Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

herkese günaydıınna.s.muhabbet koyuymuş dün akşam oh oh ne güzel ben bi gece önceden uykusuzum diye erken yatayım dedim benim elfin gene kalktı hadii uyuttuk yattık ama bütün gece mıkır mıkır uyudular nolcaz böle bilmiyom benlaelaelaelaelae sabah baş ağrısıyla uyandım feciyim yinekafamçokkarıştı

günaydin hepinize...

ayh bu cocuklar neden uyumaz sıcaklardan bunaldım kıs gelsede kurtulsak ya

tarihci geçmiş olsun gercekten cocuklarla ugrasmak zor

Ne güzel sohbetler olmuş..

Canan hymary artvinli ilginiz için tşk ederim..
Hymarry evet ayak ucuna basmıyo diye korkuyodum ama işte insan vesvese yapıyo kendine gittim ALLAH a cok şükür sorun cıkmadı

ALLAHa cok şükür annemde kayınvalidemde her konuda cok yardımcı oldu ..
Hadi insan annesine herseyi diyo ama ben kayınvalideme herseyi söyledim sinirli oldugum zamanları bilie cekti ama sunu söyliyorum tek bakan arkadaslara tamam cok zorlanıyosunuz ama kimseye muhtac değilisniz ben muhtac hissettiğim için hep kızıyorum neye kime kızdıgımı blmeden..
Bir an önce evime geçip aglasalarda zırlasalarda ben büyyüttüm demek istiyorum ..
Daha bir evim bile yok daha sıkıntılı zamanlar geçiriyorum

CAnan beni sormussun canım hala bir eve gecemedim gercekten deniyorum olmuyor bakamıyorum tek basıma ikiside aynı anda kucak istiyo aglamaktan bir hal oluyolar susmuyolar yaa bide eşimin işi belli degildi avrupa yakası olma ihtimali vardı kesinleşti bu arada cocuklar büyüdü bayramdan sonra yeni hayaller inş bakalım bozulmassa..

Fatoşcum sende bendensin desene.

Aman oda bişeymi biz tam eylül 2009 dan beri ölümüne kankayız:kedi:

bende sadece ben mi böyleyim diye düşünüyordum.tüp bebbek tedavisine başladığımız günden beri bizde kanka olduk:).aslında sorun bende,o kadar çok vajinal muayene geçirdim ki artık öyle birşey midemi bulandırıyor.gerçekten eşimin bana dokunmasını bile istemiyorum.napıcam bilmiyorum,onu üzmek canımı sıkıyor.yeterince anlayışlı davranıyor ama nereye kadar?geçen gün ufak bir mesele yüzünden tartıştık,bebekler sürekli mızmızlandı ve ikimizinde siniri gerilmişti.bende gel konuşalım dedim,psikolojik danışmanım çünkü ve sorunumuzu konuşarak halledebiliriz sandım.meğer eşim benim bu soğukluğumdan da çok şikayetçiymişkonuşarak hallolacak bir şey değil..napıcam bilmiyorum,doktora mı gitsem kızlar ya?

birde tecrübeli anneler sizlere birşey sormak istiyorum.bugün 3.ayımıza girdik.doktorumuz 3 aylık olunca artık su verebilirsiniz demişti.şimdi aradım kongreye gitmiş ve cebi kapalı.sizce ne kadar su vermeliyim ilk başta?artık sütüm hiç gelmiyor nerdeyse,mama verdiğim için su gerekliymiş.

merhaba kızlar,

30. haftayı geçtiğimden beri hayat daha bir zorlaştı, aayaklar şişti, ağrılar arttı, midem iice yukarı çıktı yemek yemek zorlaştı vs vs, ama enn çok da sizleri düşündüm walla, bir bebekle bunlar yaşanıyıorsa sizler hamileliğin sonunu ne zor geçirmişsinizdir. Allah dağını biliyor karını ona göre yağdırıyor demek, ben herhalde hem taşıyamaz hem de başedemezdim ikizlerle.

bizim de 2010 yılında siftahımız yok eşimle, son kontrolde doktor bir düşündü filan cinsellik yok dedi tekrar, kendimi zor tuttum şu halimle var desen olacak mı sanki dememek için, sağdan sola dönemiyoruz yatakta özeli mi kalmış ?

günaydin hepinize...

ayh bu cocuklar neden uyumaz sıcaklardan bunaldım kıs gelsede kurtulsak ya

tarihci geçmiş olsun gercekten cocuklarla ugrasmak zor
sağol canım benim 1 yaşına geldik hala düzen yok nolcak bilmemkafamçokkarıştı
canım ben mama verdiğim biberonla vermiştim ilk,zaten onlar ayarlıyo ne kadar içceklerini başta öyle çok içmiyolar zatena.s
kaydirigubbakcemile3

başımın ağrısı geçmedi yaa:1no2:
yorgunluk,uykusuzluk,stres...çıkıyo acısı insandan valla kulaklarım uğulduyo:1shok:

ben 20 günden sorna su vermeye başladım ben çay kaşığıyla veriyorum 4 5 çay kaşığı iiçiyolar versem daha fazlada içerler aslında....

tarihçi vre doruk çok teşekkürler.bende bugün başlıycam,önce çey kaşığıyla deniyim diyorum alışana kadar.sonra biberona geçeriz.

canım bende mide reflüsünden şüpheleniyorum.daha yeni yeni çok kusmaya başladı.az az ve sık sık beslemeye çalışıyorum.hemen yatırmıyorum birde yastık kullanıyorum bakalım aldığım önlemler işe yaramazsa haftaya kontrol var zaten dra da bi danışcam.bu arada ateşi yok iştahıda yerinde kusmasına rağmen.sizde nasıl olmuştu?belirtileri neler?

arkadaşlar biz 24 günlüğüz arada su veriyorum mama da veriyorum diye.bilmiyorumkismile

kirpicim cnaım dayan bugünler zordur ama çok güzel günler seni bekliyo.Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.annelik harika bişeymiş.rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda inş.

tarihci canım bu kızlar büyüdükçe azıyomu ne bende büyüselerde ihtiyaçlarını söyleseler gezmelere gitsek diye hayal kuruyordum :)bilmiyorumkismile

canııııımm,çok geçmiş olsuun,
iyi bir ağrı kesici alsanneyvahedigeldismile
sağol canım benim sabah majezik içtim normalde keserdi ama kesmedi bilmiyom bi daha içcem herhalde:çok üzgünüm:
sorma canım yaa iyice kuduruk oldu benimkiler hiç yerlerinde durmuyolar uykularında bile sürekli hareket ediyolar şaka gibikaydirigubbakcemile3

hituci canım sudan bir zarar gelmez,
ben hep verdimm..
fakat beslenmeden önce verme çünkü bu sefer karnı doyar ve iştahı kesilir..

tarihçi canım majezik kesmiyorsa bu kızları gelip bi pataklamam farz oldu benimm guclubacismileaklinialirimsmile
biraz daha bekle ama bi daha içme yaaawwbilmiyorumkismile

tarihçi canım majezik kesmiyorsa bu kızları gelip bi pataklamam farz oldu benimm guclubacismileaklinialirimsmile
biraz daha bekle ama bi daha içme yaaawwbilmiyorumkismile
gel kız patakla şunaları azcuk çok üzüyolar annelerinia.s
geçmezse akşama içeyim o zaman eyvahedigeldismile

Selam kızlar.Biz geldik.Kontrolümüz iyi geçti.DR.duyuyor herşey yolunda dedi.
eeeeeee ben bunu biliyordum zaten,oğlum utanmasa ben konuşurken cevap bile verecek sanki,duyduğuna çok emindim zaten.Ama dr.uyuzdur illa ister işitme testiniz nerde diye.
Yaptırmadık demeyelim diye gittik işte.

FİRDOFS canım senin sıkıntın başkaymış yav,bizimkisi tamamen zamansızlık :kedi:
oğlumun hisleri çok kuvvetli galibada

kızlar bende biraz önce ilk defa su verdim,hadi hayırlısı:).

Artvinli zamansızlıkta etken tabii ama benimki daha çok psikolojik.farkındayım ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya aynen öylekaydirigubbakcemile3

ARtvinli canı ben götürmedim teste ne bilim beni duyyolar görüyolar gibiydi hep şükürler olsun ki sorunda yok...

Bemde hep su veriyorum oglum cok seviyoda kızım hiç içmiyor.

Kızlar benim oglummun hala yedigi burnundan geliyor. Doktoru olur demişti arada bir oluyor ne kadar zordur bilirim biz bile zorluk cekiyoruz cıkarırken benimkinde reflü olabilirmi ne yapmamız gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…