Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

eyvahedigeldismile geçmiş olsun canım,
bebekler doğduğundaki bu ilk teşhis ve yaklaşımlar ne kadar geniş ve ürkütücü olabiliyor değil mi bilmiyorumkismile
hep yanlış teşhis,yanlış alarm olsun,Rabbim hiçbi anneyi ailesiyle imtihan etmesin inş..
hoşbulduk canım bir kızım bir oğlum var allaha emanet umut ve özge
Allah sağlıkla bağışlasın canımm..

ayrıca ben düzeltilmiş hesapları sevmiyorum hiç,
doğan doğmuştur,
hiç kafayı takmamak ve insanlara laf anlatmaya çalışmamak lazım..

kızlar bebeklerinize hangi mamayı kullanıyosunuz ? biz aptamil pre ve bebelac kullanıyoz bide emiyolar.

evet canım yalnızım alıştım artık bu hayata bi şekilde oturttuk düzenii
doğan doğmuştur,
al benden de o kadar neymiş düzeltilmiş ağbi ya erken doğum yaptım deyip çıkıyorum ben 35 haftalık yaptım yalanda değil dediğin gibi doğmuş doğmuştur yani büyüyolar iştee

kızlar bebeklerinize hangi mamayı kullanıyosunuz ? biz aptamil pre ve bebelac kullanıyoz bide emiyolar.

biz hıpp kullanıyoruz cnaım yavaş yavaş aptamile geçtim ama malum hıpp pahalı biraz ama organik olduğu için uzunc abi süre kullandım kaşık mamalrına daha geçmedşiniz ama carrefourda indirm oldukça yine hıpp alıyorum 2 kutu aptamilim var şimdi onlar bitince bende bebelactan devam edicem biraz daha uygun olduğu için ayrıca ikisinide numil gıda yapıyo çok büyük fark yoktur diye tahmin ediyorum ama sen bolca anne sütü vermeye çalış daha iyi kilo aldırıyorr

kız kardeşim bende onunla yoğun geçiyo gün bide erkek kardeşim vardı oda ufak 7 yaşında yani dört çocuk = ev aldı başını gitti
öpüyorummm

lıpocetion yaptırmaya karar verdim arkadaşlar ya yanlarım felan acayip yağlı diyetle verebileceğimi sanmıyorum kk da araştırmaya gşrdim iyikişu kk var yaaa

doğan doğmuştur,

selam ya nerdesınız .............ramazan nasıl gıdıyo kızlar nasıl ...........bız ıyıyız cok sukur ama cok sıcak uyumakta zorluk ceekıyolar
duzetılmısı sevmesende bazen mecbur oluyoo canım mesela benımkıler on aylılar ama goren ee bunlar on aylık gıbı degıllerkı dıyınce mecburen duzeltılmı daha yedı aylık dıyorum o zanmna tamam .......cunku dodugu degıl olması gereken aya gore hareket ve gelısımlerı gıdıyo bazen sadece yedı dıyoırum sıkıntı yok ..........ınş ıkı yaslarında yastlarını yakalıcaklar bızınkıler ılerı derece premature olunca bellı edıyolar kendılerını......cok sukur ıyıyız ama ........emekllemeler basladı .........opt sızı
ramazan hayırlı ols herkese kızlar

fatoşcum pre için artık geç değilmi ben 15 günde sonra aptamil 1e geçdim.eğer 3 kiloyu geçdilerse artık doyurmaz onları. bebelac nenetalmi kullanıyosun peki?
bide kızlar irem 2 gündür mamayı severek yemiyo 90 cc yiyodu önceden şimdi 50cczor yiyo önceleri bi sıkıntı yokdu. napsamki acaba?

Son düzenleme:

dorukkcum merak etme canım yaa kafalarına göre takılıyo bu kuzularkaydirigubbakcemile3
kimi zaman çok yerler kimi zaman da bakarsın kafayı çevirivermiş

Allah iyiliğini versin emi ciddimisin kız gerçektenbilmiyorumkismile

arkadaşlar 56 günlük olduk ve benimkiler 3. gün kakalarını yapıyorlar acaba bir sorun mu var?fitilimiz var acaba ne zaman koymalıyım?

Birde düzeltilmiş yaş mevzuu olmuş benimkiler 33+6 haftalarında doğdular,dr'umuz hiçbir zaman düzeltilmiş yaş hesabı yaptırmadı bize,2 yada 3 aylıktan sonra prematürelikte bitmiştir artık dedi....Düzeltilmiş yaş genelde 26 ile 28 hafta civarlarında doğanlar için kullanılıyor......

canım aptamil 1 aldık içinde nişasta varmış sevmediler yemediler. pre de de 6 aya kadar yazıyor ama dediğin gibi doymuyor olacaklarki saate bir 75 cc yemeye başladı cemre. cansuda 60 cc yiyo saate bir..

bebelacta veriyorum.normal bebelac 1 veriyorum

bide ben biberon olarak avent kullanıyorum. aptamil 1 in nişastası takılıyo biberona. sen hani biberonu kullanıyosun?

evt canım öyle. bebelac 1 le aptamil pre nin içeriklerini karşılaştırdım. tek fark aptamilde fos/gos karışımı varmış bağışıklık sistemiini kuvvetlendiren bişey sanırım. bebelacta o yok tek fark olarak. ama zaten biz anne sütüde verdiğimiz için bebelacta yeterli olabilir. evt bebelacı hazırlarken bi kaşıkta kendi ağzıma atıyorum :) tadı gerçekten güzel.. benim kızlarda içerken kendilerinden geçiyorlar bazen seviyorlar bebelac ı

Cnm nacizane tavsiyem sana; bebeklerini saatte 1 beslemek zamanla onları rahatsız edebilir gaz sancı vs. gibi.... çünkü tam mamayı sindirmeye başlamışken ardından tekrar mama vermiş oluyorsun,2 yada 3 saatte bir beslemen daha iyi olur bize drumuz öyle demişti,saatte bir 75 cc yerine 3 saatte 1 hem daha acıkmış olacaklarından cc de yükselmiş olur sende saat başı mama hazırlamamış olursun....birde ben pre aptamili 4 aya kadar kullanmıştım çünkü benimkilerde aptamil 1 sevmediler,şimdide hep milumil kullanıyorum ondan başka içmiyorlar.....

aklıma geldikçe yazacağım,

cananım ben bi tane daha yapıcam ondan sonra karın gerdirme ve lipo olayına giricem inşallah,
bu arada o zamana kadar sen de tecrübe etmiş olursun,bana da tavsiye de bulunursun tatlım,
herşey gönlüne göre olsun tabi,
ben bi ara çok araştırdım,
yakında 3.yü istediğim için girmedim tam,
mediakle sormuştum,2000-2350 arasında demişti geçen hafta bana..

burcu normalde ne sıklıkla yapıyorlardı kakalarını da şimdi mi aksadı onu merak ettim,
bir de ek gıda durumu falan var mıı,değişen bir beslenme stili yada?

muallimimmmm hoşgeldin canım beniimm,
anamm yavrular emekliyorlarmış da bak,
takip ediyorum senii,kızları maşallah,
bugünlerimizi verene hamdolsun fakat hep söylüyorum,
biz teklerden ne kadar zor bir iş yapıyorsak sizinki bize göre bir o kadar zor,
Allah yardımcın olsun ablacım,
şimdi bizde düzeltilmiş hesabı 4-5 hafta için konuşmaya değmez ama sen 28.29-da dopum yapınca arada fark olur tabi,
buna göre ben de o zaman 9 aylık değil 7 aylık derdim çocuklarıma meselaa..

fatoş hanımcııımmmm preaptamil bebekler 3 kg. olunca bırakılmalı aslında,
her numara bir öncekindne daha besleyici olur bebekler için,
bu yüzden 3 kg yu geçen bebekleriniz için diğer numaraya geçmelisiniz,
bebelac yada aptamil yada hipp kişisel bütçeye göre tercihe kalmış tabi ki,
ben başından beri mamada aptamil,
meyve yada mamalarda hipp-aptamil-milupa kullandım..

biberona gelince olay biberonda değil canım,mamalrın ve markaların kıvam farkında..

evdeyizz biz de..
şimdi çıkıp perdelerimi ayarlıycam yarım saatte..
Hale Sareyi emzirmeme bile izin vermiyor bu ara,kıskanç mı ne hıh akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…