bu akşam eve dönerken Halemi yandaki komşum aldı eve,
normalde bensiz durmaz,gitti gelmek bilmiyor,
komşunun iki çouğu var,onunla konuşmuşlar,oynamışlar,
bi ara yaw sesiniz çıkmıyor diye kafamı uzattım,bizimkinin önüne oyuncaklar dökülmüş bıcır bıcırr oohhhh,
öbür kızım Sarem de eve düşkün,resmen eve geldimi çocuğumun yüzü gülüyor,
ama babası Halenin 4.gün düşen göbeğini çöpe atmıştı,
ben de Sarenin göbeğini evde saklıyorum hala bunun da etkisi var mı acabaaa yaaaww bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni
Cnm nacizane tavsiyem sana; bebeklerini saatte 1 beslemek zamanla onları rahatsız edebilir gaz sancı vs. gibi.... çünkü tam mamayı sindirmeye başlamışken ardından tekrar mama vermiş oluyorsun,2 yada 3 saatte bir beslemen daha iyi olur bize drumuz öyle demişti,saatte bir 75 cc yerine 3 saatte 1 hem daha acıkmış olacaklarından cc de yükselmiş olur sende saat başı mama hazırlamamış olursun....birde ben pre aptamili 4 aya kadar kullanmıştım çünkü benimkilerde aptamil 1 sevmediler,şimdide hep milumil kullanıyorum ondan başka içmiyorlar.....
ben dr browns kullanıyorum canım. ama deliği biraz ufak geldi bana irem onun ucuyla içio ama beren sıkılıyo az geliyo die onada bebedor un biberon ucunu yada süt makinasının ucu var madela onu kullanıyorum.canım aptamil 1 aldık içinde nişasta varmış sevmediler yemediler. pre de de 6 aya kadar yazıyor ama dediğin gibi doymuyor olacaklarki saate bir 75 cc yemeye başladı cemre. cansuda 60 cc yiyo saate bir..
bebelacta veriyorum.normal bebelac 1 veriyorum
bide ben biberon olarak avent kullanıyorum. aptamil 1 in nişastası takılıyo biberona. sen hani biberonu kullanıyosun?
benim dr da bebelac önerdi aynı firmanın ürünleri dedi. hatta numune verdi dene dieama denemedim. en azından 3 aylarına kadar aptamil kullanmayı düşünüyorum.. bu arada e bebekde mamalarda kampanya var canım haberin olsun.evt canım öyle. bebelac 1 le aptamil pre nin içeriklerini karşılaştırdım. tek fark aptamilde fos/gos karışımı varmış bağışıklık sistemiini kuvvetlendiren bişey sanırım. bebelacta o yok tek fark olarak. ama zaten biz anne sütüde verdiğimiz için bebelacta yeterli olabilir. evt bebelacı hazırlarken bi kaşıkta kendi ağzıma atıyorum :) tadı gerçekten güzel.. benim kızlarda içerken kendilerinden geçiyorlar bazen seviyorlar bebelac ı
eğer biberonu iyi çalkalarsan içinde görürsün zaten noktalar var onlareriycekdir daha iyi akış sağlıyo o zaman...canım haklısın bende çok yoruluyorum ama aptamil 1 i içmediler nişastadan dolayı. biberona takılınca süt çeneleri yoruldu bıraktılar.
milumil milupanın mı
hoşgeldin caanıımmmmopuyorumnanaktankızlarrr merhaba herkesi çookkk özledim yaklaşık 2 aydır uğrayamadım buralara...Tatildeydik internet fırsatım olmadı şimdide kızlara tek bakmaya başladım artık ondan fazla fırsatım olmuyo yanlızlığa alıştuırmaya çalışıyorum ...Biraz zor olacak ama öğrenmek zorundalar...Nasılsınız ne var ne yokk geçmişi okumam baya zor olucak artık takipteyim tekrardannn..Tecrübelerinize çok ihtiyacım varr...
işte aynen yazdığım gibi canım,yaaa ben de evde saklıyorum hala, eve düşkün mü olurlar o zaman, canlarım benim, olsunlar be annesi ne güzel işte, yurt dışına çıkacak biri ver göbeklerini orada üniversitenin bahçesine gömeyim dedi, yurt dışında okusun diyeymiş
canım biz de dr.browns kullanıyoruz,ben dr browns kullanıyorum canım. ama deliği biraz ufak geldi bana irem onun ucuyla içio ama beren sıkılıyo az geliyo die onada bebedor un biberon ucunu yada süt makinasının ucu var madela onu kullanıyorum....
hymary, emzirmenin yanısıra mamada veriyorum. normalde 2 günü geçmez kaka yapması. ama şimdi 4 gün oldu yapmayalı? akşama doğruda yapmazsa artık fitil koymalımıyım?
herkese selaaammma.s.
yoruldum bugüüünnn temizlik,çamaşır,kızlara banyo,yemek... şimdi oturdum çay içiyom artık
ooohhh ellerine sağlık canımm opuyorumnanaktan
uyudu mu kızlar?
bu arada sizde mama sandalyesi var mı canımm?
Bu ara mama sandalyesi düşünüyorum ama iyi mi bilmem,ne dersin?eyvahedigeldismile
uyudular çok şükür ama biliyon belli olmaz benim kızlaraeyvahedigeldismile
yok canım yaa mama sandalyesi almadım ben pusetlerini koltuğu dayayıp dikleştiriyom öyle yediriyom mamalarını zaten yakında bizimle birlikte masaya otururlar artık o zaman da sandalyeye bağlanan portatif şeyler var onlardan almayı düşünüyom sen alcan galiba ama her çocuk mama sandalyesini sevmiyomuş bizimkileri bi kaç yerde gittiğimizde oturttum kısa bi süre sonra kıyametler koptukafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
sen napoon,kuzucuklar nasıl:ecrin_bebek:
eşimin bi iki arkadaşı çaya gelmişler iftar sonrası,çıkmadım ben de,
yatak odaındayım,sıcaktan öldüm burda pooofff,
ooofff haklısın yaaa,
güzel akıl etmişsin ama benim bi kuduruk o pusette da durmaz,ergen gerisi hiçbişeyi beğenmiyo:mymeka:
oto koltuğuna da ilk önceleri bağlanmak istemiyorlardı hayatım,ama ben kararlı şekilde davranınca şimdi biner binmez ağilip bakıyor nasıl bağlıyorum takıyorum falan diye,
yani daha derli toplu korunaklı olur diye düşünüyorum anlatabiliyormuyum,
o sandalyeye bağlanan bi kumaşlar flan var,bir arkadaşımda görmüştüm acaba onu mu söylüyorsunn,nası bişey tam olarak?
anladım harikaaaa,fisher price yağmur ormanı mama koltuğu internetten bi gir bak istersen canım
anladım harikaaaa,
nerden buluruz bunları peki,ben netten alışveriş yapmam kiiieyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?