vurdurduk canım iki doz bi koldan bi bacaktan vurdular tabi ortalığı yıktılar yine
günaydın canım,
açlar vallaa,aynenn,üzülüyorum çok yyaaw:gitme:
isilik olayına sevindim,nemli kamasın hiç canım,
benim de işlerim var dışarı çıkmam lazım,çocuklardan çıkamıyorum,
annem oruçlu,kadın helak oluyor bi saat çocuklarla ilgilense,
siz dışarıda işleriniz olunca nasıl hallediyorsunuz yyaawfisfisfis
bende anneme yada teyzeme bırakıyorum kızları. bu hafta biryere çıkmadık evdeydik..işim olursa birini teyzeye birini anneye bırakıcam.. ikisi birden zor oluyor bir kişiye kalınca..ilgi istiyorlar sürekli.. oruç oruç kimse yerinden kalkamıyor zaten..
canım benimŞenizcanancım yaklaşımın ve iletişim gayretine teşekkür ediyorum fakat bu tarz yazılar da dikkat çekmiyor canım,
ben sonuna kadar okudum yazını,
dün telefonda da uzun uzun konuştuk herşeyi,
seni çok seviyorum arkadaşım,
tekrar teşekkür ediyorum güzel yüreğinden dökülenler için..
hiç cevap veremiycem deyip acaip döktürmüşsün canım benim sempatiksalakcinni,,
cevabını alacağını tahmin etmişsin zaten de ben de yazayım,
bi kere sen de ,ilgilenmediğin konuları okumak istemiyorsan hiç yazmaz,hiç girmezsin bu topiğe,ki biz de herkesin kendi etrafında dönmesini arzu eden hiçbir tavsiye yada işe yaramaz tarzdaki bu yaklaşımları okumamış oluruz..
bahsettiğim topiğe bu kadar ihtiyaç duyuluyorda yine de merak da ediliyor burası,ilginç..
burası düzgün paylaşım yapılacak bir topik olacaksa bikaç kişi de yeter..
kociş aradı arabasını çekmişler çok sinirliiii şimdi kim bilir kaçta gelirrrr
sıkıcı bi günnnn
ayyy tüh tüh tüh ordan burdan insan kuruşu hesap ederken,kociş aradı arabasını çekmişler çok sinirliiii şimdi kim bilir kaçta gelirrrr
sıkıcı bi günnnn
Hymary yazdıklarımızı okudum tekrardan çok saçma sebepten kırdık birbirimizi.
Ben kendi adıma seni kırdıysam özür dilerim arkadaşıma.s..Bu gereksiz tartışma nereden,nasıl çıktı hatırlamıyorum bile.:1no2:
Kızımı kaybettiğim dönemde başlamıştı sanırım.Sen benim psikolejimin bozuk olduğuna ver yazdıklarımı unut gitsin olurmu.
Hem bu mübarek günlerde böyle tatsız olaylarla değilde,daha güzel olaylar paylaşalım.
Şimdi oğlumu sallamam lazım,yoksa çocuk kaç saattir uyumadı bu enerji nereden geliyor anlamadım benim bacaksız oğluma.
Hymary yazdıklarımızı okudum tekrardan çok saçma sebepten kırdık birbirimizi.
Ben kendi adıma seni kırdıysam özür dilerim arkadaşıma.s..Bu gereksiz tartışma nereden,nasıl çıktı hatırlamıyorum bile.:1no2:
Kızımı kaybettiğim dönemde başlamıştı sanırım.Sen benim psikolejimin bozuk olduğuna ver yazdıklarımı unut gitsin olurmu.
Hem bu mübarek günlerde böyle tatsız olaylarla değilde,daha güzel olaylar paylaşalım.
Şimdi oğlumu sallamam lazım,yoksa çocuk kaç saattir uyumadı bu enerji nereden geliyor anlamadım benim bacaksız oğluma.
ayyy tüh tüh tüh ordan burdan insan kuruşu hesap ederken,
şimdi otoparka ayrı,çekiiye ayrı para hemde bissüürüü:gitme:
aman hiç üstüne gitme,
aman noldu,nereye koydun,nası koydun hiç sorma,anlatana kadar..
bilmiyorumkismile ben de nereden buralara geldiğimizi hiç anlamadım ki :sm_confused:
estağfrullah,
bebeğin doğduğu ilk zamanlar zordur evet,geçmişteki sıkıntılarında da ne diyeceğimi bilemeyerek üzüntümü belirtmeye de çalışmıştım,
fakat güçlü olmak zorundayız,bugünümüze elimizdekilerle hamdetmeliyiz,
ben hiç çocuk sahibi olamayanları,yaz kış evsizleri-işsizleri,evlatlarına bir çikolata götürememenin utanındaki babaları düşünürüm,
sağlıkta da hastalıkta da şükrederim,
çünkü sağlıkta mutlu,hastalıkt aise yaradana duacı oluruz,
ben de hayatım boyuncca down sendromlu bir çouk bakma fikrine alıştırmıştım kendimi,
hayatta her türlü imtihan başımıza gelebilir,
ama önemli olan birlikte olmak,kardeş olmak,
herşeye rağmen,iyiyi kötüyü burda paylaşmak benim tek isteğim,
evet benim de saçmaladığım zamanlar oluyor,ama sabırsız bir yanım var benim de,anneme ve eşime karşı bile,
ki burda hiç tutamıyorum kendimi,yine de iyi niyetim bakidir herkese karşı aynı ölçüde..
Canını hiçbişeye sıkma şu yalan dünyada,
bugün olmayabilir ama yarın başka imtihanlarımız olabilir,
Allah kaldıramayacağımız hiçbir yükü bize vermez hep düşün,iyi ol,burda paylaş sıkıntılarını ki,
kardeşlik büyüsn..
hakkını helel et sen de lütfen eyvahedigeldismile
ayyy tüh tüh tüh ordan burdan insan kuruşu hesap ederken,
şimdi otoparka ayrı,çekiiye ayrı para hemde bissüürüü:gitme:
aman hiç üstüne gitme,
aman noldu,nereye koydun,nası koydun hiç sorma,anlatana kadar..
bilmiyorumkismile ben de nereden buralara geldiğimizi hiç anlamadım ki :sm_confused:
estağfrullah,
bebeğin doğduğu ilk zamanlar zordur evet,geçmişteki sıkıntılarında da ne diyeceğimi bilemeyerek üzüntümü belirtmeye de çalışmıştım,
fakat güçlü olmak zorundayız,bugünümüze elimizdekilerle hamdetmeliyiz,
ben hiç çocuk sahibi olamayanları,yaz kış evsizleri-işsizleri,evlatlarına bir çikolata götürememenin utanındaki babaları düşünürüm,
sağlıkta da hastalıkta da şükrederim,
çünkü sağlıkta mutlu,hastalıkt aise yaradana duacı oluruz,
ben de hayatım boyuncca down sendromlu bir çouk bakma fikrine alıştırmıştım kendimi,
hayatta her türlü imtihan başımıza gelebilir,
ama önemli olan birlikte olmak,kardeş olmak,
herşeye rağmen,iyiyi kötüyü burda paylaşmak benim tek isteğim,
evet benim de saçmaladığım zamanlar oluyor,ama sabırsız bir yanım var benim de,anneme ve eşime karşı bile,
ki burda hiç tutamıyorum kendimi,yine de iyi niyetim bakidir herkese karşı aynı ölçüde..
Canını hiçbişeye sıkma şu yalan dünyada,
bugün olmayabilir ama yarın başka imtihanlarımız olabilir,
Allah kaldıramayacağımız hiçbir yükü bize vermez hep düşün,iyi ol,burda paylaş sıkıntılarını ki,
kardeşlik büyüsn..
hakkını helel et sen de lütfen eyvahedigeldismile
bizde de arabanın yedek anahtarı kayıp,
daha önce bu şekilde teker teker kabolduğunu farkettiğimiz çok şeyimiz oldu,
şimdi de araba anahtarı,oysa ki yerinden ne kadar eminiz,
hayırlar gelsin inşallah cümlemizin işlerine..
selam kızlara.s.kociş teravihte,kuduzlarımı uyutmaya çalışıyom,bi yandan yazıyom,bi yandan çay içiyom
ya napcaz bu sıcaklarla sürekli klima çalışıyo arada bir havalandırmak için camları açıyoz bayılcak gibi oluyoz Rabbim acısın halimize özellikle oruçlulara:Saruboceq:
canım ya sormadım yok üstelemedim zaten anlattı kendidedim ya yeni tayini çıktı diye kararnamesi gelmiş oda işleirni halletmekiçin okula gitti öğretmenler okulun önüne park ediyo bizimkide etmiş orası sadece öğretmenşlerin diye polis sen çek neyse eşim gitmiş bend eoranın öğretmeniyim demiş polis demiş ben o okulun öğretmenleirni tanırım sen değilsin demiş ben yeni geldim adma dmeiş yapcak bişey yok ceza yazmam ama çekici ve otopark parasını vereceksin dmeiş bizimkide mecbur bayılmıış böyle haybeye giden paraları acayipüzülüyorum ereğe gitmeye çalışırken kuruş kuruş hesap yaparken pöffffff
kızlar olayın tatlıya bağlanmasına çok ama çok sevindim inanın en doğru olanı yaptınız olgunluğunuz ve hoşgörünüzden dolayı sizi ayrıca tebrik eidyorumm
bundanda çıkaracağımız dersler var tabi demekki kimseyi çok kırmamak lazım yarın herşeyi unutabiliriz yarın hiçbirşey olmamış gibi olabilir çok öpüyorum herkesiiiii
hayır olsunnn nereye gidiyo bu kayıp eşyalar ya allah allahh
öfff buralarda çok sıcak inankiiiiii dayanılmaz oluyo durduğum yerde terliyorum sıak o kadar çok enerjimi alıyorkiii çocuklar bile bazı ağur geliyooo
herkese günaydınnnn
çok ilginç bi rüya gördüm o yüzden bilgisayar başındayım bu sabah
sabah niyetine anlatayım sizede
çocuklarımı emziriyorum sarı süt varya o geliyo göğsümden böyle yağlı yağlı ama kalınca öyle incede değil iki çocuğumun ikiside hapur hapur emiyor ay dip not benimkiler hiç emmedi ay diyorum bu saatten sonra beni emiyolar hemde süt geliyo çok gü
zel diyorum mutlu oluyorum ama neten ne emzirmek buldum ne süt vermek buldum rüya yorumundan anlayan varsa bana yanıt yazrmı kızlarrrr
canım benimde aynı şekilde oldu.. ama ben emzirmeye devam ettim emdikçe geçdi desem yeridir. süt sağmak çok yara yapıo ama ben 2 defa sağıyorum günde... bana ilginç öenerilerde bulunmuşdu komşular soğanın beyaz suyunu sür kendi sütünün kaymağını sür felan gib:)Hayırlı günler kızlar.Nasılsınız?
Bugün çok uykusuzum ya,oğlum dün gece 11 de açtı gözlerini takiii sabahın 4,5 kadar uyumadı.Battaniyesinde sallıyoruz uyuyor,beşiğine koyuyoruz hop ağlıyrak geri uyanıyor.Sonrada çok huzursuzdu sıcaklardanmıdır nedir.
Kızlar bana acil yardım edin lütfen.Oğlum tam olarak emmeye yeni başlamıştı,şimdide göğüslerimi acayip yara yaptı,öyle böyle değil ama.
Lansinoh diye krem kullanıyorum banamısın demiyor.Oğlumuda emizrmeyi bıraktım yine bırakacak çocuk beni ooofff.
Dün gece kremi sürdüm sütyenimide çıkarttım,göğüs petide koymadım,sanki sabah daha iyiydi.Sütte sağmadım gece.Ama sabah göğüslerim sütten rahatsız olmuştu,süt dolmuş içleri heralde.
Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.
Hayırlı günler kızlar.Nasılsınız?
Bugün çok uykusuzum ya,oğlum dün gece 11 de açtı gözlerini takiii sabahın 4,5 kadar uyumadı.Battaniyesinde sallıyoruz uyuyor,beşiğine koyuyoruz hop ağlıyrak geri uyanıyor.Sonrada çok huzursuzdu sıcaklardanmıdır nedir.
Kızlar bana acil yardım edin lütfen.Oğlum tam olarak emmeye yeni başlamıştı,şimdide göğüslerimi acayip yara yaptı,öyle böyle değil ama.
Lansinoh diye krem kullanıyorum banamısın demiyor.Oğlumuda emizrmeyi bıraktım yine bırakacak çocuk beni ooofff.
Dün gece kremi sürdüm sütyenimide çıkarttım,göğüs petide koymadım,sanki sabah daha iyiydi.Sütte sağmadım gece.Ama sabah göğüslerim sütten rahatsız olmuştu,süt dolmuş içleri heralde.
Canım duyduğum kadarıyla kudret narını zeytin yağında bekleterek bir kür hazırlıyorlarmış, o çok işi geliyormuş, aktarlarda bulabilirsin sanırım. Bepanten le geçiren de var aklında olsunHayırlı günler kızlar.Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?