Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

ama bişey söyliyim mi tarihçimm,
bu oyuncak kalkıyormudur önünden bunun,
yoksa bizim yürüteçler de çok kirlendi ellerinde onunla bunula döke döke pis pis,
kolay silinmiyor,
müzikli pilli falan oluyor yıkanmıyor,
bazı ayrıntılarını kullanışlılık açısından düşünmek lazım..

hymarryiim ben kaçaaarrkocaman öptüm canım seni ve kuzucuklarıııopuyorumnanaktan

güle güle canım,
şu içerdekiler sahura kadar oturacaklar sanırım,ben de gidemedim ki pooofff,
çok öptüm seni ve uğur böceklerini heee opuyorumnanaktan

merhaba kızlar
mama sandalyesini konusuyomusunuz biz 8 aylıkken kraftın almıstık ben çok memnunum alıştılar simdi herseyi rahatca yediriyorum hatta bugün ikiside otururken ileri geri salladım biraz ve uyudular hemde ben mutfakta isim varken oyalanıyolar ben hiç pişman olmadım ama tabi bazı cocuk sevmeyedebilir bide biraz kücükken almakta fayda var bence..

haklısına.s,
ben de deniycem geç kalmadan,
çünkü bizimkiler bizimle masada olmak istyorlar artık,
ya kucağıama alıyorum yemeğim yarım yamalak,ya başka türlü,
sağol canım..

bu arada doğum günümüze 6 gün kaldı ama bayramdan sonra yapmaya karar verdik aksam iftardan sonra cok kısa olacak hemde uyuyacaklar en iyisi bayram sonu bi pazar günü yapalım dedik eşimle daha 1 sene daha ramazana denk gelcek malesef...

baska yerlerde yemek yedirmek bana işkence gibi geliyor sürekli hareket ediyolar cocuğumu tutayım ağzınıa yemeyimi vereyim zor oluyor valla restaurantlarda da koyuyoruz tabi bazen sıkılıyolar ama en azından bi süre hapis oluyolarkaydirigubbakcemile5

napalım herşeyi düşünerek yapmak zorundayız sonuçta,
yine de şimdiden kutluyorum ben canım,
yürekten tebrik ediyorum seni ve ailenizi,
öp kuzularıııŞeniz

napalım herşeyi düşünerek yapmak zorundayız sonuçta,
yine de şimdiden kutluyorum ben canım,
yürekten tebrik ediyorum seni ve ailenizi,
öp kuzularıııŞeniz

cok sağol canım sizin de az kalmış allah hayırlısyla göstersin insallah o güzel günleri

Kızlar bişi sormak istiyorum kalca cıkıklıgı tesitini yaptırdınız mı ...
Ogluma ben yaptırmak istiyorum içimin rahat etmesi için bir ayagının hep ucuna basıyo RAbbim hayırlısnı versin..

aptamil 1 in nişastaları erisin diye suyu önce 40 dereceye getirdim hazırladım olmadı. soğuk suyla yapıp sonradan ılıttım olmadı. nuk biberonla denedim olmadı... nişastası çok yoğun geldi bana. zaten kızlarda sevmedi 2 çekip bıraktılar.

bugün daha sık emzirdim kızları. mama olarakta bebelac verdim. sabahtan beri yeni oturdum valla belim ağrıyo.. biri sustuu diğeri uyandı kucaktan inmediler :bbo: :bbo: akannehir

selam fatoscum aptamıl 1 guzeldır aslında ya ben uç ay kullandım sımdı uzun zamandır bebelac alıyorum cok sevıyolar............opt senınkıler
hymary sagol canım opt
herkese guzel gunler ıkız annelerı

yine uykusuz bi gecenin sabahından herkese günaydınn benim kızların gece yine 23:00-02:00 nöbeti vardıkafamçokkarıştı
hymarryim fisher price taki oyuncaklar çıkıyo bildiğim kadarıyla,chicco mr.party nin önünde oyuncak yok zaten o yüzden o daha mantıklı galiba fiyatı da daha uygun zaten ama en güzel tarafı taşınabilir olması nereye gidersek götürebilcez o yüzden ben bunlardan birini alcam herhaldea.s
cennetcim Allah sağlıkla nice yaşlar göstersin inşallah:Saruboceq:
fatoşcum ben ilk zamanlar aptamil kullanmıştım benim kızları kabız yapınca bebelac a başladım hep onu kullnadım zaten doktorumuz bunların hepsi aynı sadece markaya(milupa) para veriyosunuz çocuk hangisini sever ve rahat yerse onu kullanın dediydia.s

evt canım benimkilerde bebelacı çok seviyorlar artık bebelac ve anne sütü vericem galiba..

senşn bebişlerde büyümüş çok tatlı olmuşlar maşallah..

vala canım bundan sonra almıycam aptamil. bebelac hem fiyatı uygun hem çok severek içiyrorlar. zaten sık sık emzirdiğim için bağışıklık sistemi anne sütüyle desteklenmiş olur.

benim kızlar bu gece iyi uyudular maşallah. gündüzleri huzursuz geçerse gece iyi uyuyorlar. gündüz uyurlarsa gece kabus oluyo....... gece uyumalarını tercih ederim ama laelaelaelaelae

merhabalar güzel anneler...
hymarry canım kızların isimlerini sormuşsun.iclal ile ebrar kızlarımın adları...
anca girebildim nete kızlar baya vakit alıyo:)
bişe sorcam arkadaşlar...ebrar beslendikten sonra falasını çıkarıyo ama iclal ona göre biraz daha fazla kusuyo.hatta 2-3 defa emdiği mamanın hepsini kustu.burnundan bile geldi yavrumun...çok üzüldüm...
ama keyfi yerinde ateşi yok bide beslenmeside iyi.kustuktan sonra açım diye aranıyo...
normal mi sizce???
birde bebek arabası almak istiyoruz.sizler almadan baya araştırmışsınızdır.deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
bu arada bizde aptamil kullanıyoruz.şimdilik bi problem yok...mamayı mümkün olduğunca az vermeye çalışıyorum.sütümü 2 satte bir yada fırsat buldukça sağıyorum.yetmediğinde mama veriyorum.
yahu bu mamalar nekadar çok köpürüyo çalkalarken...gazman oldu çocuklarım.sizdede öylemi???

aynen canım bende arabalara bakdım tüm gün kraft yan yana kırmızı var onu beğendim. AÇEYLA da var ondan acaba memnunmu?
bide sunny baby die bi model var görüntü şahane ama hiç kullanan görmedim duymadım tipine bayılım ama 3 teker gibi görünüyo ama 4 tekerli üçgen tarzda ...
evet tecrübeli ve arabalı annişler fiyatıda makul olan aynı zamanda kullanışlı ve sağlam modeller bekliyoruz sizdennnnn...
ayrıca mama çok körürüyo canım ben çalkaladıkdan sonra bi 5 dk bekliyorum bazen köpüğü geçsin die hemde mama daha iii eriyo...

arkadaşlar ikisi birden ağlamaya başladığında ne yapıyorsunuz. benim elim ayağıma dolaşıyo çok stres oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…