hımmm yenı topıgınız hayırlı ugurlu olsun hanımlar ya hanı bır sarkı grubu vardıya neydı onalr adlarını unuttum neyse onlar gıbı olmussunuz eskıelr buraya toplanmıs
ama sıze solım hevesınız kursagınızda kalır dertlı hamıller doldurur burayıda duyan gelır duyan gelır solım dıgerınden farkı kalamz :))) bana yawrukırpı soledı sımdı bır goz gezdıreyım dedım dıger topıgın basınd aokudugum tum ısımelrı gordum burda ılk sayfalarda hamıleler hakında yazılan ları okudum sonra okumaya devam ettım acıklamaları okudum bırazda dogru soluorsunuz cunku o gobek delıgım gobegıme gore sıcak neden dıe yardım ısteyen arkadası hatırlıyorum :))bnmde tuhafıma gıtmıstı o sorusu sizede hak vermıyor degılım bır bakıma ama onalrda hamılelıgın nazını yapmak ıstıorlar besbellı bıdahabulamıcak bulamcaz bu gunelrı o yuzden :) ben zaten bır dogurayım bebekelr 1 yasına gelsın bırtane daha patlıcam arkasından karnım onca catladı catladıgına degsın barı :)))neyse cok konsutum sıze ıyı geceelr ve hos sohebtler
naber ballar?Dırım anneciğine geçmiş olsun canım,kuzucuğuna da maşallah,başka rahatsızlık vermesin Allah..Bana teyze diyen bir manyak olursa bende buyur dedeciğim diyorum...Sinşr de oluyorum öle abla laflarına...bir yaşta büyüksen illa abla diyecekler..Pusette rahat olmuş canım senin bu yaz bol bol gez..
bizim tatlı sohpete ihtiyacımız var,başka bişeye değil,
hayır söylemeyenleri susturucam bundan sonra,
nasılsa alınacak bişeyler buluyorlar..
dırımcım yoktun bütün gün,ben de buralarda vakit geçirdim,demek gezmelerdeydinnzemuszemus
benim kocam izin vermedi tekli pusetlere ppööfff,
ben de sıcaktan kızları yıkadım ılık ılık,serinlediler yazık,bizim ilk yazımız napıcam bilmem,evim sıcak,,
teyzemi dediler sanaa kaydirigubbakcemile3
bizim türk milletinde adetmi saygı göstergesi mi ne,çocuklu hanımlara teyze,yanında kocası olan kadınlara yenge,
allahım başka laf mı yok yaaa..
Bende yıkadım bugün kuzularımı hava sıcak çok..Hymarryım benim çocukların odasında kuzeye bakan bir balkonum var orası püfür püfür eserdi,akşam orada hırkasız oturamazdık yaz sıcağında malesef o balkonu kapattık yavrular yüzünden..şimdi mutfağın balkonundayız.Bende kuzulara küçük bir havuz alacağım,ikindiden sonra sokacağım içine,senin kuzuları da sokarız kuşum olur mu?Sık sık gelirsin bana sitenin bahçesine de ineriz..böyle geçer yazımız inş...
Bende yıkadım bugün kuzularımı hava sıcak çok..Hymarryım benim çocukların odasında kuzeye bakan bir balkonum var orası püfür püfür eserdi,akşam orada hırkasız oturamazdık yaz sıcağında malesef o balkonu kapattık yavrular yüzünden..şimdi mutfağın balkonundayız.Bende kuzulara küçük bir havuz alacağım,ikindiden sonra sokacağım içine,senin kuzuları da sokarız kuşum olur mu?Sık sık gelirsin bana sitenin bahçesine de ineriz..böyle geçer yazımız inş...
ayyyy,
eskiden bir dizi vardı,
4 karısı olan 40 çocuğu olan bir adam,Kaygısızlar,
orda bir asker arkdaşının evine sığınıyordu,
onlardan oluruz ikişer çocuk vallahakaydirigubbakcemile3
harika fikir canım,suyu çok seviyor yavrular gerçekten..
kızlar annem anjiyo oldu hala hastanede
hymarryciğim arayamadım seni o yüzden ....
şimdi içeri geçeceğim halamlar burada öptüm
hatunlar hepinize iyi akşamlar ...
ya kızlar havalar çok sıcak ya badi ile yatırıyorum ben kızlarımı.. sonra acaba üşürlermi ki diye düşünüyorum..siz nasıl giydiriyorsunuz yatırırken...
Bende öyle yapıyorum canım...Gece kalktıklarında da bakıyorum üşümüşler mi diye,ama sıcacık yavrular...her gün de yıkıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?