kuzuuuuuuuuuuuummm burda olsa yirdim ben onu çıtır çıtırrr
kızlaaaaarrrrrr selam herkeze uzun zaman oldu topıge gırmeyelı kuzularım bugun tam 18 gunluk oldular.ama hem coookkk guzel hem coookkkk zorlu bı maratonmus bu ya.afedersınız tuvalet ıhtıyacımı bıle zor goruyorum yawbilmiyorumkismile banyo yaparım sacımı tarayamam kaslarım bıyıklarım yarım yangalak yemem yemem 7 8 dk yı gecmez cokkk zormus coook hamılelık nekadar zevklıymıs meger.ben hem emzırıyorum hemde mama verıyorum.galıba anca yetıyo suanda 90 100 cc yapıyorum mamayı.bı gun kayınvalıdem bıgun annem kalıyo gecelerı sagolsunlar onlar olmasa halım harap.suanada ıkısıde uyudular oglumda gaz sancısı vardı sabah.allahım herkezın evlatlarına saglık nasıp etsın uykusuzlukta gelır gecer hepsı gecer annelık boyleymıs bızden bukadar bakalım nezaman fırsat bulupta gelırım buraya opuyorum hepınızı kendınıze ve bebıslere ıyı bakın
kuzuuuuuuuuuuuummm burda olsa yirdim ben onu çıtır çıtırrr
canım benim ilk zmanlar zor gerçekten hep söylyorum ve hamileliğinde ne kadar güzel olduğunu a.skızlaaaaarrrrrr selam herkeze uzun zaman oldu topıge gırmeyelı kuzularım bugun tam 18 gunluk oldular.ama hem coookkk guzel hem coookkkk zorlu bı maratonmus bu ya.afedersınız tuvalet ıhtıyacımı bıle zor goruyorum yawbilmiyorumkismile banyo yaparım sacımı tarayamam kaslarım bıyıklarım yarım yangalak yemem yemem 7 8 dk yı gecmez cokkk zormus coook hamılelık nekadar zevklıymıs meger.ben hem emzırıyorum hemde mama verıyorum.galıba anca yetıyo suanda 90 100 cc yapıyorum mamayı.bı gun kayınvalıdem bıgun annem kalıyo gecelerı sagolsunlar onlar olmasa halım harap.suanada ıkısıde uyudular oglumda gaz sancısı vardı sabah.allahım herkezın evlatlarına saglık nasıp etsın uykusuzlukta gelır gecer hepsı gecer annelık boyleymıs bızden bukadar bakalım nezaman fırsat bulupta gelırım buraya opuyorum hepınızı kendınıze ve bebıslere ıyı bakın
canım facede yanıtladım mesajını hayatımm yerimsenibenhymarry canım kaç kilo kuzucuk maşallah
Halemin oyuncaklarla oyalanırken uyuyup kalması kızlar
hehehh sağol canım,Maşallah ya ne tatlı,yorgun düşmüş bir deSıcaktan onlar da nasıl etkileniyor garibim yaa,çıplak kalmış ne güzelsüper
günaydınn
bugün 4 den sonra berenim hiç uyumadı ya ağl ıkın ağla ıkın mahvoldu yavrum. gazda çıkarıyo aslındaama yinede ıkınıyor... kakasınıda yaptı. kızkardeşim ingilterden bi gaz ilacı getirmişdi çok iymiş burda bulunmuyomuş sanırım. aranızda bilen duyan kullanan oldumu??? adı WOODWARDS GRİPE WATER sabah verdim 1 çay kaşığı bakalım etki edecekmi. ingilizce çevirene kadar anam ağladı:)olmadı bügün eşime sapsimplex aldırayım. gaz sıkıntımız yok die almamıştık bişi...offf ne zormuş yaaa b u gaz sıkıntısı
herkese günyadınn,
güzel bir gün olsun inşallaahh.
ben yine kızlarla evdeyim,erkenden uyandılarsempatiksalakcinni
günaydın canıma.s.
ben de yine evdeyim zaten bi yerlere gidemedik kızlardan bu sene napalım seneye inşallah artık
ay desenize seneyede gidilmiyor bende yaşlarında rahat ederim tatile felan giderim diodum zor oluyo yani ölemi?kafamçokkarıştı
ay desenize seneyede gidilmiyor bende yaşlarında rahat ederim tatile felan giderim diodum zor oluyo yani ölemi?kafamçokkarıştı
aynen ya bende seneye tatil planlıyodum :gitme:
ben yine de sare uyurken haleyle dayanamadım çıktımm sempatiksalakcinnigünaydın canıma.s.
ben de yine evdeyim zaten bi yerlere gidemedik kızlardan bu sene napalım seneye inşallah artık
yani her çocuk bir olmaz diye teselli olsun sanaaklinialirimsmile,ay desenize seneyede gidilmiyor bende yaşlarında rahat ederim tatile felan giderim diodum zor oluyo yani ölemi?kafamçokkarıştı
oooohhhh maşallahhhhhgünaydın kızlar.
benim kızlar bu gece maşallah iyi uyudular. sadece 2 kez uyandılar. doyurdum gazlarını çıkardım, altlarını değiştirdim uyudularç. onlar uyuyunca bende uyudum sütte inmiş. keşke hep böylre olsa..
biz aynıyız canım sen nasılsınn,merhabalar arkadaşlar...biz geldik...herkes iyi çok şükür okuduğum kadarıyla...
bizde bugün 3 haftalık olduk Allahın izniyle teyzeleri...
ooo tatil planları var bakıyorumda.
fatoş hanım dorukcum inş herşey istediğiniz gibi olur...
selam kızlar,
ben sabah eşimi işe bırakıp kız kardeşime geçtim arabayla,
banyo dolabı aldık ve geldiimmm
maşallah canım yavrularaaaaa,iki kızlı anne seniiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile5
sık sık yaz canım,ne var ne yok anlat,konuşalımolumunekankayizsmile
aaaahhhh canım benimmmmmm,ahhhh,
hiiiç kolay değilll,kimse de anlamaz bizi bizden başka,hep söylerim,
dışarıdan bakmakta,sevmekte çok güzel,ikizlerin dışarıdan görünüşleri çok sevimli,ama bizim için çok zor,
ne kadar sinirlenme desem ne mümkün,
ben zaman zaman çıldırıyorum ne yalan söyliyim,
ama sabit bir yardımcısız taş gibi bir yürek,Eyüp gibi sabır gerek,o da bize zor,
dışarıda da ortalama bir çizgi çizmekte fayda var,çünkü insanlar bu konuda da ileri geri söyleyecek pek çok şey bulabiliyorlar maalesefeyvahedigeldismile
canım yeni olunca da ayrı zorlukları var,
ben bu ara çok zorlanıyorum evet ama ilk günlerimi,hatırlamak bile istemiyorum açıkçası,
bugün herşey çok daha farklı,
her geçen günüme hamdolsun.
mama yedirmeden ikiz büyütülür mü,
büyüse de ikiz baktım denir milmaz:
hoşgeldin aramıza canım,
hayırlı uğurlu sağlıklı bebeklerin olsun,cinsiyetleri ve adları ne?
canım bir yeri ağrıyan bebek kesinlikle kucağına alsan da susmaz,
seninki kucağa alınmak istemekle alakalı diye düşündüm,ayrıntıları dikkate alarak değerlendirmek lazım,neden,ne zamanlarda bunu yapıyor,
açlık yada tokluğu ne durumda?
canım bana da bir temizlik lazım aslında ama evden çıkıcam diye hiçbişeye dokunasım gelmiyor,
sadece günlük çamaşır,bulaşık,temek ve süpürge o kadar sempatiksalakcinni
ayyyyyy en korktuğum şey yanık yaaaa,
Allah hepimiizn evlerinden uzak kılsınn,
çok çok çok geçmiş olsun,
ama küçük çocuklarda daha çabuk iyileşiyor bu da gerçek,
ay annesiini düşünemiyorum bile ooooffffffffeyvahedigeldismile
öptüm ben deeeeeeeeeopuyorumnanaktan
canım eğer ihtiyaçları tam olarak yerine gelmişse,çocuklar belki de uyumak istemiyorlar,
normal akışına bırak bakalım ne zaman gerçekten uyku isteyecekler,
bilmem ki ayrıntılı konuşmak lazım canım yaa,
yaz bıuraya takıl sık sık,Allah yardımcın olsun,
ama oturur inan...
bak canım kilo olayına takılmıyorsan kesinlikle sayıyorum
tahin helvası,
bulgur pialvı,
zamanın meyvesi armutt,
rezene çayı,
çay,pötibör bisküvii
cacığa salataya booll dereotuu
elma suyu,
köfte,
salata yeşillikleri,
bol suuuuuuuu
kesinlikle hala emziren bir anne olarak hepsi tek tek denenmiş olup şiddetle tavsiye ettiğim besinler bunlar,
daha aklıma gelirse yazarım..
canım benim de 50 lik yüklemem aynen 147 çıkmıştı,
sınırda bu ikizlerde o kaar olur,boşver hiç 100lük yapıp seni aç bırakmayalım demişti bana doktorum,
hiç te bişey çıkmadı sonrasında bende,
inşallah sende de sorunsuz olurr
çıtçıtlı badi,bazen sadece bezzzzzzsempatiksalakcinni:lepi:
bırak dağınık kalsın yaaaw,ne çorabı canım benimm-tatlicadiarzu-
olabilir cdanımm ondan bi kaç gün önce emzirme muhabbeti yapmıştık çünkü
ohh sanada hymarry de aferin uydurma çorbalarla yeni tadlar hehehe
ahhh ccanımmm allah yardımcın olsun yorgunluktan kırılıyosun desenee
maşşallah maşşallahh 40 yaşlarını gör işallahhh
offf offf ben hemen hemen hepsinden muafım çoğunu eşim yapıyo ben ev hapsindeyimm ama çok çok mecburi bi durum varsa onu eşimin evde olduğu zamana ayarlayıp birini yanıma alıyorum birini ona bırakarak hallediyorum canımm banka işleirmin çoğunu internet şubvesinden yapıyorum toplu alışveriller içinde büyük marketleir tercih ediyoruz ailecek gidiyoruz bu şekilde
ayşecim maşallah 5 aylık oldunuz demek uyandığı zaman belini kolunu bacaklarını felan ovala uyuşuyor olabilir çığlıklar herzaman varsa ama bi dr götür gerçi 1 aydır böyle diyosun ciddi bişi olsa başka tepkilerde verebilirdi sadece uyurken ve uyanırkenmi oluyo eğer öyleyse bunu alışkanlık yapmışta olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?