Hoşbulduk dırımkızı benim cadılar da 34 haftalık doğdular.Melinam daha sakin de Elfinim dediğin gibi zamanında dosaydı bi de nolurdu bilmem düz duvara tırmancak yakında galiba iki dakka durmuyo yerindehihoyyyt.Annene çok çok geçmiş olsun bu arada,Allah şifalar versin:Saruboceq:
bana bişiler yaz dirimcim bişilker yaz hehheh havuçlu anne gibi oldu gerizekalı de bana mal de bana zuhahaha
gunaydın kızlar...aynı dırım gııbı bende ev temıxlıgıne gırecegım...allah yardımcımzı olsun ...canan masallah senın kuzularda buyumus...benımkıler acele etmeseydı senınkılerle asynı olacaktık...bıde kızlar artık kısa kollu üsütmez demi kuzucukları...korkuyorum ben bıraz...cünkü cok hastalanıyolar...
tarihci hosgeldin...saglıkla buyut yavrularını...
evet tatlım büyüttük bebekleri olsun sağlıklı olsunda erken olsun diycem ama kızışın biraz rahatsız sanırım allah çaresiz dert vermesin tatlımgunaydın kızlar...aynı dırım gııbı bende ev temıxlıgıne gırecegım...allah yardımcımzı olsun ...canan masallah senın kuzularda buyumus...benımkıler acele etmeseydı senınkılerle asynı olacaktık...bıde kızlar artık kısa kollu üsütmez demi kuzucukları...korkuyorum ben bıraz...cünkü cok hastalanıyolar...
sana abiye kuzu gülüşü yolluyorum kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmiledelikafadulden:roflol::sm_cool:
gunaydın kızlar...aynı dırım gııbı bende ev temıxlıgıne gırecegım...allah yardımcımzı olsun ...canan masallah senın kuzularda buyumus...benımkıler acele etmeseydı senınkılerle asynı olacaktık...bıde kızlar artık kısa kollu üsütmez demi kuzucukları...korkuyorum ben bıraz...cünkü cok hastalanıyolar...
drımımım en bilirisn iştahlarını acmak için ne yapım ben bu bebelere...artıkın katı gıdalar gecebilirim demi...sen nasıl yapıordun senin paşalara...
ayyy benimde anlatacaklarım var ama önce aklıma bişi geldi
ikiz anneler topiği baya karışmış size osuruktan muhabet yapayımda gülün bariii
şimdi biz çoluk çocuk yatak odasında yatıyoruz sabah kalkmış eşim bi baktım balkonun camını kapısını açıo yatak odasında balkon varda dedeim sabah sabah hayırdır evi havalandırıyosun saat 6 da biz diyo çok osuruklu bi aileyiz diyo gece hiç birimizin mıçı durmadı diyo boğulmayalım diye kapıyı açıyorum dedi ama söyleyiş tarzı felanda çok komikti aldı gülme kız uyanık oğlan uyuyo gülemiyorum da burdan patlatayım kahkahayı zuhahahha
drımımım en bilirisn iştahlarını acmak için ne yapım ben bu bebelere...artıkın katı gıdalar gecebilirim demi...sen nasıl yapıordun senin paşalara...
bende kavanoz maması felan verıorum..muhaellebı...ama benımkıler devam sutunu almıolar...adamı delı edolar...beslerken gulecem dıye yemek bile yemiolar...dırımım ankarada hava sıcak mı sogukmu belı degıl bi acıor bi kapıor...
canım senin yarın hastaneye yatma durumun vardı değilmi.. az önce okudum.çok geçmiş olsun.
inşallah ciddi bir şey yoktur.allahın izniyle herşey yolunda gider.
belkide dediğin gibi birkaç saatlik gözlem yeterli olur ve sağlıklı birşekilde evinde devam edersin.
şayet yatmanda gerekecekse canını sıkma sakın..
çekilen sıkıntılara deyiyor inanki.. kollarında aldığında yaşadığın duygular varya bambaşka...Allah herkese nasip etsin anneliği..
sağlıklı bir şekilde doğurursun inşallahh vakti geldiğinde..
ayyy ben kaçarım sohbet çok hoş ama annem işe sarar ben kalkmadım diye
hasta hasta yapmasın ...çok öptüm sizi
siz sorun ben gelince yazarım cvp ..............kuzuları öptüm
bu arada kaswayı gördüm.....kızz çocukların resimlerine baktım kırkbinkere maşallah ilk gördüğüödede aynı kızın sendi şimdide aynı sen yaaaaaaaaaaa güzel çocuk doğurmuşsunnn güzel hatun maşallah sizeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?