yüzden son hadde kadar bekliyorum bağışıklık sistemine etkide bulunmamak için şimdi gayet rahatız günde 2 defa felan yapıyoruz kakamızı yani özel hiç bişi kullanmaıdm ve kendi kendine geçt, diyebilirim sulu mamayı bende yaptım canım burçinimin dr önermemiş ama benim gittiğim 2 doktorda önerdei biraz daha sulu mamayı ben yaptım ama oda ekstra bi etki yapmadı tecrübemi paylaşmak istedimm

bütün anneler iştahsızlıktan şikayetçi bende şikayetçiyim ama kızlar bu sıcaklarda bizim canımız yemek istemiyo onlarında yeöek istememesi normal diye karşılıyorum hasta olmasınlarda

bugün hiç bişi yapasım yok silikon bi yorganım var kışın benim veletler epey işedi üstüne onu yıkamam lazım ilham bekliyorum pöfff bu işler neden hiç bitmiyor yaaa

kızlar istanbul içinde yakın bi yere günü birlik deniz kaçamağı yapmak istiyorum çocukların denize karşı tepsikisi ölçmek için şimdi erdeğe gideirm bide denize girmezler bişi yapamadan ger, dönersem çok üzülürümm bana tavsiyede bulunurmusunuz kilyosa giden varmı oranın girişi ücretlimiii florya felan nasıll

İyiyim çok şükür kaswacım.Sen nasılsın?çok geçmiş olsun kuzuna.Rabbim acil şifalar versin inşallah.
BURCİN demek istedin heralde canım.HYMARY ile pek mesajlarımıza cevap vermeyizdebilmiyorumkismile
Sağol teyzesi,şükür kuzumun ateşi düştü..Geçmişi aceleyle okuyup,alıntı yapmadan yazmanın neticesi beni oldukça salak bir duruma düşürmüş,kızdım kendime..klava:..öyle kalmış aklımda...ama ben bu belirsiz taraf oyunlarından üzüntü duyuyorum paylaştığımız onca tecrübeden sonra..

Son düzenleme:
Ben de içtenlikle tanışmak istiyorum canım sağol..opuyorumnanaktan..canım Florya temizlik açısından uygun mudur?Ben tercih etmezdim...ne kadar temiz deselerde ben güvenmiyorum koli basillerine...Kilyos'u da bilmiyorum..bize yakın Armutlu var..deniz otobüsüyle gidebileceğin..düşünebilirsin belki..günü birlik...birde adalar var..İnş. senin kuzularda severler denizi..o kadar keyifli ki..harika bir şey..sana da güzellik olur mutlaka gerçekleştir derim...

tavsiyelerin için çok sağol canımmmopuyorumnanaktan

dirimm nerelerdesin tatlımmm gelsene buralara başka topiklermi buldunnnn

Canancım bence en iyisi adalar.Adalara git derim ben.Hem mis gibi fayton geziside yaparsın.Ulaşımıda rahat adaların.opuyorumnanaktan

Bizde bugün 2.ay aşımızı olduk.Oğlum aşı olurken çok ağladı,içim gitti ya,anne olmak ne zormuş.Babamızda geldi aşıya saolsun odanın dışına çıktı dayanamıyormuş.:umursamaz:
Oğlum 4470 gr.olmuş,boyumuzda 52 cm.Ne zaman tosuncuk olacak oğlum ya,şöyle boğum boğum olsun istiyorum kolları bacaklarıgamyoncuiremsu.
Dr.sen bunu yaşıtlarıyla kıyaslama dedi gerçi ama,orada 2 aylık bir bebiş vardı.Maşallah 6.5 kiloymuş.
Oğlum düzeltilmiş 20 günlük daha.Kafasını ne zaman tutabilir,birde ben okşayınca konuşunca gülsün istiyorum.oooooffffff çokmu abarttım acaba:uhm:

Estağfurullah canım ya,ben hiçte öyle düşünerek yazmamıştım.
Seni kırdıysam kusuruma bakma ne olur.Yanlış anlaşılmışım.Üzüldüm şimdi bak

canım adalaraarabasız gitmemizlazım biryığın eşya zor olur ondan arabalı gideceğm olsun diyorum

kuzum çok hızlı gidiyosun dur bakalım acele etme herşeyin bi zamanı var hepsi olacak acele etme sırayla hepsi vallaha bolca emzir boğum boğum olmasını istiyosan biz 6.5 aylığız oğlum acuk tapluda kızım 0 beden doğuşta diyette zuhahahaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…