muhabbetler akmis
ilk ramazan dolayisiyla annemdeyiz diyebilirim ben de
kaswacim canim bu kadar düzeltilesi bisey degl aslinda seninki ama maksat bana laf sokmak olsun
ben burda olmadigimda belirgin bir muhabbet akisi oluyor bu cok net
beni begenmeyenler varsa ben burada hymarrysiz ikiz muhabbeti isteyenler buraya die bir topik acarim hicte gocunmam
dolu dolu muhabbet olur 5*6 kisi arasinda
hayırlı ramazanlar hanımlar,
tarihçi canım benimkiler de erken uyudular da,banyo dolabı bakıyorum nette,
şöyle güzel lake bişey yaptırmak istiyorum,
bugün seçtiğimiz parkeler yerleştirilmişti,gittim gördüm,şık olmuş,zengin durmuş,güzel olucak inşallah,
açelyacım canım hayırlı sağlıklı ramazanlar inşallah,
hakkaten oruç tutuyormusun?
cennet canım ben de aynı malum sebep dahilindeyim,ama yarın dan sonra tutuarım fakat sıcaktan çok korktu gözüm,
yemek değil de su olayı beni çok tırstırıyorrr yaaaw,
Allah yardımcımız olsun..
günyadın kızlar,açelyacım cesaret edebildin mi niyetlenmeye bugün?
benim de son günüm bugün yarın niyetlenicem ben de inşallhh,
susuzluktan çok kokuyorum..
tarihçi canım,of ya çok geçmiş olsun,Allah kolaylık versin,
benim de Hale delirdi ne yiyiyor,ne uyuyyor,bu sabah 6 yoktu uyandığında resmen..
ben de geç yattım bu gece çok,sahur bile hazırlayamadım eşime,o da kendisi yapmış yazıkk..
günaydın tarihçi35 nasılsın .iyimisin.?
günyadın kızlar,açelyacım cesaret edebildin mi niyetlenmeye bugün?
benim de son günüm bugün yarın niyetlenicem ben de inşallhh,
susuzluktan çok kokuyorum..
tarihçi canım,of ya çok geçmiş olsun,Allah kolaylık versin,
benim de Hale delirdi ne yiyiyor,ne uyuyyor,bu sabah 6 yoktu uyandığında resmen..
ben de geç yattım bu gece çok,sahur bile hazırlayamadım eşime,o da kendisi yapmış yazıkk..
sorma canım yaa noluyo bu çocuklara bi düzene giremediler yahuakannehir
günaydın canım. evet bakalım nasıl geçecek bugün..
Akşam yemek yememe savaşı vardı bizde. İpek zorla yedi mamasını. Selen ise tamamen aç yattı..
canım günaydın uykusuzluktan feciyimlaelaelaelaelae sen nasılsın kuzular nasıl:ecrin_bebek:
sabah 8,30da uyandılar kızlar. biri peşinde mızmız ağlıyordu süreklii .. diğeri oda oda gezmelerde...dün aç yattılar.. hiç yemek istemediler bende ısrar etmedim.
gece uyanmaları bizdede oluyor. su içiyolar uyanınca.. bende beşiklerine bir biberon su bırakıyorum akşamdan... kendileri uyandıklarında içip geri dalıyolar uykuya.
seninkiler gece süt içiyolarmı.. ben veremiyorum hiç istemiyorlar. sütün tadını aldıkları anda biberonı fırlatıyorlar...
ya biraz önce uyuttuydum içeri çamaşır asmaya gittim yine uyanmış elfin aayy bayılcam beeaalaelaelaelaelae:bbo:kafamçokkarıştıalkisalkisalkis
kızlar ben şimdilik kaçar Allah yardımcımız olsun hepinizi ve kuzuları öpüoruuummopuyorumnanaktan
yok canım yaa gece sütüne ben de alıştıramadım hatta dün gece yine denedim aynı seninkiler gibi tadını alınca kafayı çeviriyolar gece su içiyolar sadece ama uyanmalarımız çoook yaaa napcaz bilmiyomnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?