ay bende çok dikkat ediyorum canım .aptamili bnırakalı nerdeyse 1 aydan fazla oldu açıkçası. ben çok çektim aptamilden. kabızlık gaz kusma ama şimdi daha rahatım şükür.
ben bahçeli bir evde çok doğal bir ortamda büyüdüm ve okadar güzeldiki herşey. soğanımız domatesimiz bahçedendi. erik ağaçlarıyla ar ağaçları, gül , sümbül hanimeli ve mor salkımlarla bezeli bir bahçe düşün bir çocuk daha ne ister.. en büyük hayalim açıkçası. eğer balkonun varsa domatesini biberini yetiştirebilirsin. ben domates çabasındayım şu sıralar:))
canım yavrularını sağlıkla büyüt inşallah. açıkçası dikişlerin öyle hemen atmaz. tabi ağır bişey kaldırmaman gerek. yavrular gönül rahatlığıyla kucakla kokla koynunda yatır. sonra istesende yatmıyolar koynunda(
bu arada ben 68 kilo ile doğuma girdim 58 kilo ile çıktım. ve 2.5 aylıklardı 55 kiloydum. ve annemin süt yapar çabaları ile şu an 68 kloyum..bilmiyorumkismile
ama arkadaşlar bilirler ben çok zor bir doğum süreci geçirdim. zayıflıyorum dediğim dönemler içten içe zehirleniyormuşum. içimde parça kalmış herneyse geçti gitti.. şimdi dombili bir anneyimbayanssulusmile
Sağlıkla büyüsünler inş..çok şanslısın kilo konusunda..ağladıklarında da tek tek alacaksın canım..hangisi daha huysuzsa ilk onu rahatlat canım..Ben evime geldim ve hiç dinlenmedim,sağdan sola dönemediğim dikiş acılarımla yatma lüksüm olmadı malesef..özellikle geceleri..ben her şeyi yaptım valla dikişlerime hiç bir şeyde olmadı ama sen mümkün olduğunca kasmadan dikkatli davran bebeklerini kaldırmanla hiç bir şey olmaz..Şu an 14 günlük biri kız biri erkek çift yumurta ikiz annesiyim.Bol bol emip,uyuyorlar.Allahtan süt problemim yok.Hamileliğimi,hamile kaldığım kilonun altında tamamladım ve emzirdikçe daha da zayıflıyorum.Oysa okadar çok yiyorum ki.
Tek kaygım aynı anda ağlamaları,nadir de olsa oluyo.Sonuçta sadece iki kolum var.
Bir de sezeryan dikişlerime bişey olur mu kaygısı var,bebekleri kaldırıyorum,taşıyorum.Bu sezeryan dikişi konusunda kaygı yaşayan arkadaşlar,kendilerini nasıl rahatlatıyolar?Bana da yardımcı olabilirler mi acaba?
bu arasda naçizane bir tavsiye. benim yavruları biz hiç ağlatmadık. bir çok küçükti diğeri göbek fıtığı başımda büyükler. ıgh deseler kucaktaydılar. ve şu an sabırsızlar. sıra beklemeyi bilnmiyolar. hep gözün üstünde olacak ağlatmayacaksın. ağladımı bakmazsan akşama kadar trip yapıp herşeye nazlanıyolar. azcuk ağlat sıra beklemeyi öğrensinler.:)) sonuçta tek bakıyorsan başka çarende yok zaten
Sağlıkla büyüsünler inş..çok şanslısın kilo konusunda..ağladıklarında da tek tek alacaksın canım..hangisi daha huysuzsa ilk onu rahatlat canım..Ben evime geldim ve hiç dinlenmedim,sağdan sola dönemediğim dikiş acılarımla yatma lüksüm olmadı malesef..özellikle geceleri..ben her şeyi yaptım valla dikişlerime hiç bir şeyde olmadı ama sen mümkün olduğunca kasmadan dikkatli davran bebeklerini kaldırmanla hiç bir şey olmaz..
He bu arada belirteyim yemin ederim çocuklarım sakin değil...kızım normal bir yavru hakkını yemeyeyim şimdi...ama oğlum 4 çocuğa bedel...bırak ikizi tek çocuk bile olsa çok zor onla uğraşmak...geçen bir mesaj okumuştuım da tek bakanların çocukları usludur heralde diye..ona cevaben geldi yazdım...kevserciğim bakılıyor işte ..yapamam diye birşey yok inan,herşey yapılabilinir sağlık olsun yeter ki...
Kuzum bana işkence gibi geio, çünkü o kadar çok ağlıyorlar ki tüm apartman çınlıyo... kendimi sıka sıka yıkamaktan çıkınca 2 saat kas eklem ağrısı çekiom...kaydirigubbakcemilene guzelhep hayalımdır ya bebekelrımızı bıcıbıcı yaptırmak ıkısını bırden bırbırlerıyle oynayarak ahh ahhh opuyorumnanaktan
ben de akşam aynen öyle yatırdımama üşümğşler heralde biraz hastaydılar zaten şimdi burun murun salya sümük...bilmiyorumkismilehatunlar hepinize iyi akşamlar ...
ya kızlar havalar çok sıcak ya badi ile yatırıyorum ben kızlarımı.. sonra acaba üşürlermi ki diye düşünüyorum..siz nasıl giydiriyorsunuz yatırırken...
yaa ben de stiyom böyle bıcı bıcı...kaswam arıycam seni ama telin yok bende..10 aylık iki kuzu büyütmüşsün bu sana vız gelir inan...bir dene bak gerisi gelecek..çok da zevkli ohh mis gibi ten tene..yumuşacık popişler...ayyyyy
Prety sen bizden çok çok tecrübelisin ...Ama ben sıra beklemeyi öğrenebileceklerini düşünüyorum..Biz şimdiden bunu başarabiliyoruz sanırım..alt açarken,mama yerken,kucağa alınacakları zaman bekilyorlar gerçekten...
ay kevserim balım ben seni kaçırmışım. napıoprsun canım uslandı meleklerin.
ACABA HANI IKI BEBEK YA YETIORMUSKI SUTLER boshayallersmile
HEMEN EMIYORLARMI YOKSA MAMA FALAN VERMEK GEREKIRMI SIZLER VERDINIZMI HANGI MARKAYI KULLANDINIZ
KEVSER CİM DESENE COK BUYUK SABIR ISTIOR IKISINI AYNI ANDAMIYIKIYORSUNUZ AYRI AYRIMI CUNKU IKISI YIKANIRKEN ZOR OLUODUR GERCEKTEN
HAVUS ALICAM BEN ONALRA KOYUCAM IKISINIDE AGLAMDAN GULE GULE OYNASINALR SAMPUANI GORUNCE BASARLAR CIGLIGIzemuszemus
ay kıslar kafayı yicem bi gecede konuşma mı öğrenilir. ceren gel diyor dede diyor ve anne diyor. kafayı yicem. maişallah kızıma . onla oynayayım biraz yarend uyandı yerde debeleneceğiz azcuk. öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?