Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

çok sıcak havalar canım artacak daha da,bir de su içmelerine dikkat ediyorum çok...Tek başıma bakıyorum canım..1 ay öncesine dek tek başıma yıkayamıyordum,annemi bekliyordum ama dedim ki nereye kadar gidecek ki bu iş,beraber giriyoruz küvete alıyorum kucağıma oynatır gibi başlıyorum ıslatmaya sonra açıyorum musluğu zaten boyları musluğun altına denk geliyor başlıyorum sabunlamaya..havlularımızı,giysilerimizi hazır ediyorum yanıma..ben her alt değiştirme işlminden sonra da mümkün olduğunca yıkarım altlarını,suyu da seviyorlar..oğlum kızım kadar olmasa da ...

sanada ıyı aksamlar acelya
bence bısey olmaz ewın ın ısını bılmıyorum ama
havalar gerckten bunaltıcı bız bole bunalıorsak
o bebelerı dusunemıorum

canım senin yarın hastaneye yatma durumun vardı değilmi.. az önce okudum.çok geçmiş olsun.
inşallah ciddi bir şey yoktur.allahın izniyle herşey yolunda gider.
belkide dediğin gibi birkaç saatlik gözlem yeterli olur ve sağlıklı birşekilde evinde devam edersin.
şayet yatmanda gerekecekse canını sıkma sakın..
çekilen sıkıntılara deyiyor inanki.. kollarında aldığında yaşadığın duygular varya bambaşka...Allah herkese nasip etsin anneliği..
sağlıklı bir şekilde doğurursun inşallahh vakti geldiğinde..

cnm benim ben sana çizelge yapayım doğumtarihlerini söyle birde ne yazayım ve isimlerinş

çok sevinirim..bizimde bi çizelgemiz olsun nihayet..hamileliktede burdaydım ama yapamadım bi türlü. bebeklerin doğum tarihi 6 mart..isimleri Ozan ve Rüya

bu arada annen için geçmişolsun dileklerimi iletirim,kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah

evet havalar dahada ısınınca terleyip su kaybedecekler.. suya iyice alıştırmak lazım..
benimkiler pek düşkün değiller ama ben mümkün olduğunda ikram ediyorum.. bazen hiç içmiyorlar. bazen bir biberonu bitiriyorlar.
ben hala anneciğimi bekliyorum yıkamak için..
artık kendim yapmaya çalışsam daha iyi olucak.. aynen dediğin gibi ''nereye kadar''..
bu küvete oyun oynar gibi yıkamaya çok hevesliyim aslında.. ama kızlarımdan biri çok yaygaracı .elimi ayağıma dolaştırcak derecede....
yarın ilk denememi yapmak istyorummm .. inşallah alnımın akıyla çıkarım işin içinden.

10 aylık iki kuzu büyütmüşsün bu sana vız gelir inan...bir dene bak gerisi gelecek..çok da zevkli ohh mis gibi ten tene..yumuşacık popişler...ayyyyy

Herkese merhaba.Benim de 10 aylık(düzeltilmiş 8.5 aylık) kızçelerim var bizi de aranıza alırmısınız :))

gÜNAYdın arkadaşlar

ışte dinleniyorum desem doğrudur..
Pazartesilerini çok seviyorum..

Kayra 14 kg. verdim.
Çok sıkı bir rejim yaptım.Resmen aç gezdim miğdem küçülene kadar .
bugün tartıldım 56 kg. yum.
Senin bebeklerin çok ufak.
Bence hiç kilo vermeyi deneme.
Ben ilk 12 ay meme yüzünden herşeyi yiyip içiyordum.
Hatta bir gün susuz kalmışım.Haberim yok.
Hastaneye gittik
Doktor baktı tansiyonum u ölçtü.
Konuştuk.
Senin 3 lt. su ve vb. şeyler içmen lazım dedi.
Çünkü çok süt veriyordum
Sen yemelisin ki su içmelisin.

Nasıl olsa gidiyor kilolar.
Tarihçi bende yeni geldim.Sen de hoşgeldin.
düşündüm de biz de düzeltilmiş ayımıza göre 1 ay geriyiz.

Şimdi sizin için önemlidir.
ama bir süre sonra rahatlıyorsunuz.
Kilo-boy çokkk takip ederdim önce.
Şimdi sağlıklı büyüyorlar çok şükür.

Küçük doğdular diye de üzülmeyin.
Yaşıtlarından uzun ve bir tanesi de yaşıtlarından 4-5 kg. kadar fazla.

ayy dün 4 saatlik uğraş sonucu bende aldım şişli tansaş şişli migroz cevahir migros hiçbirinde yok bomontide bi tansaş varara ara bulamamış benim kociş tekrar şişli tansaş tekrar tarif adam geldiğinde 1.200 gram vermişt, çıkarken tartıldıda bakalım bu gezi kaç kiloya malolacak diye zuhahah ay dedeim sen g,b, olsam hergün yürürüm veririm kiloları

:lepi::teytey:hihoyyytAYYYYYYYY ÇOK SEVİDİM NE MUTLU BANA HAYIRLI BİŞEYE VESİLE OLDUM GÜLE GÜLE KULLANIN CNMMMzemuszemus

ayyy canım arkadaşım yaa resmen burda ışığımız oldun sürekli yolumuzu aydınlattın hep fikir verdin yol gösterdin canım dirimim iyiki varsın bende aldım arabadan gerçekten çok bayıldım hani siz anlatıyodunuz ama ben pek olumlu değildim ülen 30 liralık araba ne olacak felan diyodum içimden dün tülinde aradı al diye alacam dedeim ay bi geldi bei sevdim bi sevdim arabamızı anlatamam ilk gezimizi eminönüne yapacazğız ilk fırsatta acayip yakalık ihtiyacım varda bide askılı çıtçıtlı badi alacağımm

tekrra teşekkürler dirimim aklının aydınlığı ile bizi sürekli aydınlattığın için sürekli bizimle olduğun için muckkkkssss

zuhaahhahha alınma ama güleceğimmmm hihihiih traji komikkk
gençliğe gelince aynen öle 8a ylık karnı burnunda hamileydim hastane dönşü minibüse bindimbiri yer vermedi eşşekoğlu eşşeklerrr

kızlar annem anjiyo oldu hala hastanede
hymarryciğim arayamadım seni o yüzden ....
şimdi içeri geçeceğim halamlar burada öptüm

canımm dakkalrım bittti arıyamıyorum ayın 6 sından sonra arayacağım nasıl annen gop hastanesindemi çok öpüyorumdularım onunda

ayyy kaswmmm ya süpersin dede ha bak tutum bunu bana diyen olursa bende buyur amcacım dedecim diyecemmm düper fikir öperim yanaktan
hatunlar hepinize iyi akşamlar ...
ya kızlar havalar çok sıcak ya badi ile yatırıyorum ben kızlarımı.. sonra acaba üşürlermi ki diye düşünüyorum..siz nasıl giydiriyorsunuz yatırırken...
bende kısa kollu badi ve şortla yatırıyorum bide çorap giydiriyorum üzerine ya penye battaniye yada nevresim kılıfı örtüyoyorum çorap giydirmesem olurda çok üstlerini açıyolar erkenden başladık üst açmayaa
Herkese merhaba.Benim de 10 aylık(düzeltilmiş 8.5 aylık) kızçelerim var bizi de aranıza alırmısınız :))

hoş geldinnn aramızaa
kızçelerin hayorlı olsunnn isimleriniz neee
Merhaba . Hoşgeldin aramıza.
benimde 10 aylık (düzeltilmiş 9 aylık) iki kızım var.
Allah bağışlasın.

ya şu düzeltilmiş hesabı anlamadım ben ya ilk defa duyuyorumne oluyo 1 ay erken doğdukları içinmi 1 ay ufak sölüyosunuz kafam karıştı gelişimlerini hangi aya göre takip ediyosunuz peki

Açelya benimkilerin 7. ayları yaza denk gelmişti.
Ben nasıl yapardım;

Yatmadan önce yıkardık.eğer teksem alır banyoya girerdim.Yıkar odasına getirirdim.
Giydirir diğerini alır götürürdüm.
Benimkiler yataklarında kalmayı çok severlerdi.
ıçine oyuncak atardım.onunla oynarlarken diğerini yıkardım.

ıkiz bebeklerde sıra bekleme olayını konuşmuşsunuz.
Kesinlikle öğrenemiyorlar.
Çünkü ikiz bebekler "benim " olayını kavrayamadan " bizim " olayını öğreniyorlar
Çocuklar 2 yaşında benim demeye başlarlar.
Herşey onlarındır.
Oyuncak ,eşyalar ,anne ve baba
Ama ikiz çocuklar maalesef bunu yaşayamıyorlar
Benim'i öğrenmeden bizi öğreniyorlar.
2 yaşına kadar beklemelisiniz.

ne mutlu size kızlar inşallah bende doğurunca burada paylaşırım sizinle herşeyi
Allah bebeklerinizi sağlıkla,analı babalı büyütmek nasip etsin

selam kızlar öbür tarafa yazdım ama burayıda gördüm simdi niye iki tane aynı topic oldu ....neyse burayada yazıyımm her yer sıcak ama ben memnunum valla bebeleri suya bıcı bıcı kendim suya aksam parka......kışın daha sıkıcıydı böyle güzelmis yaaa

Hoşbulduk canan2508:) Hepimizin bebişleri hayırlı olsun inşallah:Saruboceq: Kızçelerimin isimleri: ELFİN & MELİNA.Bu düzeltilmiş yaş meselesi ne kadar erken doğuyolarsa o kadar eksik oluyo 2 yaşına kadar böyleymiş eksik olana göre takip ediyomuşsun 2 yaşına kadar yaşıtlarını yakalaması gerekiyomuşCADIARZU

Bu arada bugün tam bi felaket.2 saatlik uykuyla ayaktayım:teytey:İzmir bi kaç gündür feci sıcak akşam kızları uyuttum yatırdım sıcaktan herhalde uyandılar aldık salona geldik uyudular ailecek yerde yattık biri bi taraftan diğeri öbür taraftan tepemize çıktılar 3 e kadar hiç uyuyamadım 3 te de bizim cadılar kalktılar salonda olduklarını anlayınca sabah oldu sandılar herhaldedelikafadulden kalktılar kafayı yemeliklülülülülülü hadii tekrar uyut yerlerine yatır saat 430mirmirmirmir sabahta 650 bizim cadılart gene ayaktalaelaelaelaelae

canım geçmiş olsun. bugün telde konuştuk bak bundan bahsetmeye fırsat kalmadı.. yarım kaldı konuşmamız...

sağol cnm dün telaşlıydık tam çıkacaktım olsun konuşuruz yine

hatunlar hepinize iyi akşamlar ...
ya kızlar havalar çok sıcak ya badi ile yatırıyorum ben kızlarımı.. sonra acaba üşürlermi ki diye düşünüyorum..siz nasıl giydiriyorsunuz yatırırken...

o benimkiler atlet ve çıt çıtlı badilerle dolaşıyolar cnm ...çorap bile yok ayakta....cıbılızzz
yani.....aksam yatarken incecik battaniye var ama onlar atıyor çokda sıkcak bende örtmüyorum..

hoşgeldin düzeltilmişini bilmem 13 aylık ikizlerim...33 haftalık doğdular.... zaten tam doğasalardı nası eşkıya olurlardı bilmiyorum valla

bilgilerin için teşekkür edeyorum takipteyimolumunekankayizsmile

ne mutlu size kızlar inşallah bende doğurunca burada paylaşırım sizinle herşeyi
Allah bebeklerinizi sağlıkla,analı babalı büyütmek nasip etsin
doğur sende gel cicimmm

burası doğurmuş anaların topiği kızzzzzzzzzzzzz

canancığım cnm benim ben seni ararım kuzum çağrı at ...aksam 9 dan sonra kocadan ararsam beleş ölede olabilir....
valla cnm işinize yaradıysa ne mutlu ben çok rahat ettim....artık fink fink dolaşırım......

bizde sana çıt çıtlı badi vereceğiz cnm küçüldüler....eşimde alacak aşağadan 2-3 yaş badisi...

ayyy ne yazacaktım kız sana bişiler daha yazacaktım....senin linki aldım tam basmadım heralde alamadım.....

Hoşbulduk dırımkızı benim cadılar da 34 haftalık doğdular.Melinam daha sakin de Elfinim dediğin gibi zamanında dosaydı bi de nolurdu bilmem düz duvara tırmancak yakında galiba iki dakka durmuyo yerindehihoyyyt.Annene çok çok geçmiş olsun bu arada,Allah şifalar versin:Saruboceq:

ayyy günaydınlarmı desem tünaydınlarmı...

ben güne 7 de başladım bu aralarda adet olacağım felaket baş ağrısı kasık ağrısı var ,gecede sıcaktı
neysem kalktım...kalkamam dedim dün çok yoruldum ama beynimi şartlandırınca hemencik kalktım
ömere süt verdim...giyindim çıktım...parka gittim 10 tur yürüdüm..saat 9 kadarda aletleri kullandım...müzik kulağımda nasıl sakin park ,ifili ifil esiyor çimen kokusu hep yaşlılar vardı valla spor yapıyolardı...9 da geldim eve duş aldım çıkmadan alişide yıkadım...kahvaltı hazırladım ..çocukları besledim...şimdi alişi sallıyorum...kalkacağım yemek yapacağım,kek yapacam gelen olur anneme...evi temizleyeceğim...işim çok yani arada gelirim öptümm siziiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…