eyvahedigeldismile geçmiş olsun canım,teşekkür ederim cevaplarınıza bugün doktora gittik oğlum başını tutamıyor ve başı biraz büyük diye hidrosefali olabilir dedi ve oğlumu emara aldılar 3 saat sonra sonuç alırsınız dediler 3 yıl gibi geldi öldüm allah kimseye yaşatmasın neyse ki hidrosefali değil bu sefer de nörolojiye sevk etti başını tutaması çok canımı sıktı dedi doktor ,arkadaşlar bizim düzeltilmiş yaşımız 3 aylığız normal mi siz de böyle sorunlar oldu mu kızım çok rahat tutabiliyor başını başka bir doktora daha gittik daha erken her bebek aynı olmaz acele etmeyin dedi kötü bir gündü yani
Allah sağlıkla bağışlasın canımm..hoşbulduk canım bir kızım bir oğlum var allaha emanet umut ve özge
evet canım yalnızım alıştım artık bu hayata bi şekilde oturttuk düzenii5. aya girdik ama düzeltilmiş yaşımız 3 ay dediğin gibi alışkanlık yaptı galiba bir de kucağa almam için yapıyor kucakta çooook rahat senin yavruların nasıl baya büyümüşler yalnız mı bakıyorsun ne zormuş yalnızlık
al benden de o kadar neymiş düzeltilmiş ağbi ya erken doğum yaptım deyip çıkıyorum ben 35 haftalık yaptım yalanda değil dediğin gibi doğmuş doğmuştur yani büyüyolar işteeayrıca ben düzeltilmiş hesapları sevmiyorum hiç,
doğan doğmuştur,
hiç kafayı takmamak ve insanlara laf anlatmaya çalışmamak lazım..
kızlar bebeklerinize hangi mamayı kullanıyosunuz ? biz aptamil pre ve bebelac kullanıyoz bide emiyolar.
ayrıca ben düzeltilmiş hesapları sevmiyorum hiç,
doğan doğmuştur,
hiç kafayı takmamak ve insanlara laf anlatmaya çalışmamak lazım..
kızlar bebeklerinize hangi mamayı kullanıyosunuz ? biz aptamil pre ve bebelac kullanıyoz bide emiyolar.
doruk masallah kızlarına canım ....havalar cok sıcak yememesı normal..........serın hava gels ınşş
fatoşcum pre için artık geç değilmi ben 15 günde sonra aptamil 1e geçdim.eğer 3 kiloyu geçdilerse artık doyurmaz onları. bebelac nenetalmi kullanıyosun peki?
bide kızlar irem 2 gündür mamayı severek yemiyo 90 cc yiyodu önceden şimdi 50cczor yiyo önceleri bi sıkıntı yokdu. napsamki acaba?
kız kardeşim bende onunla yoğun geçiyo gün bide erkek kardeşim vardı oda ufak 7 yaşında yani dört çocuk = ev aldı başını gitti
öpüyorummm
lıpocetion yaptırmaya karar verdim arkadaşlar ya yanlarım felan acayip yağlı diyetle verebileceğimi sanmıyorum kk da araştırmaya gşrdim iyikişu kk var yaaa
arkadaşlar 56 günlük olduk ve benimkiler 3. gün kakalarını yapıyorlar acaba bir sorun mu var?fitilimiz var acaba ne zaman koymalıyım?
fatoşcum pre için artık geç değilmi ben 15 günde sonra aptamil 1e geçdim.eğer 3 kiloyu geçdilerse artık doyurmaz onları. bebelac nenetalmi kullanıyosun peki?
bide kızlar irem 2 gündür mamayı severek yemiyo 90 cc yiyodu önceden şimdi 50cczor yiyo önceleri bi sıkıntı yokdu. napsamki acaba?
evet canım yalnızım alıştım artık bu hayata bi şekilde oturttuk düzenii
al benden de o kadar neymiş düzeltilmiş ağbi ya erken doğum yaptım deyip çıkıyorum ben 35 haftalık yaptım yalanda değil dediğin gibi doğmuş doğmuştur yani büyüyolar iştee
biz hıpp kullanıyoruz cnaım yavaş yavaş aptamile geçtim ama malum hıpp pahalı biraz ama organik olduğu için uzunc abi süre kullandım kaşık mamalrına daha geçmedşiniz ama carrefourda indirm oldukça yine hıpp alıyorum 2 kutu aptamilim var şimdi onlar bitince bende bebelactan devam edicem biraz daha uygun olduğu için ayrıca ikisinide numil gıda yapıyo çok büyük fark yoktur diye tahmin ediyorum ama sen bolca anne sütü vermeye çalış daha iyi kilo aldırıyorr
canım aptamil 1 aldık içinde nişasta varmış sevmediler yemediler. pre de de 6 aya kadar yazıyor ama dediğin gibi doymuyor olacaklarki saate bir 75 cc yemeye başladı cemre. cansuda 60 cc yiyo saate bir..
bebelacta veriyorum.normal bebelac 1 veriyorum
bide ben biberon olarak avent kullanıyorum. aptamil 1 in nişastası takılıyo biberona. sen hani biberonu kullanıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?