Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

selaam topiğin güzelleri..şu an topikte kimseler yok ama bir okuyan olur nasılsa..... herkesin ramazanı mübarek olsun.... ben bu günlerde giremiyorum pek... zülalim gündüz uykusunu unutmuş durumda... şevvalde gece uykusunu..... düzenimiz tamamen karıştı vesselam.......... çok yorgunum son günlerde............ hayırlısı olsun düzelir inşallah......

selam kızlar....
yarın 40 ımız çıkıyor.... ama sanki 40 gün değil 40 hafta geçdi:) alıştım kuzucuklarıma 40 yaşlarınıda görürüm inşallah...

Canım duyduğum kadarıyla kudret narını zeytin yağında bekleterek bir kür hazırlıyorlarmış, o çok işi geliyormuş, aktarlarda bulabilirsin sanırım. Bepanten le geçiren de var aklında olsun

İlgilendiğiniz için hepinizi opuyorumnanaktan

DORUKCUM emzirerek nasıl geçti ya,birde o acıyla nasıl emzirdin bilmiyorumkismile

BURCİNCİM üzme kendini canım,ikizlere pek süt yetiştirmek kolay olmasa gerek.Bütün ikiz annelerinin sıkıntısı bu galiba,İnan ben bile tek olmasına rağmen oğluma anca yetiştiriyorum.
Sütümü sağıp veriyorum oğluma,annemin ısrarlarına dayanamayıp bugün emzirdim oğlumu,ooofff o nasıl bir acı anlatamam.

MERİDYENCİM bepanteni deniycem canım,bakalım inşallah işe yarar.

delikafadulden aynısını bugün ben yaptım,
oruçluydum da,tadına tuzuna bile bakamadım,
Hale resmen iki dolu kase yedi,Sare de bir kase,
ay dedim kimbilir nasıl bunun tadı bayıldı kuzular,
akşam ben de tadına baktım iftarda ki,ekşi bişey olmuş,
dedim nan özene bezene yapsam yemiyorlar da bu ekşiyi beğendiler,
maşallah kuzulara,sık sık yapalım bariolumunekankayizsmile
canım açıkçası kafana emziremediğin için taktığın bir durumsa bilinçaltında bastırılmış ve rüyayla açığa çıkmış da olabilir,
olmadı ben sana söyliyim,biri sendne faydalanıcak,ama hayırlı bişey,
senin maddi manevi desteğini alıp destek bulacak diyebilirim,
hayır olsun inşallahh..

ben doğumdan hemen sonra aynı kremi kullandım ama yani çocuk ağzından kaçırsa hop kremi sürüveriyordum,
ilk boşlukta sür,sür sür sürekli sür,vazgeçme ve doruğun söylediği gibi canın accısa da beslemeye devam etmeye gayret et,
yalnız bepanten kesinlikle bebek için bir kimyasal,tavsiye edemiyorum,
başka şeyleri de ben kremden memnun kaldığım için kullanmadım,sanırım kullanmazdım da,
geçmiş olsun,inşallah bebeğin bırakmazz..

kızlar bugün oruçta ilk günümdü,aman ne zorduuu
erkenden çıktık,maskoda bir mobilyacıya gittik,
çok güzel bir gömme dolap,devasa bir yatak ve güzel bi şifonyer sipariş verdik,
koltuk kılıflarını da aynı yerde yaptırıcaz inşallah,
sonra ordaki elemanla eve gidip ince ölçü alındı,
fakat koltuk kılıflarında kararsız kaldım,

burçinciiimmm,mobilyacı çok farklı alternatifte desenli kumaşlar gösterdi hepsine bayıldım ama ikisi arasında kaldım,
acaba konuştupumuz gibi klasik takılmasak da,şu tekli koltukları desenli,diğer takımı süet kumaştan yapıyorlar ya bilirsin,ondan mı yaptırsak,
telefonuma iki foto çektim ama sana gösterebilirmiyim acabaaa?

ay kızlar topikle alakasız oldu paylaştıklarım ama bu ara bu işler ve heveslerdeyiz de bilmiyorumkismile

merhaba herkese
yine yorucu bir gun daha gecti benimkiler gunduzleri cok az uyuyorlar artık ya acayip yoruluyorum bi de surekli takıp etmek gerekiyor hep cekmecelere kapılara gidiyorlar galiba daha zor
gunler beklıyor bizi bunlar yuruyunce isismiz daha zor gibi yaaaaaaaaaa

hymary bu arada eviniz hayırlı olsun cok güzel bi telas bizde bi ev sahibi olalım diyoruz ama kısmet tabii allah herkese versin insallah en güzel yanı da icine yeni esyalar almak baakmak olsa gerek...

merhabaaa.s.
canım sanırım öyle,benimkiler yürüyemiyor,yürümek için çıldırıyor,emeklemediler de,direk ayaklanmak istiyorlar,
iki elinden tutup sürekli yürüsdün istiyor,e ben de iki büklüm ne kadar gezdirebilirm,
çok fena bizde de durum,yürüse de başka zorlukları olucak belki ama böylesi de zor,
ilk zamanınd a ayrı zorlukları oluyor,
çocuk bakmak illa ki zormuş vesselam,
ama ben illa bi tane daha yapıcam:lepi:
Allah yardımcımız olsun tatlımm..
hymary bu arada eviniz hayırlı olsun cok güzel bi telas bizde bi ev sahibi olalım diyoruz ama kısmet tabii allah herkese versin insallah en güzel yanı da icine yeni esyalar almak baakmak olsa gerek...
çok sağol ccanım,Allahımmm sana ve arzu eden herkese en güzelini daha güzelini nasip etsinopuyorumnanaktan,
bi de değişiklikleri de çok severim,
bütçemiz elveridğince bazı oynamalar yapıyoruz,
iki çocukla zor ama,heves işte dediğim gibi:hulya:..

kızlar bi sorum var,
mesela toplu bir alışverişe çıkıyorsunuz,
yada kendiniz dışarıda bir banka işine,
yada ne biliyim başka ufacık bir ihtiyaç,
bunları çocuklar varken nasıl hallediyorsunuz?

selam kızlar....
yarın 40 ımız çıkıyor.... ama sanki 40 gün değil 40 hafta geçdi:) alıştım kuzucuklarıma 40 yaşlarınıda görürüm inşallah...

maşallah canııııım,tebrik ederimm:teytey:,
güzelce giydirin kuşandırın,sevdiğin ve hayatta olmasını isteyebileceğin bir kişiye,bir büyüğünüze ziyarete gidinn,
ne tatlı,ne hoş heyecann,
ben de dün gibi hatılrıyorum,
zaman öyle çabuk geçiyor kiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

selam minik kuşşşş Şeniz
senin de ramazanın mübarek olsun inşallahh,
bu ara bir saçamalık dönemleri oluyor sanki,
ama sıcaklardan da yavrulara hak veriyorum,
ben de çok yorgunummm,bir de bugün oruçluydumm eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni
Allah yardımcımız olsun canımm,
çok öpüyorum hepinizüüüüüü yerimsenibensırnaşık şey

selam kızlaaaaaaaarrra.s.
kayracım senin de ramazanın mübarek olsun:Saruboceq:bence de havalar çok sıcak ve sıkıntılı olduğu için bebişlerin düzeni iice bozuldukafamçokkarıştı
hymarry canım bizim faturaların hepsi otomatik ödemede,başka banka işi oldumu eşim hallediyo zaten,market işlerini kızlarla yapıoz bağrış çağrışkaydirigubbakcemile3 idare etmeye çalışıyoz napalımalkisalkisalkis

herkese iyi geceleeeeeeeerrrr inşallah hepimizin bebişleri uyur da biz de uyuruz:Saruboceq:
öptüm hepinizii ve bebeişleriiiiopuyorumnanaktan

canım hayırlısı olsun..keyfine göre en güzelini beğenirsin inşallah..çektiğin resimleri telefonuma gönderebilirsin mesela :))
kızlar bi sorum var,
ben pazar günleri eşime takılıyorum artık, bir de haftada 1-2 gece dükkana çıkıyoruz..o ara halletmeye çalışıyorum..bizim eve fatura vs gelmez şirketten halloluyo hepsi..ama onun dışında kendi ihtiyaçlarım için bebekleri evdeki ablayla anneme bırakıp çıkıyorum..hiç yalnız başıma çıkmadım anlayacağın..
herkese iyi geceleeeeeeeerrrr inşallah hepimizin bebişleri uyur da biz de uyuruz:Saruboceq:
öptüm hepinizii ve bebeişleriiiiopuyorumnanaktan

inşallaaahhh..

hayırlı pazarlar.....
sabahım kör saati açdık gözleri salla diye ağlıyoruz ayyy halimi görmeyin biri anadizine biri dizimde sallıyorum sallamayı bırakdığım an çığlığı basıyo bacaksızlar:)

valla canım emzirirken gözümden yaş geliyodu öle emzirdim yani. ama bence kremden ziyade emdikçe yumuşuyo göğüs ve alışıyo.. ben lansinoh kullanmadım. yurt dışından bi krem gönderdi arkadaş iyi gelio die 2-3 defa onu kullandım faydası oldumu bilmiyorum açıkcası.. bu arada geçen akşam seni aradım tlfon yanında değilmiş sanırım canım...ilk fırsatta ararım yine...

Son düzenleme:
kızlar bi sorum var,

Bakıcı ve annem sağolsun onlara bırakıp her türlü işimi halletmeye çalışıyorum....

ben faturayı temsili olarak söyledim,mesela dedim yaaw,
herkes de açıklamış heheheh
Ben üst üste 12 gün hiç kafamı dışarı çıkarmadığımı biliyorum yaa,
şimdi biz de çok iyiyiz,
mesela az önce kızları uykuda bırakıp markete ve banyo dolabı bakmaya gittik,
geldiğimizde sare uyanmıştı,hale uyuyor halaa..

burçincim gönderdim ama saat çok erkenmiş pazar pzar manyakmı bu deme hee bilmiyorumkismile
sonraaa bunlar çok mu modern yaaawww,

hymarry maşallah canım yaaben kızları uyurken bırakıp markete gitcem haa döndüğümde evi yıkılmış felan bulurum herhaldekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…