bende kendimi yalnız sanıyodum:) sanırım sıkıntıya gelemiyorlar.
cemre burnundan kusuyor doğduğu günden beri. genelde hergün kusuyo. dr söyledim yapacak bişey yok dedi. 3 ay dolunca geçer dedi.
bende bugün bebek arabalarına baktım..
ben baston puset ve birleştirme aparatı alıcam. ikiz arabaları ne asansöre sığıyormuş nede bi yere..
şu arabayı düşünüyorum fiyatıda uygun......
Aldeba Tam Yatarlı Baston Bebek Arabası
bide şu aparatı alıcam
AKSESUARLAR - Prince Lionheart - Prince Lionheart Puset Birleştirme Aparatı - Bebeğiniz için herşey..Bebek Arabası,Park Yatak,Oto Koltuğu,Nike Ayakkabı,Kraft,Chicco,Maxi-Cosi,Jane,Nuk,Medela,Avent,Similac, Milupa
Fatoşcum bebişlerini güle güle büyüt. Resimdeki bebek arabasından bende aldım iki tane çok güzel, hafif, katlanınca küçücük kalıyor, çok şık kullanışlı ama birleştirme aparatı olmuyor, çift tekerlek olduğu için arabalar birbirine tam yanaşmıyor. Ama arabayı tavsiye ederim. Ben de tanesini 75'e almıştım bir mağazadan.
ya biz daha bebekler rahme düştüğünden itibaren her yönden hazırlanıyoruz,
ama onlar öyle olmuyorlar,
bir de onların hep bir dışarı hayatı var,
çok çalışmak,para kazanmak,
bunun için dinlenebilmek de onların babalık mantığı,ben de hak vermeye çalıştım hep,yoksa çok kavga ediyorduk
bir de eşim gibi yata yata büyütülmüş bir kıymetli erkeksee herşey daha da zrolaşıyor senin içinguclubacismile[/
eşimle ben her şeyi birlikte yapardık. her yere birlikte gider hep birlikte olurduk. çocuklar doğduğundan beri iki yabancı gibiyiz. hep dışarda. ne yapıcam bilmiyorum. daha doğrusu bişe yapmaya gücüm yok...
oooo biz de öyleydiiikk,
daha işlerden çıkmadan bişeyler düşünürdükk,bi plan yapardık,
şimdi öyle olmuyor malesef,özlüyorum o günleri bazen,
ama sonra kızlarımla olunca da onlarsız zaman nasıl geçmiş diyorum,
herşey yoluna girecek..
sağol burcucum,seni ve sıkıntılarını çok iyi anlıyorum inan,
size bişey söyliyim,
burda hiç eşimi şikayet etmedim ama söyliyim de içiniz rahatlar belki,
çocuklar doğduğundan bu yana kıymetli eşimm,gece bir kere de o kalkıp çocuklara mamasını vermemiştir,
hassas bir işle uğraşıyor ve uykusuz kalmak istemiyor,ben de zaman zaman kızsam da herşeyi kendim başarabilmek adına onu bir kere olsun gece dürtüp sen yedir bir kez de demedim,mübarek günde Allah şahit,
varmı böylesi
fatoş canım hiç düzenimi değiştirmedim,erkek milleti bizim halimizden ne anlar,
çocukalrımı uyuttum yatak odama gittim,bir kere yanımda yatırmadım,bir kere yanlarında uyumadım,
sonuçta erkekler ilgi istiyor,ben de kendi hayatımı sürdürmek istiyordum,
ya anlatsam bitmez yaa,
çok zordu,ama bugün gece uykularına hamdedebiliyorsam bu Allahın izniyle ve kendi başarımdır sadece diyorum ..
Siz de kendiniz göğüsleyin herşeyi inşallahh..
nası yapacak bişey yookk yaaa,
o akdar çok şey var kii
önce bunun adı ve teşhisi ne onu söylesin benceklava:
kusmak ne kadar zro bişey o biliyormuyumuş acabaklava:
Ayrı puset ve birleştirme aparatı almak en mantıklısı sanırım.Eşime de söyliyim bunu
kızlar inanın yazdıklarınızı hayretle okudum.
Nasıl olurda eşleriniz kendi çocuklarına bakmazlar şaşıyorum valla ya.
Hele o kayınvalideler yokmu,kimbilir çocuk olana kadar neler ettiler size,olmuyor ah bir olsa diye,şimdide bakmıyorlarmış.............. töbe töbe,yine sinirlendim ya.
Canan sanada çok güldüm.Ahan bir canan daha demişsin.Bende ikinci canan arkadaş arıyorum burda
Eşim saolsun gece 4,5 kadar o bakar,yedirir,uyutur,altını bile alırjhbnöo
Sonra nöbeti ben alırım,bazen çok ağlar sıpa,kaldırırım yine eşimi hiç hayır demez,hemen olaya elkoyar.Benim oğlanda edepsiz hemen susar ya,deli olmamak elde değil.Hakkını ödeyemem valla eşimin.
Kızlar bizim hiç özelimiz kalmadı valla,eşimle kardeş olduk resmen.Sizdede olmuşmuydu bu ilk aylarda.:kedi:
artvinli canım eşim benim herşeyimm,bu yğzden çok fazla yazmak istemem onu şikayet gibi olmasın diye,
ama içleri rahat eder belki yuh böylesi de varmış derler diye yazdım,
gündüz evde olduğunda mamasını hazırlar getirir,ufak getir götür işlerini yapar sağolsun,
ama bu ne kadarı ki bizim yaptıklarımız arasında,
kayınvailde ve görümce olayına hiç değinmiyorum bile,
Allahım annemi başımdan eksik etmesin..
ilk zamanlar özel kalmayabiliyor,ama biz çok özlemiştik birbirimizi,
bu yüzden hiçbişey olmasa bile sarılıp sarılıp yatardık söylemesi ayıp:kedi:,
kızların odasını ayırmıştım başından beri ve yatağımda olmayı sevioyrdum ben,
yatağında olursan özelin de oluyor,ama yatağında olmazsan uzuyoorrr da uzuyor..
oooo biz de öyleydiiikk,
daha işlerden çıkmadan bişeyler düşünürdükk,bi plan yapardık,
şimdi öyle olmuyor malesef,özlüyorum o günleri bazen,
ama sonra kızlarımla olunca da onlarsız zaman nasıl geçmiş diyorum,
herşey yoluna girecek..
Elbette eşlerimiz çok kıymetlimiz hepimizin.Ama böyle okuyunca çok üzülüyorum.
Ben tek çocukla pusulayı kaybettim resmen,allah size kolaylık versin.
Oğlumu büyütürken hep kızım geliyor aklıma,oda sağlıkla yaşasaydı onuda büyütüp besleseydim diyorum hep,kızımı doğduktan sonra görmedim,o anki psikolejim bunu kaldırmadı,ama şimdi çok pişmanım,30 haft.karnımda taşıdığım okşadığım kızımın yüzünü bile bilmiyorum,kime benziyordu onu bile bilmiyorum.Babama cesater edip sordum,ölen kızıma kübrama çok benziyormuş yavrum.:çok üzgünüm:Rabbim kimbilir belki tekrar sağlıklı bir kız nasip eder bize :Saruboceq:
:
Bizde eşimle 2,5 aydır şöyle elele tutuşup dondurma bile yemeye çıkamadık.ümidimiz seneye yaza inşallah.:1hug:
bizde eşimle kankayız hemde kasım 2009 dan beriohaoldumsmile :1closedeyes: :çok üzgünüm:
ağlattın beni... rabbim yaşayan yavrularına sağlıklı uzun ömürler versin... inşallah nasip eder rabbim gönlündekini canım... :çok üzgünüm:
Fatoşcum sende bendensin desene.
Aman oda bişeymi biz tam eylül 2009 dan beri ölümüne kankayız:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?