Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

teşekkür ederim cnm benim ..tanıştığımıza sevindimm:lepi:Şeniz

gunaydın kızlar...aynı dırım gııbı bende ev temıxlıgıne gırecegım...allah yardımcımzı olsun ...canan masallah senın kuzularda buyumus...benımkıler acele etmeseydı senınkılerle asynı olacaktık...bıde kızlar artık kısa kollu üsütmez demi kuzucukları...korkuyorum ben bıraz...cünkü cok hastalanıyolar...

ayyy benimde anlatacaklarım var ama önce aklıma bişi geldi
ikiz anneler topiği baya karışmış size osuruktan muhabet yapayımda gülün bariii

şimdi biz çoluk çocuk yatak odasında yatıyoruz sabah kalkmış eşim bi baktım balkonun camını kapısını açıo yatak odasında balkon varda dedeim sabah sabah hayırdır evi havalandırıyosun saat 6 da biz diyo çok osuruklu bi aileyiz diyo gece hiç birimizin mıçı durmadı diyo boğulmayalım diye kapıyı açıyorum dedi ama söyleyiş tarzı felanda çok komikti aldı gülme kız uyanık oğlan uyuyo gülemiyorum da burdan patlatayım kahkahayı zuhahahha

drımımım en bilirisn iştahlarını acmak için ne yapım ben bu bebelere...artıkın katı gıdalar gecebilirim demi...sen nasıl yapıordun senin paşalara...

ozgeciğim haklı olarak pinpirikleniyorsun ...çünki ikizlerin hastalığı çok zor...kimse bilemez halimizi...ankarada hava nasıl istanbula göre serinse .....bence atlet,tişört,ve ince pijama giydir...ama yok burası gibi sıcaksa kızlara atlet ve alttan çıt çıtlı badi ile sadece çorap giydir derim cnm:hulya:

evet tatlım büyüttük bebekleri olsun sağlıklı olsunda erken olsun diycem ama kızışın biraz rahatsız sanırım allah çaresiz dert vermesin tatlım

yok yok üşümezler ben sıfır kollulara geçeceğim nerdeyse bazen sade badi ile dolaştırıyorum çok şükür isilik pişik gibi sorunumuz olmadı hiç bide ben rahat bi anneyim pimpirikli değilim fazla tamamen kendi annelik güdülerimle büyütüyorum çocuklarımı yemeklerimiz felan çok saatli değil mesela pimpirikli insanlarada kıl oluyorum onları dinlerken bile yoruluyorum hatta dün bi arkadaşla konuştuk oğlu kolik profa kadar götürmüş ay ne gerek var yani kolik bir çok talihsiz annenin yaşadığı zor bi problem bunu profta çözemez kimse çözemez zaman çözer sadece büyüdükçe geçecek şimdi bu pimpirikli anne muhabbetinede nerden geldik anlamadım pöff istanbul çok sıcakkkk

sana abiye kuzu gülüşü yolluyorum kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmiledelikafadulden:roflol::sm_cool:

al bendende sana erman kuzudan mutluluk inmesiiilülülülülülülülülülülülü

İzmir o kadar sıcakki cadılar bi badiyle duruyolar gene de terliyolar yazık hergün bıcı bıcı yapıoz

drımımım en bilirisn iştahlarını acmak için ne yapım ben bu bebelere...artıkın katı gıdalar gecebilirim demi...sen nasıl yapıordun senin paşalara...

dirim iştah açmanın formülü varsa ben de alayım canımmm

özgecim ben katı gıdalara geçtim bliyomusun muhallebi veriyom acuk sıvı meyve püresi veriyom bebe bisküvisinede başladım ama kızım çok iştahsız oyun parkının bi aleti var ışık titreşim müzik felan ışığını açıyorum ilgileirni çekio eşim oyuncağı tutuyo ben ağızlarına tıkıommbayanssulusmile

ayyy kızlar çok gevezelik ettim babannemi hastaneye yatırdılar dün kendisi yaşlı olduğundan epey bi sorunu var yürüyemiyo felan bugün onun yanına gideceğim samatyaya işlerime bakayım kociş gelsin bişiler atıştırıp çıkayım öpüyorummm

ülen manyaklarrrrrrrrrrrrr süpersinizz bi kuzu ailesi dahamı geliyor neesempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

cnm ben 4 aylıkken geçtim...ama çorbaya direk 6 aylıkken soğanlı mercimekli etli yaptım yedirdim...5 aylıkken kendileri için olan çorbayı içmedi veletler cnm....
iştah açmak için bilmemki cnm...damak zevkleri neye yatkınsa öle besle
mesela tatlı seviyoırşlarsa çorbalarına balkabağı at yada sonradan pekmez damlat
ben sütlü bisküvili tahinli bişiler yazırlayıp veriyorum mesela şimdi...diş olayında çok mızmızlarda...

sonra kavonoz meyvesi var...sütlaç öneririm pütürlü hem....pütürlüye alışsınlar...
geri atarsa aynen içeri tık sen...çokda yemek istemezlerse zorlma benimkilerde biri yer güzel.diğeri yemezdi hiç zorlamadım halada aynı biri 11 kilo biri 10 kilo boyları aynı gibi hemen hemen....bence çocuk çok zorlanmamlı yoksa kaşık görünce kaçar...,
bu uygulama ile hiç kilo kaybımız olamadı yada az kilo almadık normalde bu aylarda 200 -300 gr alması gerekirken benimkiler hala 400-500 gr alıyolar....diş döneminde ve hastalıklarda kilo kaybımız oldu...birde aliş 10 aylık yürüdü temel reis çok fena park yatağından inip çıkıyor....

ayyy ben kaçarım sohbet çok hoş ama annem işe sarar ben kalkmadım diye
hasta hasta yapmasın ...çok öptüm sizi
siz sorun ben gelince yazarım cvp ..............kuzuları öptüm

bu arada kaswayı gördüm.....kızz çocukların resimlerine baktım kırkbinkere maşallah ilk gördüğüödede aynı kızın sendi şimdide aynı sen yaaaaaaaaaaa güzel çocuk doğurmuşsunnn güzel hatun maşallah sizeeeeeeeeee

bende kavanoz maması felan verıorum..muhaellebı...ama benımkıler devam sutunu almıolar...adamı delı edolar...beslerken gulecem dıye yemek bile yemiolar...dırımım ankarada hava sıcak mı sogukmu belı degıl bi acıor bi kapıor...

Benim cadılar 4 aylıkken devam mamasını görünce bağırmaya başladılar noluyo ya dedim:)) meğer doymuyomuş hanımlar 4 aylıkken muhallebiye başladık hemen sonra sebze püreleri meyve mamalarına başladım 6 aylıkken tarhanaya bile başlamıştım maşallah hiçbi sorun yaşamadık kavanoz da veriyorum ben

ewet acelya bugun yatıcam tsk ederım ıyı dılekelrın ıcın 2 de cıkıcaz bakalım yatmam gerekıorsa yatıcam dr um bılır en ıyısını allah herkesın yawrusuna uzun omur versınopuyorumnanaktan

:kedi::kedi::kedi:Ay ne güzel iltifatlar bunlar çoooook mutlu oldum vallahi..çok teşekkür ederiz teyzesi,hepimizin yavruları birbirinden güzel maşallah...hatırlarsan o güzellikleri almak için ne çirkinleştirmişlerdi beni..gerçekten tanınmayacak bir kaswa olmuştum..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…