Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlaaaaarrrrrr selam herkeze uzun zaman oldu topıge gırmeyelı kuzularım bugun tam 18 gunluk oldular.ama hem coookkk guzel hem coookkkk zorlu bı maratonmus bu ya.afedersınız tuvalet ıhtıyacımı bıle zor goruyorum yawbilmiyorumkismile banyo yaparım sacımı tarayamam kaslarım bıyıklarım yarım yangalak yemem yemem 7 8 dk yı gecmez cokkk zormus coook hamılelık nekadar zevklıymıs meger.ben hem emzırıyorum hemde mama verıyorum.galıba anca yetıyo suanda 90 100 cc yapıyorum mamayı.bı gun kayınvalıdem bıgun annem kalıyo gecelerı sagolsunlar onlar olmasa halım harap.suanada ıkısıde uyudular oglumda gaz sancısı vardı sabah.allahım herkezın evlatlarına saglık nasıp etsın uykusuzlukta gelır gecer hepsı gecer annelık boyleymıs bızden bukadar bakalım nezaman fırsat bulupta gelırım buraya opuyorum hepınızı kendınıze ve bebıslere ıyı bakın

canım Allah yardımcın olsun ilk zamanlar başka zor,sonraları başka zorakannehir

kuzuuuuuuuuuuuummm burda olsa yirdim ben onu çıtır çıtırrr
sağol teyzesiii ye bizi ye ye yeh sırnaşık şey
canım benim ilk zmanlar zor gerçekten hep söylyorum ve hamileliğinde ne kadar güzel olduğunu a.s
sonrasını da düşünme şimdiden ki o kaşlar bıyıklar hala aynen yerinde duruyor bende de:1ninca:
zamanla yoluna giriyor herşey merak etme Allahın izniyle

hymarry canım kaç kilo kuzucuk maşallah
canım facede yanıtladım mesajını hayatımm yerimseniben

günaydınn
bugün 4 den sonra berenim hiç uyumadı ya ağl ıkın ağla ıkın mahvoldu yavrum. gazda çıkarıyo aslındaama yinede ıkınıyor... kakasınıda yaptı. kızkardeşim ingilterden bi gaz ilacı getirmişdi çok iymiş burda bulunmuyomuş sanırım. aranızda bilen duyan kullanan oldumu??? adı WOODWARDS GRİPE WATER sabah verdim 1 çay kaşığı bakalım etki edecekmi. ingilizce çevirene kadar anam ağladı:)olmadı bügün eşime sapsimplex aldırayım. gaz sıkıntımız yok die almamıştık bişi...offf ne zormuş yaaa b u gaz sıkıntısı

Maşallah ya ne tatlı,yorgun düşmüş bir deSıcaktan onlar da nasıl etkileniyor garibim yaa,çıplak kalmış ne güzelsüper
hehehh sağol canım,
inan evde böyle çıpla yada en fazla bir badi ile duruyorlarsempatiksalakcinni
ben ısrarla uyutmuyorum çocukları,
uykuları gelince belli oluyor ve sıkıntısız yatırıyorum sonra..

geçmiş olsun canım,
açıkçası bu iş için burda pek çok arkadaş ben de dahil,çeşitli yöntemler denedik,
fakat bu işe tek çare zaman,
isterse uzaydan gelsin,hiçbişey tam da çözüm olmuyor,
fakat genel de 3 ay sonrasında geçiyor..eyvahedigeldismile

herkese günyadınn,
güzel bir gün olsun inşallaahh.
ben yine kızlarla evdeyim,erkenden uyandılarsempatiksalakcinni

günaydın canıma.s.
ben de yine evdeyim zaten bi yerlere gidemedik kızlardan bu sene napalım seneye inşallah artık

ay desenize seneyede gidilmiyor bende yaşlarında rahat ederim tatile felan giderim diodum zor oluyo yani ölemi?kafamçokkarıştı

günaydın kızlar.

benim kızlar bu gece maşallah iyi uyudular. sadece 2 kez uyandılar. doyurdum gazlarını çıkardım, altlarını değiştirdim uyudularç. onlar uyuyunca bende uyudum sütte inmiş. keşke hep böylre olsa.

dorukcum bizdede cemre gazlı zinco veriyorum ben iyi geldi bize.

Son düzenleme:
ay desenize seneyede gidilmiyor bende yaşlarında rahat ederim tatile felan giderim diodum zor oluyo yani ölemi?kafamçokkarıştı

aynen ya bende seneye tatil planlıyodum :gitme:

maalesef kızlaarr biz bi günlüğüne çeşmeye gittik hem de kalmalı değil deneyelim bakalım dedik dediğimize pişman olduk valla yorgunluktan bitap düşünceye kadar canımıza okudularlaelaelaelaelae
ama belki de sizinkiler yapmaz çünkü benimkiler çook hareketli siz de bi kere denersiniz baktınız olmuyo benim gibi eve hapiseyvahedigeldismile
biz de seneye havuzlu otele felan gidelim diyoz çünkü deniz kenarı çook sıcaktı malum havalar berbat belki de ondan huysuzlandılar bilmiyom artıksositososito

merhabalar arkadaşlar...biz geldik...herkes iyi çok şükür okuduğum kadarıyla...
bizde bugün 3 haftalık olduk Allahın izniyle teyzeleri...
ooo tatil planları var bakıyorumda.
fatoş hanım dorukcum inş herşey istediğiniz gibi olur...

günaydın canıma.s.
ben de yine evdeyim zaten bi yerlere gidemedik kızlardan bu sene napalım seneye inşallah artık
ben yine de sare uyurken haleyle dayanamadım çıktımm sempatiksalakcinni
uzun tatil bize bundan sonra biraz zor gibi,
eve bayaa harcıyoruzzeyvahedigeldismile

yani her çocuk bir olmaz diye teselli olsun sanaaklinialirimsmile,
inşallah beraber tatile gidebilirsiniz,neden olmasın,
biz gittiksempatiksalakcinni
oooohhhh maşallahhhhh

biz aynıyız canım sen nasılsınn,
maşallah yavrulara,adları neydi kuzularınn:sm_confused:

teşekkür ederim cevaplarınıza bugün doktora gittik oğlum başını tutamıyor ve başı biraz büyük diye hidrosefali olabilir dedi ve oğlumu emara aldılar 3 saat sonra sonuç alırsınız dediler 3 yıl gibi geldi öldüm allah kimseye yaşatmasın neyse ki hidrosefali değil bu sefer de nörolojiye sevk etti başını tutaması çok canımı sıktı dedi doktor ,arkadaşlar bizim düzeltilmiş yaşımız 3 aylığız normal mi siz de böyle sorunlar oldu mu kızım çok rahat tutabiliyor başını başka bir doktora daha gittik daha erken her bebek aynı olmaz acele etmeyin dedi kötü bir gündü yani

hoşbulduk canım bir kızım bir oğlum var allaha emanet umut ve özge

5. aya girdik ama düzeltilmiş yaşımız 3 ay dediğin gibi alışkanlık yaptı galiba bir de kucağa almam için yapıyor kucakta çooook rahat senin yavruların nasıl baya büyümüşler yalnız mı bakıyorsun ne zormuş yalnızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…