dirim iştah açmanın formülü varsa ben de alayım canımmm
özgecim ben katı gıdalara geçtim bliyomusun muhallebi veriyom acuk sıvı meyve püresi veriyom bebe bisküvisinede başladım ama kızım çok iştahsız oyun parkının bi aleti var ışık titreşim müzik felan ışığını açıyorum ilgileirni çekio eşim oyuncağı tutuyo ben ağızlarına tıkıommbayanssulusmile
Kevser canımmmmmmmm...opuyorumnanaktan
slm kızlarrr... nbr? çoook sıcak ya, az önce mama almaya gittim geldim su gibi terledim, kuzularım hasta sağlık ocağına götürcem nasıl giderim bilmem, çağlam durduğu yerde terliyor ki dışarıda su gibi olur yine pöffff.. daha çok artarmı acaba hastalığı off yaa...
waawwwwwwwwwwwwww ne marifet,ne marifet maşallah..deneyeceğim bunu ama sirke verebilirmiyiz ki şimdi...çok içim yattı bu peynir işine de..içinde ne olduğunu bilerek vermek kadar rahatlatan bir şey yok beni...ellerine sağlık..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞenizŞenizkaswam çok basit valla. pastörizeden yapmadım. ama eğer yapacaksan tam yağlı süt olsun. bizim çok güvendiğimiz bi yerden getiriyor komşumuz sütü.. 2 litre sütü ocağa koy tam kaynama noktasındayken yarım çay bardağı üzüm sirkesi dök.iki üç kez daha fıklasın ocakta. sonra altını kapa. 15 dk beklet. bi süzgece temiz bir tülbent ser benim kıslar için kullandığım bi dene var seninde vardır eminim. sonra kevgirle tencerede oluşan peynir kalıbını al böyle üste kalıp gibi çıkıyor altta yeşil bir su kalıyor. sonra sar onu tülbente üzerine ağır bişey koy bırak süzülsün. bi kaç saat:)) ama ağır bişey şart sıkıştırıyor.. sonra al tabağa ohh mis gibi tuzsuz peynir. dip not. tuzsuz peynir çabuk bozuluyor. üzerine ve altına çok az tuz sepip streçle sararsan tuzlanıyor ama tuzu az koyacaksınki tuz çıkarmayla uğraşmayasın. yada hiç tuzlamadan iki günde tüketirsin. kesinlikle lordan değil direk peynir gibi oluyor:) bu arada peynir altı suyu çok faydalıdır. ama ben pek sevmem..
Çok dikkat ediyorum bende wavyim beslenmelerine..Gerçi pakete girmiş her şey en iyisini alsanda doğal olamaz ama ben ısrarla aptamille gidiyorum en masumu o olduğu için..o konuda da başka düşüncelerim oluşmaya başladı ..sonra konuşuruz bunları..Aman katkı maddesi olmasın aman gdo olmasın bu da nereye kadar gider bilmem?...keşke bir köyümüz olsaydı..çok istiyorum bahçeli bir ev..ekip,biçebileceğimiz gönül rahatlığıyla yiyebileceğimiz...
Şu an 14 günlük biri kız biri erkek çift yumurta ikiz annesiyim.Bol bol emip,uyuyorlar.Allahtan süt problemim yok.Hamileliğimi,hamile kaldığım kilonun altında tamamladım ve emzirdikçe daha da zayıflıyorum.Oysa okadar çok yiyorum ki.
Tek kaygım aynı anda ağlamaları,nadir de olsa oluyo.Sonuçta sadece ikşi kolum var.
Bir de sezeryan dikişlerime bişey olur mu kaygısı var,bebekleri kaldırıyorum,taşıyorum.Bu sezeryan dikişi konusunda kaygı yaşayan arkadaşlar,kendilerini nasıl rahatlatıyolar?Bana da yardımcı olabilirler mi acaba?
Şu an 14 günlük biri kız biri erkek çift yumurta ikiz annesiyim.Bol bol emip,uyuyorlar.Allahtan süt problemim yok.Hamileliğimi,hamile kaldığım kilonun altında tamamladım ve emzirdikçe daha da zayıflıyorum.Oysa okadar çok yiyorum ki.
Tek kaygım aynı anda ağlamaları,nadir de olsa oluyo.Sonuçta sadece iki kolum var.
Bir de sezeryan dikişlerime bişey olur mu kaygısı var,bebekleri kaldırıyorum,taşıyorum.Bu sezeryan dikişi konusunda kaygı yaşayan arkadaşlar,kendilerini nasıl rahatlatıyolar?Bana da yardımcı olabilirler mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?