Fatoşcum sende bendensin desene.
Aman oda bişeymi biz tam eylül 2009 dan beri ölümüne kankayız:kedi:
sağol canım benim 1 yaşına geldik hala düzen yok nolcak bilmemkafamçokkarıştıgünaydin hepinize...
ayh bu cocuklar neden uyumaz sıcaklardan bunaldım kıs gelsede kurtulsak ya
tarihci geçmiş olsun gercekten cocuklarla ugrasmak zor
canım ben mama verdiğim biberonla vermiştim ilk,zaten onlar ayarlıyo ne kadar içceklerini başta öyle çok içmiyolar zatena.sbirde tecrübeli anneler sizlere birşey sormak istiyorum.bugün 3.ayımıza girdik.doktorumuz 3 aylık olunca artık su verebilirsiniz demişti.şimdi aradım kongreye gitmiş ve cebi kapalı.sizce ne kadar su vermeliyim ilk başta?artık sütüm hiç gelmiyor nerdeyse,mama verdiğim için su gerekliymiş.
kaydirigubbakcemile3merhaba kızlar,
30. haftayı geçtiğimden beri hayat daha bir zorlaştı, aayaklar şişti, ağrılar arttı, midem iice yukarı çıktı yemek yemek zorlaştı vs vs, ama enn çok da sizleri düşündüm walla, bir bebekle bunlar yaşanıyıorsa sizler hamileliğin sonunu ne zor geçirmişsinizdir. Allah dağını biliyor karını ona göre yağdırıyor demek, ben herhalde hem taşıyamaz hem de başedemezdim ikizlerle.
bizim de 2010 yılında siftahımız yok eşimle, son kontrolde doktor bir düşündü filan cinsellik yok dedi tekrar, kendimi zor tuttum şu halimle var desen olacak mı sanki dememek için, sağdan sola dönemiyoruz yatakta özeli mi kalmış ?
birde tecrübeli anneler sizlere birşey sormak istiyorum.bugün 3.ayımıza girdik.doktorumuz 3 aylık olunca artık su verebilirsiniz demişti.şimdi aradım kongreye gitmiş ve cebi kapalı.sizce ne kadar su vermeliyim ilk başta?artık sütüm hiç gelmiyor nerdeyse,mama verdiğim için su gerekliymiş.
başımın ağrısı geçmedi yaa:1no2:
yorgunluk,uykusuzluk,stres...çıkıyo acısı insandan valla kulaklarım uğulduyo:1shok:
canım bende mide reflüsünden şüpheleniyorum.daha yeni yeni çok kusmaya başladı.az az ve sık sık beslemeye çalışıyorum.hemen yatırmıyorum birde yastık kullanıyorum bakalım aldığım önlemler işe yaramazsa haftaya kontrol var zaten dra da bi danışcam.bu arada ateşi yok iştahıda yerinde kusmasına rağmen.sizde nasıl olmuştu?belirtileri neler?canımmmm maşallah ne güzel isimleri var mış kızlarınınnn,çok öp annesi benim için lütfennn
canııııım kusmak hele ki burnundan gelircesine kusmak pek hayır değil,
ateşi falan da yoksa benim Sare'm gibi mide reflüsü bile olabilirrrrr
ayrıntıları konuşalım burdann
sağol canım benim sabah majezik içtim normalde keserdi ama kesmedi bilmiyom bi daha içcem herhalde:çok üzgünüm:canııııımm,çok geçmiş olsuun,
iyi bir ağrı kesici alsanneyvahedigeldismile
sorma canım yaa iyice kuduruk oldu benimkiler hiç yerlerinde durmuyolar uykularında bile sürekli hareket ediyolar şaka gibikaydirigubbakcemile3canım bende mide reflüsünden şüpheleniyorum.daha yeni yeni çok kusmaya başladı.az az ve sık sık beslemeye çalışıyorum.hemen yatırmıyorum birde yastık kullanıyorum bakalım aldığım önlemler işe yaramazsa haftaya kontrol var zaten dra da bi danışcam.bu arada ateşi yok iştahıda yerinde kusmasına rağmen.sizde nasıl olmuştu?belirtileri neler?
arkadaşlar biz 24 günlüğüz arada su veriyorum mama da veriyorum diye.bilmiyorumkismile
kirpicim cnaım dayan bugünler zordur ama çok güzel günler seni bekliyo.Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.annelik harika bişeymiş.rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda inş.
tarihci canım bu kızlar büyüdükçe azıyomu ne bende büyüselerde ihtiyaçlarını söyleseler gezmelere gitsek diye hayal kuruyordum :)bilmiyorumkismile
gel kız patakla şunaları azcuk çok üzüyolar annelerinia.starihçi canım majezik kesmiyorsa bu kızları gelip bi pataklamam farz oldu benimm guclubacismileaklinialirimsmile
biraz daha bekle ama bi daha içme yaaawwbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?