pamuğum naber bitanemm,
tatlı dillimm,güzel yolun yolcusu arkadaşım..
hoşgeldin canımm,seni görmek ne güzellllopuyorumnanaktan
topik hepmizinn,ne güzel yeniden buluşmakk..
nasılsın canım benim,,yavrular nasıl,büyttün masşallah,zor zamanları atlattın inşallahh,anlatsana nasılsınızz?
ayyy kızlar yeni pusetimle ilk otobüs meceramı geçirdim....çok hafi olduğundan hiç zorlanmadım annemlerin kapısından bindim fındıkzadede indim cerrahpaşaya yürüfüm mis gibi hava ömüşş çok seviyor dolaşmayı....gittik ama benim saatim geçti ara öğün için başım dönüyor artık o derece hemen gittim kantine tost isdedim salak çocuk bana tost yok teyze dedi..ters ters baktım yaaa morelim bozuldu çocuk ben yaşlarda idi....
sonra patatessiz ketçapsız mayonezsiz bi hamburger aldım ....sonra gittik bekledim oğlumla ...muayne oldu çok şükür iyi....3 gün sonra bıcı bıcı yapacağız...doktor ameliyatını yapan doktor görsün servise inin dedi...indik asansörle beklerken doktor amcamızı biberonu poliklinikte unutmuşuz eyvah dedim..
polikilinik 15 dk. sonra kapanacaktı ....ayyy bi stres oldum...doktor geldi muayne etti...
hemen aynı asansörle çıkıtım ..hasta bakıcıya kaçıncı katta ineceğim dedim...3 dedi...ay indim anlış yer..bidaha asansör bekle bidaha aynı şey o binadan çıktm bidaha cerrah bölümüne yürüdük...dedim şansıma kapanmadıysaa...ayyy bi baktım açık sekreter bekliyor ...ayyy biberon dedim...bizde herkese sorduk dediler...neyse aldım biberonu geldim...
kızlar şunu gördüm....maleseff gelecek nesil bazı değerleri yok..otobüse bindim...yer yok yaşlı bir teyze yer verdi bana....ve tekrar bindim yaşlı amca yer verdi...biz böylemiydik yaaaaaaaa.....
gençler oturdu hiç rahatsız olmadılar.........................
dırımcım yoktun bütün gün,ben de buralarda vakit geçirdim,demek gezmelerdeydinnzemuszemus
benim kocam izin vermedi tekli pusetlere ppööfff,
ben de sıcaktan kızları yıkadım ılık ılık,serinlediler yazık,bizim ilk yazımız napıcam bilmem,evim sıcak,,
teyzemi dediler sanaa kaydirigubbakcemile3
bizim türk milletinde adetmi saygı göstergesi mi ne,çocuklu hanımlara teyze,yanında kocası olan kadınlara yenge,
allahım başka laf mı yok yaaa..
özge nbr? sen de benim gibi kaynananla kanki olanlardansın sanırım... ne onlarla ne onsuz sanırım bizim cadılar ayırmıycak bizi aklinialirimsmileaklinialirimsmilemarry yenı topigin hayırlı olsun ........inanniyorum ki cok guzel olacak...bu topik...her fırsatta aranızda olmak sevındercek beni....
kızlar annem anjiyo oldu hala hastanede
hymarryciğim arayamadım seni o yüzden ....
şimdi içeri geçeceğim halamlar burada öptüm
kızlar annem anjiyo oldu hala hastanede
hymarryciğim arayamadım seni o yüzden ....
şimdi içeri geçeceğim halamlar burada öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?