Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

Bu topikte konuşulanlar bu topikte,
diğer topiklerdeki diğer topikte konuşulsun,
kimse burda bu konuyu bilmiyor,ilgilenmek zorunda da değil,
buranın bari çerçevesinin iyi anlaşılmasını istiyorum..

Kaswacım benim yazdığım yazıyı alıntı yapmışsın.Senden ricam silermisin,ben kendi yazımı sildim.
Ortamda huzur bozucu olmak istemiyorum.Zaten kendi sıkıntım bana yetiyor,Dediklerim tamamen yanlış anlaşıldı.Daha fazla üzülmek istemiyorum.Beni anlayacağını biliyorum canım.

artvinli kuzum sen hamişsin yoksa oklava geliyor sana

sana duyulan sevgi tartışmasız cnm yaaa...yanlış anlamaya meğil vermeyin....

hadi doğur beklioruz topiğee...

ayyy kızlar yeni pusetimle ilk otobüs meceramı geçirdim....çok hafi olduğundan hiç zorlanmadım annemlerin kapısından bindim fındıkzadede indim cerrahpaşaya yürüfüm mis gibi hava ömüşş çok seviyor dolaşmayı....gittik ama benim saatim geçti ara öğün için başım dönüyor artık o derece hemen gittim kantine tost isdedim salak çocuk bana tost yok teyze dedi..ters ters baktım yaaa morelim bozuldu çocuk ben yaşlarda idi....
sonra patatessiz ketçapsız mayonezsiz bi hamburger aldım ....sonra gittik bekledim oğlumla ...muayne oldu çok şükür iyi....3 gün sonra bıcı bıcı yapacağız...doktor ameliyatını yapan doktor görsün servise inin dedi...indik asansörle beklerken doktor amcamızı biberonu poliklinikte unutmuşuz eyvah dedim..
polikilinik 15 dk. sonra kapanacaktı ....ayyy bi stres oldum...doktor geldi muayne etti...
hemen aynı asansörle çıkıtım ..hasta bakıcıya kaçıncı katta ineceğim dedim...3 dedi...ay indim anlış yer..bidaha asansör bekle bidaha aynı şey o binadan çıktm bidaha cerrah bölümüne yürüdük...dedim şansıma kapanmadıysaa...ayyy bi baktım açık sekreter bekliyor ...ayyy biberon dedim...bizde herkese sorduk dediler...neyse aldım biberonu geldim...

kızlar şunu gördüm....maleseff gelecek nesil bazı değerleri yok..otobüse bindim...yer yok yaşlı bir teyze yer verdi bana....ve tekrar bindim yaşlı amca yer verdi...biz böylemiydik yaaaaaaaa.....

gençler oturdu hiç rahatsız olmadılar.........................

dırımcım yoktun bütün gün,ben de buralarda vakit geçirdim,demek gezmelerdeydinnzemuszemus
benim kocam izin vermedi tekli pusetlere ppööfff,
ben de sıcaktan kızları yıkadım ılık ılık,serinlediler yazık,bizim ilk yazımız napıcam bilmem,evim sıcak,,

teyzemi dediler sanaa kaydirigubbakcemile3
bizim türk milletinde adetmi saygı göstergesi mi ne,çocuklu hanımlara teyze,yanında kocası olan kadınlara yenge,
allahım başka laf mı yok yaaa..

marry yenı topigin hayırlı olsun ........inanniyorum ki cok guzel olacak...bu topik...her fırsatta aranızda olmak sevındercek beni....

hoşgeldin canımm,seni görmek ne güzellllopuyorumnanaktan
topik hepmizinn,ne güzel yeniden buluşmakk..
nasılsın canım benim,,yavrular nasıl,büyttün masşallah,zor zamanları atlattın inşallahh,anlatsana nasılsınızz?

pamuğum naber bitanemm,
tatlı dillimm,güzel yolun yolcusu arkadaşım..

pamuğum naber bitanemm,
tatlı dillimm,güzel yolun yolcusu arkadaşım..

oyy kuzuuum görmüşte beniii yerim yerimmm

canım ahmet tepemde kollarımı mıncıklıyoo bende bu topiğin geçmişini iyicene okuduuum ( küfreder gibi oldu kih kihh ) valla marryim yazdıklarını okurken arada duygulandım yaaa çok seviyommmm aman senin ne bakıma ihtiyacın varki süpersin sen bidenemmmm

siz neler yapıyosunuz başka başka tatlımm

özgeee canım çıktınızmı hastaneden bugün geçerken balkonuna baktım kaynananlar vardır diye şey edemediiim.. nasıl mervemin durumu iyimi gittimi sizinkiler gittilerse öyle arayım :)

ahayyyyy pamuğum ne buldun duygulanacak kuzuummm,çok seviyom senniiiiopuyorumnanaktan
haftasonu da kaynanam bendeydi ne kadar üzdü beni anlatsam da o zaman duygulansannn..

teyzesi kızlarım coşmuş vaziyette,
bak bi de insan içine karışın görcen evde ne zor oluyor,illa dışarı çıkmak istiyorlar,olmadı kediler gibi pencereden bakıyoz sadece,
hava sıcak,hergün şıp şıp bıcı bıcı,ama yoruluyorum artık çokk..

özgenin hastanede ne iş varmış yaa?

ayy böyle komşuluk demeyin bana yaaa,sizin komşuluğunuza kurban olurum yyaaww,
beni de alıınnn..

saol canım cok teşekkür ederım...evet cok güzel yeniden buluşmak....yavrular cok sukur iyi...30 haftalı dogmalarının sınıntıları azda olsa devam ediyor...cok garıp cok guzel bır duygu....kücük dogan kızık cok rahatsızlanıyor...cogu zamanım hastanede gecıor...dolayısıyla kaynanamlar burda sıkıntılı...bi surec...gecıroyorum ama inanyırum ki hersey gecicek ...cünkü deger yavrularımız icin....
kızlara bakım gelecm

hymarryciğim hem gezdik..hemde hastane işini hallettik ....üzmüşler seni cnm
boşver onlarda hamiş..senden yaşca küçükler...kırmayalım birbirimizi yalan dünya....

kocana gelince anlar zamanı gelince diyeceğim ama sizin arabanız var seninde şöförlüğüm toplu taşımada pek bulunmazsın rahatsın.
ah ettim bende ev işini halledeyim ilk işim bir dül dül ve ehliet almak .....sonra bas gaza dırımm bas gaza diye şarkı çalacağım hahahahahahaha :))

özge hoşgeldin kızlar büyümüştür ...oluyordur sıkıntılarınız allah daha büyüğünden sakınsın

pampıkkk kızzz yolcuymuşsun hadi güle güle gidinnn iyi eylenin bakalımm

kızlar annem anjiyo oldu hala hastanede
hymarryciğim arayamadım seni o yüzden ....
şimdi içeri geçeceğim halamlar burada öptüm

aaaaa unuttum ben yaa,kusuruma bakma,
çok geçmiş olsun iyi olur inşalaahh,çok selamlarımı,sevgilerimi işlet lütfen canımm,

ya bir hamilelik alınganlığıdır gidiyo,
biz de iki çocuk bakıyoruz, biz de hassasız,biz de alınganız,anam olsa çekemem valla..

bir kadının araba kullanması büyük konfor büyük özgürlük inan,
sen onu da başarırsın canım benim,evelallahh..

valla ben kalkarmısınız diyorum gerçi bazıları hayır kalkamam diyor ama olsun en azından terrrbiyesizz diyorum, gerçi 1 yıldan fazla süredir otoüse binemedim, malum hamilelik e şimdi de cadılar . annemlerle bindiğimde annemler için yer istiyordum...

hymarr ben de yıkadım bugün kızlarımı, of hala çok korkuyobenimkiler banyodan, çağlam şisilik çıkarmış çok sıcak bi çocuk hafif bronşit hırıltısı var diye uzun kollu giydirmiştim ama bugün baktım da yawrum kollar kıpkırmızı olmuş, kısa kollu giydirdim bugün hep.. üşümez dimi??

marry yenı topigin hayırlı olsun ........inanniyorum ki cok guzel olacak...bu topik...her fırsatta aranızda olmak sevındercek beni....
özge nbr? sen de benim gibi kaynananla kanki olanlardansın sanırım... ne onlarla ne onsuz sanırım bizim cadılar ayırmıycak bizi aklinialirimsmileaklinialirimsmile

kızlar annem anjiyo oldu hala hastanede
hymarryciğim arayamadım seni o yüzden ....
şimdi içeri geçeceğim halamlar burada öptüm

geçmi olsun canımmm, nasıl oldu ii mi?

kewserim canım eve göre değişir tabi ama benim ev bayaa sıcak oluyor inan gündüz sıcağında bazen bezle bile duruyorlar,
kıştan çıktık ya,sanki üşüyorlarmış gibi geliyor ama kendinden biraz daha temkinli olmak kaydıyla onların da terlediğini ve sıcakladığını düşün,sen ne kadar terliyor ve sıcaklıyorsan onlar da öyle artık büyüdüler kuzumm,,

inan ben akşam baktım vücut sıcaklıkları artmış,
serine yakın ılık bir suya soktum,

açıkçası büyüklerle çocukları yıkıyorsan canım onlar baya bi hoyrat davranıyorlar,sizde yoksa tenzih ederim,
fakat sakince sakince yaklaşarak çok hoşlanıyorlar sudan,
ben doğduklarından bu yana banyoda bir kez ağladıklarını hatırlamıyorum,

benim kızlar kendilerine yüksek sesle sevmek için yaklaşanlarda bile basıyorlar çığlığı,
hele kızlara her nopktada çok sakin ve ılık yaklaşmak gerek..

hımmm yenı topıgınız hayırlı ugurlu olsun hanımlar ya hanı bır sarkı grubu vardıya neydı onalr adlarını unuttum neyse onlar gıbı olmussunuz eskıelr buraya toplanmıs
ama sıze solım hevesınız kursagınızda kalır dertlı hamıller doldurur burayıda duyan gelır duyan gelır solım dıgerınden farkı kalamz :))) bana yawrukırpı soledı sımdı bır goz gezdıreyım dedım dıger topıgın basınd aokudugum tum ısımelrı gordum burda ılk sayfalarda hamıleler hakında yazılan ları okudum sonra okumaya devam ettım acıklamaları okudum bırazda dogru soluorsunuz cunku o gobek delıgım gobegıme gore sıcak neden dıe yardım ısteyen arkadası hatırlıyorum :))bnmde tuhafıma gıtmıstı o sorusu sizede hak vermıyor degılım bır bakıma ama onalrda hamılelıgın nazını yapmak ıstıorlar besbellı bıdahabulamıcak bulamcaz bu gunelrı o yuzden :) ben zaten bır dogurayım bebekelr 1 yasına gelsın bırtane daha patlıcam arkasından karnım onca catladı catladıgına degsın barı :)))neyse cok konsutum sıze ıyı geceelr ve hos sohebtler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…