hymarryiim ben kaçaaarrkocaman öptüm canım seni ve kuzucuklarıııopuyorumnanaktan
merhaba kızlar
mama sandalyesini konusuyomusunuz biz 8 aylıkken kraftın almıstık ben çok memnunum alıştılar simdi herseyi rahatca yediriyorum hatta bugün ikiside otururken ileri geri salladım biraz ve uyudular hemde ben mutfakta isim varken oyalanıyolar ben hiç pişman olmadım ama tabi bazı cocuk sevmeyedebilir bide biraz kücükken almakta fayda var bence..
bu arada doğum günümüze 6 gün kaldı ama bayramdan sonra yapmaya karar verdik aksam iftardan sonra cok kısa olacak hemde uyuyacaklar en iyisi bayram sonu bi pazar günü yapalım dedik eşimle daha 1 sene daha ramazana denk gelcek malesef...
napalım herşeyi düşünerek yapmak zorundayız sonuçta,
yine de şimdiden kutluyorum ben canım,
yürekten tebrik ediyorum seni ve ailenizi,
öp kuzularıııŞeniz
Fatoşcum Allah analı babalı büyütsün maşallah tatlışlara
ben dr browns kullanıyorum canım. ama deliği biraz ufak geldi bana irem onun ucuyla içio ama beren sıkılıyo az geliyo die onada bebedor un biberon ucunu yada süt makinasının ucu var madela onu kullanıyorum.
benim dr da bebelac önerdi aynı firmanın ürünleri dedi. hatta numune verdi dene dieama denemedim. en azından 3 aylarına kadar aptamil kullanmayı düşünüyorum.. bu arada e bebekde mamalarda kampanya var canım haberin olsun.
eğer biberonu iyi çalkalarsan içinde görürsün zaten noktalar var onlareriycekdir daha iyi akış sağlıyo o zaman...
selam fatoscum aptamıl 1 guzeldır aslında ya ben uç ay kullandım sımdı uzun zamandır bebelac alıyorum cok sevıyolar............opt senınkıler
hymary sagol canım opt
herkese guzel gunler ıkız annelerı
yine uykusuz bi gecenin sabahından herkese günaydınn benim kızların gece yine 23:00-02:00 nöbeti vardıkafamçokkarıştı
hymarryim fisher price taki oyuncaklar çıkıyo bildiğim kadarıyla,chicco mr.party nin önünde oyuncak yok zaten o yüzden o daha mantıklı galiba fiyatı da daha uygun zaten ama en güzel tarafı taşınabilir olması nereye gidersek götürebilcez o yüzden ben bunlardan birini alcam herhaldea.s
cennetcim Allah sağlıkla nice yaşlar göstersin inşallah:Saruboceq:
fatoşcum ben ilk zamanlar aptamil kullanmıştım benim kızları kabız yapınca bebelac a başladım hep onu kullnadım zaten doktorumuz bunların hepsi aynı sadece markaya(milupa) para veriyosunuz çocuk hangisini sever ve rahat yerse onu kullanın dediydia.s
aynen canım bende arabalara bakdım tüm gün kraft yan yana kırmızı var onu beğendim. AÇEYLA da var ondan acaba memnunmu?merhabalar güzel anneler...
hymarry canım kızların isimlerini sormuşsun.iclal ile ebrar kızlarımın adları...
anca girebildim nete kızlar baya vakit alıyo:)
bişe sorcam arkadaşlar...ebrar beslendikten sonra falasını çıkarıyo ama iclal ona göre biraz daha fazla kusuyo.hatta 2-3 defa emdiği mamanın hepsini kustu.burnundan bile geldi yavrumun...çok üzüldüm...
ama keyfi yerinde ateşi yok bide beslenmeside iyi.kustuktan sonra açım diye aranıyo...
normal mi sizce???
birde bebek arabası almak istiyoruz.sizler almadan baya araştırmışsınızdır.deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
bu arada bizde aptamil kullanıyoruz.şimdilik bi problem yok...mamayı mümkün olduğunca az vermeye çalışıyorum.sütümü 2 satte bir yada fırsat buldukça sağıyorum.yetmediğinde mama veriyorum.
yahu bu mamalar nekadar çok köpürüyo çalkalarken...gazman oldu çocuklarım.sizdede öylemi???
arkadaşlar ikisi birden ağlamaya başladığında ne yapıyorsunuz. benim elim ayağıma dolaşıyo çok stres oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?