canım benim bi kızım doğduğundan beri fışkırır tarzda kusardı,kılar günaydın...
az evvel kızlardan biri çok feci kustu çok feci ama heryer battı. çok korktum nie böle olmuş olabilir.. anne sütü verdim biberonla peşinden az die mama verdim birazda midesimi karıştı acaba.. dün bütün gün ağladı zaten mız mız 12 de or uyudu... 2 gün önce dr daydık herşey normal dedi ama hastamı oldu acaba ya?
ben 1 aydan itibaren verdim,zaten çok çok çok bişey içemiyorlar ama uykusuzluğa da çok iyi gelir mi bilemiyorum..a bide bişi daha sorcam size rezene çayı versem erkenmi dalamıyolar bi türlü uyku sorunları çokkkk ne yapabilirim
kılar günaydın...
az evvel kızlardan biri çok feci kustu çok feci ama heryer battı. çok korktum nie böle olmuş olabilir.. anne sütü verdim biberonla peşinden az die mama verdim birazda midesimi karıştı acaba.. dün bütün gün ağladı zaten mız mız 12 de or uyudu... 2 gün önce dr daydık herşey normal dedi ama hastamı oldu acaba ya?
muhabbetler akmis
ilk ramazan dolayisiyla annemdeyiz diyebilirim ben de
kaswacim canim bu kadar düzeltilesi bisey degl aslinda seninki ama maksat bana laf sokmak olsun
ben burda olmadigimda belirgin bir muhabbet akisi oluyor bu cok net
beni begenmeyenler varsa ben burada hymarrysiz ikiz muhabbeti isteyenler buraya die bir topik acarim hicte gocunmam
dolu dolu muhabbet olur 5*6 kisi arasinda
kılar günaydın...
GEÇEN SENE GELMİŞTİM ORAYA ama bulanıktı denizi ama sahili güzeldi kocaman pazar var heheh gelirsem haber veririm sana plaja felan yakınsan tanışmak isterim aslıcım öpüyorumartvinli canım bende aynı şeyi sitiyorum ya böle konuşunca sevince bi tepki versinler ya öle bön bön bakıyolar:)
canancım ben b.çekmecede oturuyorum. deniz güzeldir öel plaj tercih edersen dahada güzel. ama istanbul gibi biryerde pırıl pırıl deniz bekleme bence:) ama dediğim gibi istanbul şartlarında en güel denizlerden biri diyebilirim...
kılar günaydın...
canım mülupanın humananın rezeneleri var tereedütsüz verebilirsinnna bide bişi daha sorcam size rezene çayı versem erkenmi dalamıyolar bi türlü uyku sorunları çokkkk ne yapabilirim
Sana hiiiiiiiiiiç cevap veremiycem.
Senin mesajlarına karşılık verdimmi,sonu nereye gidecek biliyorum.
Ayrıca aç başka topik,valla çokta iyi olur.Bende sadece merak ettiklerimi okumuş olurum.
Merak etmediğim,ilgilenmediğim durumları okumamış olurum.
GEÇEN SENE GELMİŞTİM ORAYA ama bulanıktı denizi ama sahili güzeldi kocaman pazar var heheh gelirsem haber veririm sana plaja felan yakınsan tanışmak isterim aslıcım öpüyorum
canım takip et devamlı oluyor ise sorun olabilir ama arada böyle kusmalar oluyo fazla yediğindne olabilir yedirip hemen kaldırdıysan ondna olabilir takip et başkada şüphe verici durumlar olursa zaten doktorunla görüşürsün
canım mülupanın humananın rezeneleri var tereedütsüz verebilirsinnn
arkadaşlr bu konuya kendimce deyinme gereği duydum ara ara burada fikir ayrılıkları atışmalar felan oluyor üzülüyorum açıkcası kısa ve öz olarak şunu söylemek istiyorum burası sanal bi arkadaşlık sitesi belki bi çoğunuzla sokakta markette yanyana geçiyoruz ve birbirimizin suratına bakmıyoruz bile lütfen birbirimizden beklentilerimiz fazla olmasın herkes dost arkadaş ne bilim kanka olmak zorunda değil heimizin ortak tek bi yönü var hepimiz ikiz annesiyiz ve burada sorunlarımız tartışıyoruz birbirimize fikir veriyoruz fikri beğenmeyen he deyip geçsin kimse kimseyle atışmasın yazılarını beğenmediklerimizin yazılarını okumayalım başka topik açmayalım yoktan sebeplerden ve ya bidaha girmeyeceğim bi daha yazmayacağım deyip çekip gitmeyin lütfen biz hamileliğimizden beri yaklaşık 1-2 yıldır burada ortakça konuşuyoruz herkesin doğruları farklı herkeisn gerçekleri farklı görüşleir farklı burada sadece ikizleirmizş konuşalım samimi olanlar daha ayrıntılı muhabbete kendi özellerince girsinler kısacası güzelce sohbet edelim ben kimseye taraf değilim bunuda dipnot olarak belirtmek isterim hepinizi seviyor içtenlikle kucaklıyorummm
Sana hiiiiiiiiiiç cevap veremiycem.
Senin mesajlarına karşılık verdimmi,sonu nereye gidecek biliyorum.
Ayrıca aç başka topik,valla çokta iyi olur.Bende sadece merak ettiklerimi okumuş olurum.
Merak etmediğim,ilgilenmediğim durumları okumamış olurum.
hymarry canım benim sakin olun nolur mübarek aydayız birbirinizi üzmeyin tamam mıolumunekankayizsmile
canım sana bişi sorcam eşin diş hekimiydi dimi? benim elfinin alttan 3. dişi diğer ikisinden ayrık çıktı yaa doktora gösteriyim mi acabaCADIARZU
sağol canım benimopuyorumnanaktan,
benim Halemin de iki dişi ayrık canım,hatta biraz da çapraşık
ama eşim şunu söylüyor,şimdi diğer tarafta henüz dişler çıkmadığı için çıkanlar önce ağız boşluğunda serbest kalıyorlar,açılıyorlar,
fakat diğer dişler de yavaş yavaş çıkıp onları itip kendilerine yer buldukça düzeliyorlarmış canım,
hiç gidip te muayene ücreti vermeye gerek yok..
ay Hale çok fenaaaaaaaaaaaaaa akannehir
sürekli kuacakta olsun,balkondan bakalım,oyun oynayalım,
uyku yok,yemek yok,
Sareye fırsat yok,
çok çirkin olduuu :gitme:
bir de yaptığım çorbalardan ancakbikaç kaşık alıyorlar,offf
seninkiler nasıl,uykuları daha iyi sanki bu ara?
yok canım yaa geçen gece 11 de bi uyandılar 2 ye kadar deli valla bunlarakannehir
benimkiler de hep arkamda,önümde,tepemde odadan çıkmamla çığlıklar başlıookafamçokkarıştı
sıcaklardan herhalde canları yemek yemek istemiyo kuzuların ben bu aralar en sevdikleri şeyleri veriyom menü hep aynı oluyo ama hiç yememelerinden iyidir diyom napiimcokacimcoook
anladımmm,
hatırladım geçen gün yazmıştın ayy,haftasonuydu sanırım:gitme:
peki canım kızlara 1 yaş aşısını vurdurdunuz mu?
tek dozmu o?bilmiyorumkismile
günaydın kızlar.. Nasılsınız... Bu gece diğer günlere göre daha bir sıcaktı sanki... dün gene aç yattılar kızlar.. düzeleceğini umuyorum..
isilikleri hafifledi birazcık.. sık sık sabunsuz duş aldırıyorum. sanırım iyi gelmeye başladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?