hymarry maşallah canım yaaben kızları uyurken bırakıp markete gitcem haa döndüğümde evi yıkılmış felan bulurum herhaldekafamçokkarıştı
ben faturayı temsili olarak söyledim,mesela dedim yaaw,
herkes de açıklamış heheheh
Ben üst üste 12 gün hiç kafamı dışarı çıkarmadığımı biliyorum yaa,
şimdi biz de çok iyiyiz,
mesela az önce kızları uykuda bırakıp markete ve banyo dolabı bakmaya gittik,
geldiğimizde sare uyanmıştı,hale uyuyor halaa..
burçincim gönderdim ama saat çok erkenmiş pazar pzar manyakmı bu deme hee bilmiyorumkismile
sonraaa bunlar çok mu modern yaaawww,
canım evde birileri varken bırakıyosun heralde dimi benmi yanlış anladım yoksa yalnızmı bırakıyosun?bilmiyorumkismile
selam kızlara.s.
hamilelik topiğinde kimseler yok.Hoş şimdi de burada kimseler yok ya..
Birce erken doğum yapmış,Doruk ideal bir haftada doğum yaptı sanırım..Dalin in bebekleri ne durumda acaba? Umarım iyilerdir..
valla canım emzirirken gözümden yaş geliyodu öle emzirdim yani. ama bence kremden ziyade emdikçe yumuşuyo göğüs ve alışıyo.. ben lansinoh kullanmadım. yurt dışından bi krem gönderdi arkadaş iyi gelio die 2-3 defa onu kullandım faydası oldumu bilmiyorum açıkcası.. bu arada geçen akşam seni aradım tlfon yanında değilmiş sanırım canım...ilk fırsatta ararım yine...
ben faturayı temsili olarak söyledim,mesela dedim yaaw,
herkes de açıklamış heheheh
Ben üst üste 12 gün hiç kafamı dışarı çıkarmadığımı biliyorum yaa,
şimdi biz de çok iyiyiz,
mesela az önce kızları uykuda bırakıp markete ve banyo dolabı bakmaya gittik,
geldiğimizde sare uyanmıştı,hale uyuyor halaa..
burçincim gönderdim ama saat çok erkenmiş pazar pzar manyakmı bu deme hee bilmiyorumkismile
sonraaa bunlar çok mu modern yaaawww,
hoşgeldiiinnopuyorumnanaktan
evet canım bircenin yavruları çok zamansız geldiler,arada uğruyor,
doruk 37+1 di sanırım, o bayaa toparladı maşallah,
dalinden ben de ahber alamıyorum bu ara,inşallah iyi habeler vardır,yada bebekler eve gelmiştir de yoğunluktan gelemiyordur,
peki sen nasılsın,yavruların nasıl yazsana canım?
alkisalkisalkis hoşgeldin canımmmmmmmmmm,bende artık burdayım hihoyyyt
artvinli canım mesela kendi haline bırakınca bebeğin kaçta uyuyor bi bak,Dorukcum 40.çıkmış hayırlı olsun canım.Rabbim nice hayırlı yaşlar nasip etsin sağlıkla inşallah.
Valla bende öyle bağırarak ağlıyarak emziriyorum.Bugün babam evde ağladığımı görünce,önce anlam veremedi sonra yazık yapılacak birşey olsada biz yapsak kızım dedi.Canım aradığını söylemedi bana kimse,kim çıktıki tlf acaba.Ben seni ararım canım müsait olunca.
Bizde sabah 7 de açtık gözlerimizi,illa sallanayım istiyor,Beşik durunca basıyor yaygarayı,sersem etti beni sıpam resmen ya.Sonra banyo yaptırdımda anca uyudu,ama saat kaçta hemen değil tabi 4,te tabibilmiyorumkismile
Maşallah senin kızlarına ve sendeki cesarete canım ya.
Dalini bende çok merak ettim.Arasam müsaitmidir acaba bilmiyorumkismile
doruk senin bayaa haftan var diye kalmış benim aklımda eyvahedigeldismilekızlar ben dalinle yakın zamnda konuşdum bebikler hala hastanedeymiş.. ama çıkmaları yakınmış durumları iymiş yani...
dilemma canım ben 35+4 de doğum yapdım...
artvinli canım telefonu bi teyze çıkdı. adımıda söledim hatta eşimin telden aradığım için...
hymarry canım maşallah diyorum ben cesaret edemem sanırım evde yalnız bırakmaya... büyük konuşmuyorumdur umarım...
hymarycim selam canım
eve pc aldık ama net alamadık daha
ama bundan snra daha sık yazarım anneme geldim evde yalnız çok zorlandım bugün kırkımız çıktı bende soluğu annemde aldım bayrama kadar falan kalacam.
6 temmuzda doğum yaptım biraz erken geldiler. aslında biz konrole diye gittik ama nst de sancı 100 çıktı ve ben 5 dk ya bir kıvranmaya başlayınca dr hadi doğuma dedi..
iykide olmuş çünkü plesenta previa diye bi rahatsızlığım varmış. bebeklerden birinin plesentası rahmime yapışmış. doğum esnasında 5lt kan kaybetmişim. 6 saat yoğun bakımdan sonra kanamam kontrol altına alınmış. çok zor bi doğumdu ama şükür kötü günler geride kaldı..
kızlarım şuan iyiler. cemre ve cansu isimleri. cemre 2110 gr cansu 1740 gr doğdu. cansu 2 hafta küvözde kaldı.
şuan cmre 3400 dr cansu 2800 gr
ilk aşılarınıda oldular..
kızlar uyandı yine gelirim ben..
tarihci bende cansuya bi kere bağırmıştım sus artık diye ama sonradan içim çok sızladı. artrık ne yaparlarsa yapsınlar sakin olmaya çalışıyorum.
valla tek bebek gibi deil bizim durumumuz çok zormuş gerçekten.. 2saatlik uykuyla ayakta duruyorum çoğu zaman..
tarihci bende cansuya bi kere bağırmıştım sus artık diye ama sonradan içim çok sızladı. artrık ne yaparlarsa yapsınlar sakin olmaya çalışıyorum.
valla tek bebek gibi deil bizim durumumuz çok zormuş gerçekten.. 2saatlik uykuyla ayakta duruyorum çoğu zaman..
dorukcum ben yanlış saymışım :)
biz daha 40 çıkarma işlemini yapmadık bugün yapıcaz. dün yoldan geldik hastalanırlar diye yaptırmadım. annem bugün kırklayacak..
senin kızların nasıl
benimkiler gündüz uyuyorlar gece ayaktalar. bazen baygınlık geçirecek gibi oluyorum.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?