aynen canım bende arabalara bakdım tüm gün kraft yan yana kırmızı var onu beğendim. AÇEYLA da var ondan acaba memnunmu?
bide sunny baby die bi model var görüntü şahane ama hiç kullanan görmedim duymadım tipine bayılım ama 3 teker gibi görünüyo ama 4 tekerli üçgen tarzda ...
evet tecrübeli ve arabalı annişler fiyatıda makul olan aynı zamanda kullanışlı ve sağlam modeller bekliyoruz sizdennnnn...
ayrıca mama çok körürüyo canım ben çalkaladıkdan sonra bi 5 dk bekliyorum bazen köpüğü geçsin die hemde mama daha iii eriyo...
merhabalar güzel anneler...
hymarry canım kızların isimlerini sormuşsun.iclal ile ebrar kızlarımın adları...
anca girebildim nete kızlar baya vakit alıyo:)
bişe sorcam arkadaşlar...ebrar beslendikten sonra falasını çıkarıyo ama iclal ona göre biraz daha fazla kusuyo.hatta 2-3 defa emdiği mamanın hepsini kustu.burnundan bile geldi yavrumun...çok üzüldüm...
ama keyfi yerinde ateşi yok bide beslenmeside iyi.kustuktan sonra açım diye aranıyo...
normal mi sizce???
birde bebek arabası almak istiyoruz.sizler almadan baya araştırmışsınızdır.deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
bu arada bizde aptamil kullanıyoruz.şimdilik bi problem yok...mamayı mümkün olduğunca az vermeye çalışıyorum.sütümü 2 satte bir yada fırsat buldukça sağıyorum.yetmediğinde mama veriyorum.
yahu bu mamalar nekadar çok köpürüyo çalkalarken...gazman oldu çocuklarım.sizdede öylemi???
dorukkcum biz baby max ın üç tekerlekli jogger modelini almıştık inanırmısın hiç kullanmadık diyebilirim kızlar nedense sevmediler yanyana diyemi bilmem artıkkafamçokkarıştışimdi ayrı ayrı puset aldık onları kullanıyozkaydirigubbakcemile3
vallaha ciddiyim ya psikolojim bozuldu bu kilolardan alışveriş yapamıyorum kendime güvenim kalmadı desem yerdiriAllah iyiliğini versin emi ciddimisin kız gerçektenbilmiyorumkismile
arkadaşlar 56 günlük olduk ve benimkiler 3. gün kakalarını yapıyorlar acaba bir sorun mu var?fitilimiz var acaba ne zaman koymalıyım?
heheh süper vallaha bende atıyom ağzıma bazı lezzetli oluyooooevt canım öyle. bebelac 1 le aptamil pre nin içeriklerini karşılaştırdım. tek fark aptamilde fos/gos karışımı varmış bağışıklık sistemiini kuvvetlendiren bişey sanırım. bebelacta o yok tek fark olarak. ama zaten biz anne sütüde verdiğimiz için bebelacta yeterli olabilir. evt bebelacı hazırlarken bi kaşıkta kendi ağzıma atıyorum :) tadı gerçekten güzel.. benim kızlarda içerken kendilerinden geçiyorlar bazen seviyorlar bebelac ı
aklıma geldikçe yazacağım,
cananım ben bi tane daha yapıcam ondan sonra karın gerdirme ve lipo olayına giricem inşallah,
bu arada o zamana kadar sen de tecrübe etmiş olursun,bana da tavsiye de bulunursun tatlım,
herşey gönlüne göre olsun tabi,
ben bi ara çok araştırdım,
yakında 3.yü istediğim için girmedim tam,
mediakle sormuştum,2000-2350 arasında demişti geçen hafta bana..
canım hangi bölgeler için sordun bide doktor güzelmi söylediğin fiyat lipo için dimi vallahi bileziğim vardı onu bozdurup yapacam 3bine kadar sınır tanıdım kendime çünkü acayip mutsuzum insanlarda çok teteikliyor beni beni görenler 150 kilo olmuşum gibi ayyyyy çok kilo almışsın deyip duruyolar sinir bozucu yaww
Kızlar bişi sormak istiyorum kalca cıkıklıgı tesitini yaptırdınız mı ...
Ogluma ben yaptırmak istiyorum içimin rahat etmesi için bir ayagının hep ucuna basıyo RAbbim hayırlısnı versin..
önce sakinliğini koru canım 5 dakka ağlamayla hiçççç bişeycik olmaz sonra neyle sakinleşiyolarsa onu yap mesela altlarını aç çok sever bebekler onlar sakinleyince sende sakin sakin açlarsa mama yap oyun istiyolarsa oyun oyna meselaarkadaşlar ikisi birden ağlamaya başladığında ne yapıyorsunuz. benim elim ayağıma dolaşıyo çok stres oluyorum...
canım her bebek bir olmaz tabi ama bu bi süre artarak devam edecek en yakın zaman 4 aylık olduklarında biraz rahatlıyacaksın 6 dan sonra dahada rahatlayacaksın canımm ilk zamanlar ne zor oluyo çok iyi bilirim heleki yalnızsan rabbim yardımcın olsunnn:) bu zor dönemler ne zaman geçecek acaba. çok bitkinim ve sanırım psikolojim bozuluyo. iki bebeğe yetişememek çok kötü
Bebek arabaları konuşuluş ..Biz de kararsızız..Acil değil henüz,doğumdan sonra da alınır.Ama karar vermek lazım..Ayrı ayrı iki puset mi alsak diyoruz eşimle.Nasıl olsa tek başıma dışarı çıkmayacağım,aynı şekilde eşim de.....
Diğer türlü yan yana zaten hiç düşünmedik..Önlü arkalı olanlar da kafamı kurcalıyor
inşallah canım çok sağollopuyorumnanaktancok sağol canım sizin de az kalmış allah hayırlısyla göstersin insallah o güzel günleri
canım ben ikisi için yaptırmadım,Kızlar bişi sormak istiyorum kalca cıkıklıgı tesitini yaptırdınız mı ...
Ogluma ben yaptırmak istiyorum içimin rahat etmesi için bir ayagının hep ucuna basıyo RAbbim hayırlısnı versin..
opuyorumnanaktan Şenizselam fatoscum aptamıl 1 guzeldır aslında ya ben uç ay kullandım sımdı uzun zamandır bebelac alıyorum cok sevıyolar............opt senınkıler
hymary sagol canım opt
herkese guzel gunler ıkız annelerı
ay bu gece bein hale de uyandııı,yine uykusuz bi gecenin sabahından herkese günaydınn benim kızların gece yine 23:00-02:00 nöbeti vardıkafamçokkarıştı
hymarryim fisher price taki oyuncaklar çıkıyo bildiğim kadarıyla,chicco mr.party nin önünde oyuncak yok zaten o yüzden o daha mantıklı galiba fiyatı da daha uygun zaten ama en güzel tarafı taşınabilir olması nereye gidersek götürebilcez o yüzden ben bunlardan birini alcam herhaldea.s
canımmmm maşallah ne güzel isimleri var mış kızlarınınnn,çok öp annesi benim için lütfennnopuyorumnanaktanmerhabalar güzel anneler...
hymarry canım kızların isimlerini sormuşsun.iclal ile ebrar kızlarımın adları...
bişe sorcam arkadaşlar...ebrar beslendikten sonra falasını çıkarıyo ama iclal ona göre biraz daha fazla kusuyo.hatta 2-3 defa emdiği mamanın hepsini kustu.burnundan bile geldi yavrumun...çok üzüldüm...
ama keyfi yerinde ateşi yok bide beslenmeside iyi.kustuktan sonra açım diye aranıyo...
normal mi sizce???
birde bebek arabası almak istiyoruz.sizler almadan baya araştırmışsınızdır.deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
bu arada bizde aptamil kullanıyoruz.şimdilik bi problem yok...mamayı mümkün olduğunca az vermeye çalışıyorum.sütümü 2 satte bir yada fırsat buldukça sağıyorum.yetmediğinde mama veriyorum.
yahu bu mamalar nekadar çok köpürüyo çalkalarken...gazman oldu çocuklarım.sizdede öylemi???
alkisalkisalkis Şenizhymary, tavsiyene teşekkürler. sölediklerini yaptım. oğlum kakasını yaptı.
arkadaşlar ikisi birden ağlamaya başladığında ne yapıyorsunuz. benim elim ayağıma dolaşıyo çok stres oluyorum...
ah canım yaaa,:) bu zor dönemler ne zaman geçecek acaba. çok bitkinim ve sanırım psikolojim bozuluyo. iki bebeğe yetişememek çok kötü
:) bu zor dönemler ne zaman geçecek acaba. çok bitkinim ve sanırım psikolojim bozuluyo. iki bebeğe yetişememek çok kötü
yalnız değilsin canım bende aynı durumdaydım. doğumdan önce herşeyi yapan eşim doğumdan sonra akşam 20,30 da yatmaya başlamıştı. her iş bana bakıyodu çıldırdım. 40 ımız çıkınca anneme geldim. eşimde şimdi annesinde kalıyor. çocukları özledim diyip duruyor.. ee napalım hayatta herşey onun istediği gibi olmaz. bende insanım sonuçta. seninde gidebileceğin bi yer ya da sana gelebilecek birileri yok mu? ben bu şekilde rahat ettim valla...
yalnız değilsin canım bende aynı durumdaydım. doğumdan önce herşeyi yapan eşim doğumdan sonra akşam 20,30 da yatmaya başlamıştı. her iş bana bakıyodu çıldırdım. 40 ımız çıkınca anneme geldim. eşimde şimdi annesinde kalıyor. çocukları özledim diyip duruyor.. ee napalım hayatta herşey onun istediği gibi olmaz. bende insanım sonuçta. seninde gidebileceğin bi yer ya da sana gelebilecek birileri yok mu? ben bu şekilde rahat ettim valla...
hymarycim, inan söylediklerin beni rahatlatıyo. ben de aynen öyleyim ağlıyorum. ama onların ağlamasına dayanamadığım için ağlıyorum onları bir yük olarak gördüğümden değil. Allaha dua ediyorum onlara ve kimsenin yavrusuna bişe olmasın sağlıkla büyüsün diye. eşim 6 da işten gelio ama biraz yoğun çalıştığı için tekrar çıkmak zorunda kalıyo. anlayacağın biz Allaha emanetiz. Rabbim şu mübarek günlerde bizlerin yardımcısı olsun..
evet yalnızım yalnız bakama zorundayım. üst katımda kaynanam var ama halden anlamaz biri. çocuklar cıyak cıyak bağırsa da yarım saat sora gelir. bu nasıl vicdan bilmem. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım, ailem istanbulda ben adapazarındayım. ben de ordaydım. bir haftadır yalnızım ve bunun zorluğunu yaşıyorum. eş olayına gelince evet eşimi çok seviyorum ama ne yazıkki o da bana yardımcı olamıyor. şöyle düşünüp baktığımda sadece benim hayatım değişti. herkes hayatını eskisi gibi yaşıyor. bu da eşim dahil herkesten soğumama neden oluyor galiba. ev işi bana bakıyor ki ev aldı başını yürüdü. bebeklerim iiçin herşeye katlanıyorum. Allah yardımcımız olsun..
Kızlar bişi sormak istiyorum kalca cıkıklıgı tesitini yaptırdınız mı ...
merhabalar güzel anneler...
normal mi sizce???
ahaaa bi canan dahaaaa
cemre burnundan kusuyor doğduğu günden beri. genelde hergün kusuyo. dr söyledim yapacak bişey yok dedi. 3 ay dolunca geçer dedi.
[/url]
cemre burnundan kusuyor doğduğu günden beri. genelde hergün kusuyo. dr söyledim yapacak bişey yok dedi. 3 ay dolunca geçer dedi.
bende bugün bebek arabalarına baktım..
ben baston puset ve birleştirme aparatı alıcam. ikiz arabaları ne asansöre sığıyormuş nede bi yere..
şu arabayı düşünüyorum fiyatıda uygun......
http://www.hizlial.com/bebek-cocuk/...rli-baston-bebek-arabasi_09.034.1117.0023.htm
bide şu aparatı alıcam
AKSESUARLAR - Prince Lionheart - Prince Lionheart Puset Birleştirme Aparatı - Bebeğiniz için herşey..Bebek Arabası,Park Yatak,Oto Koltuğu,Nike Ayakkabı,Kraft,Chicco,Maxi-Cosi,Jane,Nuk,Medela,Avent,Similac, Milupa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?