Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

kılar günaydın...
az evvel kızlardan biri çok feci kustu çok feci ama heryer battı. çok korktum nie böle olmuş olabilir.. anne sütü verdim biberonla peşinden az die mama verdim birazda midesimi karıştı acaba.. dün bütün gün ağladı zaten mız mız 12 de or uyudu... 2 gün önce dr daydık herşey normal dedi ama hastamı oldu acaba ya?

Son düzenleme:
a bide bişi daha sorcam size rezene çayı versem erkenmi dalamıyolar bi türlü uyku sorunları çokkkk ne yapabilirim

canım benim bi kızım doğduğundan beri fışkırır tarzda kusardı,
ama nasıl,burnundan gelirdi,artık bolup elimde ölecek sanırdım,çok zor günlerdi,
canım bu kusmanın ilk sebebi idrar yolu enfeksiyonudur,
doktor idrar tahlil iyapmadığı sürece yeni başlamakta olan bir idrar yolunu teşhis edemeybilir,
huzursuzluğu da enfeksiyon yada mide bulantısından da olabilir,
lütfen takip eti,ateşini de kontrol et,ama ateşlenmeyebilir de,
kusması devam ederse acile gerek yok,yarın b, kontrole gidin canım,
muhtemel idrar tahlili alıp inceleyebilir..
a bide bişi daha sorcam size rezene çayı versem erkenmi dalamıyolar bi türlü uyku sorunları çokkkk ne yapabilirim
ben 1 aydan itibaren verdim,zaten çok çok çok bişey içemiyorlar ama uykusuzluğa da çok iyi gelir mi bilemiyorum..

benim de anne sütüm az olduğu ve emmediği için sağıp veriyorum hemen ardından mama veriyorum, ondan kusmaz, midesinde çok gazı vardır, her beslenme ardından gaz çıkarttırıyor musun

Sana hiiiiiiiiiiç cevap veremiycem.

Senin mesajlarına karşılık verdimmi,sonu nereye gidecek biliyorum.

Ayrıca aç başka topik,valla çokta iyi olur.Bende sadece merak ettiklerimi okumuş olurum.

Merak etmediğim,ilgilenmediğim durumları okumamış olurum.

Canım benim oğlumda doğduğundan beri kusuyor,hemde burnundan bile gelirdi ilk zamanlar.Geceleri hiç uyumaz nöbet tutardık,uyurken kusarsa diye.

Ben cerrahpaşada doğum yaptım biliyorsun.Bütün tahliller yapıldı.İdrar tahlilleride dahil.
Hiç sorun çıkmadı.DR.zaten çokta önemsemedi kusmalarımızı,biz takılıyoruz diye araştırılmıştı.
DR.bize çok yedirmeyin,yedikten sonra ince bir yastıkla yatırın demişti.Birde yer yemez hemen gazını çıkarmak için kaldırmayın demişti.Bunlara dikkat ediyoruz artık kusmuyor eskisi gibi çok şükür.

GEÇEN SENE GELMİŞTİM ORAYA ama bulanıktı denizi ama sahili güzeldi kocaman pazar var heheh gelirsem haber veririm sana plaja felan yakınsan tanışmak isterim aslıcım öpüyorum

canım takip et devamlı oluyor ise sorun olabilir ama arada böyle kusmalar oluyo fazla yediğindne olabilir yedirip hemen kaldırdıysan ondna olabilir takip et başkada şüphe verici durumlar olursa zaten doktorunla görüşürsün

canım mülupanın humananın rezeneleri var tereedütsüz verebilirsinnn

arkadaşlr bu konuya kendimce deyinme gereği duydum ara ara burada fikir ayrılıkları atışmalar felan oluyor üzülüyorum açıkcası kısa ve öz olarak şunu söylemek istiyorum burası sanal bi arkadaşlık sitesi belki bi çoğunuzla sokakta markette yanyana geçiyoruz ve birbirimizin suratına bakmıyoruz bile lütfen birbirimizden beklentilerimiz fazla olmasın herkes dost arkadaş ne bilim kanka olmak zorunda değil heimizin ortak tek bi yönü var hepimiz ikiz annesiyiz ve burada sorunlarımız tartışıyoruz birbirimize fikir veriyoruz fikri beğenmeyen he deyip geçsin kimse kimseyle atışmasın yazılarını beğenmediklerimizin yazılarını okumayalım başka topik açmayalım yoktan sebeplerden ve ya bidaha girmeyeceğim bi daha yazmayacağım deyip çekip gitmeyin lütfen biz hamileliğimizden beri yaklaşık 1-2 yıldır burada ortakça konuşuyoruz herkesin doğruları farklı herkeisn gerçekleri farklı görüşleir farklı burada sadece ikizleirmizş konuşalım samimi olanlar daha ayrıntılı muhabbete kendi özellerince girsinler kısacası güzelce sohbet edelim ben kimseye taraf değilim bunuda dipnot olarak belirtmek isterim hepinizi seviyor içtenlikle kucaklıyorummm

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:enbuyukkk:

hiç cevap veremiycem deyip acaip döktürmüşsün canım benim sempatiksalakcinni,,
cevabını alacağını tahmin etmişsin zaten de ben de yazayım,
bi kere sen de ,ilgilenmediğin konuları okumak istemiyorsan hiç yazmaz,hiç girmezsin bu topiğe,ki biz de herkesin kendi etrafında dönmesini arzu eden hiçbir tavsiye yada işe yaramaz tarzdaki bu yaklaşımları okumamış oluruz..
bahsettiğim topiğe bu kadar ihtiyaç duyuluyorda yine de merak da ediliyor burası,ilginç..

burası düzgün paylaşım yapılacak bir topik olacaksa bikaç kişi de yeter..

Son düzenleme:
hymarry canım benim sakin olun nolur mübarek aydayız birbirinizi üzmeyin tamam mıolumunekankayizsmile
canım sana bişi sorcam eşin diş hekimiydi dimi? benim elfinin alttan 3. dişi diğer ikisinden ayrık çıktı yaa doktora gösteriyim mi acabaCADIARZU

canancım yaklaşımın ve iletişim gayretine teşekkür ediyorum fakat bu tarz yazılar da dikkat çekmiyor canım,
ben sonuna kadar okudum yazını,
dün telefonda da uzun uzun konuştuk herşeyi,
seni çok seviyorum arkadaşım,
tekrar teşekkür ediyorum güzel yüreğinden dökülenler için..

sağol canım benimopuyorumnanaktan,
benim Halemin de iki dişi ayrık canım,hatta biraz da çapraşık
ama eşim şunu söylüyor,şimdi diğer tarafta henüz dişler çıkmadığı için çıkanlar önce ağız boşluğunda serbest kalıyorlar,açılıyorlar,
fakat diğer dişler de yavaş yavaş çıkıp onları itip kendilerine yer buldukça düzeliyorlarmış canım,
hiç gidip te muayene ücreti vermeye gerek yok..

sağol canım arkadaşım ben de öyle düşünmüştüm ama gene de sana bi sorayım dedima.s
kuzular nasıl:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ay Hale çok fenaaaaaaaaaaaaaa akannehir
sürekli kuacakta olsun,balkondan bakalım,oyun oynayalım,
uyku yok,yemek yok,
Sareye fırsat yok,
çok çirkin olduuu :gitme:
bir de yaptığım çorbalardan ancakbikaç kaşık alıyorlar,offf

seninkiler nasıl,uykuları daha iyi sanki bu ara?

yok canım yaa geçen gece 11 de bi uyandılar 2 ye kadar deli valla bunlarakannehir
benimkiler de hep arkamda,önümde,tepemde odadan çıkmamla çığlıklar başlıookafamçokkarıştı
sıcaklardan herhalde canları yemek yemek istemiyo kuzuların ben bu aralar en sevdikleri şeyleri veriyom menü hep aynı oluyo ama hiç yememelerinden iyidir diyom napiimcokacimcoook

anladımmm,
hatırladım geçen gün yazmıştın ayy,haftasonuydu sanırım:gitme:
peki canım kızlara 1 yaş aşısını vurdurdunuz mu?
tek dozmu o?bilmiyorumkismile

günaydın kızlar.. Nasılsınız... Bu gece diğer günlere göre daha bir sıcaktı sanki... dün gene aç yattılar kızlar.. düzeleceğini umuyorum..
isilikleri hafifledi birazcık.. sık sık sabunsuz duş aldırıyorum. sanırım iyi gelmeye başladı..

günaydın canım,
açlar vallaa,aynenn,üzülüyorum çok yyaaw:gitme:
isilik olayına sevindim,nemli kamasın hiç canım,

benim de işlerim var dışarı çıkmam lazım,çocuklardan çıkamıyorum,
annem oruçlu,kadın helak oluyor bi saat çocuklarla ilgilense,

siz dışarıda işleriniz olunca nasıl hallediyorsunuz yyaawfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…