Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlarrr merhaba herkesi çookkk özledim yaklaşık 2 aydır uğrayamadım buralara...Tatildeydik internet fırsatım olmadı şimdide kızlara tek bakmaya başladım artık ondan fazla fırsatım olmuyo yanlızlığa alıştuırmaya çalışıyorum ...Biraz zor olacak ama öğrenmek zorundalar...Nasılsınız ne var ne yokk geçmişi okumam baya zor olucak artık takipteyim tekrardannn..Tecrübelerinize çok ihtiyacım varr...

yaaa ben de evde saklıyorum hala, eve düşkün mü olurlar o zaman, canlarım benim, olsunlar be annesi ne güzel işte, yurt dışına çıkacak biri ver göbeklerini orada üniversitenin bahçesine gömeyim dedi, yurt dışında okusun diyeymiş

canım haklısın bende çok yoruluyorum ama aptamil 1 i içmediler nişastadan dolayı. biberona takılınca süt çeneleri yoruldu bıraktılar.

milumil milupanın mı

ben dr browns kullanıyorum canım. ama deliği biraz ufak geldi bana irem onun ucuyla içio ama beren sıkılıyo az geliyo die onada bebedor un biberon ucunu yada süt makinasının ucu var madela onu kullanıyorum.

benim dr da bebelac önerdi aynı firmanın ürünleri dedi. hatta numune verdi dene dieama denemedim. en azından 3 aylarına kadar aptamil kullanmayı düşünüyorum.. bu arada e bebekde mamalarda kampanya var canım haberin olsun.

canım haklısın bende çok yoruluyorum ama aptamil 1 i içmediler nişastadan dolayı. biberona takılınca süt çeneleri yoruldu bıraktılar.

milumil milupanın mı
eğer biberonu iyi çalkalarsan içinde görürsün zaten noktalar var onlareriycekdir daha iyi akış sağlıyo o zaman...

hoşgeldin caanıımmmmopuyorumnanaktan
canım çok zor oluyor ilk zamanlar,
çocuğunu tanımıyorsunn,ne istiyor,neden ağlıyor,nasıl uyur,bunları tam olarak keşfedemmeiş oluyorsun,
ama zor olsa da inan yalnız çok daha rahat edeceksin,
çıldırdığın zamanların olacak yapamıyorum diye belki,
ama inan herşey yerine oturacak ve kendine güvenin gelecek,
kafana takılan şeyleri net olarak sorar yazarsan canım burdaki arkadaşlar ve ben yanıtlamaya çalışırız seve seve,
çok öp yavruları,
adlarını ne koydunuz canım?

işte aynen yazdığım gibi canım,
ben doğduğumda babam Mramara üniversitesine gömmüş göbeğimi,
ve ben Marmaradan mezun oldum,
üstelik göbeğimin gömüldüğü okulun arkasında başka bir okulda yıllarca da öğretmenlik yaptımsempatiksalakcinni
valla ister alakalı de,ister alakasız,
Sarem yani evini çok seven kızım bana çok düşkün,hala beni emiyor,bir yere çıksam bir saat dönünce bi saat sevişir koklaşırız,öbür kızım da hhiiiççç:umursamaz:
Saremden şikayetim yok da evde kalmasa bari :hulya:
ben dr browns kullanıyorum canım. ama deliği biraz ufak geldi bana irem onun ucuyla içio ama beren sıkılıyo az geliyo die onada bebedor un biberon ucunu yada süt makinasının ucu var madela onu kullanıyorum....
canım biz de dr.browns kullanıyoruz,
ilk biberonların emzik ucu numaraları 0 oluyor,
eğer yetmez oluyorsa o plastik uçların 1-2-3 numaraları da sırasıyla bebek ürünkeri satan mağazalardan temin edip ucu daha büyük bir şekilde verebilrsin canım,
biz artık 3teyiz meselaboshayallersmile

hymary, emzirmenin yanısıra mamada veriyorum. normalde 2 günü geçmez kaka yapması. ama şimdi 4 gün oldu yapmayalı? akşama doğruda yapmazsa artık fitil koymalımıyım?

hymary, emzirmenin yanısıra mamada veriyorum. normalde 2 günü geçmez kaka yapması. ama şimdi 4 gün oldu yapmayalı? akşama doğruda yapmazsa artık fitil koymalımıyım?

canım benim bir kızım kabız olurdu,
bir çay kaşığı zeytinyağı verirdim,
sana da tavsiye ederim,
sabaha yapmazsa,fitilini o zaman at canım,
karnına ve kasıklarına altını açınca yağla masaj yap canım olur mu a.s..

herkese selaaammma.s.
yoruldum bugüüünnn temizlik,çamaşır,kızlara banyo,yemek... şimdi oturdum çay içiyom artık

herkese selaaammma.s.
yoruldum bugüüünnn temizlik,çamaşır,kızlara banyo,yemek... şimdi oturdum çay içiyom artık

ooohhh ellerine sağlık canımm opuyorumnanaktan
uyudu mu kızlar?

bu arada sizde mama sandalyesi var mı canımm?
Bu ara mama sandalyesi düşünüyorum ama iyi mi bilmem,ne dersin?eyvahedigeldismile

ooohhh ellerine sağlık canımm opuyorumnanaktan
uyudu mu kızlar?

bu arada sizde mama sandalyesi var mı canımm?
Bu ara mama sandalyesi düşünüyorum ama iyi mi bilmem,ne dersin?eyvahedigeldismile

uyudular çok şükür ama biliyon belli olmaz benim kızlaraeyvahedigeldismile
yok canım yaa mama sandalyesi almadım ben pusetlerini koltuğu dayayıp dikleştiriyom öyle yediriyom mamalarını zaten yakında bizimle birlikte masaya otururlar artık o zaman da sandalyeye bağlanan portatif şeyler var onlardan almayı düşünüyom sen alcan galiba ama her çocuk mama sandalyesini sevmiyomuş bizimkileri bi kaç yerde gittiğimizde oturttum kısa bi süre sonra kıyametler koptukafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
sen napoon,kuzucuklar nasıl:ecrin_bebek:

ooofff haklısın yaaa,
güzel akıl etmişsin ama benim bi kuduruk o pusette da durmaz,ergen gerisi hiçbişeyi beğenmiyo:mymeka:
oto koltuğuna da ilk önceleri bağlanmak istemiyorlardı hayatım,ama ben kararlı şekilde davranınca şimdi biner binmez ağilip bakıyor nasıl bağlıyorum takıyorum falan diye,
yani daha derli toplu korunaklı olur diye düşünüyorum anlatabiliyormuyum,
o sandalyeye bağlanan bi kumaşlar flan var,bir arkadaşımda görmüştüm acaba onu mu söylüyorsunn,nası bişey tam olarak?

eşimin bi iki arkadaşı çaya gelmişler iftar sonrası,çıkmadım ben de,
yatak odaındayım,sıcaktan öldüm burda pooofff,

eşimin bi iki arkadaşı çaya gelmişler iftar sonrası,çıkmadım ben de,
yatak odaındayım,sıcaktan öldüm burda pooofff,

ayyy kıyamam yaaakafamçokkarıştı
evet canım kumaş gibi olanları var bi de sanırım fisher price ta vardı katlanıyo portatif bişi onlardan alcam galiba

fisher price yağmur ormanı mama koltuğu internetten bi gir bak istersen canım

fisher price yağmur ormanı mama koltuğu internetten bi gir bak istersen canım
anladım harikaaaa,
nerden buluruz bunları peki,ben netten alışveriş yapmam kiiieyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…