kış zor geçti diyordum ama yaz da zormuş beeeeeyvahedigeldismile
slm kızlar, benim küçük bir sorum olacak, sütü yetmeyip te mama veren var mı, ya emzirdiğini yazan arkadaşlar var, bizim öyle bir durumumuz olmadığ için şaşırıyorum, acaba bi tek benim sütüm mü bu kadar az, çoğaltmak için ne yapıyorsunuz
:Saruboceq: amin canım inşallah..
ahh misafiri o kadar severim ama bebeklerden beri biri arayacak diye bile korkar oldum valla..seni çok iyi anlıyorum..evet başlarda dışarı da çıkmak olay oluyor sonraları alışıyor çocuklar da..merak etme yağız delikanlımız da alışacak gezmelere de evde durmak istemeyecek
Burcincim bende öyleyimdir.Misafiri çok severim.Her yaz yatılı misafirlerim olurdu.Yaz sonuna kadar bide.Ama bu sene oğlumla çok zorlandım yahu.
Alışması lazım teyzesi gezmelere annesi pek sever gezmeleri,yoksa çok çeker annesinden.
Artvinli canımm..nasıl gidyor anneliğin tatlım..görüşemez olduk...Hymarry 'ninde dediği gibi zamanla hep gezmek isteyecek kuzucuğun..opuyorumnanaktan
İyiyim çok şükür kaswacım.Sen nasılsın?çok geçmiş olsun kuzuna.Rabbim acil şifalar versin inşallah.
BURCİN demek istedin heralde canım.HYMARY ile pek mesajlarımıza cevap vermeyizdebilmiyorumkismile
herkese merhaba hayırlı ramazanlar....
meridyen benim bebeklerim 2 haftalık oldular.şuana kadar yetiyordu ama 1-2 gündür mama takviyesi yapmaya başladım.sütü artırmak için humana içiyorum komposto ve bol sıvı tüketmeye çalışıyorum.
benim de biri sorum olacak kızlar cevaplarsanız sevinirim...
aptamil pre ile başladık.ama bebeklerimden birisini kabız yaptı galiba.mamadan beri büyüğünü yapamıyo.aptamil 1 e geçsek nasıl olur acaba?yada bi mama öneriniz varmı?
meridyen benim bebeklerim 2 haftalık oldular.şuana kadar yetiyordu ama 1-2 gündür mama takviyesi yapmaya başladım.sütü artırmak için humana içiyorum komposto ve bol sıvı tüketmeye çalışıyorum.
aptamil pre ile başladık.ama bebeklerimden birisini kabız yaptı galiba.mamadan beri büyüğünü yapamıyo.aptamil 1 e geçsek nasıl olur acaba?yada bi mama öneriniz varmı?
kızlar Hayırlı Ramazanlar herkese.size bi sorum olacak arkadaşlar.bebişlerimden biri son 1 haftadır hiçbir şey yemek istemiyor.ne süt,ne mama.sadece 10-15 dk emiyor sonra bırakıyor.kardeşi 120 cc yerken o 60 cc bile yemiyor.hatta kilo kaybetmiş,çok korkuyorum birşey olacak diye.doktora götürdük,kan ve idrar tahlili temiz çıktı.ne yapacağımızı şaşırdık.sacede uykusunun arasında yiyor,eğer uyanırsa kıyametler kopuyor.sürekli ağlıyor.düzeltilmiş 32 günlük oldular.kardeşi 5500 gr oldu o 4500 de kalmış.son bir haftadır kilo almamış ve 40gr vermiş.çok üzülüyorum ya,ağlamaktan perişan oldummafoldumben
canım benim bebeklerim 2300 ve 2470 gr doğmuşlardı..direk aptamil 1 verdim..çok da güzel yediler maşallah..sonra oğlum tadını beğenmedi ona milumil 1 verdik..2 ayları dolduğunda gaz ve kabızlık için doktorumuz conformil 1 e geçirtti bizi..ama kusma problemimiz vardı conformil 1 e ilave için milupanın AR sini verdi bir de karıştırıp verdim hep..mesela 120 cc ye 2 ölçek conformil 2 ölçek AR koyardım..şimdilerde mama olayımız neredeyse bitti..
bu arada bana doktorum her zaman mamayı olması gerektiği ölçüde yapmam gerektiğini söylemişti..çünkü bunlar formul mama..dorukk 40 cc ye 1 ölçekle alıştırmanı önermiş ama bana doktorum asla böyle bişey yapma demişti..ben de acaba mama mı bozdu bağırsak düzenini biraz daha sulu mu yapmalıyım demiştim de..o zaman asla demişti..bağırsak hareketlerini düzenlemek ve bağışıklığını güçlendirmek için doktoruna bio gaia damlayı sor bence..benimkilere çok iyi gelmişti..
canım bişey söylerdim için rahatlardı ama kalsın,
sen yine de rahat ol canım benim,
havalar soğumadan ben geliirim inşallah,
ama şimdilik kısa süreli programda zor canım benim..
CANANcanımın içi...konuştuğumuz gibi inş..bayram sonrasına buluşalım tamam mı?
Sağol teyzesi,şükür kuzumun ateşi düştü..Geçmişi aceleyle okuyup,alıntı yapmadan yazmanın neticesi beni oldukça salak bir duruma düşürmüş,kızdım kendime..İyiyim çok şükür kaswacım.Sen nasılsın?çok geçmiş olsun kuzuna.Rabbim acil şifalar versin inşallah.
BURCİN demek istedin heralde canım.HYMARY ile pek mesajlarımıza cevap vermeyizdebilmiyorumkismile
Ben de içtenlikle tanışmak istiyorum canım sağol..opuyorumnanaktan..canım Florya temizlik açısından uygun mudur?Ben tercih etmezdim...ne kadar temiz deselerde ben güvenmiyorum koli basillerine...Kilyos'u da bilmiyorum..bize yakın Armutlu var..deniz otobüsüyle gidebileceğin..düşünebilirsin belki..günü birlik...birde adalar var..İnş. senin kuzularda severler denizi..o kadar keyifli ki..harika bir şey..sana da güzellik olur mutlaka gerçekleştir derim...içtenlikler bekleirm kızlarrrr
kızlar istanbul içinde yakın bi yere günü birlik deniz kaçamağı yapmak istiyorum çocukların denize karşı tepsikisi ölçmek için şimdi erdeğe gideirm bide denize girmezler bişi yapamadan ger, dönersem çok üzülürümm bana tavsiyede bulunurmusunuz kilyosa giden varmı oranın girişi ücretlimiii florya felan nasıll
Ben de içtenlikle tanışmak istiyorum canım sağol..opuyorumnanaktan..canım Florya temizlik açısından uygun mudur?Ben tercih etmezdim...ne kadar temiz deselerde ben güvenmiyorum koli basillerine...Kilyos'u da bilmiyorum..bize yakın Armutlu var..deniz otobüsüyle gidebileceğin..düşünebilirsin belki..günü birlik...birde adalar var..İnş. senin kuzularda severler denizi..o kadar keyifli ki..harika bir şey..sana da güzellik olur mutlaka gerçekleştir derim...
Sağol teyzesi,şükür kuzumun ateşi düştü..Geçmişi aceleyle okuyup,alıntı yapmadan yazmanın neticesi beni oldukça salak bir duruma düşürmüş,kızdım kendime..klava:..öyle kalmış aklımda...ama ben bu belirsiz taraf oyunlarından üzüntü duyuyorum paylaştığımız onca tecrübeden sonra..
canancım bence en iyisi adalar.adalara git derim ben.hem mis gibi fayton geziside yaparsın.ulaşımıda rahat adaların.opuyorumnanaktan
bizde bugün 2.ay aşımızı olduk.oğlum aşı olurken çok ağladı,içim gitti ya,anne olmak ne zormuş.babamızda geldi aşıya saolsun odanın dışına çıktı dayanamıyormuş.:umursamaz:
Oğlum 4470 gr.olmuş,boyumuzda 52 cm.ne zaman tosuncuk olacak oğlum ya,şöyle boğum boğum olsun istiyorum kolları bacaklarıgamyoncuiremsu.
Dr.sen bunu yaşıtlarıyla kıyaslama dedi gerçi ama,orada 2 aylık bir bebiş vardı.maşallah 6.5 kiloymuş.
Oğlum düzeltilmiş 20 günlük daha.kafasını ne zaman tutabilir,birde ben okşayınca konuşunca gülsün istiyorum.oooooffffff çokmu abarttım acaba:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?