Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

Aptamille ilgili hiç bir sorun yaşamadık biz ama ben organik araştırmalarına daldıkça içim huzursuzlaşmaya başladı her şeyden..Rüya gibi bu anlattıkların,inş. kuzuların da senin gibi şanslı olur..çok isterim öyle bir hayat sunabilmeyi çocuklarıma ama İstanbul da bu hayal için iyi bir vole lazım bize...Yemin ederim ben de domates ekdirdim annemin balkonuna...ama tadımlık olur bize ancak...

Geçmiş olsun cnm,aynı zamanda kocaman tebrikler.
Dikişlerimde de bişey yok zaten,doktor gayet iyi herşey dedi ama korku işte,zamanla gidericem inşallah.

Sağlıkla büyüsünler inş..çok şanslısın kilo konusunda..ağladıklarında da tek tek alacaksın canım..hangisi daha huysuzsa ilk onu rahatlat canım..Ben evime geldim ve hiç dinlenmedim,sağdan sola dönemediğim dikiş acılarımla yatma lüksüm olmadı malesef..özellikle geceleri..ben her şeyi yaptım valla dikişlerime hiç bir şeyde olmadı ama sen mümkün olduğunca kasmadan dikkatli davran bebeklerini kaldırmanla hiç bir şey olmaz..

Bu sefer gerçekten gidiyorum ...işim çok..wavy sen buradayken aklım kalıyor git artık sende,sonra gel lütfennnnnnnnnnnn..kaydirigubbakcemile2

yaaaa offf.. yazamıom bi türlü yaa. biri uyandı doyur mama hazırla su içir , hadii ver babannenin ayağına uyusun. ayy hgadi damla uyandı dur onu doyurayım dedim kustu , üstünü değiştirdim e hadi bi koku kaka yaptı ( hadiii baştan bi daha değiştircem, daha ypoğurt mnayalıycam, ya kızlar nasıl yetişionuz tek başınıza yaaa... bak kucağmda KIKIR KIKIR GÜLÜO KLAVYE SESİNE CADI...

Evet katılıyorum.Şu an bitanesi ağlıyo,emzirme vakti...

Şimdi baraz daha rahatladım.çoook teşekkür ettim.

He bu arada belirteyim yemin ederim çocuklarım sakin değil...kızım normal bir yavru hakkını yemeyeyim şimdi...ama oğlum 4 çocuğa bedel...bırak ikizi tek çocuk bile olsa çok zor onla uğraşmak...geçen bir mesaj okumuştuım da tek bakanların çocukları usludur heralde diye..ona cevaben geldi yazdım...kevserciğim bakılıyor işte ..yapamam diye birşey yok inan,herşey yapılabilinir sağlık olsun yeter ki...

akannehir GENELDE KIZ COCUKALRINA DERLER BRIDE YARAMAZ OLURLAR DIYE opuyorumnanaktan
NAPIOSUN PEKI NASIL BASEDIOSUN BIZEDE SOLEKI KULAGIMIZA KUPE OLSUN
BIRDE SEY SORUCAAM TUM TECRUBELI ANNELERE DOGUMDAN SONRA BEBEK LER HEMEN EMIYORLARMI YANI HEMEN SUTUNUZ GELDIMI KAÇ GUN SONRA EMZIRMEYE BASLADINIZ :tomato:

kaswa canım hadi git bende ceren uyandı onla ilgileniyorum. anne annesi gel demeyi öğretmiş. kurban olurum bana bakıp del del diyor yaa:))

ACABA HANI IKI BEBEK YA YETIORMUSKI SUTLER boshayallersmile
HEMEN EMIYORLARMI YOKSA MAMA FALAN VERMEK GEREKIRMI SIZLER VERDINIZMI HANGI MARKAYI KULLANDINIZ

ne guzelhep hayalımdır ya bebekelrımızı bıcıbıcı yaptırmak ıkısını bırden bırbırlerıyle oynayarak ahh ahhh opuyorumnanaktan
Kuzum bana işkence gibi geio, çünkü o kadar çok ağlıyorlar ki tüm apartman çınlıyo... kendimi sıka sıka yıkamaktan çıkınca 2 saat kas eklem ağrısı çekiom...kaydirigubbakcemile

hatunlar hepinize iyi akşamlar ...
ya kızlar havalar çok sıcak ya badi ile yatırıyorum ben kızlarımı.. sonra acaba üşürlermi ki diye düşünüyorum..siz nasıl giydiriyorsunuz yatırırken...
ben de akşam aynen öyle yatırdımama üşümğşler heralde biraz hastaydılar zaten şimdi burun murun salya sümük...bilmiyorumkismile

10 aylık iki kuzu büyütmüşsün bu sana vız gelir inan...bir dene bak gerisi gelecek..çok da zevkli ohh mis gibi ten tene..yumuşacık popişler...ayyyyy
yaa ben de stiyom böyle bıcı bıcı...kaswam arıycam seni ama telin yok bende..

ya nasıl öğrenecekler be balım mümkün değil öyle çok ağlıoki morarıyolar ağlamaktanbilmiyorumkismile

ay kevserim balım ben seni kaçırmışım. napıoprsun canım uslandı meleklerin.

bebğim yok canım yaa nirdeee.. yaren versiyonum fenaydı daha ama şimdilerde çağla çok fena, ağlama krizi geldimi susturamıyoruz ne yapsakkafamçokkarıştı

KEVSER CıM DESENE COK BUYUK SABIR ISTIOR IKISINI AYNI ANDAMIYIKIYORSUNUZ AYRI AYRIMI CUNKU IKISI YIKANIRKEN ZOR OLUODUR GERCEKTEN
HAVUS ALICAM BEN ONALRA KOYUCAM IKISINIDE AGLAMDAN GULE GULE OYNASINALR SAMPUANI GORUNCE BASARLAR CIGLIGIzemuszemus

ACABA HANI IKI BEBEK YA YETIORMUSKI SUTLER boshayallersmile
HEMEN EMIYORLARMI YOKSA MAMA FALAN VERMEK GEREKIRMI SIZLER VERDINIZMI HANGI MARKAYI KULLANDINIZ

canım bebeğine bağlı gerçekten bu işin bi standartı yok bebeişler belirliyor emip emmemelerine bağlı süt.. benimkiler doğar doğmaz cop cop emdiler beni hatta hiç mama vermedim 3,5 ay... ama çok komposto içtim, bir de üzüm çok süt yapıo.. ama emmeleri de önemi tabi.ama 3.5 aydan sonra damla emmeyi kesti, sütüm de iice azaldı, benim de mide bağırsak iflas etti tencere tencere komposto içmekten zaten. ki ben öyle çok emzirmek için çabaladım ki anlatamam, artık bıraktım emmezseniz emmeyin beaa dedim sıyıttılar artık bana. gece ykuluyken emiolar e o da yetmio artık azaldı iice, ben hero baby kullanıyorum, zaten ek gıdalara geçti. çok da dert etme kendine, dediğim gibi tamamen bebişlerinin psikolojisine bağlı emip emmemlerine göre değişio, emerlerse yetiyo

KEVSER CİM DESENE COK BUYUK SABIR ISTIOR IKISINI AYNI ANDAMIYIKIYORSUNUZ AYRI AYRIMI CUNKU IKISI YIKANIRKEN ZOR OLUODUR GERCEKTEN
HAVUS ALICAM BEN ONALRA KOYUCAM IKISINIDE AGLAMDAN GULE GULE OYNASINALR SAMPUANI GORUNCE BASARLAR CIGLIGIzemuszemus

canım o dediğin büyüdüklerinde olur sanırım çünkü daha oturamıyorlar, ben bebe küvetlerinde yıkıyodum filenin üstünde odaya alıp e malum aralıkta doğdular çok soğuktu elektrikli ocak yaktım hep odada yıkarken, 2 dir banyoda kucağımaoturtarak yıkıyorum ama zor zaptediyorum kucağımda ağlıyolar ve çok atıyolar kendilerini çığlık atarken e benim de elim ayağım dolaşıo, hemen bi şampuanı zor sürüyom kafalarına hemen su dmkünüp çıkarıyom, giydirirken hele heptençıldırıyorlar, ne kulak temizleyebiliom ne burun, ne de bebe yağıyla yağlayabiliyorum , diyorumya işkence bana:sm_cool:

merhabalar ikiz anneleri...genelde ikisi birden kucak istiyo,ikisi birden acıkıyo,ikisi birden kaka yapıyo..ama birlikte uykuya daldıkları enderdi...ev birden öyle sessizleştiki..bende ne yapacağımı şaşırdım,kitap mı okusam,yemek mi yesem,duş mu alsam,tv mi seyretsem...hepsi lüks olmuş artık..alışmayım diye yine nete bakıyım dedim..
benimkilerinde banyosu olay...oğlan bayılıyo suya ama kız çığlık çığlığa..tek başıma yıkamaya cesaret edemedim henüz..bakalım babaları erken gelirse ve yorgun olmazsa bu akşam bıcı bıcı..
banyo deyince biz kulakları pamukla tıkayıp yıkıyoruz,banyodan çıkınca kuru tülbentle kulakların içini temizliyoruz..kulak çöpünede cesaret edemedim ama 2.gün olmadan kulaklar yine leş..her bebektemi böyle,yoksa bu yöntemle temizlenemiyo mu anlamadım

ay kıslar kafayı yicem bi gecede konuşma mı öğrenilir. ceren gel diyor dede diyor ve anne diyor. kafayı yicem. maişallah kızıma . onla oynayayım biraz yarend uyandı yerde debeleneceğiz azcuk. öptüm hepinizi

maaşallah...ama cidden kafa yedirici:))))
bizimkilerde bi o günlere gelse..ne güzel bişey olur onların ağzından ''anne''lafını duymak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…