Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

bizim tatlı sohpete ihtiyacımız var,başka bişeye değil,
hayır söylemeyenleri susturucam bundan sonra,
nasılsa alınacak bişeyler buluyorlar..

dırımcım gecmıs olsun annecıgıne allah acil şifalar versin canım...ewet kevsercim bu kızlar ayırmıyacak bizi iyiyce kanki olduk valla...marrcim kızlardan kücügü alerjik bronşit havalr kapanınca benim kız hastanede alıyor solugu ..allahtan cabukl atlatıyor...senın melekelrın nasıl...hale sare...kevsercım kaynannın bayagı faydası oluyor hayatım her ne kadar cekilmez olsalarda:teselli:

bunlar benım cadıların son hali...

Eklentiler

• $Görüntü026.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 52
naber ballar?Dırım anneciğine geçmiş olsun canım,kuzucuğuna da maşallah,başka rahatsızlık vermesin Allah..Bana teyze diyen bir manyak olursa bende buyur dedeciğim diyorum...Sinşr de oluyorum öle abla laflarına...bir yaşta büyüksen illa abla diyecekler..Pusette rahat olmuş canım senin bu yaz bol bol gez..

hay allahhh cnımm,çok geçmiş olsun özgecimm,
biz iyiyiz hamdolsun,hareketlenmeler,emeklemeden yürümeye çalışmalar başladı,
herşeyi kolayladık hamdoılsun bugüne..

opuyorumnanaktan canımmmm,
diyorum ya çocuklu görünce teyze,
kocalı görünce yengeguclubacismile

hepimizin meleklerı hastalanmadan...kolayca mutluca saglıcakla büyüsün..hepinizin melekelrini kokluyorum..iyi geceler benım kaynanan yarın yolcu bıraz oturayayım yanında kaydirigubbakcemile3

Bende yıkadım bugün kuzularımı hava sıcak çok..Hymarryım benim çocukların odasında kuzeye bakan bir balkonum var orası püfür püfür eserdi,akşam orada hırkasız oturamazdık yaz sıcağında malesef o balkonu kapattık yavrular yüzünden..şimdi mutfağın balkonundayız.Bende kuzulara küçük bir havuz alacağım,ikindiden sonra sokacağım içine,senin kuzuları da sokarız kuşum olur mu?Sık sık gelirsin bana sitenin bahçesine de ineriz..böyle geçer yazımız inş...

ne guzelhep hayalımdır ya bebekelrımızı bıcıbıcı yaptırmak ıkısını bırden bırbırlerıyle oynayarak ahh ahhh opuyorumnanaktan

ayyyy,
eskiden bir dizi vardı,
4 karısı olan 40 çocuğu olan bir adam,Kaygısızlar,
orda bir asker arkdaşının evine sığınıyordu,
onlardan oluruz ikişer çocuk vallahakaydirigubbakcemile3

harika fikir canım,suyu çok seviyor yavrular gerçekten..

su topıktekı butun hanımalr dogum yapanalr yapacak olanalr herkes bır araya gelse ıdı ne olurdu acaba bilmiyorumkismileopuyorumnanaktan

hatunlar hepinize iyi akşamlar ...
ya kızlar havalar çok sıcak ya badi ile yatırıyorum ben kızlarımı.. sonra acaba üşürlermi ki diye düşünüyorum..siz nasıl giydiriyorsunuz yatırırken...

sanada ıyı aksamlar acelya
bence bısey olmaz ewın ın ısını bılmıyorum ama
havalar gerckten bunaltıcı bız bole bunalıorsak
o bebelerı dusunemıorum

hatunlar hepinize iyi akşamlar ...
ya kızlar havalar çok sıcak ya badi ile yatırıyorum ben kızlarımı.. sonra acaba üşürlermi ki diye düşünüyorum..siz nasıl giydiriyorsunuz yatırırken...

Bende öyle yapıyorum canım...Gece kalktıklarında da bakıyorum üşümüşler mi diye,ama sıcacık yavrular...her gün de yıkıyorum..

Bende öyle yapıyorum canım...Gece kalktıklarında da bakıyorum üşümüşler mi diye,ama sıcacık yavrular...her gün de yıkıyorum..

tamam o zaman.. fazla uçmadım demekki. dedim acaba erkenmi açıldık saçıldık.
ama gerçekten havalar o kadar bunaltıcı ki biz bile sıcaktan pişerken bebecikler ne yapsın..
havaların ısınması en çokta banyo işini kolaylaştırıyor.hergün yıkaçık mis gibi. nasıl rahatlıyorlar ama..kaswacığım sen tekmi bakıyorsun ..yardımcı olan varmı..
ben tek bakıyorum ama yıkama işine sıra gelince bazen annemi çağırıyorum elim ayağıma dolaşıyor çünkü. biri yıkanırken beni epey zorluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…